10 DAGES TRANSFORMATIONS RETREAT

 9-18 Februar 2018!

Vend tilbage til din kerne og lev et liv med boblende lykke, selvtillid og eventyrlysten. 

På 10 dage guider jeg dig igennem et meningsfuldt og transformerende kundalini yoga og essens retreat som vil kalde dig hjem til din sande essens. I de smukkeste naturomgivelser vil du for alvor forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Tæt på havets brusen og med yogaen som din katalysator vil du få større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet og lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten tage sin plads

Med denne stærke forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig. 

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytte til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har tryllestaven i egen hånd ift dit liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind livet igennem yoga, meditation, dagbogskrivning og natur. 

Jeg vil undervise dig i at komme tilbage til din kerne og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin her på gudernes ø vil du føle dig inspireret og ustoppelig.

Hvis du føler en sjælelig tiltrækning på dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, og vise dig den magiske rejse HJEM.  


Den indre og ydre REJSE TILBAGE TIL DIN kerne, BOOSTER DIN LYKKE, SELVVÆRD OG Magnetisme.

 

Dette Retreat er til dig der er overbevist om at der må være noget mere til det her liv! Til dig der længdes efter eventyr og lykkebobler i blodet. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. 

Min mission er at du vil stå tilbage med en følelse af at være kommet hjem i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din sjæl, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og skyhøjt selvværd.

Når du lever ud fra din essens giver du slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at bliver trådt på. 

Men er det ikke også tid til at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme? Tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
 
Redskaberne jeg overleverer til dig på dette retreat har støttet mig i at jeg kan leve af min passion, rejse jorden rundt og leve i kærlighed og nærmest ekstase med min fantastiske soulmate! 

Jeg serverer det for dig i lækre små bidder på de 10 magiske dage vi har sammen i Bali paradis. 


✩ R E T R A E T   P R O G R A M M E T   

☆ DAG 1 Selv-kærlighed & Selvværd

Selvkærligheden har udklækket skallen omkring mig og kaldt mig tilbage til den jeg virkelig er. Den har opbygget mit selvværd så jeg for alvor tør være mig selv i min mildeste og blideste form. Med et styrket selvværd og en opfyldt selvkærligheds tank kan du udleve dine drømme som aldrig før. Derfor får du 4 selvkærlige ritualer som det første, så du kan udtrykke dig præcis som du er i dit fulde potentiale og opleve verden fra dette magiske og nydelses fulde sted.

Denne dag lærer du: 

♡ Hvad det vigtigste du kan gøre er, hvis du KUN skal gøre én ting i selvkærlighedens tegn
♡ At styrke dit fundament ved at praktisere livsstilritualerne
♡ Hvornår du er væk fra dig selv og hvornår du er i din essens
♡ Hvordan du fylder dig selv op indefra og ud
♡ Hvordan din egen selvkærlige dag ser ud

 

DAG 2  ÅNDEdræt  

Få adgang til din indre visdom på den nemmeste måde nogensinde. Åndedrættet er mere end ilt til kroppens celler. Det rummer en langt større dybde end vi endnu evner at forstå. Det er som en dør ind til din ægte essens. Vi kan leve mange dage uden mad, vi kan leve få dage ude vand men vi kan kun leve i få minutter uden at trække vejret. Det er både med bevidsthed på at vi ikke vil få ilt nok til cellerne men også at det er i åndedrættet sjælen/ånden lever. Heraf ÅNDEdrættet. 

Denne dag lærer du: 

♡ At åndedrættet betyder meget mere end blot ilt og næring for kroppen
♡ Hvorfor det er SÅ vigtigt at trække vejret korrekt
♡ Hvordan du trækker vejret korrekt
 7 åndedræts teknikker der guider dig hjem

☆ DAG 3 Kroppen er dit tempel

Få forståelse for hvor vigtig din kontakt med kroppen er, hvordan kroppen kommunikerer med dig og hvad det betyder, hvordan du kan læse kroppen og på den måde foretage årsagsbehandling og healing af en enhver form for sygdom eller ubalance. Kroppen er sjælens talerør, så det er så vigtigt at lære at forstå hvad det er din krop siger til dig. Dette modul er en vigtig brik i rejsen tilbage til din essens. Min vision er at skabe en helt hær af ledere/pionere der tager kroppen alvorligt og forstår at symptomer opstår fordi kroppen har et budskab til dig, noget du skal være opmærksom på og tage ansvar for at ændre. Det hjælper ikke at ignorere det og slukke for symptomerne med medicin, mere arbejde, projekter, mad, sex, osv. Det vil blive ved med at komme igen indtil budskabet trænger igennem.

Denne dag lærer du: 

♡ At din krop spejler din sundhedstilstand
♡ Kroppens basis anatomi
♡ At være mere kropsbevidst
 Hvordan du bliver din egen krops-guru
At kroppen taler et helt bestemt sprog
At dit grundlæggende tema altid er den røde tråd i alle dine udfordringer i livet
 

☆ DAG 3 Det selvkærlige Mindset

Mindsettet er en meget spændende størrelse. Det rummer nemlig din mulighed for selv at tage styringen over dit liv. Sindet som jo netop sidder i hjernen og er forbundet med nervesystemet. Det er således ikke kun nervesystemet der bestemmer over dig og din krop men du kan selv tage styringen ved bevidst at påvirke dit sind og skabe balance i dig. Sørge for at kemien spiller ved at sikre alle de essentielle næringsstoffer er til stede. Du skal vide at du kan kontrollere dit sind via det rette mindset, og dermed balancere din krop, fordi din krop spejler din bevidsthed.

Denne dag lærer du: 

♡ At der er en forbindelse mellem krop, sind og sjæl
♡ Det selvkærlige mindset
♡ Hvordan du laver affirmationer der virker
 Hvad du kan gøre når du spiser på dine følelser
Ho'oponopono (det hawaiianske healingssytem)
Hvordan din underbevidsthed bliver til din medspiller frem for modspiller
 Kundalini Ego Eradicator som med det samme løfter dig op i det selvkærlige mindset
 Hvordan du clearer din underbevidsthed
 Hvordan underbevidstheden fungere så du kan bruge den aktivt til at manifestere dine drømme

DAG 4  Dans

Dans dig fri og glad. Dans er mere end bevægelse eller motion, det er en måde at sætte sjælen fri og give plads til at energien kan flyde frit i hele dit system. Kroppen er det “hus” sjælen bor i. Uden kroppen kan vi ikke udtrykke sjælen. Det hele hænger sammen. Når kroppen og sjælen danser sammen skaber du magi. Dans dig til dine drømme.

Denne dag lærer du: 

♡ Hvad dans kan gøre for dine drømme
♡ Hvordan du kan øge kontakten til din essens igennem dansen
Hvorfor dans er mere en blot bevægelse 

☆ DAG 5 Emotionel Healing

Alle følelser har potentiale. Når du formår at rumme dem kan du let heale dig selv igennem accept og kærlighed. Vi skal befri dig fra selvsabotage så du kan lære hvordan du kan se bag om symptomet som selvsabotage nu engang er. Når der ikke er selvsabotage er der heller ikke blokeringer som gør at du oplever de samme tragedier gang på gang. Dermed er dine drømme nu klar til at blive indfriet. Du vil komme længere ind til essensen af den du i virkeligheden er. Du vil få adgang til din intuitive kraft.

Denne dag lærer du: 

Hvorfor det er vigtigt at føle dine følelser
♡ Hvilken rolle egoet spiller ift selvsabotage
 Dit eget sabotagemønstre at kende
 At selvsabotage er gamle mønstre og programmer fra barndommen
♡ At bruge dine følelser som vejvisere
 At Healing er stagneret energi der skabes flow i, igen

☆ DAG 6  Mantra magi

Mantraerne har gjort et stort indtryk på mig. På kundalini uddannelsen havde vi et helt modul omkring mantra og lyd men allerede inden havde den smukke praksis slået sin vej lige direkte ind i hjertet på mig. Jeg kalder modulet her for mantra magi, fordi jeg synes virkelig at det er den mest magiske del af kundalini yogaen og samtidig den mest spændende del. Mens jeg sidder og skriver dette kan jeg mærke lykkeboblerne bruse frem i mig. Mantraer er som små magiske trylleord designet til at aktivere forskellige effekter i kroppen, sindet og sjælen. 

Denne dag lærer du: 

 Hvilken videnskab mantra magien er bygget op omkring
 Du kender til begrebet vibrationer
♡ Hvordan lyd og krop hænger sammen
 Hvad mantra kan hjælpe mig med
 De 5 nøgler der åbner din guddommelig lyd op

☆ DAG 7 Energi Anatomi

Ændre din energi ændre dit liv. Din energi skaber din virkelighed, eller for at være mere præcis, tilstanden af dit energifelt skaber din virkelighed. Lær at løse problemer hurtigt via energiarbejde. Din energi er det primære, og skaber dine livs omstændigheder. Dine livs omstændigheder er sekundære, og er skabt af tilstanden i dine chakras. Energi & flow arbejde er den hurtigste måde til totalt transformation.

Denne dag lærer du: 

 Hvad chakrasystemet er
 Hvorfor det er så effektivt at arbejde med chakrasystemet
♡ Hvorfor skønhed, sundhed og chakra systemet hænger sammen
♡ Hvad der blokerer et chakra
♡ De 8 chakra og deres funktioner, kendetegn og holistisk balancering
  Hvilket chakra der er ude af balance hos dig

DAG 8 SADHANA - Din Daglige Praksis

Kraften og bevidstheden til at kunne skelne og vælge lige præcis de teknikker og redskaber som er de rette for dig. Lær hvordan du for alvor vælger det rigtige for dig når du lytter til dit indre. . Din ægte essens kan fortælle dig hvad du har brug for, og det gør dig i stand til at navigere i en ellers meget overvældende og overstimulerende tid. Nye ønsker og drømme skal plejes og det ved du helt selv hvordan du skaber dit stærke fundament med selvkærlige ritualer, hvordan du får adgang til hele dit potentiale ved at styrke dit nervesystem, hvordan kroppen, følelserne og energien til sammen udgør en større helhed. Nu behøver du ikke flere behandlere, guru’er, du er din egen spirituelle mentor! 

Denne dag lærer du: 

Sådan opbygger du en daglig spirituel praksis
 Hvordan du navigerer tilbage til kærligheden
♡ Hvordan en process foregår og har derfor mere tillid til selve processen
♡ Du kender din essens gps
 


KUNDALINI YOGA - ESSENS ALIGNMENT OG SELVVÆRDS BOOSTER

Kundalini yogaen vil være fundamentet for dette retreat fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtig for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, kundalini yogaen finder helt selv frem til, det der skal forløses og det der skal styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet og denne ældgamle teknologi.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, frier og mere magisk. Det ønsker jeg også for dig!  


Hvad Sker Der Når Du Lever Dit Liv Med Din Essens Som Guide? 

 

Når du lever i kontakt med din sande Essens, vil du nemt manifestere succes i alle områder af livet.

Det er fordi, når din energi er justeret og tilpasset, behøver du ikke opleve tvivl, angst, frustration eller selv-sabotage.

I stedet vil du nyde hvert minut af dit liv, og ofte finde dig selv opslugt i kærlighed og lykke.

Når du kigger på energien af succesfulde mennesker, har de alle det til fælles at de lever et liv der er tro mod deres ægte essens.

Uden undtagelser!

Deres energi flyder stærkt og er i harmoni med deres ægte essens. Som et meget naturligt resultat, bruger de deres naturlige gaver til bla at skabe ekstraordinære virksomheder, nye projekter og positive forandringer.

Andre mennesker ja endda samfundet ser op til dem. De lever med formål og mening, i kraftig alignment med deres essens ... og som et resultat, opnår de fantastiske ting (og penge strømmer til dem, rigeligt med penge).

Og det hele starter med at komme i alignment med din ægte essens.


SÅDAN FOREGÅR REJSEN

Dag 1: Ankomst dag, velkomstcirkel, aftensmad og Kundalini meditation

Dag 2: Kundalini yoga, morgenmad, Selvværd & selvkærlighed, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 3: Kundalini yoga, morgenmad, ÅNDEdræt, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

 Dag 4: Kundalini yoga, morgenmad, Krystalklart sind, frokost, Temple/fuldmåne, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 5: Kundalini yoga, morgenmad, Emotionel Healing, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. Denne dag foregår i total stilhed. 

Dag 6: Kundalini yoga, morgenmad, Mantra magi, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 7: Kundalini yoga, morgenmad, Dans, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 8: Kundalini yoga, morgenmad, Energi anatomi, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 9: Kundalini yoga, morgenmad, Sadhana, frokost, egen eventyr, afskedaftensmad, Kundalini meditation. 

Dag 10: Kundalini Yoga, morgenmad, afskedsritual.  

Obs der kan forekomme ændringer i programmet.

Det er en rigtig god idé at ankomme en dag eller to før retreatets start. Da du muligvis kan være ramt af jetlag. Vi starter kl 16 den første dag og slutter kl 11 på den sidste dag. 


5 Årsager Til At Du Vil STOR ELSKE Dette Retreat:

 

1. Bali er magisk, for 2 år siden tog mit knuste hjerte den beslutning at rejse til Bali for at finde mig selv igen. Allerede da jeg trådte ud af lufthaven mærkede jeg Balis varme, både fysisk men også hjertevarmen og åbenheden. Jeg følte mig hjemme. Jeg havde egentlig blot tænkt mig at blive en måned, men en måned blev hurtigt til to. Jeg var opslugt af den magi som fandt sted her. Jeg vidste at dette sted ville blive et sted at vende tilbage til igen og igen. Et sted jeg havde lyst til at dele med så mange søgende væsner som muligt. Bali kan ikke beskrives med ord. Det skal opleves med hele hjertet og kroppen.   

2. Du kommer til at bo på stranden. Forestil dig at vågne op til lyden af bølgernebrus, kunne tage en dukkert når du vil. Kunne finde ro og fred i sjælen. Kunne ligge og læse på stranden så meget som du har lyst til. 

3. Kundalini yogaen kan forvandle dit liv, det er i hvert fald min erfaring. Da alt så mørkest ud i mit liv fandt jeg styrke og mod i yogaen. Uanset hvad der skete ville jeg altid have min yogamåtte at træde ind på. Som et trylleslag transformerede yogaen min sorg til glæde og mit hjerte blev rørt gang på gang af dens magi. Jeg vil lære dig at anvende yogaen som en fast det af dit liv så du kan høste dets magiske dråber hver evig eneste dag.
 

4. Du vil få tid og ro til at MÆRKE  Jeg kender intet bedre måde at åbne op for sjælens stemme end i ro, natur og høje doser yoga og meditation. 

5. Du vil opleve eventyr og magi, Hvis paradis på jorden findes så må Bali være dette sted. Her er der plads til både eventyr og livs nydelse.  

 

 Dette billede er taget af min sjæle veninde Scarlett Wynter, jeg mødte på Bali. 

Dette billede er taget af min sjæle veninde Scarlett Wynter, jeg mødte på Bali. 


"Når Alt Andet Fejler Lad Din Essens Være Din Guide" Nickoline Camille


Retreat Information

Dato: 9-18 Februar 2018

Sted: Bali på luxus resort stedet: Life in Amed (Balis nordøst kyst)

Mad: vegetarisk, sukkerfri, glutenfri og mælkefri. 

Retreatet indeholder:

-3 x sunde og vegetariske måltider pr. dag.

- Kundalini Yoga undervisning hver morgen kl. 7-8.30. 

- Kundalini Undervisning + Gruppe deling hver dag kl. 10-12 ca

- Kundalini Meditation og let yoga hver aften kl. 20-21. 

- Overnatning på luksus resort, direkte på stranden (du deler værelse med én anden deltager).

- 10 dages Logi 

- Pick up fra lufthavnen

- Båd Udflugt/snorkling i smukt koralsted med mulighed for at se delfiner

- Eventyrs Udflugt til Ubud (mulighed for shopping i Balis yoga mekka) 

(Indeholder ikke flybillet eller rejseforsikring)

 

 Photo by Scarlett Wynter

Photo by Scarlett Wynter


PRIS

Din investering for et 10 dages luksus yoga retreat og undervisning, er kr. 15.995 inkl. moms  PLUS du får adgang til alt vi lærer online; kundalini videos, meditationer, undervisnings manualer og healings lydfiler du kan lave når du kommer hjem.

Du får altså værdi for over 20.000,00kr

og en livslang oplevelse du aldrig nogensinde vil glemme. 

Til kun 15.995 kr

Tilmelding og betaling:

Tilmelding sker via mail på: Contact@soul-fitness.dk

Det med småt: 

Der er KUN 14 pladser og det sidste retreat blev udsolgt. Så vent ikke for længe med at reservere din plads.

Ved tilmelding: 

Ved tilmelding betales 5000kr. Resten betales inden 1. oktober.

Tilmeld dig inden 1. juni og kom med for kun 12.995 kr (du skal indbetale hele beløbet inden 1. juni for at opnå earlybird pris). 

Afbudsbetingelser: 

Din tilmelding til retreatet er bindende. Og ved egen afmeldelse refunderes beløbet ikke. Din plads kan dog nemt afdrages til en anden du kender uden det koster ekstra. 

14 pladser i alt

 

Send  mig en mail på contact@soul-fitness.dk

for at sikre dig din plads.


Life in Amed

Ligeså vigtigt som der er at det indre er i orden, er det også vigtigt med det ydre. Derfor har jeg besluttet at afholde retreatet i de lækreste og mest nærende omgivelser.

Hotellet vi skal være på ligger på stranden i byen Amed, Balis Nord-østkyst. Hotellet er bygget op i små hytter og en stor hytte med egen saltvandspool kaldet parfume haven pga de mange skønne blomsterdufte. Det er vigtigt for mig at du føler dig forkælet og næret så du bliver ladet godt op under opholdet.

Amed er mindre kendt end fx berømte Ubud og Kuta hvilket betyder at stedet stadigvæk er uspoleret og i takt med sig selv. Her kan du trække dig tilbage fra turisme og nyde. Der vil være rig mulighed for at gå på eventyr i landsbyen med de smukke rismarker, eller langs vandet. 

Den tilknyttede yogasal ligger også på selve hotellet og herfra er der udsigt ud til vandet så yogatimerne bliver både ren fryd for øjet og sjælen.

Der er også mulighed for massage og spa behandlinger til rigtig gode priser på spaet ca. 10 min fra hotellet. 

Maden bliver serveret på hotellet og er lækker vegetarisk glutenfri, mælkefri og sukkerfri så kroppen kan få så ren og næringsrig kost som muligt.


Nickoline Camille

FRA ENSOMHED TIL FORBUNDETHED

På min 28års fødselsdag gik det op for mig, mens jeg sad der ved fødselsdagsbordet omkranset af mennesker der fik mig til at føle mig hjemme, som var der for at fejre mig, strømmede en varmende kærlig følelses ind over mig, en følelse af samhørighed, nærvær, dybde - Forbundethed.

Jeg blev helt rørt, for i det øjeblik opdagede jeg, at min evige følelse af ensomhed var som forvandlet med et trylleslag til forbundenhed og at den følelse af forbundethed i virkeligheden havde været der længe. Jeg havde bare ikke lagt mærke til den. For den var blevet så naturlig for mig.

Der var ingen telefoner, distance og overflade skjold oppe – men kun ægte samtaler med øjenkontakt, grin og anerkendelse.
I det øjeblik, totalt til stedet i nuet, følte jeg mig som den heldigste pige i verden!

Jeg elsker hvordan mit liv virkelig har forvandlet sig i det aspekt som hedder relationer, efter jeg har fundet hjem til mig selv, efter jeg har oplevet hvem jeg virkelig er, hvem jeg ikke er. Jeg har lært at den jeg er, er helt perfekt i sin uperfekthed.

Jeg husker hvordan jeg engang var overbevist om at jeg aldrig nogensinde ville være så heldig at have mere end én eller to veninder i mit liv. Jeg følte mig så ensom, forkert og anderledes!

Jeg tror på at vores relationer er som spejle der er i vores liv for at skinne lys på det i os, vi har behov for at arbejde med, behov for at forløse. Vi er som magneter der tiltrækker præcis hvad vi har brug for, for selv at blive komplette, hele.
Nogle folk kommer ind i vores liv for bare en lille stund og andre fordi vi skal følges med dem på vores vej hele livet igennem- men alle med det formål at hjælpe os med at finde hjem.

Nogle af mine relationer føles som om vi har kendt hinanden hele livet, når virkeligheden er at vi faktisk lige har mødt hinanden. Selv mennesker fra den anden side er verden Australien og New Zealand, føler jeg mig dybt forbundet med!

I løbet af de sidste par år har jeg været på den vildeste rejse hjem til mig selv, jeg måtte rejse ud i verden både for at opleve, men mest for at forelske mig i mig selv igen, lære mig selv at kende. Elske den version af mig jeg havde formået at manifestere.

Det bedste er at indse at hvem vi vil være, kan vi helt selv bestemme og jo mere vi accepterer den version vi er lige nu, lige her, jo mere flow vil vi skabe i livet på alle fronter – Kærlighed, Bolig, Venskaber, Karriere, Sundhed, Spiritualitet.

Jeg ønsker virkelig for dig at mærke dybt i dit hjerte en følelse af forbundethed, og den forbundethed tror jeg på, starter i dig selv! Med din egen forbindelse til dig!

Når først den er skabt vil du se hvordan verden vil spejle dette, ved blandt andet at sende dig relationer der føles livgivende, opløftende og kærlige.

Den eneste vi i virkeligheden kan ændre for at ændre vores verden omkring os, er os selv!

Hvis du kan mærke dette rører på noget i dig kan du komme med på Retreatet, som har den mission at arbejde intenst med din egen forbundethed, forbindelse til din ægte essens!


Det siger tidligere Deltager på Bali Retreatet:

"Jeg er lige kommet hjem efter yogaretreat på Bali. Det har været helt fantastisk.
Det er en hel pakke du får her - Et dejligt hyggeligt hotel med fine værelser, hyggelig, duftende have,
fin pool og endnu en pool med saltvand. Lige ned til stranden, hvor der kan bades og snorkles ved koralrev, og hvor fiskerbådene ligger på stribe. Den dejligste sunde mad med friskpresset frugtjuice til alle måltid her. Alle de mennesker du møder er søde, venlige og hjælpsomme og balineserne oser af god tid. At lave yoga i disse omgivelser har været en stor oplevelse og en lise for krop og sjæl.
Bali er det perfekte sted til sådan en retreat, fordi du i tilgift møder mennesker som inspirerer til at tænke over vores måde at leve livet på her på vores breddegrader. Der har været en god afveksling af yoga/meditation/undervisning og fritid. Masser af input fra Nickoline, som bare har styr på sit stof, tid til deling af oplevelser i gruppen og fritid til sol, badning og ture ud af huset. Det har været superdejligt at lære nye mennesker at kende og som gruppe at dele alle disse oplevelser. Nickoline og retreatet får de bedste anbefalinger af mig. Den bedste gave, du kan give dig selv." Marianne Bunch 

"Opdatering. Der er så meget magi i luften! Vi er kun på vej ind i mentor forløbet med bitte små skridt. Men allerede er de drømme jeg længe har båret rundt på og som jeg kun kun har haft på skrift i en lille bog begyndt at komme. Ja mine vildeste drømme sker lige nu i denne stund. Jeg er så taknemmelig og tænk at det nu sker efter at vi er begyndt mentor forløbet. Der er sket så meget i de ting jeg har bedt om på en uge... Jeg er sikker på at den dag vi havde sidst og alle de skønne øvelser og meditationer har hjulpet mig energimæssigt at skubbe energien i den rigtige retning. Waaaaa og vi er lige begyndt 🍄 Jeg er så taknemmelig. Tak 🔮" B

"Det har været så godt, jeg er dybt taknemmelig. Alt er ændret. Jeg har en følelse af fred indeni, forkerthedsfølelsen fylder slet ikke så meget mere og jeg kan finde ud af at sige nej. Nicoline, du er så sej. Jeg elsker din kærlige, rolige, autentiske, anerkendende og opløftende måde at dele din viden på. Du har gjort en kæmpe forskel i mit liv, jeg er dybt taknemmelig." Mynte

"Jeg har været mere end tilfreds hele vejen igennem. Du har været så blid og smuk og rummet os alle sammen på den mest kærlige måde. Du var helt nede på jorden og man kunne mærke at du bare var dig. Undervisningsmaterialet var idengrad relevant og godt skrevet. Jeg er imponeret over din måde at formulerer sig både mundtligt og skriftligt og du har stor viden og er meget dygtig inden for dit felt. Ikke mindst ser du smuk og sund og dejlig ud at det kun er en fornøjelse at kigge på dig, dine fotos og dine videoer når du underviser. God vind fremover. Du har mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til vi ses igen lige pludselig. Namesté" Line

"Jeg har i forbindelse med min uddannelse hos Nickoline stiftet bekendtskab med Kundalini yoga. Jeg har været til flere sessioner hos hende og vi har som regel taget udgangs punkt i de kundalini øvelser, som har kunnet hjælpe mig med de udfordringer jeg stod med på netop det tidspunkt. Og hold da op hvor er udbyttet stor! Jeg har kunnet mærke fornyet energi, indre ro, flow og en fornemmelse af at verden bare kan komme an! Det er tydeligt at Nicoline går op i det med ild og sjæl og at det er der hendes store passion ligger. Hun er 110 % til stede i hendes arbejde, god til at lære fra sig og man er slet ikke i tvivl om at hun dagligt forkæler hendes egen krop og sind med denne fantastiske form for yoga!" Annemarie Vos
 


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem Er Dette Retreat For?

Dette er et 10 dages retreat specielt designet til dig, der brænder for at forbedre alle områder af dit liv og derigennem inspirere andre blot ved din autentiske tilstedeværelse i din kerne.

Uanset om du er interesseret i at lære om energi, selvhealing, yoga, og essens eller endda inspirere andre, vil dette program støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale og træde ind i dit lys.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også hvis du ønsker dette). Den eneste måde vi kan hjælpe andre på at ved at inspirer og være tro mod os selv og vores kerne.

Hvordan Er Dette Retreat Anderledes Fra Andre? 

Essens Retreatet er helt unikt, det er meget kraftfuldt, intenst og hjerteåbnende program du ikke finder andre steder.

Dette program er resultatet af over 8 års opdagelse, optimering og erfaring med bogstaveligt 100vis af kvinder. Det er interaktiv, begejstrende og livstransformerende.

Du vil nyde godt af en unik adgang til mine teknikker og kraftfulde selv-coaching opgaver. Og du vil opdage, hvordan du kan hjælpe andre ved at arbejde med dig selv først. 

Hvad Nu Hvis Jeg Ikke Er I Stand Til At Være Med Til Alle Yoga Klasse og Undervisning? 

Hvis du nu risikerer at blive syg eller bare har hårdt brug for en hvile dag er det helt ok. Jeg anbefaler dig selvfølgelig at være med til det hele for at få fuldt udbytte, men jeg vil ikke blive sur hvis jeg ser dig ligge og slikke sol på stranden med din ynglings bog i favnen. 

Hvad Inkluderer Retreatet Ikke? 

Retreatet inkluderer ikke rejseforsikring og heller ikke flybillet. 

Kan Jeg Være Med Selvom Jeg Aldrig Har Lavet Kundalini Yoga? 

Ja det kan du. Kundalini Yoga er for alle. Det eneste krav er at du skal kunne trække vejret. Kan du det, kan du også lave yoga. På retreatet vil yogaen være på begynder niveau og langsomt bygge op så du kan mærke en udvikling i løbet af de 10 dage med kundalini yoga.  

Hvordan Kommer Jeg Til Amed?

Det tager ca. 3 timer i bil fra lufthanen (alt efter trafikken) i Denpaser til Amed i taxa. Jeg og Hotellet hjælper dig med at komme sikkert fra lufthavnen og til Life In Amed. En Chauffør vil vente på dig i lufthavnen til at tage dig sikret videre til retreat stedet. 

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.