Opskrift på sprøde Bali Bananpandekager

bananpandekager opskrift bali retreat kundalini yoga online gym Nickoline Camille

Sat Nam smukke sjæl 

Jeg har hørt en fugl synge om at det er liiiidt koldt og snefuldt hjemme i Danmark, derfor har jeg lyst til at krydre din dag med et par solskins Bali Bananpandekager. 

Vi nyder maden her på Bali Kundalini Retreatet men specielt en af opskifterne går lige i hjertet og ganen, hos alle deltagerne.

Det er Bananpandekagerne og ved du hvad, de er både sukkerfri, mælkefri og glutenfri. 

De er lækre, sprøde og naturligt søde fra bananerne og så tager de kun 10 min at lave og du skal kun bruge 5 ingredienser. Kan det blive bedre end det? 

INGREDIENSERNE

 • 2.5 dl rismel
 • 1/2 teske havsalt
 • 2.5 dl god kokosmælk. Du kan evt. bruge Super Brugsens økologiske med 70% kokos.
 • 1 æg
 • 1 dl vand
 • kokosolie til at stege i
 • 1 banan

SÅDAN GØR DU

 • Bland rismel og salt i en skål og mix.

 • I en anden skål pisker du kokosmælk og æg sammen.

 • Hæld kokosæggeblandingen i skålen med mel og salt mens du pisker det godt sammen.

 • Pisk vandet i dejen og bland til den er helt jævn.

 • Skær bananen i tykke skiver og rør i dejen.

 • Varm 1 spsk kokosolie i en lille pande og hæld nok dej på til du får en tykkere pandekage end normalt. Ca. en halv deciliter. Steg til den er gylden, vend og steg på den anden side. Det tager ca. 2 minutter på hver side.

 • Stabel pandekagerne på en tallerken som de bliver færdige. Dæk med en anden tallerken, så de holder sig varme indtil til alle er færdig.

 • Server med din favorit topping. Fx kokosmælk, kokosyoghurt, lidt honning, nødder, kokosmel, lime juice eller frugt.

NB de er ikke gode genopvarmet, så lav kun den mængde du kan spise, eller spis dem kolde senere på dagen.

Bon Appetit :)

Adi Shakti Symbol:: Guru Yoga & Tratakum Teknologien

tratakum adi shakti kundalini yoga essensprogrammet online kundalini gym århus Nickoline Camille

Man skulle ikke tro at noget så simpelt som et symbol kan have en stor virkning på os, men dette symbol har rent faktisk mange gavnlige effekter installeret i sig

Det Beskytter dig mod onde kræfter og det beskytter dig mod at andre kan trænge igennem din psyke med negativitet. 

Yogi Bhajan fortalte engang om en person som ville prøve at ligge en forbandelse over en kvinde, på sådan en slags woodoo agtig måde, men det kunne ikke lade sig gøre fordi kvinden bar dette Adi Shakti symbol. Hun var beskyttet🙌

Det er et symbol på det uendelige. Det er forbundet til den primære kreative kræft i universet. Skaber Kraften. Det sender dit sind ind i en tilstand af større visdom og en følelse af ecstasy i hele kroppen✨

Teknologien bag meditation på et billede som dette, kaldes Tratakam, det skaber nye positive billeder af en højere vibration i dit sind. 
Tænk på alle de billeder vi bliver bombarderet med gennem medierne som helt sikkert er med til at programmere os til at føle os mindre værd så vi køber flere ting og til at sammenligne os med andre, konstant alt sammen for at give power til dem som kontrollerer befolkningen. 

Du installere altså ændre billeder med en bedre oplevelse for dig og din krop igennem en meditation på fx dette billede (der findes flere tratakam billeder end dette). 

Det organiserer din opfattelse af verden fra et bedre sted. Så du automatisk begynder at lede efter alt det som fungerer, alt det som virker for dig. Alle dine styrke og alle andres evner, gaver og resourcer. Uanset hvordan verden ser ud omkring dig kan du altid fremkalde den positive og taknemmelige synsvinkel. Automatisk bliver sindet kodet til at sige “Hvordan kan jeg organisere den mest oplysende og opløftende situation for mig selv og for dem jeg møder i dag”.

Du træner dit sind til at organisere dit liv, uanset hvordan det ser ud, til det bedst mulige magiske verden du overhovedet kan skabe

Du kan meditere på dette symbol ved at kigge på det mens du sidder i skrædderstilling og trækker vejret langsomt og dybt. Du balancerer dine kirtler igennem synsnerven, som er direkte forbundet til din hypofyse. Hypofysen styrer alle dine kirtler i kroppen og det giver en helt anden hormonelrespons. 

Yogi Bhajan Sagde dette om at meditere på symbolet “Meditation on the Adi Shakti releases you from limitations in the concept and experience of the self. It opens the higher chakras and it gives you equanimity and courage. Its healing and can cure many physical and mental difficulties. As you look at it you will often feel you project forward and upward as the dimensions of the picture impact your mind and open you to the qualities of the ether.” 

Hent manualen “guru yoga and the technology of tratakum” helt gratis HER, hvis du vil nørde mere ned i denne magiske teknologi fra kundalini yogaen. 

God fornøjelse med at skabe en verden af magi!

Træd ud af selvsabotage og ind i din succes med: Jupiter Finger Chakra Meditation

Nickoline Camille, jupiter meditation chakra essens essensprogram online gym rigdom manifestation astrologi selvværd

Sat Nam Smukke *|TEXTYUI_3|* og glædelig 2018! 

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år. Det er et år med meget power! kan du mærke det?

Numerologisk er det en energi af uendelige muligheder og Astrologisk er det et år med virkelig mange, af det jeg vil kalde, powerspots datoer. 

Powerspotsdatoer er dage hvor der er en portal for transformation til stede. 

Dage som, nymåne, fuldmåne, eclipser (som der er mange af i år 4-5 stk), jævndøgn, solhverv, vinterhverv, lions gate osv.. 

Energien går helt dybt på at vi er klar til at vokse op og blive forældre for os selv, fra kærlighed ikke fra frygt som mange er styret af. At blive leder af vores liv på alle områder. Det er Saturns hjemvendelse til stenbukken der skaber denne meget ambitiøse, back to reality, lets makes this work - energi. 

Lad mig derfor præsentere 2018 meditationen for: Healing af fortiden og dine barndoms traumer ... Vi er klar til at slippe alt hvad der ligger af bagage fra barndommen og som den dag i dag er skyld i meget af vores selvsabotage. 

...for vidste du at det billede som du har af dig selv som barn er direkte og totalt forbundet til din succes og fejltagelser som voksen.

Træd ud af selvsabotage og ind i din succes med: 

11 minutters: Jupiter Finger Chakra Meditation

Tak fordi du er der, må du få det mest fortryllende 2018!

Sat Nam & Namasté
Nickoline Camille Johansson

Kundalini Adventskalender 4 af 4:: Julefred: kærlighed & accept i relationer

adventskalender kundalini yoga meditation mantra essens jul Nickoline Camille Århus

Vi afslutter vores juleeventyr med en meget hjertevarmende meditation, som hele din familie vil få glæde af (når blot du laver den). 

Denne meditation skaber fred i dit hjerte, så du kan se dine relationer i et kærligt lys. Igennem åndedrættet og dit fokus styrker du hjertet og øger lungekapaciteten. Du kan lave denne meditation hvis du oplever stress og turbulens i dine relationer her i juleferien, og du ikke føler dig forstået af din omverden. 

Må du få den smukkeste jul! 

Sat Nam
Nickoline

Ps. du kan desuden tjekke min Spotify playliste ud som hedder: Stærke Relationer. Den er fuld af mantra som på hver deres måde går ind og skaber harmoniske, nærværende og kærlige relationer. 

Find playlisten HER

Kundalini Adventskalender 3 af 4:: Derfor får hun denne pung, løft engang hvor den er tung!!

adventskalender yoga kundalini meditation rigdom jul nickoline camille essens århus

Hvis forbruget i december er ca lige så højt som juletræet på rådhuspladsen, er der ikke noget at sige til at det er lidt småt med guldmønterne til sidst. 

Derfor synes jeg at vi skal lave et lille eksperiment. En 3 min meditation for rigdom og overflod. 

Meditationen er nem! Du kan se hvordan i videoen. 

"This meditation can be done for up to 11 minutes. It is so powerful in bringing prosperity that more than 11 minutes would be greedy. This meditation stimulates the mind, the moon center, and Jupiter. When Jupiter and the moon come together, there is no way in the world you will not create wealth." -Yogi Bhajan

Jeg ønsker dig en fortryllende 3. søndag i advent

Sat Nam
Nickoline 

Kundalini Adventskalenderen 2 af 4:: Energigivende og opkvikkende espresso i kundalini form

advendtkalender yoga kundalini meditation sjæl essens århus Nickoline Camille essensprogram online gym mantra

Mens du forvirret løber rundt om dig selv for at finde den perfekte billederamme til moster Gerdas familiebillede og flæskestegen brænder på, føles December ikke altid helt som en fredfyldt hyggetid. Måske er det tid til at tage et øjeblik for dig selv og genfinde klarhed og overblikket. 

Her deler jeg en lækker opskrift på en energigivende og opkvikkende espresso i kundalini form. Vend tilbage til dig selv og din kerne i denne fortryllende juletid. 

Rigtig god fornøjelse

Jeg ønsker dig en fortryllende december.

Sat Nam
Nickoline

Kundalini Adventskalender 1 af 4:: 3 min meditation der er som nougat for nervesystemet

adventskalender kundalini yoga meditation jul fred ro pranayama

Velkommen til adventskalenderen fuld af kundalini julegodter med det formål at skabe en mere fredfyldt, nærværende og hjertevarmende jul for dig og dine nærmeste.

Når gave indpakningen, småkagebagningen og juledekorationer tager pladsen for din yoga praksis på jule to-do listen, skal du vide at der findes en mulighed for at forbinde dig med din kerne, din essens, på så lidt som 3 min. 

Sæt et par minutter af lige nu og prøv denne skønne kundalini pranayama, venstre næsebors åndedræt, som giver ro på nervesystemet og hjælper dig med at undgå at gå amok i børnenes julekonfekt i år. 

Specielt god i den søde juletid, men kan laves på hvilket som helst tidspunkt af året. 

Rigtig god fornøjelse! 

Sat Nam
Nickoline