Kom Med På 10 Dages Forvandlings Retreat

 12-21 April 2019!

Vend tilbage til din kerne og lev et liv med boblende lykke, selvtillid og eventyrlysten. 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

På 10 dage guider jeg dig igennem et meningsfuldt og transformerende kundalini yoga og essens retreat som vil kalde dig hjem til din sande essens. I de smukkeste naturomgivelser vil du for alvor forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Tæt på havets brusen og med yogaen som din katalysator vil du få større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet og lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten tage sin plads

Med denne stærke forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig. 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytte til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har tryllestaven i egen hånd ift dit liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind livet igennem yoga, meditation, dagbogskrivning og natur. 

Jeg vil undervise dig i at komme tilbage til din kerne og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin her på gudernes ø vil du føle dig inspireret og ustoppelig.

Hvis du føler en sjælelig tiltrækning på dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, og vise dig den magiske rejse HJEM.  


Den indre og ydre REJSE TILBAGE TIL DIN kerne, BOOSTER DIN LYKKE, SELVVÆRD OG Magnetisme.

 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Dette Retreat er til dig der er overbevist om at der må være noget mere til det her liv! Til dig der længdes efter eventyr og lykkebobler i blodet. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. 

Min mission er at du vil stå tilbage med en følelse af at være kommet hjem i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din sjæl, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og skyhøjt selvværd.

Når du lever ud fra din essens giver du slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at bliver trådt på. 

Men er det ikke også tid til at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme? Tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
 
Redskaberne jeg overleverer til dig på dette retreat har støttet mig i at jeg kan leve af min passion, rejse jorden rundt og leve i kærlighed og nærmest ekstase med min fantastiske soulmate! 

Jeg serverer det for dig i lækre små bidder på de 10 magiske dage vi har sammen i Bali paradis. 


✩ R E T R A E T   P R O G R A M M E T   

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

☆ DAG 1 Selv-kærlighed & Selvværd

Selvkærligheden har udklækket skallen omkring mig og kaldt mig tilbage til den jeg virkelig er. Den har opbygget mit selvværd så jeg for alvor tør være mig selv i min mildeste og blideste form. Med et styrket selvværd og en opfyldt selvkærligheds tank kan du udleve dine drømme som aldrig før. Derfor får du 4 selvkærlige ritualer som det første, så du kan udtrykke dig præcis som du er i dit fulde potentiale og opleve verden fra dette magiske og nydelses fulde sted.

DAG 2  ÅNDEdræt  

Få adgang til din indre visdom på den nemmeste måde nogensinde. Åndedrættet er mere end ilt til kroppens celler. Det rummer en langt større dybde end vi endnu evner at forstå. Det er som en dør ind til din ægte essens. Vi kan leve mange dage uden mad, vi kan leve få dage ude vand men vi kan kun leve i få minutter uden at trække vejret. Det er både med bevidsthed på at vi ikke vil få ilt nok til cellerne men også at det er i åndedrættet sjælen/ånden lever. Heraf ÅNDEdrættet. 

☆ DAG 3 Kroppen er dit tempel

Få forståelse for hvor vigtig din kontakt med kroppen er, hvordan kroppen kommunikerer med dig og hvad det betyder, hvordan du kan læse kroppen og på den måde foretage årsagsbehandling og healing af en enhver form for sygdom eller ubalance. Kroppen er sjælens talerør, så det er så vigtigt at lære at forstå hvad det er din krop siger til dig. Dette modul er en vigtig brik i rejsen tilbage til din essens. Min vision er at skabe en helt hær af ledere/pionere der tager kroppen alvorligt og forstår at symptomer opstår fordi kroppen har et budskab til dig, noget du skal være opmærksom på og tage ansvar for at ændre. Det hjælper ikke at ignorere det og slukke for symptomerne med medicin, mere arbejde, projekter, mad, sex, osv. Det vil blive ved med at komme igen indtil budskabet trænger igennem.

☆ DAG 4 Det selvkærlige Mindset

Mindsettet er en meget spændende størrelse. Det rummer nemlig din mulighed for selv at tage styringen over dit liv. Sindet som jo netop sidder i hjernen og er forbundet med nervesystemet. Det er således ikke kun nervesystemet der bestemmer over dig og din krop men du kan selv tage styringen ved bevidst at påvirke dit sind og skabe balance i dig. Sørge for at kemien spiller ved at sikre alle de essentielle næringsstoffer er til stede. Du skal vide at du kan kontrollere dit sind via det rette mindset, og dermed balancere din krop, fordi din krop spejler din bevidsthed.

☆ DAG 5 Emotionel Healing

Alle følelser har potentiale. Når du formår at rumme dem kan du let heale dig selv igennem accept og kærlighed. Vi skal befri dig fra selvsabotage så du kan lære hvordan du kan se bag om symptomet som selvsabotage nu engang er. Når der ikke er selvsabotage er der heller ikke blokeringer som gør at du oplever de samme tragedier gang på gang. Dermed er dine drømme nu klar til at blive indfriet. Du vil komme længere ind til essensen af den du i virkeligheden er. Du vil få adgang til din intuitive kraft.

☆ DAG 6  Mantra magi

Mantraerne har gjort et stort indtryk på mig. På kundalini uddannelsen havde vi et helt modul omkring mantra og lyd men allerede inden havde den smukke praksis slået sin vej lige direkte ind i hjertet på mig. Jeg kalder modulet her for mantra magi, fordi jeg synes virkelig at det er den mest magiske del af kundalini yogaen og samtidig den mest spændende del. Mens jeg sidder og skriver dette kan jeg mærke lykkeboblerne bruse frem i mig. Mantraer er som små magiske trylleord designet til at aktivere forskellige effekter i kroppen, sindet og sjælen. 

☆DAG 7  Dans

Dans dig fri og glad. Dans er mere end bevægelse eller motion, det er en måde at sætte sjælen fri og give plads til at energien kan flyde frit i hele dit system. Kroppen er det “hus” sjælen bor i. Uden kroppen kan vi ikke udtrykke sjælen. Det hele hænger sammen. Når kroppen og sjælen danser sammen skaber du magi. Dans dig til dine drømme

☆ DAG 9 Energi Anatomi

Ændre din energi ændre dit liv. Din energi skaber din virkelighed, eller for at være mere præcis, tilstanden af dit energifelt skaber din virkelighed. Lær at løse problemer hurtigt via energiarbejde. Din energi er det primære, og skaber dine livs omstændigheder. Dine livs omstændigheder er sekundære, og er skabt af tilstanden i dine chakras. Energi & flow arbejde er den hurtigste måde til totalt transformation.

DAG 10 SADHANA - Din Daglige Praksis

Kraften og bevidstheden til at kunne skelne og vælge lige præcis de teknikker og redskaber som er de rette for dig. Lær hvordan du for alvor vælger det rigtige for dig når du lytter til dit indre. . Din ægte essens kan fortælle dig hvad du har brug for, og det gør dig i stand til at navigere i en ellers meget overvældende og overstimulerende tid. Nye ønsker og drømme skal plejes og det ved du helt selv hvordan du skaber dit stærke fundament med selvkærlige ritualer, hvordan du får adgang til hele dit potentiale ved at styrke dit nervesystem, hvordan kroppen, følelserne og energien til sammen udgør en større helhed. Nu behøver du ikke flere behandlere, guru’er, du er din egen spirituelle mentor! 
 


KUNDALINI YOGA - ESSENS ALIGNMENT OG SELVVÆRDS BOOSTER

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Kundalini yogaen vil være fundamentet for dette retreat fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtig for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, kundalini yogaen finder helt selv frem til, det der skal forløses og det der skal styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet og denne ældgamle teknologi.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, frier og mere magisk. Det ønsker jeg også for dig!  


Hvad Sker Der Når Du Lever Dit Liv Med Din Essens Som Guide? 

 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Når du lever i kontakt med din sande Essens, vil du nemt manifestere succes i alle områder af livet.

Det er fordi, når din energi er justeret og tilpasset, behøver du ikke opleve tvivl, angst, frustration eller selv-sabotage.

I stedet vil du nyde hvert minut af dit liv, og ofte finde dig selv opslugt i kærlighed og lykke.

Når du kigger på energien af succesfulde mennesker, har de alle det til fælles at de lever et liv der er tro mod deres ægte essens.

Uden undtagelser!

Deres energi flyder stærkt og er i harmoni med deres ægte essens. Som et meget naturligt resultat, bruger de deres naturlige gaver til bla at skabe ekstraordinære virksomheder, nye projekter og positive forandringer.

Andre mennesker ja endda samfundet ser op til dem. De lever med formål og mening, i kraftig alignment med deres essens ... og som et resultat, opnår de fantastiske ting (og penge strømmer til dem, rigeligt med penge).

Og det hele starter med at komme i alignment med din ægte essens.


SÅDAN FOREGÅR REJSEN

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Dag 1: Ankomst dag, velkomstcirkel, aftensmad og Kundalini meditation

Dag 2: Kundalini yoga, morgenmad, Selvværd & selvkærlighed, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 3: Kundalini yoga, morgenmad, ÅNDEdræt, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 4: Kundalini yoga, morgenmad, Krystalklart sind, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 5: Kundalini yoga, morgenmad, Ubud udflugt

Dag 6: Kundalini yoga, morgenmad, Soul Dans, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 7: Kundalini Yoga, morgenmad, Selv-terapi, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 8: Kundalini yoga, morgenmad, Mantra magi, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 9: Kundalini yoga, morgenmad, Energi anatomi, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 10: Solopgang bådtur, Kundalini Yoga, morgenmad, afskedsritual.

Obs der kan forekomme ændringer i programmet.

Det er en rigtig god idé at ankomme en dag eller to før retreatets start. Da du muligvis kan være ramt af jetlag. Vi starter kl 16 den første dag og slutter kl 11 på den sidste dag. 


5 Årsager Til At Du Vil STOR ELSKE Dette Retreat:

 

1. Bali er magisk, for 3 år siden tog mit knuste hjerte den beslutning at rejse til Bali for at finde mig selv igen. Allerede da jeg trådte ud ind i lufthavnen mærkede jeg Balis varme, både fysisk men også hjertevarmen og åbenheden. Jeg følte mig hjemme. Jeg havde egentlig blot tænkt mig at blive en måned, men én måned blev hurtigt til to. Jeg var opslugt af den magi som fandt sted her. Jeg vidste at dette sted ville blive et sted at vende tilbage til igen og igen. Et sted jeg havde lyst til at dele med så mange søgende væsner som muligt. Bali kan ikke beskrives med ord. Det skal opleves med hele hjertet og kroppen.   

2. Du kommer til at bo midt på stranden hvorfra man kan snorkle. Forestil dig at vågne op til lyden af den strømmendeflod, og naturens beroligende lyde. Kunne finde ro og fred i sjælen. Kunne ligge og læse ved poolen eller tage en tur i bølgernes blå så tit du ønsker. 

3. Kundalini yogaen kan forvandle dit liv, det er i hvert fald min erfaring. Da alt så mørkest ud i mit liv fandt jeg styrke og mod i yogaen. Uanset hvad der skete ville jeg altid have min yogamåtte at træde ind på. Som et trylleslag transformerede yogaen min sorg til glæde og mit hjerte blev rørt gang på gang af dens magi. Jeg vil lære dig at anvende yogaen som en fast det af dit liv så du kan høste dets magiske dråber hver evig eneste dag.
 

4. Du vil få tid og ro til at MÆRKE  Jeg kender intet bedre måde at åbne op for sjælens stemme end i ro, natur og høje doser yoga og meditation. 

5. Du vil opleve eventyr og magi, Hvis paradis på jorden findes så må Bali være dette sted. Her er der plads til både eventyr og livs nydelse.  

 

 Dette billede er taget af min sjæle veninde Scarlett Wynter, jeg mødte på Bali. 

Dette billede er taget af min sjæle veninde Scarlett Wynter, jeg mødte på Bali. 


Life in Amed

download.jpeg

Ligeså vigtigt som der er at det indre er i orden, er det også vigtigt med det ydre. Derfor har jeg besluttet at afholde retreatet i de lækreste og mest nærende omgivelser.

Hotellet vi skal være på ligger på stranden i byen Amed, Balis Nord-østkyst. Hotellet er bygget op i små hytter og en stor hytte med egen saltvandspool kaldet parfume haven pga de mange skønne blomsterdufte. Det er vigtigt for mig at du føler dig forkælet og næret så du bliver ladet godt op under opholdet.

Amed er mindre kendt end fx berømte Ubud og Kuta hvilket betyder at stedet stadigvæk er uspoleret og i takt med sig selv. Her kan du trække dig tilbage fra turisme og nyde. Der vil være rig mulighed for at gå på eventyr i landsbyen med de smukke rismarker, eller langs vandet. 

Den tilknyttede yogasal ligger også på selve hotellet og herfra er der udsigt ud til vandet så yogatimerne bliver både ren fryd for øjet og sjælen.

Der er også mulighed for massage og spa behandlinger til rigtig gode priser på spaet ca. 10 min fra hotellet. 

Maden bliver serveret på hotellet og er lækker vegetarisk glutenfri, mælkefri og sukkerfri så kroppen kan få så ren og næringsrig kost som muligt.


"Når Alt Andet Fejler Lad Din Essens Være Din Guide" Nickoline Camille


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

OK, jeg var solgt allerede ved Bali, gi' mig detaljerne for tilmelding!

Retreat Information

Dato: 12-21 oktober 2019

Sted: Life in Amed

Mad: Vegetarisk (sukkerfri, glutenfri og mælkefri) 

Retreatet indeholder:

✔ 3 sunde og veganske måltider pr. dag.

✔ Kundalini Yoga undervisning hver morgen kl. 7-8.30. 

✔ Kundalini Undervisning/workshop + Gruppe deling hver dag kl. 10-12 ca

✔ Kundalini Meditation kl. 20-21.30 

✔ Overnatning på luksus resort, (du deler værelse med én anden deltager).

✔10 dages Logi 

✔Udflugt dag til Ubud

✔ Solopgangs bådudflugt

✔ Transfer til og fra lufthavnen

✔ Vegansk Gourmet Madworkshop 

NB Indeholder ikke flybillet eller rejseforsikring

 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Når Vi Forsømmer Vores Sande Essens, Er Vi Så i Virkeligheden i Live? ...

Eller Er Vi Simpelthen Blot i En Tilstand af Overlevelse?


PRIS

Din investering for et 10 dages yoga retreat og undervisning, er kr. 15.995 inkl. moms  PLUS du får adgang til alt vi lærer online; kundalini videos, meditationer du kan lave når du kommer hjem.

....en oplevelse for livet, du aldrig nogensinde vil glemme. 

Til kun 15.995 kr

TILMELD INDEN 1. August og spar 3000kr

Tilmelding og betaling:

Tilmelding sker via mail på: Contact@soul-fitness.dk

Det med småt: 

Der er KUN 16 pladser og de sidste 2 retreat blev HURTIGT udsolgt. Så vent ikke for længe med at reservere din plads.

Ved tilmelding: 

Ved tilmelding betales 6000kr. Resten betales inden 1. Februar 2019.

Afbudsbetingelser: 

Din tilmelding til retreatet er bindende. Og ved egen afmeldelse refunderes beløbet ikke. Din plads kan dog nemt afdrages til en anden du kender eller en som står på ventelisten uden det koster ekstra. 

 

Send  mig en mail på contact@soul-fitness.dk

for at sikre dig din plads.


Nickoline Camille

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Nogengange må vi tage ud i verden for at finde ud af, at det liv vi lever er det liv vi altid har drømt om. Den person vi er blevet til, er den vi altid har været. Dybt nede i sjælen. Når alt facade, press, præstation, kontrol, forventning og frygt har fået plads så det kan slippes, transformeres. Når hjertet får lov at bestemme og sjælen for lov at vise vejen .. Når vi ikke længere er bange .. Når verden ikke længere er stor og skræmmende .. Når vi tør udleve det vi er sat her til at gøre .. Når vi ikke længere behøver flygte fra livet ,, når vi ikke længere behøver dulme med stimulanser ., når vi er os. Når jeg er mig og du er dig. Og når vi passer på hinanden. Hver gang jeg kommer hjem fra Bali er det ikke som en helt ny person., jeg kommer hjem som MIG, fordi jeg har fundet hjem til mig selv!

Hvis du kan mærke dette rører på noget i dig kan du komme med på Retreatet, som har den mission at arbejde intenst med din egen følelse af at være kommet hjem ved at styrke din forbindelse til din ægte essens!


Det siger tidligere Deltager på Bali Retreatet:

"Jeg er lige kommet hjem fra Bali, hvor jeg deltog på Nickolines yoga retreat feb 2018. Jeg sidder med en følelse af at være mere hjemme i mig selv end jeg før har været. Mine omgivelser er de samme, men der er noget anderledes inde i mig. En blanding af det dejlige sted vi boede, Bali's varme sol, Kundalini yogaens magi og Nickolines milde væsen og dygtige guidning, har givet mig et kærligt skub tættere på mine drømme og den jeg gerne vil være. Det lyder måske som hårdt arbejde, og det var det også indimellem for de ømme arme, men ellers var det som om ændringen skete indefra- uden tvang og asen og masen. Det har været en oplevelse uden sammenligning og en gave jeg har givet mig selv, som jeg tror på, at jeg vil blive ved med at få glæde af. Jeg ved stadig ikke om der er en mening med alting, men jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min intuition og bookede en plads, for der var helt sikkert en mening med at jeg skulle med til Bali med Nickoline og en masse andre søde mennesker. Af hjertet tak for en vild oplevelse Nickoline" Rikke Kjær

"Jeg er lige kommet hjem efter yogaretreat på Bali. Det har været helt fantastisk.
Det er en hel pakke du får her - Et dejligt hyggeligt hotel med fine værelser, hyggelig, duftende have,
fin pool og endnu en pool med saltvand. Lige ned til stranden, hvor der kan bades og snorkles ved koralrev, og hvor fiskerbådene ligger på stribe. Den dejligste sunde mad med friskpresset frugtjuice til alle måltid her. Alle de mennesker du møder er søde, venlige og hjælpsomme og balineserne oser af god tid. At lave yoga i disse omgivelser har været en stor oplevelse og en lise for krop og sjæl.
Bali er det perfekte sted til sådan en retreat, fordi du i tilgift møder mennesker som inspirerer til at tænke over vores måde at leve livet på her på vores breddegrader. Der har været en god afveksling af yoga/meditation/undervisning og fritid. Masser af input fra Nickoline, som bare har styr på sit stof, tid til deling af oplevelser i gruppen og fritid til sol, badning og ture ud af huset. Det har været superdejligt at lære nye mennesker at kende og som gruppe at dele alle disse oplevelser. Nickoline og retreatet får de bedste anbefalinger af mig. Den bedste gave, du kan give dig selv." Marianne Bunch 

"For mig har de 14 dage retreatet varede uden tvivl været en kæmpe dealbreaker for resten af mit liv. Jeg har i nogle år været temmelig bevidst om, at livet efterhånden oftest førte an og at det sjældent resulterede i mit ve og vel, men bevidstheden betød imidlertid ikke jeg besad redskaberne til at ændre denne tilstand for mig selv. I dag, kun ca. 2 uger efter retreatet sluttede, kan jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Mit selvværd har fået et ret så stort nyk opad og jeg er i stand til at mærke mig selv og mine egne behov i langt højere grad, end jeg nogensinde har været før. Jeg er klar over min personlige udvikling hverken stopper eller er fuldført med yoga retretets afslutning, men det har helt klart fået den bedst tænkelige start.  Heldigvis lyttede jeg ganske kort til mig selv, for lidt over et halvt år siden, da jeg meldte mig til dit retreat, og det kommer jeg aldrig nogensinde til at fortyde. Af hjertet tak!" Cecilie

"Jeg har deltaget på et af Nickolines yoga retreats på Bali i februar 2017. Jeg havde fået anbefalet turen af en veninde, og jeg var egentlig ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Indrømmer at det nok var varmen og Bali som trak mest i mig midt i en dansk vintertid, og så kunne jeg vel nok dyrke lidt yoga, når jeg havde lyst :-)
Jeg skal love for at jeg blev klogere. Allerede ved den første yogaklasse kunne jeg mærke at der skete noget med mig.  Jeg fik en kontakt til mit indre, som jeg vist ikke havde besøgt i meget lang tid. Det blev hurtigt klart for mig, hvor meget viden Nickoline har om krop og sjæl, og jeg følte mig helt tryg ved at følge hendes kyndige vejledning og formidling af kundaliniyogaens tusindårige visdom, og selv om nogle øvelser virkede mystiske, kunne jeg præcis mærke den effekt og formål som Nickoline så fint fortalte nøje til hver øvelse. Jeg har efterfølgende dyrket yoga hver eneste dag, og har stor glæde af Nickolines essensprogram. Jeg siger aldrig mere at jeg dyrker yoga, hvis jeg har lyst - nej jeg kan slet ikke lade være. Tak Nickoline, og de andre skønne mennesker som deltog. Det var en oplevelse for livet"
Heidi Troelsen

"Kære Nickoline
Jeg vil endnu en gang takke dig af hele mit hjerte for retreatet på Bali. Det er svært for mig at finde ord for, hvor helt fantastisk en oplevelse, det var. Magisk. Transformerende. Som at finde hjem. Noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Og mere til. 
Du og holdet, hotellet og de sødeste tjenere, maden, havet, duftene, lydene og ikke mindst yogaen - det hele blev til en helhed, som er blevet et pejlemærke for mig: så godt og sødt og rigtigt kan livet føles. 
Jeg holder stadig fast i de daglige meditationer og mærker med spændt forventning hvordan de er ved at forandre mit liv i positiv retning, indefra og helt blidt. Alle burde tage på den rejse ♥️🔆😍  Kh Lene"

 

"Bali Retreatet er en af de bedste oplevelser jeg længe har givet mig selv. Det var et meget stor beslutning at tage afsted, men jeg er så taknemlig for, at jeg valgte turen. Kundalini yoga og meditation var helt nyt for mig, og allerede de første dage kunne jeg mærke der skete noget inde i mig. Vi boede i de skønneste omgivelser og fik virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og mærke ting i min krop, jeg i min hverdag ikke formår. At være en del af en gruppe med forskellig bagage gav en anden dimension til opholdet, og jeg blev virkelig udfordret både på det sociale plan men også det at være alene og mærke mig selv igen, det sætter jeg stor pris på. Jeg følte mig så tryg og rolig hele turen og efter jeg er kommet hjem, ville jeg ønske jeg havde mulighed for at tage afsted igen. Jeg har efterfølgende deltaget i Nickolines programmer og så meditere jeg hver morgen, da jeg virkelig føler, at det giver mig ro og et pusterum i min hverdag. Jeg er så glad for at jeg blev introduceret til Nickoline, og kan varmt anbefale hende og hendes arbejde. Hun er rolig, jordnær og så følte jeg, at hun gjorde sådan at ingenting var ubehageligt eller pinligt at dele eller gøre undervejs, hvilket jeg virkelig havde behov for. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage afsted! Tusind tak til dig Nickoline! <3 " Maria Kristensen


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat

Hvem Er Dette Retreat For?

Dette er et 10 dages retreat specielt designet til dig, der brænder for at forbedre alle områder af dit liv og derigennem inspirere andre blot ved din autentiske tilstedeværelse i din kerne.

Uanset om du er interesseret i at lære om energi, selvhealing, yoga, og essens eller endda inspirere andre, vil dette program støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale og træde ind i dit lys.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også hvis du ønsker dette). Den eneste måde vi kan hjælpe andre på at ved at inspirer og være tro mod os selv og vores kerne.

Hvordan Er Dette Retreat Anderledes Fra Andre? 

Essens Retreatet er helt unikt, det er meget kraftfuldt, intenst og hjerteåbnende program du ikke finder andre steder.

Dette program er resultatet af over 8 års opdagelse, optimering og erfaring med bogstaveligt 100vis af studerende. Det er interaktiv, begejstrende og livstransformerende.

Du vil nyde godt af en unik adgang til mine teknikker og kraftfulde selv-coaching opgaver. Og du vil opdage, hvordan du kan hjælpe andre ved at arbejde med dig selv først. 

Hvad Nu Hvis Jeg Ikke Er I Stand Til At Være Med Til Alle Yoga Klasse og Undervisning? 

Hvis du nu risikerer at blive syg eller bare har hårdt brug for en hvile dag er det helt ok. Jeg anbefaler dig selvfølgelig at være med til det hele for at få fuldt udbytte, men jeg vil ikke blive sur hvis jeg ser dig ligge og slikke sol på stranden med din ynglings bog i favnen. 

Hvad Inkluderer Retreatet Ikke? 

Retreatet inkluderer ikke rejseforsikring og heller ikke flybillet. 

Kan Jeg Være Med Selvom Jeg Aldrig Har Lavet Kundalini Yoga? 

Ja det kan du. Kundalini Yoga er for alle. Det eneste krav er at du skal kunne trække vejret. Kan du det, kan du også lave yoga. På retreatet vil yogaen være på begynder niveau og langsomt bygge op så du kan mærke en udvikling i løbet af de 10 dage med kundalini yoga.  

Hvordan Kommer Jeg Til Amed?

Det tager ca.  3 timer i bil fra lufthanen (alt efter trafikken) i Denpaser til Amed i taxa. Jeg og Hotellet hjælper dig med at komme sikkert fra lufthavnen og til Life in Amed. En Chauffør vil vente på dig i lufthavnen og tage dig sikkert videre til retreat stedet. 

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.