Podcast: Introduktion til Essensprogrammet - Vend hjem til dig selv med kundalini yoga

podcast essensprogrammet hold 7 kundalini yoga selvværd selvtillid lykke hjem til dig selv i din essens

Dybt i dit indre findes en signatur af energi, din essens, der kun tilhører dig - Denne del af dig venter kun på din opdagelse og aktivering.

Se det som din indre krystalkugle du altid kan søge svar hos, når end du er i tvivl.  

Din dybe og sande essens er den centrale motor, der giver dig mulighed for at vågne op til alt det magiske omkring dig.

Det er et brusebad af selvkærlighed, der vil regne gennem din krop, og forvandle de sår, livet har givet dig til visdom og dybde.

Tag det først skridt i dag, med din essens som kompas! 

Lyt til den helt nye essens-podcast på bloggen i dag. 

Du kan gå på opdagelse i det kommende essensprogrammet HER

Kan Kundalini Yoga Kurere Et Knust Hjerte?

meditation.jpg

Fra tosomhed til ensomhed. Er det bare let som en leg når man er god til, at se den større mening med alt? aaah ikke helt! 

Men der er en overraskende og magisk vej tilbage til sig selv efter et brud med x-kæresten. 

Lad mig dele min personlige oplevelse med kærestesorger og hvordan kundalini yoga blev min nye elsker. 

Lad os spole tiden tilbage..

i 2014 tog jeg en stor magisk beslutning. Jeg ville bo i Thailand et år sammen med min kæreste. Planen var tydelig og spændende, vi fik købt billetter og sendt ansøgning afsted om frivilligt arbejde på en farm på øen Koh Lanta. Jeg var begejstret og fuld af sommerfugle i maven. Det her bliver det vildeste jeg nogensinde har gjort, tænkte jeg, mange gange. Men universet havde andre planer. Sådan er det nogengange. Hvad du kun har fantasi til at forstille dig, kan universet altid lige overgå med sådan ca 100%. 

3 måneder senere sagde min kæreste de famøse ord du bare ikke har lyst til at høre. “Vi er nødt til at tale sammen” Mit hjerte slog et ekstra slag og klumpen i halsen voksede. Han vinkede mig over på sengekanten, hvor jeg kunne fornemme et meget alvorligt blik i hans brune øjne. Ganske rigtigt, han havde brug for ikke at være i et forhold. Mit hjerte var knust. Jeg følte helt bogstaveligt talt at jeg måtte samle alle stykkerne op fra gulvet, hulkeden og grædefærdig, tog jeg hjem til min mor i Nordjylland. 

Hvad skulle jeg gøre? og hvad med Thailand? 

Det var her min healing igennem kundalini yogaen begyndte

Heldigvis havde jeg min yogamåtte med mig til Nordjylland. Og som dengang ny udklækket kundalini yoga underviser havde jeg en helt skattekiste fuld af opskrifter tilat hjælpe mig igennem hvad som helst. Inklusiv kærestesorger. 

Jeg besluttede mig for at stå tidligt op hver morgen og rulle min yogamåtte ud. Ifølge kundalini teknologien vil du opnå 40 gange effekt af din daglige praksis hvis du mediterer og laver yoga i den kosmiske portal, kaldet amrit vela, fra kl. 3-6.    

Jeg fandt meditationen frem som så perfekt hed “Healing a broken heart" & “Healing The Wounds of The Heart Meditation” som er baseret på et smukt og rørende mantra. 

Du finder opskrifterne lige her: 

https://www.3ho.org/3ho-lifestyle/authentic-relationships/meditation-heal-broken-heart

http://www.spiritvoyage.com/meditation/Healing-the-Wounds-of-Love/MED-000004.aspx

Kundalini yoga er opskrift baseret. Leveret fra mester til mester gennem flere 1000 år. Yogi Bhajan viderebragte visdommen til vesten og hvor den blev skrevet ned til de opskrifter har adgang til i dag. Vi har nu flere 1000 yoga sæt og meditationer at vælge mellem. Du finder ud af, med dig selv, hvad du gerne vil arbejde med og derefter finder du din meditation i de mange magiske Kundalinimanualer.

Denne opgave jeg havde givet mig selv var lidt en rebelsk test fra min side, om det nu også virkede det her kundalini halløj jeg havde brugt et års selvstudie på og et års teacher training. og det blev også en af den største udfordringer, jeg nogensinde havde sat mig for. 

Jeg vidste, at universet på en eller anden måde tilbød mig den perfekte mulighed for at rydde op og forvandle mange af de usikkerheder, jeg gemte på dybt indeni mig og som forurenede mit forhold til især mænd, gennem ren alkymi i form af meditationerne.

Jeg have ikke mulighed for at dulme og gemme mine følelser væk, jeg var nødt til at stå tidligt op hver morgen. Jeg var tvunget til at mærke ind i min ensomhed, noget jeg havde brugt meget krudt på at løbe væk fra.

Min begejstring for livet vendte langsomt tilbage

I løbet af de 40 dage jeg havde besluttet mig for at meditere tidligt om morgenen, følte jeg mig mere forbundet til mig selv end nogensinde før og med større jordforbindelse, på trods af, jeg fik færre timers søvn hver nat.

Jeg indså, at jeg havde mistet så meget af mig selv, min selvtillid. Det var en øjenåbner. Mange af morgenerne græd jeg mig igennem mantraet men jeg kunne virkelig mærke at det var tåre af transformation. Jeg tror at vi i sådan et kærestebrud skal græde et vis antal tåre for at slippe det. og vi bestemmer selv om vi giver den fuld skrue og hulker os igennem den første måned eller om vi vil trække det ud i flere år men en tåre hist og pist. Ligesom min far valgte at gøre da min mor forlod ham. 

At skulle stå op for mig selv hver morgen gav mig den tryghed, jeg havde brug for, noget at se frem til på et tidspunkt, hvor jeg følte mig så forvirret og ensom, som gjorde mig klar over den dybe betydning af at have en regelmæssig praksis. Et helligt sted du kan søge trøst ved, som ALTID vil være der. Min Yogamåtte forlader mig aldrig! 

Når spirituel praksis ikke sætter dig fri eller gør dig glad

Det er meget nemt at bruge vores spirituelle praksis som en måde at snige os uden om vores problemer, undertrykke vores følelser, behov og ønsker. Vi kan fylde vores liv med meditation, yoga, grøn juice, detox, positive bekræftelser og selvhjælpsbøger. 

I løbet af de 40 dage, indså jeg, at hele målet med alle de her ting er at tillade os at føle os mere som os selv, ikke at ændre os til en uopnåelig version af lykke. 

Jeg følte mig ikke som den lykkeligste version af mig selv da min praksis på 40 dage var slut. Jeg følte heller ikke at mit kære hjerte var helt sig selv endnu.

Hvad jeg følte var en større sikkerhed i hvem jeg egentlig er når jeg bare er mig. Hvad JEG ønsker at gøre med mit liv, hvordan JEG ønsker at bidrage til verden, hvilken slags kvinde jeg er. 

Ved at lære mig selv at kende og udvikle et bedre forhold til mig selv, kunne jeg meget lettere navigere de udfordrende øjeblikke i mit liv, med mere tillid til at alt sker af en grund og er kun med til at støtte min udvikling som menneske.

Jeg kan roligt sige, at den sommer i 2014 er en sommer jeg aldrig glemmer.  Jeg gik igennem ikke bare ét, brud: et med min kæreste og et med mig selv, og jeg er endelig landet et sted, hvor jeg føler mig mere MIG.

Slip din frygt & angst med dette mantra ♡

Kender du det, når du har fået en sang på hjernen og tager dig selv i konstant at synge den, igen og igen. 

Det kan være lidt irriterende. Men ved du hvad, det er faktisk en god ting hvis du kan få en mantra sang på hjernen. 

Det er nemlig sådan at hvis du får et mantra på hjernen så arbejder mantraets effekter på dig, helt uden at du skal gøre noget. Det er nede og gøre rent i din underbevisthed. 

Som en støvsuger, suger det negative tanker, uhensigtsmæssige vaner, dårlige mønstre og begrænsede overbevisninger til sig. 

Det er sådan alle mantraer fra kundalini yogaen virker.

Derudover har hvert mantra også en helt speciel effekt på dig. 

Mantraet Rakhay Rakhanhaar fjerner fx alt din frygt og angst! Det beskytter dig. Det giver dig fornyet vitaliserende energi hvis du føler dig fysisk svag og syg. Det hjælper dig med at fjerne det på din vej der forhindre dig i at gå den vej din essens kalder dig til. 

Det er et af mine ynglings mantra. Fordi jeg virkelig har mærket hvordan det har gjort mig mere modig og frygtløs. Jeg bliver faktisk helt rørt når jeg chanter det. Specielt min ynglings version som du kan se nedenunder.  

Yogi Bhajan afspillede ofte dette mantra til afspændingen i sine yoga klasser og lod afspændingen vare helt op til en time som en slags lur. Du kan derfor lytte til det hvis du kan li' at tage middagslure engang imellem.

Du kan også gøre lytte til det inden du skal sove og falde i søvn til det. På den måde arbejder mantraet videre dybt nede i din underbevistheden, som er fuldt aktiv når du sover, der hvor du gemmer alle de uhensigtsmæssige vaner, mønstre og selvsabotagen.

HER finder du den klassiske version som Yogi Bhajan elskede.  

og HER er en af mine ynglings versioner. 

Det fulde mantra er: 
 

Rakhay Rakhanhaar aap ubaariun

Gur kee pairee paee-eh kaaj savaariun

Hoaa aap dayaal manho na visaariun

Saadh janaa kai sung bhavjal taariun

Saakat nindak dusht khin maa-eh bidaariun

Tis sahib kee taayk naanak mania maa-eh

Jis simrat such ho-eh saglay dookh jaa-eh


Jeg ved godt det er et af de svære mantraer at lære. Det tog mig også lidt tid (læs laaang tid ;)). Men du kan også sagtens blot lytte til det og opnå effekt. 

Den største effekt får du dog når du synger med og bevæger tungen og læberne. Det er nemlig sådan at du med tungen stimulere de 84 meridian punkter i ganen. Punkterne giver en bestemt effekt i kroppen. Bla udskiller du forskellige hjernesignal stoffer og balancerer hjerne kemien. 

Mantra kan ændre dig helt ned på et molekylært plan. Er det ikke bare magisk? 

Vigtigst af alt, er dog din egen oplevelse. Derfor prøv det! Chant med. Bare bevæg munden og så skidt med at du ikke lige får det perfekt den første gang. Leg med det og mærk hvad det gør ved dig. 

Lad mig endelig høre din oplevelse med mantraet.

Alicia Keys' Skønhedshemmelighed er KUNDALINI YOGA!

8132295002_6f27c77406_b.jpg

Den er god nok! Den berømte og smukke sangerinde Alicia Keys ELSKER Kundalini Yoga og bruger det som en form for skønhedspleje.

Og hun er ikke den eneste Hollywood stjerne som er hoppet med på Kundalini Yoga bølgen. Kate Hudson, Goldie Hawn, Russel Brand, Reese Witherspoon, Gwenyth Paltrow, Camaron Diaz, Orlando Bloom og super modellen Mirinda Kerr er alle fan af Kundalini Yoga. 

Som du sikkert godt kan gætte blev jeg ellevild over at høre dette fordi det bekræfter mit eget syn på skønhed og hvad jeg netop oplever at Kundalini Yoga kan gøre ift ungdommelighed, vitalitet, skønhed og udstråling. 

Jeg har personligt selv et had/kærligheds forhold til skønhedsindustrien og som du sikkert også ved var jeg af den grund tidligere medstifter af firmaet Skønhedsakademiet, sammen med min Holistiske Hud Guru Tanja Eskildsen, i håb om at ændre skønhedsbranchens syn på skønhed, fra selvhad til selvkærlighed. 

Det som er problemet med Skønhedsindustrien er at den er bygget på selvhad, kritik og en grundlæggende følelse af ikke at være god nok! Ganske enkelt fordi der er penge i det! Der er penge i at skabe en følelse i folk af at de liiiige skal have det her produkt så bliver det godt eller liiige skal tabe sig 5 kg så er du god nok eller liiiige skal have lidt botox så ser du smuk nok ud. 

Skønhedsindustrien skaber stress, afhængighed og lavt selvværd! Heraf mit had-forhold til det! 

Når det så er sagt ser jeg en stor og smuk bølge af skønhedspionærer som ønsker naturlig, holistisk og autentisk skønhed. For vores forskelligheder skal ses som skønhed og styrker frem for fejl der skal rettes. Skønhed skal udspringe af selvkærlighed og glæde. Hvor skønhedspleje ikke behøver at koste kassen og gøre skader på os, men i stedet kan gøre os sunde og glade uden det gør ondt i pengepungen. 

Jeg ønsker selv at bidrage til skønhedsbrancen med Kundalini Yoga. Fordi det gør underværker for dit udseende og det er koster ikke noget at starte din morgen med yoga hjemme på stuegulvet. 

Min nuværende Kundalini Yoga Lærermester Guru Jagat siger dette om Kundalini Yoga: 

"There's so many breaths and postures to keep the skin glowing and keep the body in a vital place, and also the mind. The pituitary gland, the pineal gland, the hypothalamus, these kind of glandular centers in the brain, those are solely responsible for the way you age. Every time you do a Kundalini Yoga Kriya, meditation, it stimulates those parts of the brain centers."

Det er ikke for sjov at jeg mener at regelmæssig Kundalini Yoga kan ændre dit udseende. Det er et faktum. Jeg ser det på mig selv og på de mennesker som kommer regelmæssigt til mine timer. Det skyldes bl.a. at hormonsystemet får et ordentlig boost, herunder pinial kirtlen. Det er pinial kirtlen som er forbundet til vores ungdommelighed og det er når udskillelsen fra denne kirtel er i top, at vores ansigt får en naturlig smuk glød.

Vi fokuserer også meget på rygsøjlen i kundalini yoga. Jeg har altid 3 min kat/ko med i mine klasser og min egn morgenpraksis fordi denne øvelse, hvor du står på alle 4 og skifter mellem at skyde ryg og krumme ryg, sætter gang i spinalvæske. En væske i rygsøjlen som kun sættes i gang når vi bevæger rygsøjlen (hvilket mange af os ikke gør pga stillesiddende arbejde). Denne væske kaldes også for ungdommens elixir og den giver næring til hjernen, de vitale kirtler i hjerne og vores nervesystem. Derudover booster øvelsen kollagen produktionen i huden. Dermed en vaske ægte skønheds og anti agings yogastilling.   

Her er mine 3 naturlige skønhedstips der ikke koster noget! 

1. Koldt bad hver morgen + koldt vand i ansigtet (sætter gang i blodcirkulationen, øger forbrændingen, giver energi og styrker immunforsvaret). 

2. Daglig Kundalini Yoga. Prøv fx min online yoga klasse gudesmuk på 20 min. 

3. God skønhedssøvn hvor du sover til afspilningen af en gong. Vi ved alle at søvn er en vigtig faktor for kroppens genopbygning og dermed er direkte forbundet til din skønhed. Hvis du vil øge effekten og kvaliteten af din søvn endnu mere kan du sætte en afspilning af en Gong til at spille hele natten på lav lydstyrke. En gong bruges ofte i kundalini yoga til afslapningen og den har en regenererende effekt på dit nervesystem og hormonsystem. På blot 2 timer kan du med en gong føle dig dybt udhvilet og genopbygget. Jeg har aldrig sovet bedre siden jeg begyndte på dette. Jeg bruger selv albummet Gong meditation for relaxation & healing af Yogi Brent på Spotify. 

Se den nye video omkring Alicia Keys Skønhedsrutine aka kundalini yoga: 

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye Skønhedsrutine :) 

Sat Nam
Nickoline
 

Hvad Tony Robbins ved om mantra magi du bare må vide!

Sat Nam Kære

I dag vil jeg gerne vise et videoklip for dig fra Essensprogrammet. 

I dette klip deler jeg hvad det er Tony Robbins virkelig har mestret ift at trænge igennem i sin kommunikation. 

Han er nemlig stor mester af videskaben Naad. Naad er et yogisk begreb som betyder essensen af al lyd. 

Hvis du har set "Im not your guru" dokumentaren med Tony Robbins på Netflix så ved du også at den mand har den vildeste penetrerende energi ever! 

Han kan med få præcise ord kommunikere skarpt ind til benet af hvad det hele drejer sig om. 

Det er nok også derfor at flere millioner mennesker har tranformeret deres liv i selvskab med denne power bombe af en mand.

Han bruger i virkeligheden Naad! 

Du kan se det her lille klip fra Essensprogrammet omkring brug af mantra og hvordan det kan løfte din kommunikation så dine buskaber for alvor trænger igennem og du endelig kan føle dig set og hørt præcis som Tony Robbins gør!  

Kan du mærke et kald indeni dig til at kunne turde at udtrykke dig selv mere klart og tydeligt og endelig føle dig forstået af omverdenen, så kan det være at mit Essensporgram er noget for dig! 

På essenprogrammet går vi i dybden med Mantra Videnskaben og Mantra Psykologien så din stemme får saft og kraft. 

Se mere om det populære Essensprogram lige HER

Der er også stadig få pladser tilbage på Mantra, Magi og Manifest workshoppen i KBH og Aalborg (Aarhus er udsolgt!)

Se mere om Workshoppen lige HER

Jeg håber vi ses på yogamåtten! 

Må du have en magisk og eventyrlig uge. 

Sat Nam
Nickoline

Ps. Kom med på min helt nye Mantra, Magi & Manifest Nytårs Workshop lær at manifestere med Mantra! Meditationerne som gav mig økonomisk medvind i 2016! 

“These sound codes put you inside the rhythm of that expansion so you can catch the wave; an effiicient way to vibrate you in a way that sets you up for success.” – Guru Jagat


Der er kun 3 pladser i KBH, UDSOLGT i Aarhus og 8 pladser i Aalborg. 

Julegaven fra mig til dig - 3 Kundalini Yoga videos for immunsystemet

Juleaften er her næsten! 

Hvor end jeg kigger hen ser jeg julelys, grantræer og julehjerter.

Åh det er det julen skal vibrere med, familiehygge, samvær, lækker mad og julemusik. 

Men det er ikke altid det bliver den der romantiske nostalgiske jul vi sådan længdes efter.

For rigtig mange er ramt at sygdom for tiden. Jeg har selv lige været der. Snotnæse, kriller hoste og træt med træt på.

Derfor synes jeg at din julegave fra mig i år skal være en immunstyrkende Kundalini yoga serie, så du virkelig kan få styrket dig selv indefra og holde dig sund, rask og vital denne jul og vinter. Samtidig styrker du din fordøjelse og dine mavemuskler, så det er jo perfekt til at kunne håndtere alle julens lækre mad! 

Mine 3 videos kundalini videos for immunsystemet: 

Serien består af en intro video, et yogasæt og en meditation. 

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse! 

Og 1000 tak for at være der. Uden dig, ville hvad jeg gør, ikke være muligt. Så tak!

Ha' en dejlig Juleaften med masser af mirakler

Sat Nam
Nickoline

[ADVENTSKALENDER 4 af 4] Få uanet mængder energi og livsglæde

Sat Nam kære 

Glædelig 4. søndag i advent! Ved du hvad det betyder? Mantra Mirakler!

Mantraerne vil hjælpe dig med at du denne jul står mere fast i dig selv, skaber mere ro og er i stand til at bevare hovedet koldt midt i julegave ræset og julestressen.

“What is a mantra? Mantra is two words: Man and tra. Man means mind. Tra means the heat of life. Rameans sun. So, mantra is a powerful combination of words which, if recited, takes the vibratory effect of each of your molecules into the Infinity of the Cosmos. That is called 'Mantra.'” Yogi Bhajan

Hvis du lige har brug for at få genopfriske mantraernes videnskab så kan du stadig se dette 7 minutters klip lige HER

Nu til vores mantra mirakel meditation; 4. Søndag i Advent mantraet er energi boosteren Sat Nam jii:

Mantraet er:

Sat Nam Sat Nam Sat Nam Ji, Wahe Guru Wahe Guru Wahe Guru Ji

Musikken jeg bruger er af Sirgun Kaur - Sat nam ji

Jeg ønsker dig en dejlig Jul med masser af mirakler

Sat Nam
Nickoline

[ADVENTSKALENDER 3 af 4] Smelt dyb grunlæggende usikker og udstrål den du er!

Sat Nam kære 

Hvor går tiden stærkt. Det er allerede 3. søndag i advent og det betyder mantra alkymi!

Mantraerne vil hjælpe dig med at du denne jul står mere fast i dig selv, skaber mere ro og er i stand til at bevare hovedet koldt midt i julegave ræset og julestressen.

"Through sound and breath we change our molecular and neurological structures" Guru Jagat

Hvis du lige har brug for at få genopfriske mantraernes videnskab så kan du stadig se dette 7 minutters klip lige HER

Nu til vores mantra mirakel; 3. Søndag i Advent mantraet er den Selvtillids boosteren Kryds Hjerte Kirtan Kriya:

Mantraet er SA TA NA MA

Musikken jeg elsker at bruge er af Mirabai Ceiba - Sa Ta Na MA (den kan du finde på youtube lige HER)

Du chanter dette mantra 7-11 min efter anvisningerne på videoen. 

Smelt grundlæggende usikkerhed væk fra dit system, både din egen og den kollektive usikkerhed som bliver broadcastet ud til hele verden (for verdens magten kan bedre kontrollere sin befolkning hvis vi går rundt og tror at der er noget galt med os), åben dit hjerte og kom hjem til dig selv med denne meditation. Der er brug for dig og dine gaver. 

Jeg ønsker dig god fornøjelse med denne uges mantra. 

Lad miraklerne ske.

Sat Nam 

Nickoline

[ADVENTSKALENDER 2 af 4] STYRK DIN UDSTRÅLING & TILTRÆKNINGSKRAFT

Sat Nam kære 

Kalenderen skriver 2. søndag i advent og det betyder at jeg har et nyt og magisk mantra til dig i dag.

Alle disse mantras vil hjælpe dig med, denne jul, at stå mere fast i dig selv, skabe mere ro og være i stand til at bevare hovedet koldt midt i julegave ræset og julestressen.

Så skift jule salmerne ud med mantra og styrk dig selv indefra. (eller bare tilføj mantraerne, for hvem kan undvære "Last Christmas"? :P) 

Hvis du slet ikke kender til mantra fænomenet har jeg lavet et 7 min klip til dig hvor jeg fortæller om den specifikke videnskab og psykologi bag mantraerne. 

Det kan du se lige HER

og her finder du 2. Søndag i Advent videoen med MAGNIFICENT MANTRA MEDITATIONEN:

Mantraet: 

Har Har Har Har Gobinday

Har Har Har Har Mukunday

Har Har Har Har Udaaray

Har Har Har Har Apaaray

Har Har Har Har Hariang

Har Har Har Har Kariang

Har Har Har Har Nirnamay

Har Har Har Har Akaamay


Musikken jeg elsker at bruge er af Guru Shabad Singh - Har Har Har Gobinday Heartbeat

Findes bla HER 

Du chanter mantraet i 11 minutter. 

"This mantra brings prosperity, and happiness, and saves us from calamities. It is a sound current which brings a shield and brings good luck and removes discomfort and disease. It is the key to the doorway of self-elevation."
-Yogi Bhajan

Jeg ønsker dig god fornøjelse med denne uges mantra. 

Lad miraklerne komme.

Sat Nam 

Nickoline

[ADVENTSKALENDER 1 af 4] MANTRA & MIRAKLER - Styrk din udstråling, dit selvværd & opgrader din kommunitation

Sat Nam kære 

Nu er det sørme allerede 1. søndag i advent og det skal vi da fejre på bedste kundalini yogi vis.

Derfor har jeg skabt denne GRATIS adventskalender hvor vi hver søndag i advent sammen går i dybden med et af de smukke mantraer fra Kundalini Yoga universet. 

Mantraerne vil hjælpe dig med, denne jul, at stå mere fast i dig selv, skabe mere ro og være i stand til at bevare hovedet koldt midt i julegave ræset og julestressen.

Julen er hjerternes og miraklernes fest. Så i år siger vi farvel til stress og jag og halløjsa til ro, fordybelse og balance.

Can I get an AAAAAMen! ;)

Hvis du slet ikke kender til mantra fænomenet har jeg lavet et 7 min klip til dig hvor jeg fortæller om den specifikke videnskab bag disse mantras. 

Det kan du se lige HER

og her finder du 1. Søndag i Advent. nemlig GULD Mantraet:

Mantraet hedder ONG LAKSHMAN

Musikken jeg elsker at bruge er af White Sun - ong ong lakshman (kan downloades her gratis)

Du chanter det dagligt 11 gange. Det tager under 1 min. Det kan alle overkomme. Chant det, lyt til det, dans til det, lav mad til det. Alt er tilladt. Bare du har det sjovt med det og nyder det :) 

Jeg ønsker dig god fornøjelse med denne uges mantra. 

Lad miraklerne komme.

Sat Nam 

Nickoline

[VIDEO] Sig farvel til usikkerhed & kom tilbage til din Essens igennem Selvkærlighed

Sat Nam kæreste du

Jeg ved godt du måske allerede tænker "Selvkærlighed, ja ja, det har jeg hørt en million gange før og jeg ved udemærket godt at det er vigtigt, så hvad har du af nyt til mig ift det?"

Og det kan jeg virkelig godt forstå at du tænker.

For ved du hvad? Hvis jeg skal være fuldstændig ærlig så er jeg personligt selv ved at kaste lidt op over det her emne. 

Mest fordi alle slynger det ud, men ikke kommer med noget helt konkret bud på hvordan vi så rent faktisk arbejder med det. 

Jeg synes ikke man kan sige. Du skal bare elske dig selv, uden at fortælle HVORDAN! 

For hvad nytter det at vi konstant får at vide at vi bare skal elske os selv og så vil alting blive helt fantastisk, når vi ikke får at vide hvordan pokker vi skal gøre det? 

Hvordan elsker man rent faktisk sig selv? 

Jeg har et helt andet bud på det, end du måske nogensinde har hørt før, som jeg vil afsløre for dig i dette videoklip fra min essensworkshop i efteråret. 

Se videoen og jeg giver dig selvkærlighed helt uden new age bullshit (undskyld mit sprog :D) men jeg ved at vi alle er trætte af det der kliché agtige "elsk dig selv og dit liv bliver som et magisk eventyr med prinsen på den hvide hest og masser af guldmønter" halløj.

For sådan er det ikke bare. 

Kom tilbage til din kerne med ÆGTE selvkærlighed sådan her: 

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Sat Nam
Nickoline

PS Meld dig til nyhedsbrevet og vær med i Mantra og Mirakel Adventskalenderen som starter på søndag! 

[VIDEO] Bliv kvit med angst, usikkerhed og indre vrede på 3 min

Slip din selvsabotage og giv slip på fortiden ved at forløse gamle undertrykte følelser der forgifter dit system og vendes til indre selvsabotage. Farvel stress, uro, angst, usikkerhed og vrede. 

Meditationen i dag hedder Fists of anger, og den forløser gammel vrede. Men den kan i princippet bruges på alle følelser som har lagret sig i maven på dig. I maven ligger vores følelses center, Solar Plexus. Det giver god mening at vi derfor bruger udtrykket, at have en dårlig eller god mave fornemmelse. 

Jeg er vild med den her måde at arbejde med følelser på, fordi det kun kræver ganske få minutter når du arbejder igennem kroppen. Det går stærkt og det er nemt. OG du behøver ikke bruge tid på at finde frem til hvorfor du har det som du har det. 

Jeg har også sat mine elever på 8 ugers yoga programmet: Essensprogrammet til at lave denne meditation fordi de med 40 dages praksis af denne, vil få en meget klarer udstråling og glimt i øjet. 

De vil også undgå at vende den indre vrede mod sig selv, hvor den så forvandles til selv-kritik, tvivl og usikkerhed. 

Det er svært at beskrive hvor vild den her øvelse egentlig er, så nu vil jeg bare lade dig få en oplevelse af den. 

Rigtig god fornøjelse! 

Sat nam
Nickoline

[VIDEO] Slip Afhængigheder, stress og gamle mønstre med denne kundalini meditation

I dag vil jeg gerne dele en smagsprøve fra Essensprogrammet med dig. 

En meditation som jeg selv personligt bruger hver morgen i min kundalini praksis og som jeg har oplevet har en hurtig effekt på mine afhængigheder som fx facebook, sukker og selvkritik. 

Meditationen påvirker centralhjernen, pinealkirtlen, hypothalamus og skaber en helt ny rytme i hjernen. En ny rytme i stedet for at svinge i den samme underbeviste selvsaboterende rytme som ikke gavner os. Den underbevidste rytme kan nemt være kraftigere end vores gode og bevidste intention.

Helt praktisk fungere meditationen sådan at hvis du fx har besluttet at du gerne vil stå op 30 min før end du plejer, så du kan nå at lave yoga som det første om morgenen, men når du kommer til det tidspunkt hvor vækkeuret ringer så sover du længe i stedet for, fordi din selvsabotage er stærkere end din intention.

Eller fx beslutter du at du aldrig mere vil spise sukkerfyldte aftensnacks og så sidder du der når ungerne er lagt i seng og igen skovler slik og chips ind.

Det kan du stoppe med denne meditation!

Sig farvel til det som ikke tjener dig og føl at livet bliver lettere.

Andre i mit kundalini netværk har oplevet at stoppe med at ryge ved hjælp af denne meditation.

Så uanset din afhængighed, prøv den af og se hvad der sker. Det kræver kun 3 min hver dag for effekt, det er da lige til at overskue ikke? og det er en nem måde at komme igang med en regelmæssig meditations praksis, hvis du har taget tilløb til det længe nu. 

Fortsæt med meditationen i mindst 40 dage i træk, for det vil ændre alt.

Du kan lave den inden en længerevarig meditation eller inden din yoga. 

Se meditationen lige her: 

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse! 

Duften af Paradis

Kunne du tænke dig at være omgivet af den smukkeste natur og kærlige kvinder/mænd med vilde visioner for fremtiden. Få grinet, grædt, givet slip og mærket efter? 

Der sker meget når man udrenser på alle planer, indvendigt, følelsesmæssigt, kropsligt og energetisk. Det er som at få skraldet lag på lag på lag af for at komme i kontakt med din indre kerne. 

og så bliver det tydeligt for dig hvad dit livsformål er. 

Det jég virkelig mærker passion for er Yogaen. Kundalini yoga har gjort en kæmpe forskel for mig. Der er i min yoga praksis jeg har fundet styrken frem i mig selv, når alt udenfor mig har været rent kaos med masser af udfordringer. Det er i yogaen jeg har opbygget en dyb tillidsfuld relation til mig selv. Det er tiden jeg har investeret på min måtte som har gjort mig i stand til at klare alt, uanset hvor hårdt det er. Uanset hvad der sker har jeg altid min yoga måtte at søge vejledning hos. Det har gjort mig fri og uafhængig. Jeg behøver ikke ingen psykolog, terapeut, coach eller mentor. Jeg er fuldstændig selvkørende. 

Yogaen har givet mig en dyb tro på mig selv og mit eget værd. Jeg har styrket mit selvværd ved at tage mig tid til at træde ind på måtten og ind i mit eget space hver dag. For at forbinde mig til min indre kerne. 

Det er den effekt af yoga jeg mener er den VILDESTE og VIGTIGSTE! Det er den effekt mit hjerte brænder for at sprede ud i verden. 

Hvordan ville du have det hvis du helt af dig selv kunne fjerne din usikkerhed og frygt for hvad andre tænker om dig blot ved at dedikere dig til yoga dagligt?

Jeg synes det lyder helt og aldeles fantastisk og NEMT! Det behøver simpelthen ikke være så svært og tungt at arbejde med sig selv. 

For at komme i gang skal du selvfølgelig vide hvor og hvordan du skal starte ud og det kan være en udfordring for en nybegynder. Derfor holder jeg 14 dages kundalini yoga retreat på Bali til februar hvor du lærer omkring den ældgamle teknologi kundalini yoga, og jeg viser hvordan du forvandler dig selv ved at bruge din yoga måtte som katalysator for personlig vækst.  

Det kan du læse meget mere om HER:

HUSK inden 30. juli kan du sparer 4000kr og du behøver kun at indbetale de 5000kr som er depositummet. Resten kan du betale inden 1. oktober. 

Sat Nam
Nickoline

Yogi Livsstil Del 2 - Morgen & Aften Ritualer For Krop & Sjæl

Namasté kære

I sidste uge fik vi sat lidt spotlight på at yoga ikke blot er det du foretager dig på din yogamåtte men at en ægte yogi faktisk laver yoga og meditation hele tiden, hele dagen, også udenfor måtten. 

I dag vil jeg derfor gerne dele en lydfil fra mit mentor hold (+ Essensprogram) sidste år. I denne lydfil deler jeg hvilke morgen og aften rutiner du kan lave for at få dit liv til at flyde lettere og i en retning mod dine drømme. 

Jeg ønsker dig en dejlig dag! Med bevidste valg der rykker dig tættere på dine drømme.

Sat Nam
Nickoline

Yogi Livsstil - Skab En Hverdag Der Er i Alignment Med Dine Drømme

Den største brik i en yogi livsstil er at være bevidst og præsentere sig selv fra sin bedste side, leve fra den bedste version af dig. Det vil føre os til en vital, levende livsstil af kærlighed, selvværd og lykke.

Kundalini yoga giver os adgang til et lager af ressourcer i kroppen og sindet. Kroppen er det instrument vi modtager og skaber vores oplevelser igennem. Hvis vi behandler den med respekt og plejer den godt er vi meget bedre i stand til at skabe det liv vi ønsker os.

Forestil dig din krop som en top tunet bil. Du vil gerne give den, den bedste benzin den kan få, så den kan fungere fuldstændig optimalt. Du ville jævnligt give den et status tjek og passe godt på den.

Vi har brug for at behandle kroppen på samme måde. Det er det eneste tempel vi har at bo i. Vores evne til at tolke kroppen, passe på den og give den hvad den har brug for er i denne tid vi lever i blevet svækket. Vi oplever derfor kroppen som mindre sensitiv end den egentlig er. Derfor kommer vi til at spise crap, være for længe oppe, motionere for lidt. Vores stunder af dårlig pleje af os selv, bliver til et fast mønster. Vi kommer ud af balance, bliver syge, uforudsigelige og upålidelige overfor os selv.

Regelmæssig kundalini yoga sætter os i forbindelse med vores fulde potentiale. Det bliver lettere at behandle os selv godt. Vi spiser godt, sover godt og bevæger os nok. Vi skaber balance og vitalitet.

Denne video vil lærer dig hvordan du lever en livsstil der giver de resultater du ønsker dig. Så du får praktiseret det der giver dig et liv med mening og som er tilpasset til dine drømme og ønsker.

Det handler om at få kigget på dine prioriteter.

-Hvor er din energi for det meste fokuseret hen?
-Hvad er det du virkelig ønsker at skabe?
-Hvad stopper dig?
-Hvor er du blokeret og hvor spilder du din energi?

Det er tid til at være stærk, fokuseret og engageret med sunde grænser! Fokuseret på det du ønsker og på din sjælemission forbundet til din indre kerne og guidet af din essens.

Jeg ønsker dig en dejlig dag! Med bevidste valg der rykker dig tættere på dine drømme.

Sat Nam
Nickoline

Åndedrættet Portalen til Din Sjæl

Åndedrættet er mere end ilt til kroppens celler. Det rummer en langt større dybde end vi endnu evner at forstå. Det er som en dør ind til din ægte essens. Derfor er det et vigtigt skridt på din rejse hjem.  

Vi kan leve mange dage uden mad, vi kan leve få dage uden vand men vi kan kun leve i få minutter uden at trække vejret. Det er både med bevidsthed på at vi ikke vil få ilt nok til cellerne men også at det er i åndedrættet sjælen/ånden lever. Heraf ÅNDEdrættet. 

Noget så vigtigt som at trække vejret er lidt en overset og undervurderet brik i den spirituelle verden. Kun i yoga traditionerne beskæftiger man sig med denne. 

Måske er denne vigtige brik overset fordi det lidt giver sig selv eller gør det du alligevel også det? over 50% af befolkningen trækker nemlig vejret forkert. 

Når du bliver opmærksom på åndedrættet er det som et anker I nuet, Det nu som kan gøre dig opmærksom på hvornår du er væk fra dig selv og sikkert og hurtigt kan bringe dig hjem til dig selv igen. 

En central brik I yogaen er åndedrættet. Åndedrættet er forbindelsen, broen mellem sind og krop, mellem det synlige og det usynlige. Åndedrættet forbinder os til hinanden, og det forbinder os alle til universet, naturen og hele eksistensen.

Hver af os skal gå vores egen unikke vej. Og det er det smukke aspekt ved åndedrættet, ingen kan gøre det for dig! Alligevel indånder vi alle det samme. Åndedrættet, der var i dig før er nu i mig. I morgen vil det være i fuglene derflyver over hovedet på os og senere i hunden der går nede I parken. Det er ikke bare en svævende filosofi. Det er en kendsgerning, det er virkeligt! De samme atomer og molekyler luften består af, åndedrættet, er det sammen som Jesus åndede, Moses åndede, Buddha åndede, det samme åndedrag flyder ind i dig lige nu!

Hvis du virkelig ønsker at gå ind i de dybeste sandheder i livet, og nå de højeste bevidsthedstilstande, så bliver du nødt til at fordybe din forbindelse til åndedrættet. Det er den vej, eller i det mindste døråbningen, til din essens, din kerne, din sjæl, dit hjerte.

Åndedrættet bringer dig hjem til dig!

Åndedrætsteknikker bliver nu undervist i over hele verden. Åndedræts bevidsthed fører fra alt til helbredelse af stress, følelsesmæssige problemer, stofmisbrug, til healing af ubevidste blokeringer, frygt og angst.

Jeg tror på at vi alle er født spirituelle mestre. Vi kan ikke, ikke være spirituelle. Vi er allerede alt det vi drømmer om, vi skal blot udleve det. Men vi glemmer det og vi mister kontakten med vores essens, vores formål, vores kilde. Vi kommer væk fra os selv. Hvorfor glemmer vi og kommer væk fra os selv? De fleste af os lærer ikke at stole på vores indre visdom, men får at vide hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Som børn er vi tvunget til at vælge mellem ydre autoritet eller lytte til vores indre guddommelighed. 

Åndedrættet er mere end at vide, at tro eller gøre, når du trækker vejret "lever" du det. Du "er" det. Et åbent og afslappende åndedræt er som at åbne døren til din sjæl. Tillad hver fiber af dit væsen at blive badet i dette liv, der flyder fra Gud. Åndelig vejrtrækning er blevet kaldt en biologisk oplevelse af guddommelig energi.

Det kræver mod at leve et unikt liv, et inspireret liv. Det kræver, at du bruger din egen indre sandhed. Den indre sandhed kan reflekteres og udtrykkes gennem hvert åndedrag du tager. Vejrtrækning er som et sprog: sjælens sprog. Du kan lære af åndedrættet selv. 

Start med at observer dit åndedræt. Gør hvad Buddha gjorde på det tidspunkt han oplevede sin oplysning: Følg åndedrættet som det kommer og går. Mærk fornemmelsen af åndedræt, åndens bevægelse i dig. Vær et vidne. Observer, vær opmærksom på, hvad der sker inde i dig i hvert øjeblik.

Tilføj viljen til at give slip og overgive dig. Og så begynde du at samarbejde med det liv, der omgiver og gennemtrænger alt eksistens. Træk vejret bevidst. Mærk udvidelsen og sammentrækningen af livet! Fejr livets flow, og beundre den magi, livet afslører for dig gennem åndedrættet.

#1 KUNDALINI YOGA ÅNDEDRÆTSØVELSE

Simpel Naturligt Åndedræt (yogi-åndedrættet)

I en korrekt simpel og naturlig vejrtrækning skal din mave bevæge sig frem på indåndingen og gerne blive stor og rund som en ballon. På udåndingen skal maven bevæge sig tilbage og lidt op. 

Placer en hånd på din mave og se hvilken vej din mave bevæger sig. 

Bliv ved indtil du har etableret et korrekt åndedræt.

#2 KUNDALINI YOGA ÅNDEDRÆTSØVELSE

Breath of fire (BOF). 

En af de bedste måder at bryde igennem følelsesmæssige blokeringer hurtigt på, er med en vejrtræknings teknik, der tit anvendes i Kundalini yoga.  "Ildåndedrættet/Breath of Fire”-  et hurtigt åndedrag ind og ud gennem næsen. På indåndingen, udvider din mave sig, på udåndingen, pumpes navlen ind mod din rygsøjle.  

BOF nybegyndere ligger ofte for meget vægt på udåndingen. Det er en almindelig fejl, der let kan korrigeres ved at huske, at indånde og udånde i samme tempo. Det er også almindeligt for nybegyndere at blive forpustet. Det betyder, at dit mellemgulv er for stramt pga. stress og/eller spændinger, eller at du trækker vejret i den modsatte retning. Husk, at du på indåndingen udvider dit mellemgulv, mens du på udåndingen trækker sammen. 

Effekt:

Når du praktiserer BOF vil du frigive spændinger i dit mellemgulv og frigøre dig selv fra mange følelsesmæssige blokeringer. 

BOF har mange fordele ud over at bryde igennem blokkeringer. Det renser og ilter blodet, Øger kroppens energi flow, stimulerer hypofysen (som hjælper med at bringe alle de andre kirtler i hormonsystemet i balance), og styrker dit elektromagnetisk felt (din aura), så du bliver en magnet for storhed. Synkroniserer kroppens biorytmer. Blot et minut af denne øvelse har en stor effekt på krop, sind og sjæl. Skaber balance mellem det parasympatiske og sympatiske nervesystem. Styrker solar plexus. 

Er også god mod overvægt da den styrker stofskiftet ved at sætte forbrændingen op. 5 min BOF svarer til en 3 km løbetur. 

Du kan med fordel se min video omkring BOF her: 

Essensen af Bali - Min Bali Guide

Nydelse Yoga & Magi

Har du nogensinde været på Bali? Hvis ikke vil jeg forære dig en eksotisk smagsprøve lige her.

Hvis du kunne købe essensen af Bali som parfume ville den helt sikkert dufte af friske kokosnødder, palmer, rismarker, nydelse og en snert af total zen.

Det var helt fantastisk at opleve Bali i en smuk og sårbar periode af mit liv hvor tæppet blev hivet væk under mig og jeg måtte genopfinde og genfinde mig selv helt på ny. Findes der et bedre sted end på øen som kaldes for gudernes øen at starte rejsen tilbage til sjælen? Jeg mærkede tydeligt i energien her at den var støttende og nærende for min sjæls rejse. Under hele opholdet følte jeg virkelig essensen af ren eventyr, magi, oplevelse og rejse. Det er lige det som er min sjæls manifestations brødkrumme (et nyt udtryk jeg har lært for når du følger det din sjæl drømmer om). Jeg suger denne følelse til mig. For kan jeg føle den nu, kan jeg trække mere af den ind i mit liv, fordi jeg allerede er i den. Det du fokuserer på vokser. Det er en universel lov. Jeg behøver ikke gå at vente på at eventyr og rejser folder sig ud for fødderne af mig, jeg er i det, allerede. Nogengange kan vi ikke se tingene selvom de er lige for næsen af os.

Jeg var så heldig at tilbringe 2 måneder på Bali i december 2014-2015 februar. I den tid havde jeg tid tilat fordybe mig og tage på det dejligste eventyr. Og er du til hippie boho spiritualitet og sundhed så er Bali det helt rette sted at lade sin sjæl folde sig ud.

Mange har spurgt om mine anbefaling på Bali og der er en vild Bali bølge lige nu, så jeg tænkte at jeg ville komme med mine oplevelser og dele hvad jeg synes er værd at besøge når du er der. 

Photo by Scarlett Wynter www.thebohemeroad.com

Photo by Scarlett Wynter www.thebohemeroad.com

Spisestederne: 

Det er super nemt at finde sunde, økologiske, veganske, vegetariske, raw food steder på Bali. Og ikke nok med det, så har de virkelig flair for at lave det super æstetisk og de formår at tilberede det så lækkert at hver bid er som en himmerigs mundfuld. mmmh mine tænder løber helt i vand nu. (hvorfor var det nu jeg besluttede at holde juice faste de næste 3 dage? phew.) 

Earth Cafe (findes både i Siminiyak, Sanur og Ubud) 
En lækker økologisk café hvor du kan risikerer at rende ind i dine sjælesøstre. Det var i hvert fald hvad der skete for mig. Atmosfæren er så lækker. og i Ubud kan du nyde din mad ude på balkonen eller du kan tage den med ind i verdens første vegetariske biograf. Her fik jeg nydt en masse mad i selvskab med disney figure, kendte skuespillere og nogengange forvandles biografen til et danse sted hvor du kan komme og danse præcis som din krop har lyst til uden at der blev set skævt til det. Kan klart anbefale deres Raw chokolate mousse cupcake, de grønne juices og deresMediterranean plate! med humus, tahin, babaganush, marinerede aubergine, tabuli, arabisk salat, falafel, matbucha og surkål.

Skærmbillede 2016-06-16 kl. 19.46.01.png

Soma
Dette er mit absolut yndlingssted! pga placeringen og indretningen, maden og atmosfæren. Soma har det hele. Det er som at træde ind i en lille regnskovshule med livemusik og lækkerhed. Det var her jeg let oplevede at møde nye mennesker samtidig med at det også blev respekteret hvis jeg bare havde lyst til at sidde og læse eller arbejde for mig selv. Her mødte jeg en langhåret dude som hed Salomon, han var lige ved at overtale mig til at prøve sin medicinmand som brugte frø tonics til detox (ja frøer, alt qack qack hoppende frøer). Det var så flippet at jeg ikke forstod en dyt af det. Men det havde bare gjort en verden for ham. Hver sin rejse;). 

Jeg har smagt rigtig meget lækkert mad her, men én ting du må love mig at prøve er deres buenos dias wraps og deres pumpkin spice pancakes. Ofte vidste jeg ikke hvilken ret jeg skulle vælge imellem så jeg endte med at spise dem begge to. yum yum yum. 

Pumpkin spice pancakes, Photo by Scarlett

Pumpkin spice pancakes, Photo by Scarlett

Photo by Scarlett

Photo by Scarlett

Buenos dias wrap

Buenos dias wrap

Seed of life

Næsten lige overfor Soma finder du den Rå café seed of life. Her kunne man sidde på pudder og lave borde total Japanese style og få de lækreste urtetonics, jeg klappede i hænderne da jeg så man kunne få gotu kola urtebryg. Noget af det bedste jeg smagte her var deres rå pandekager med banan og chokolade sovs. Jeg er nok lidt af en chokoladegris. mmm

Raw Banana Chocolate Pancakes. Photo By Scarlett

Raw Banana Chocolate Pancakes. Photo By Scarlett

Clear Café 

En farvestrålende café med vild palme udsigt. For et par år siden skete der en frygtelig ulykke, caféen brændte helt ned til grunden. Dengang befandt caféen sig inde i Ubud centrum. Men jeg tror på at denne ulykke i virkeligheden var en blessing in disgues. For efter ulykken flyttede Clear lokation og byggede caféen op på ny, nu med masser af farver og et punkt højt oppe der gør det muligt at se ud over palmer og den smukke balinesiske arkitektur. Det er et smukt sted og besøger du dette sted må du love lige at drikke en Casshew choko milkshake for mig.

Alchyme

Det sidste tidsrum af mit Bali eventyr boede jeg tæt på denne rå café. Super hyggelig og med rigtig god plads. Jeg var helt vild med deres morgenmad buffet her kunne du blande alle mulige forskellige ro yugurts (fx spirulina yugurt) med alverdens granola toppings og rå chokolade stykker eller chokolade sovs. 

Rå mango yogurt med rå chokolade sovs, boghvede granola, dragefrugt og chokolade overtrukket cashew nødder.

Rå mango yogurt med rå chokolade sovs, boghvede granola, dragefrugt og chokolade overtrukket cashew nødder.

 

Bali Buddha

Denne café har rigtig lækre kager. Men ikke helt så sunde som de andre steder. I hvert fald ikke alle kagerne. Min New Zealanske veninde Scarlett og jeg bestilte en dag en slags chokolade mousse kage som var så lækker at det næsten ikke var til at rumme. De har også kombucha ang mass. Det var faktisk også her jeg fik hjælp af en venlig dame med at forny mit visum. Så en cafe med mange muligheder og søde folk. Cafeen hænger sammen med Bali Buddha market hvor man kunne købe sunde snacks, råvarer og superfoods. 

Chocolate Mousse Cake. Photo by Scarlett.

Chocolate Mousse Cake. Photo by Scarlett.

Kafé 

Dette var en af de første caféer jeg spiste på da jeg først ankom til Bali. Den er stor og har meget fint udvalg af sunde lækre sager. Det lækreste jeg smagte var en vanilje kokosvand. mmm. Det er her mange af yogierne holder til. 

The yoga barn cafe

På det mest populære yoga sted på Bali har de selvfølgelig en café tilknyttet og den er så hyggelig. Her får du nærmest en følelse af at du sidder i junglen og spiser din frokost pga alle palmetræerne der omkranser caféen. Jeg husker at de også laver frokost buffé efter ecstatic dans om søndagen. Meget hyggeligt at sidde og spise med alle de andre dansemus efter en svedende omgang lykkebrus og frihed. Her er maden ayurvedisk. Her mødste jeg min nye veninede Joanna fra Australien. 

Atman Café 

Super hyggelig cafe med lækker mad og god internet. Her foretog jeg ofte mine skypecalls mens jeg indtog de lækreste glutenfri avokado madder. En dag efter ecstatic dancing to Ryan og jeg ind og fik avokado madder to go og tog hjem til mig og hoppede i poolen. selvfølgelig efter vi havde spist.

Nytårs aften på Atman Café med Scarlett.

Nytårs aften på Atman Café med Scarlett.

Divine Earth

Denne café ligger i byen Seminyak, mit første stop på rejsen. Her er alt rå og vegansk og lidt dyrt ift andre steder men rigtig lækkert. Jeg fejrede jule aften på denne cafe. Og fik en kage serveret hvorpå der stod “merry christmas” hvor sødt var det lige. Forinden havde jeg været til et lækkert vinyasa flow i yogastudiot lige over cafeen. og selvfølge måtte jeg som kundalini yogini prøve deres Breath of fire juice (gurkemeje, gulerod, spinat, agurk og æble) og prøv endelig deres rå Banana pancakes, med vanilje cashewcream og chili karamelsauce. Holy moly. 

Skærmbillede 2016-06-16 kl. 19.44.29.png

Sari Organic

En cafe med seriøs fed udsigt udover de smukke klassiske rismarker. Personligt synes jeg ikke maden var noget at råbe hurra for, for jeg husker den ikke særlig godt. Men det er værd at tage derop for om ikke andet blot at nyde udsigten med en kokosnød i hånden. Et godt tidspunkt at besøge denne cafe på er omkring solnedgangstid. Smuk med smukt på siger jeg bare. 

5 sultne yogier, 5 forskellige nationaliteter.

5 sultne yogier, 5 forskellige nationaliteter.

Wayan’s Coconut Juice Bar

Her kan du få vildt billige juice og frisk kokosvand og den balinesiske healings drik Jamu. Du ved den drik Elizabeth Gilbert får efter sin strandfest med lidt for mange tequelas. 

Jamu: gurkemeje, ingefær, tamarind og kokosvand

Jamu: gurkemeje, ingefær, tamarind og kokosvand

Yoga steder: 

The Yoga Barn

Et sted du skal besøge hvis du er til yoga. Det er Balis mest populære yoga sted og omgivelserne er også de smukkeste jeg nogensinde har set. Den store og åbne yogasal er placeret højt oppe så du har udsigt ud over palmerne. Du kan gå til alt fra kundalini yoga, til yin yoga med tennisbolde, ecstatic dance, workshops, Hatha, Vinyasa og meget mere. 

Photo by Scarlett Wynter.

Photo by Scarlett Wynter.

Naya Ubud

Et smukt men mindre og hyggeligt yogasted. Her tilbydes der kundalini yoga og skønne Rebecca Pflaum afholder kundalini yoga teacher training her.  

Desi Seni

Jeg har selv planlagt at skulle besøge dette sted men desværre nåede jeg det ikke før jeg tog videre til Ubud. Det er stadigvæk på min liste fordi det er den smukkeste øko village og de har kundalini yoga på programmet. Hvis du kender Lissa Rankin forfatteren til Mind Over Medicin så har jeg hørt en lille fugl synge om at det er her hun holder sit skrive retreat. 

 

Prana Spa

Dette var første sted jeg fik mig en yoga time. Det var absolut den smukkeste yogasal jeg har set. Det lignede nærmest et Palads fra Alladin. Jeg deltog i forskellige klasser her bla med en lokal balanesisk gut som snakkede virkelig hurtigt fordi han skulle give instruktioner på både engelsk og brahasa (det balinesiske sprog) men fantastisk nok formåede han at katalysator en følelser af ro og tilstedeværelse i alle deltagerne. Jeg svedte så meget at jeg var lige ved at besvime. Så jeg tog den beslutning at det ikke var her jeg skulle prøve hot yoga også for det var så rigelig hot for mig i forvejen. Timen gjorde mig glad og det var også hvad de andre deltagere opleveleve og det endte med at en flok andre piger ville have mig med i deres billede. Først skulle jeg tage et af dem alle og herefter skulle jeg selvfølgelig være med. Det var sødt. 

Ubud Yoga House

Her var jeg til en dejlig Hatha yogaklasse midt i ris markerne. Det var ren fryd for øjet og sjælen på samme tid. Efter klassen gik alle os deltagere hen og spiste frokost på Sari Organic restaurant. 

Andre aktiviteter din Sjæl vil elske: 

 

Paradiso vegetarisk biograf

Denne biograf har jeg beskrevet under earth café. Kan varmt anbefales. 

Ecstatic dance

3 timers dans uden regler, uden koreografi og tællen takter. Her kunne jeg slev bestemme hvordan min krop skulle bevæge sig. I starten var det lidt mærkelig og svært at give slip. For hvordan her JEG egentlig lyst til at danse?Jeg har selv adskillige danse uddannelser og undervisnings timer bag mig. Siden jeg var lille har jeg gået til dans og gymnastik. Jeg har danseblod i årene. Men jeg har altid været van til at det skulle være et bestemt stykke man skulle lære udenad til fingrespidserne (eller tåspidserne i det her tilfælde) Så det var lidt ude af min komfortzone at stå i et rum fyldt op med svedende mennesker der bare var der for at danse røven ud af bukserne og på den måde de lige præcis havde lyst til. 

men efter nogle minutter begyndte noget meget magisk at ske, jeg gav slip på alt og en følelse af total frihed, flow og glæde brusede i mit blod. Det her er mere end blot dans. Det var noget af det smukkeste og mest vidunderlige jeg nogensinde havde prøvet. Jeg tror det kaldes ÆGTE FRIHED. Og det føltes som at være vendt hjem. 

Der var ikke lagt op til flirt og dans med andre. Faktisk måtte du ikke tale med nogen. Kun danse. og kun danse med andre hvis du havde lyst. De fleste fandt deres egen indre dansemus frem og det var smukt i sig selv. Oplevelsen af at gøre det sammen var noget helt særligt. Det var som om alle havde sluppet egoet og var blevet til én smuk dans. Kun kærlighed, accept og rummelighed flød over. 

Det her er ikke dans med hovedet for at få dansen til at sidde i skabet. Det her er dans med kroppen og det er noget helt helt andet. Så lov endelig at du giver det en chance og prøver det af, for jeg lover dig, det er absolut magisk.

Shamanic Sound And Dance Journey i Naya Ubud

Dette event mindede på mange måder om ecstatic dance. Det handlede nemlig også om at give slip og danse frit fra hjertet. Denne her gang var det blot med live musik og en shamanistik lydhealer, der efterfølgende gik rundt og spillede på en dederidoo hen over chakrane mens vi alle lå i savasana. Det var som om rytmerne ramte lige ind i mine blokeringer og frigav dem på smukkeste vis.

De fem rytmers dans på Taksu Spa

Efter ecstatic dance måtte jeg bare have mere dans. Så jeg fandt dette arrangement hvor vi blev guided igennem de fem rytmer, en dans hvor du både danser alene men også med de andre deltagere. Imens jeg skriver dette kommer jeg i tanke om at jeg faktisk også var til Shakti Dance her. En kvindelig dans hvor femininiteten fik plads. Her følte jeg mig lidt som en hulahula danserinde på Hawaii.

Det hellige vandtempel

Dette sted var blot et stop på en rundtur rundt i Ubud, så jeg nåede kun at snuse lidt til templet og se det udefra. Smukt så det ud og sidenhen har jeg fundet ud af at du kan komme til ceremonier herinde og endda også være med til en slags ny dåb i dit sande jegs navn.

Sara & jeg foran indgangen til det hellige vandtempel.

Sara & jeg foran indgangen til det hellige vandtempel.

Cykeltur rundt i rismarkerne

Jeg blev inviteret med til en cykeltur rundt i rismarkerne af min nye Australske veninde Joanna. Her kørte vi i en flok på 10 rundt på mountenbikes og besøgte en lokal skole, kaffeplantage og et klassisk balinesisk hjem. Vi sluttede cykelturen af på en smuk resturant placeret midt ude i rismarkerne. Jeg følte mig vildt Julia Roberts agtig, sådan at køre rundt i rismarkene og jeg får et smil på læben ved tanken om det nu. Det var denne gut der arrangerede turen.  

Joanna synes vi skulle lave en yogapose sammen midt i rismarkerne.

Joanna synes vi skulle lave en yogapose sammen midt i rismarkerne.

Besøg Ketut fra Eat Pray Love

RIP Ketut

RIP Ketut

Desværre er dette ikke længere muligt. Jeg begyndte denne guide for noget tid siden og der var denne vidunderlige medicin mand Ketut, fra Eat Pray Love stadig en levende legende her på jorden. Nu har han skiftet form og er tage tilbage til stjernerne. Jeg tror ikke han kommer tilbage, med alle de mennesker han har hjulpet på jorden har hans arbejde helt sikkert være med til at fuldende hans sjæle mission hans arbejde her er komplet. Det siges at dagen efter hans død blev Bali ramt af et jordskævl, som om jorden lige måtte råbe farvel til et af sine kæreste mesterværker. Rest in Peace Ketut. 

HER kan du se en lille film med steder og stemning fra skønneste Bali.

Jeg skal afsted igen til Februar 2017 for at afholde Kundalini Yoga Retreat. Så hvis du vil opleve Bali sammen med mig må du ikke gå glip af dette enestående retreat. Læs meget mere om det HER 

Hvor drømmer du om at rejse hen? eller hvad drømmer du om at skabe? Start først med at finde essensen af det og begynd at udleve det allerede nu, i stedet for at vente på det en dag vil ske. Måske er det allerede lige for næsen af dig uden du har lagt mærke til det. 

Må alle dine drømme gå i opfyldelse! 

Sat Nam
Nickoline

Webinar: Skab forbindelse til din Essens, bliv forelsket i dig selv og føl dig modig, eventyrlysten og LEVENDE

Den vigtigst rejse du kan tage på, er rejsen tilbage til dig. I dette webinar vil jeg tale til din ægte essens og du vil lære:

♡ Hvordan du finder hjem til dig selv igennem selværlighed og nydelse så du kan udtrykke dig præcis som du er i dit fulde potentiale og opleve verden derfra

♡ Lære at spotte hvornår du har forladt dig selv

♡ Hvad er tegn på at du er hjemme i din kerne

Hvordan lever du et liv ud fra din sande essens?

Min mission er at få dig til at tro på dig selv så du kan skabe det mest begejstrende og meningsfulde liv for dig selv nogensinde! 

Alt hvad jeg kommer til at dele med dig vil have den effekt at føre dig tilbage til ét og samme sted. Nemlig DIG. 

Lyt til webinaret HER 

Rigtig god fornøjelse! 

Og kan du mærke at du har en dyb længsel om at vende tilbage til dig selv, så kan du finde mere info omkring Essens Programmet Sommer Boheme Edition lige HER

Indtil 12. maj koster det kun 1995kr at være være (normal pris 3995kr)  

Knus
Nickoline  

Kundalini Yoga: Nyrer og Binyre Styrkelse

Da jeg var på eventyr i Thailand sidste år holdte jeg et transformerende kundalini yoga retreat. Jeg var så heldig at have min private filmmand med, så nu kan du få et lille strejf af yoga i Thailand. 

Denne yoga serie er perfekt til at styrke dig selv indefra. Du forløse gammelt toksiske frygt. Hvis du forgæves forsøger at leve en sund livsstil, med styr på kosten, træningen og søvnen men resutaterne udebliver så er det muligvis binyrerne der er trætte og udkørte. Styrk dem med denne yoga og mærk effekten i krop og sjæl. 

Nyd yogaen!  

Sat Nam
Nickoline