HVAD VILLE DU GØRE HVIS DU KUNNE STARTE FORFRA? 

Hvilke drømme ville du vække til live? Hvilke mennesker ville du møde? Hvilke steder ville du besøge? Hvilke ting ville du skabe? Hvilket liv ville du leve? 

Hvilke chancer ville du tage hvis du vidste at du ikke kunne fejle? Hvilken magi vil du åbne op for hvis du langsomt begyndte at stole på din indre stemme og have modet til at handle på dine dybeste længsler? 

Kom Med På 7 Dages Eventyr og Magi

... Kundalini Yoga & Meditation, Inspirerende Mennesker, Natur & Varme ... Stilhed, Dans, Eventyr & Sanseindtryk... Vegansk Nærende Gourmet mad.. D. 12 - 19 Oktober 2018, har du en date med din essens ... På den Magiske Ø Bali, Gudernes Ø!!!

Giv slip på det der ikke længere tjener dig. Følg din Essens. Genopdag dit formål. Se din frygt i øjnene. Aktiver dit mod. Forelsk dig i dit liv. Bryd ud af din komfortzone. Giv næring til din krop. Befri dit sind. Rens ud i dine begrænsede overbevisninger. 

Vend tilbage til din kerne og lev et liv med boblende lykke, selvtillid og eventyrlysten. 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat
Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

På 7 dage guider jeg dig igennem et meningsfuldt og transformerende kundalini yoga og essens retreat som vil kalde dig hjem til din sande essens. I de smukkeste naturomgivelser vil du for alvor forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Tæt på havets brusen og med yogaen som din katalysator vil du få større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet og lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten tage sin plads

Med denne stærke forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig. 

Essensprogram Ubud intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytte til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har tryllestaven i egen hånd ift dit liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind livet igennem yoga, meditation, dagbogskrivning og natur. 

Jeg vil undervise dig i at komme tilbage til din kerne og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin her på gudernes ø vil du føle dig inspireret og ustoppelig.

Hvis du føler en sjælelig tiltrækning på dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, og vise dig den magiske rejse HJEM.  


Den indre og ydre REJSE TILBAGE TIL DIN kerne, BOOSTER DIN LYKKE, SELVVÆRD OG Magnetisme.

 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Dette Retreat er til dig der er overbevist om at der må være noget mere til det her liv! Til dig der længdes efter eventyr og lykkebobler i blodet. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. 

Min mission er at du vil stå tilbage med en følelse af at være kommet hjem i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din sjæl, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og skyhøjt selvværd.

Når du lever ud fra din essens giver du slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at bliver trådt på. 

Men er det ikke også tid til at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme? Tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
 
Redskaberne jeg overleverer til dig på dette retreat har støttet mig i at jeg kan leve af min passion, rejse jorden rundt og leve i kærlighed og nærmest ekstase med min fantastiske soulmate! 

Jeg serverer det for dig i lækre små bidder på de 7 magiske dage vi har sammen i Bali paradis. 


✩ R E T R A E T   P R O G R A M M E T   

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

☆DAG 1 Ej den du er - Skab dit eget selvkoncept 

For mange kvinder er det virkelig svært at føle sig hjemme i sin krop og udstråle hvem du virkelig er. At have tillid til dig selv, at føle dig sikker og EJE den du er. Det smerter mit hjerte at se hvordan janteloven har sat sit præg på vores selvopfattelse og får os til at tvivle på os selv, holde os selv tilbage og gør os bange for hvad folk tænker om os. Ikke nok med det, så hersker der også en kollektiv usikkerhed som vi alle kommer til at tappe ind i. Yogi Bhajan, kundalini yoga mesteren, sagde at usikkerhed er en kvinde sygdom. Usikkerhed og tvivl slukker for din essens og tager øjeblikkeligt 30 % af din energi. Selvkritik dræber vores selvværd og det gør os kede af det og så bliver verden pludselig et smertefuldt sted at være og det bliver smertefuldt at være dig og du kan ikke længere mærke dig selv. Selvkritik fjerner dig fra din indre kerne. Fjerner dig fra dig selv. Sådan behøver det ikke at være! 

DAG 2  Chi & Prana aktivering  

Få adgang til din indre visdom på den nemmeste måde nogensinde. Åndedrættet er mere end ilt til kroppens celler. Det rummer en langt større dybde end vi endnu evner at forstå. Det er som en dør ind til din ægte essens. Vi kan leve mange dage uden mad, vi kan leve få dage ude vand men vi kan kun leve i få minutter uden at trække vejret. Det er både med bevidsthed på at vi ikke vil få ilt nok til cellerne men også at det er i åndedrættet sjælen/ånden lever. Heraf ÅNDEdrættet. 

☆DAG 3 Din Sprudlende krop

Få forståelse for hvor vigtig din kontakt med kroppen er, hvordan du kan balance dine hormoner,  fysisk grundvisdom omkring kroppen og hvordan en yogi skaber balance og forbindelse til kroppen. Kroppen er sjælens talerør, så det er så vigtigt at lære at forstå hvad det er din krop siger til dig men det er også vigtigt at holde kroppen sund, i god form og få sved på panden hver dag. Det var en meget vigtig pointe især for kvinder iflg Yogi Bhajan. Denne fase er en vigtig brik i rejsen tilbage til din essens. Min vision er at skabe en helt hær af Aquarian ledere der tager kroppen alvorligt og forstår at symptomer opstår fordi kroppen har et budskab til dig, noget du skal være opmærksom på og tage ansvar for at ændre. Det hjælper ikke at ignorere det og slukke for symptomerne med medicin, mere arbejde, projekter, mad, sex, osv. Det vil blive ved med at komme igen indtil budskabet trænger igennem.

 DAG 4 Den nye tids medicin er kundalini yoga

Fremtidens terapi er selvterapi. Her er det slut med at være afhængig af at andre skal “fixe” dig. Du er nemlig din helt egen terapeut og healer. Med kundalini yoga, lærer du hvordan du kan gøre dig fri af dine udfordringer, traumer, blokering. Det som er problemet er at vi lærer at vi skal finde svarerne udenfor os selv og det gør os kraftløse, usikre og tvivlende. Og det koster enorme mængder (livs) energi! Der er penge i ikke at vide hvor meget kraft du har indeni til at heale dig selv og gøre dig fri. Den sandhed vil fx medicinal industrien ikke have frem. Heller ikke modeindustrien. Her skal vi sammenligne, passe ind, være med på moden og konkurrere. Ellers er vi ikke gode nok. "Hvem bærer denne kjole bedst? Rihanna eller Beyonce?" Se bare hvordan det er direkte hypnotisering ind i en sammenlignings tankegang. Her dykker vi dybt ned i den utrolig stærke teknik Yogi Bhajan har givet som er selv- psykologi. 

 DAG 5  Rytmisk Intelligens

Mantra er en skabelon af et højt frekvens program som du installerer i dit sind. Dit Psyko-magnetiske felt. I din bevidsthed.  Du installerer et helt nyt program i dit sind som er et højere vibrationsprogram end det program du har kørende fra din barndom som indeholder traumer. Din selvsabotage. Dine begrænsninger. Mantraet installerer en vibration som er meget mere nydelsesfuld, kreativ, opløftende end de mønstrene i dit sind som selvdestruktivitet, selvhad, selvkritik og fortvivlelse. Med andre ord mantraerne ændre dig, helt ned på et molekylært plan, strukturerer dine tanker, dit energi felt, de strukturere dig på en nem og smuk måde. 

☆ DAG 6 Væk din energi til liv  

Denne dag handler om udstråling, magnetisme, vores lys. Det som kundalini yoga kan og det som jeg specifikt har brugt den til er, at aktivere dit lys og støtte dig i hvordan du skal bruge det. Det er nemlig et globalt problem at vi ikke TØR stråle. I det kvindelige limbiske system ligger det i vores nervesystem at vi skal passe på at være for strålende, og vise os for meget frem. Det er derfor vi skrumper og ikke lever på den udfoldende måde, fordi v igennem historien blev straffet eller endda henrettet når vi gjorde det. Så det kræver energi at handle på en anderledes måde som ikke naturligt at programmeret i os. Det er her Kundalini Yoga kommer til undsætning. 

☆DAG 7 SADHANA - Din Daglige Praksis

Jeg kan kun sige at der sker noget meget magisk og dybt indeni dig når du praktisere kundalini yoga på en daglig basis. Det er HER transformationen sker. Det er det der vil give dit liv stabilitet og aktivering af din egen styrke og kontakt til din kerne. Din praksis er noget helt specielt du har med DIG. Det er her du møder dig selv. Du bliver selv ekstraordinær, fordi du har den her dybde af praksis i dig! DYBDE er det vi mangler her på jorden, der er nok overflade, glansbillede og snik snak. Efter 8 ugers regelmæssig praksis ændre hjernens grå masse sig permanent. Efter dette retreat har du allerede 1 uge under huden, så just keep going. 


KUNDALINI YOGA - ESSENS ALIGNMENT OG SELVVÆRDS BOOSTER

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Kundalini yogaen vil være fundamentet for dette retreat fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtig for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, kundalini yogaen finder helt selv frem til, det der skal forløses og det der skal styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet og denne ældgamle teknologi.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, frier og mere magisk. Det ønsker jeg også for dig!  


Hvad Sker Der Når Du Lever Dit Liv Med Din Essens Som Guide? 

 

Essensprogram  intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat ubud hjem til dig selv

Når du lever i kontakt med din sande Essens, vil du nemt manifestere succes i alle områder af livet.

Det er fordi, når din energi er justeret og tilpasset, behøver du ikke opleve tvivl, angst, frustration eller selv-sabotage.

I stedet vil du nyde hvert minut af dit liv, og ofte finde dig selv opslugt i kærlighed og lykke.

Når du kigger på energien af succesfulde mennesker, har de alle det til fælles at de lever et liv der er tro mod deres ægte essens.

Uden undtagelser!

Deres energi flyder stærkt og er i harmoni med deres ægte essens. Som et meget naturligt resultat, bruger de deres naturlige gaver til bla at skabe ekstraordinære virksomheder, nye projekter og positive forandringer.

Andre mennesker ja endda samfundet ser op til dem. De lever med formål og mening, i kraftig alignment med deres essens ... og som et resultat, opnår de fantastiske ting (og penge strømmer til dem, rigeligt med penge).

Og det hele starter med at komme i alignment med din ægte essens.


SÅDAN FOREGÅR REJSEN

Essensprogram  intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat ubud hjem til dig selv

Dag 1: Ankomst dag, velkomstcirkel, aftensmad og Kundalini meditation

Dag 2: Kundalini yoga, morgenmad, Selvkoncept, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 3: Kundalini yoga, morgenmad, CHI aktivering, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 4: STILHEDS DAG: Kundalini yoga, morgenmad, Denne tids medicin, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 5: Kundalini yoga, morgenmad, Rytmisk intelligens, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 6: Kundalini yoga, morgenmad, Sadhana og din energi, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 7: Kundalini Yoga, morgenmad, afskedsritual.  

Obs der kan forekomme ændringer i programmets rækkefølge og indhold da vi går hvor energien fører os.

Det er en rigtig god idé at ankomme en dag eller to før retreatet starter. Da du muligvis kan være ramt af jetlag. Vi starter kl 16 den første dag og slutter senest kl 11 på den sidste dag. 


Luksus resortet Naya Ubud

værelse 3.jpg

Igennem yogaen beskæftiger vi os med dit indre miljø, men det er mindst lige så vigtigt at det ydre miljø spiller. Derfor afholdes retreatet i de lækreste og mest fortryllende omgivelser.

Værelse .jpg

Hotellet vi skal være på ligger i byen Ubud. Et mekka for kreative kunstneriske og spirituelt søgende sjæle.  Når du træder ind i hotellets oase bliver du budt velkommen af et stort charmerende fællesområde bygget på ægte Balinesisk maner, med et træ-dække som stadig giver dig en udendørsoplevelse. Her er der lækre siddepladser hvor du kan få lov at slappe helt af, nyde en bog eller bare være dig. Du kan med det samme spejde infinity poolen. Poolen renses igennem et ozone system, hvilket betyder at der bruges 90% mindre klor, som giver vandet en sundere struktur og det er godt for både dig og miljøet. Her er der tid til at ligge under den balinesiske sol. 

Det er vigtigt for mig at du føler dig forkælet og næret, så du bliver ladet godt op under opholdet.

værelse 5.jpg

Nede langs floden, finder du den åbne men tildækket store yogasal. Den traditionelle balinesiske struktur har rige trægulve, krydret med et ylang ylang tag. Her kan du høre floden, gekoerne, cikaderne, naturens rene symfoni mens du fordyber dig i din indre symfoni på yogamåtten. Her er alt hvad du behøver af udstyr til din praksis, herunder yogamåtter, puder, tæpper og 2 toiletter lige ved yogasalen. 

På hotellet finder du også et spa. Det er her du skal nyde din balinesiske massage. 

 

Værelserne emmer af indonesisk arkitektur, moderne bekvemmelighed og luksuriøs komfort. De er alle placeret i tropiske omgivelser, beliggende tæt ved floden og omgivet af de dejlige rismarker. Hvert af værelserne har deres eget unikke udseende men alle med en indbydende og beroligende energi. Hotellet har i alt 5 luksuriøse værelser med muligheder for at dele værelse med 1 eller 2 personer (prisen justeres herefter). Der er max plads til 13 deltagere.


5 Årsager Til At Du Vil STOR ELSKE Dette Retreat:

 

1. Bali er magisk, for 3 år siden tog mit knuste hjerte den beslutning at rejse til Bali for at finde mig selv igen. Allerede da jeg trådte ud ind i lufthavnen mærkede jeg Balis varme, både fysisk men også hjertevarmen og åbenheden. Jeg følte mig hjemme. Jeg havde egentlig blot tænkt mig at blive en måned, men én måned blev hurtigt til to. Jeg var opslugt af den magi som fandt sted her. Jeg vidste at dette sted ville blive et sted at vende tilbage til igen og igen. Et sted jeg havde lyst til at dele med så mange søgende væsner som muligt. Bali kan ikke beskrives med ord. Det skal opleves med hele hjertet og kroppen.   

2. Du kommer til at bo midt i en rismark oase lige i udkanten af Ubud. Forestil dig at vågne op til lyden af den strømmende flod, og naturens beroligende lyde. Kunne finde ro og fred i sjælen. Kunne ligge og læse ved poolen eller tage på eventyr i yoga mekka byen Ubud så meget som du har lyst til. 

3. Kundalini yogaen kan forvandle dit liv, det er i hvert fald min erfaring. Da alt så mørkest ud i mit liv fandt jeg styrke og mod i yogaen. Uanset hvad der skete ville jeg altid have min yogamåtte at træde ind på. Som et trylleslag transformerede yogaen min sorg til glæde og mit hjerte blev rørt gang på gang af dens magi. Jeg vil lære dig at anvende yogaen som en fast det af dit liv så du kan høste dets magiske dråber hver evig eneste dag.
 

4. Du vil få tid og ro til at MÆRKE  Jeg kender intet bedre måde at åbne op for sjælens stemme end i ro, natur og høje doser yoga og meditation. 

5. Du vil opleve eventyr og magi, Hvis paradis på jorden findes så må Bali være dette sted. Her er der plads til både eventyr og livs nydelse.  

 

Dette billede er taget af min sjæle veninde Scarlett Wynter, jeg mødte på Bali. 

Dette billede er taget af min sjæle veninde Scarlett Wynter, jeg mødte på Bali. 


"Når Alt Andet Fejler Lad Din Essens Være Din Guide" Nickoline Camille


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

OK, jeg var solgt allerede ved Bali, gi' mig detaljerne for tilmelding!

Retreat Information

Dato: 12-19 oktober 2018

Sted: Naya Ubud 

Mad: Gourmet Vegansk der tænder for dine sanser (sukkerfri, glutenfri og mælkefri) 

Retreatet indeholder:

✔ 3 sunde og veganske gourmet måltider pr. dag.

✔ Kundalini Yoga undervisning hver morgen kl. 7-8.30. 

✔ Kundalini Undervisning/workshop + Gruppe deling hver dag kl. 10-12 ca

✔ Kundalini Meditation kl. 20-21.30 

✔ Overnatning på luksus resort, (du deler værelse med én anden deltager).

✔7 dages Logi 

✔ Transfer til og fra lufthavnen

✔ Vegansk Gourmet Madworkshop 

NB Indeholder ikke flybillet eller rejseforsikring

 

Jackfruit tacos som smelter på tungen er bl.a. en del af den veganske gourmet menu. 

Jackfruit tacos som smelter på tungen er bl.a. en del af den veganske gourmet menu. 


Når Vi Forsømmer Vores Sande Essens, Er Vi Så i Virkeligheden i Live? ...

Eller Er Vi Simpelthen Blot i En Tilstand af Overlevelse?


PRIS

Din investering for et 7 dages yoga retreat og undervisning, er kr. 15.995 inkl. moms  PLUS du får adgang til alt vi lærer online; kundalini videos, meditationer du kan lave når du kommer hjem.

....en oplevelse for livet, du aldrig nogensinde vil glemme. 

Prisen er 15.995 kr ved 2 personer pr værelse

Prisen er 13.995 ved 3 personer pr værelse

Book din rejse inden 15. maj og spar yderligere 1000kr

Tilmelding og betaling:

Tilmelding sker gennem Bering Rejser som er tilsluttet rejsegarantifonden. Tilmeld dig HER 

DU BETALER KUN 2.828 kr. nu og resten d. 1 august. 

Det med småt: 

Der er MAX 13 pladser og de sidste 2 retreat blev HURTIGT totalt udsolgt. Så vent ikke for længe med at reservere din plads.

 

Afbudsbetingelser: 

Din tilmelding til retreatet er bindende. Og ved egen afmeldelse refunderes beløbet ikke. Din plads kan dog nemt afdrages til en anden du kender eller en som står på ventelisten uden det koster ekstra. 

 

Send  mig en mail på contact@soul-fitness.dk

Hvis du har spørgsmål til yoga rejsen. 


Nickoline Camille

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Kundalini yoga er yogaen for bevidsthed og for mig betyder det at vi igennem en daglig praksis bliver mere opmærksomme på hvad det egentlig er der foregår i os selv og i omverdenen. Det vil sige at du bliver bedre til at træffe de rigtige valg, som passer til den du er, frem for at leve ud fra andres forventninger og falde i pleaser rollen med en ordentlig portion hensynsbetændelse. Det betyder at du trækker din power hjem og ikke længere kan ”hypnotiseres” ind i den ”falske” verden hvor alt handler om udseende, glansbillede og overflade. Det betyder at du helt selv kan skabe din egen virkelig, fordi du bliver den ustoppelige skaber af dit eget liv. Du formår at se dine unikke talenter som styrker og som du nu kan sætte i spil. Det er hvad kundalini yoga, yogaen for bevidsthed betyder for mig! Jeg tror også er det er grunden til at den har været holdt hemmeligt i så mange år. Fordi den giver dig evnen til at se igennem enhver form for usandhed og så kan du ikke kontrolleres og så kan verden ikke tjene penge på din usikkerhed. Jeg tror også på at der er en grund til at den netop nu er den hurtigst voksende yogaform, fordi vi har brug for en teknologi der giver os sandheden og som kan give os energi til at undgå overvældelse i en tidsalder hvor alt går så stærk og enhver information er tilgængelig med et enkelt tryk på telefonen, det kræver klarhed i sindet og evnen til at fokusere og sortere ud i hvad der er vigtigt for lige præcis dig! 


Det siger tidligere Deltager på Bali Retreatet:

"Jeg er lige kommet hjem fra Bali, hvor jeg deltog på Nickolines yoga retreat feb 2018. Jeg sidder med en følelse af at være mere hjemme i mig selv end jeg før har været. Mine omgivelser er de samme, men der er noget anderledes inde i mig. En blanding af det dejlige sted vi boede, Bali's varme sol, Kundalini yogaens magi og Nickolines milde væsen og dygtige guidning, har givet mig et kærligt skub tættere på mine drømme og den jeg gerne vil være. Det lyder måske som hårdt arbejde, og det var det også indimellem for de ømme arme, men ellers var det som om ændringen skete indefra- uden tvang og asen og masen. Det har været en oplevelse uden sammenligning og en gave jeg har givet mig selv, som jeg tror på, at jeg vil blive ved med at få glæde af. Jeg ved stadig ikke om der er en mening med alting, men jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min intuition og bookede en plads, for der var helt sikkert en mening med at jeg skulle med til Bali med Nickoline og en masse andre søde mennesker. Af hjertet tak for en vild oplevelse Nickoline" Rikke Kjær

"Jeg deltog i Bali Retreat februar 2018 og det var intet mindre end fantastisk! Nickoline havde fundet den skønneste oase med pragtfulde omgivelser til afholdelse af retreatet, og man følte ro indeni med det samme. Med kombination af morgenyoga, formiddagsklasse og aften-meditation skabte Nickoline den helt rigtige åbning til kroppen og sindet, så man fik fuldt udbytte af det hele. Nickoline er en fantastisk underviser med sin rolige og blide fremtoning og med god vejledning til de enkelte øvelser og mantraer mv. Jeg tog med for at få inspiration og ro til en ny begyndelse i mit liv, og jeg kom hjem med ikke blot det, men også med en ny selvindsigt og frem for alt selvkærlighed, som jeg aldrig tror jeg har følt før. Jeg mærkede indre og ydre styrke og blevet meget rørt flere gange under opholdet. Det var det hele værd- og mere til. Jeg kan kun ønske for alle, at de må få lejlighed til at deltage i fremtiden.” Pia Jensen

"Jeg er lige kommet hjem efter yogaretreat på Bali. Det har været helt fantastisk.
Det er en hel pakke du får her - Et dejligt hyggeligt hotel med fine værelser, hyggelig, duftende have,
fin pool og endnu en pool med saltvand. Lige ned til stranden, hvor der kan bades og snorkles ved koralrev, og hvor fiskerbådene ligger på stribe. Den dejligste sunde mad med friskpresset frugtjuice til alle måltid her. Alle de mennesker du møder er søde, venlige og hjælpsomme og balineserne oser af god tid. At lave yoga i disse omgivelser har været en stor oplevelse og en lise for krop og sjæl.
Bali er det perfekte sted til sådan en retreat, fordi du i tilgift møder mennesker som inspirerer til at tænke over vores måde at leve livet på her på vores breddegrader. Der har været en god afveksling af yoga/meditation/undervisning og fritid. Masser af input fra Nickoline, som bare har styr på sit stof, tid til deling af oplevelser i gruppen og fritid til sol, badning og ture ud af huset. Det har været superdejligt at lære nye mennesker at kende og som gruppe at dele alle disse oplevelser. Nickoline og retreatet får de bedste anbefalinger af mig. Den bedste gave, du kan give dig selv." Marianne Bunch 

"For mig har de 14 dage retreatet varede uden tvivl været en kæmpe dealbreaker for resten af mit liv. Jeg har i nogle år været temmelig bevidst om, at livet efterhånden oftest førte an og at det sjældent resulterede i mit ve og vel, men bevidstheden betød imidlertid ikke jeg besad redskaberne til at ændre denne tilstand for mig selv. I dag, kun ca. 2 uger efter retreatet sluttede, kan jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Mit selvværd har fået et ret så stort nyk opad og jeg er i stand til at mærke mig selv og mine egne behov i langt højere grad, end jeg nogensinde har været før. Jeg er klar over min personlige udvikling hverken stopper eller er fuldført med yoga retretets afslutning, men det har helt klart fået den bedst tænkelige start.  Heldigvis lyttede jeg ganske kort til mig selv, for lidt over et halvt år siden, da jeg meldte mig til dit retreat, og det kommer jeg aldrig nogensinde til at fortyde. Af hjertet tak!" Cecilie

"Jeg har deltaget på et af Nickolines yoga retreats på Bali i februar 2017. Jeg havde fået anbefalet turen af en veninde, og jeg var egentlig ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Indrømmer at det nok var varmen og Bali som trak mest i mig midt i en dansk vintertid, og så kunne jeg vel nok dyrke lidt yoga, når jeg havde lyst :-)
Jeg skal love for at jeg blev klogere. Allerede ved den første yogaklasse kunne jeg mærke at der skete noget med mig.  Jeg fik en kontakt til mit indre, som jeg vist ikke havde besøgt i meget lang tid. Det blev hurtigt klart for mig, hvor meget viden Nickoline har om krop og sjæl, og jeg følte mig helt tryg ved at følge hendes kyndige vejledning og formidling af kundaliniyogaens tusindårige visdom, og selv om nogle øvelser virkede mystiske, kunne jeg præcis mærke den effekt og formål som Nickoline så fint fortalte nøje til hver øvelse. Jeg har efterfølgende dyrket yoga hver eneste dag, og har stor glæde af Nickolines essensprogram. Jeg siger aldrig mere at jeg dyrker yoga, hvis jeg har lyst - nej jeg kan slet ikke lade være. Tak Nickoline, og de andre skønne mennesker som deltog. Det var en oplevelse for livet"
Heidi Troelsen

"Kære Nickoline
Jeg vil endnu en gang takke dig af hele mit hjerte for retreatet på Bali. Det er svært for mig at finde ord for, hvor helt fantastisk en oplevelse, det var. Magisk. Transformerende. Som at finde hjem. Noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Og mere til. 
Du og holdet, hotellet og de sødeste tjenere, maden, havet, duftene, lydene og ikke mindst yogaen - det hele blev til en helhed, som er blevet et pejlemærke for mig: så godt og sødt og rigtigt kan livet føles. 
Jeg holder stadig fast i de daglige meditationer og mærker med spændt forventning hvordan de er ved at forandre mit liv i positiv retning, indefra og helt blidt. Alle burde tage på den rejse ♥️🔆😍  Kh Lene"

 

"Bali Retreatet er en af de bedste oplevelser jeg længe har givet mig selv. Det var et meget stor beslutning at tage afsted, men jeg er så taknemlig for, at jeg valgte turen. Kundalini yoga og meditation var helt nyt for mig, og allerede de første dage kunne jeg mærke der skete noget inde i mig. Vi boede i de skønneste omgivelser og fik virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og mærke ting i min krop, jeg i min hverdag ikke formår. At være en del af en gruppe med forskellig bagage gav en anden dimension til opholdet, og jeg blev virkelig udfordret både på det sociale plan men også det at være alene og mærke mig selv igen, det sætter jeg stor pris på. Jeg følte mig så tryg og rolig hele turen og efter jeg er kommet hjem, ville jeg ønske jeg havde mulighed for at tage afsted igen. Jeg har efterfølgende deltaget i Nickolines programmer og så meditere jeg hver morgen, da jeg virkelig føler, at det giver mig ro og et pusterum i min hverdag. Jeg er så glad for at jeg blev introduceret til Nickoline, og kan varmt anbefale hende og hendes arbejde. Hun er rolig, jordnær og så følte jeg, at hun gjorde sådan at ingenting var ubehageligt eller pinligt at dele eller gøre undervejs, hvilket jeg virkelig havde behov for. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage afsted! Tusind tak til dig Nickoline! <3 " Maria Kristensen


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Hvem Er Dette Retreat For?

Dette er et 7 dages retreat specielt designet til dig, der brænder for at forbedre alle områder af dit liv og derigennem inspirere andre blot ved din autentiske tilstedeværelse i din kerne.

Uanset om du er interesseret i at lære om energi, selvhealing, yoga, og essens eller endda inspirere andre, vil dette program støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale og træde ind i dit lys.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også hvis du ønsker dette). Den eneste måde vi kan hjælpe andre på at ved at inspirer og være tro mod os selv og vores kerne.

Hvordan Er Dette Retreat Anderledes Fra Andre? 

Essens Retreatet er helt unikt, det er meget kraftfuldt, intenst og hjerteåbnende program du ikke finder andre steder.

Dette program er resultatet af over 8 års opdagelse, optimering og erfaring med bogstaveligt 100vis af studerende. Det er interaktiv, begejstrende og livstransformerende.

Du vil nyde godt af en unik adgang til mine teknikker og kraftfulde selv-coaching opgaver. Og du vil opdage, hvordan du kan hjælpe andre ved at arbejde med dig selv først. 

Hvad Nu Hvis Jeg Ikke Er I Stand Til At Være Med Til Alle Yoga Klasse og Undervisning? 

Hvis du nu risikerer at blive syg eller bare har hårdt brug for en hvile dag er det helt ok. Jeg anbefaler dig selvfølgelig at være med til det hele for at få fuldt udbytte, men jeg vil ikke blive sur hvis jeg ser dig ligge og slikke sol på stranden med din ynglings bog i favnen. 

Hvad Inkluderer Retreatet Ikke? 

Retreatet inkluderer ikke rejseforsikring og flybillet. 

Kan Jeg Være Med Selvom Jeg Aldrig Har Lavet Kundalini Yoga? 

Ja det kan du. Kundalini Yoga er for alle. Det eneste krav er at du skal kunne trække vejret. Kan du det, kan du også lave yoga. På retreatet vil yogaen være på begynder niveau og langsomt bygge op så du kan mærke en udvikling i løbet af de 10 dage med kundalini yoga. 

Hvordan Kommer Jeg Til Ubud?

Det tager ca. 1 time og 30 min i bil fra lufthanen (alt efter trafikken) i Denpaser til Ubud i taxa. Jeg og Hotellet hjælper dig med at komme sikkert fra lufthavnen og til Naya Ubud. En Chauffør vil vente på dig i lufthavnen og tage dig sikkert videre til retreat stedet så du med ro i maven et helt nyt sted kan læne dig tilbage og slappe af. 

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.