CV

Sygeplejerske

Kundalini Yoga Lærer

2 x Level 1 TT

4 X 6 mdr Kundalini Kvinde kursus v/ Guru Jagat

3 X Aquarian Business School 

Astrologi Studie 

Mentor & Coach

Biosignature Coach V/Charles Poliquin

Kettlebell Træner V/ Anna bogdanova og Jacob Søndergård

Reiki Healer

Danse Underviser

 

 
"Det vigtiste forhold i verden er det du har til dig selv" Nickoline

"Det vigtiste forhold i verden er det du har til dig selv" Nickoline

Min Historie

Nickoline Camille er Kundalini-yoga- & Meditations-lærer på en mission for at inspirere kvinder og mænd til at leve et liv i dyb kontakt med hjertet. Igennem kundalini-yogaens transformerende pallette af teknikker vil du lettere kunne leve et liv, hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme - også selvom det kræver at stå udenfor flokken. Nickoline er oprindelig uddannet sygeplejerske, men for syv år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej som Kundalini-yoga lærer. 

Efter bruddet med det “normale” liv lever Nickoline nu af sin passion. Med en succesfuld online business og yoga retreats rundt omkring i verden. Hun er den yngste kundalini-lærer med mest erfaring inden for kundalini-yoga universet og bringer et nyt og frisk pust til den gamle teknologi. Et pust der gør det muligt at forene østens mystik med vestens jordnære videnskabelighed.

Min mission er at inspirere dig til at leve et liv i overensstemmelse med din ægte essens igennem kundalini yogaens magiske meditationer, yoga sæt, meditationer, mantra og ritualer. Når du gør det, lever du et liv i flow, blidhed og nydelse. Du kan skabe et magisk liv uden at lave om på dig selv for at passe ind, men ved at vende hjem til din kerne og blive endnu mere DIG! Eje den du er. 

Der er ikke andre veje end at kigge indad og være tro mod dig selv. 

Sat Nam
Nickoline

“Nickoline er en fantastisk underviser” Guru Jagat