Forløs karma fra tidligere generationer & healing af moderbåndet

healing kundalini yoga meditation familiebånd selvværd selvtillid essens essensprogrammet sjæl sind

Kun i min indre verden følte jeg mig tryg. Et paradoks. At føle sig så alene og en hungren for fællesskab og samhørighed. Men en frygt så stor, som ville den ingen ende tage, for at vise hvem jeg er, hvad jeg mener. Men når jeg bor inden i mig selv. Dagdrømmer, sidder og ser på skyerne der langsomt driver forbi mit vindue, så føler jeg mig tryg og sikker. Ren og blid. Den dybe stille pige i klassen der fordyber sig. Drømmeren der ikke kan få nok af magi og eventyr. 

Det får mig til at tænke på min mormor. For vi to er som nat og dag, og alligevel har jeg en del af hendes egenskaber pulserende i mit blod. 

Jeg husker en gang jeg var på besøg hos min mormor. Jeg elsker hendes selvskab. Min mormor er sådan en kvinde som ikke lader sig gå på af noget. Hun er som en ukuelig raket der bare bryder igennem med hendes godhed og charme. Altid klar til at hjælpe. Man ved altid når hun er til stedet for hun er sådan en man lægger mærke til. Hendes stemme, hendes grin, hendes hosten pga af for mange cigaratter, hendes evne til at snakke med enhver har altid været så beundrings værdigt for mig. Men ikke mindst hendes superkraft til at få mig til at føle mig helt tryg i ethvert selvskab. 

Hvad har det her så med noget at gøre tænker du måske? Jeg tror på at hvis vi kigger på de kvinder vi stammer fra så er der virkelig noget at hente i forståelsen af os selv, hvorfor vi er som vi er og hvordan vi kan hente de kræfter hjem til os selv, som vi så beundrings værdigt ser i vores afstamning.

Jeg kommer fra min mor, og min mor fra min mormor. Deres evner og kvaliteter løber i mine årer og jeg kan aktivere dem ved at se dem og anerkende dem. Jeg har tidligere haft tendens til at se alle de sider jeg ikke selv gider at eje fra mine forfædre, men hvad mon der sker hvis vi ser alt det vi beundre i dem. Jeg tror på at vi selv har det. Dybest set kan vi slet ikke se det med mindre vi selv har det. 

Stop op en gang og mærk lige ind i hvad det er du kunne tænke dig at have mere af som din mor og mormor, ja selvfølgelig også farmor ejer! 

Når jeg træder ind af den velkendte dør hos min mormor og morfar, ja først hoveddøren, så døren ind til gange og så tid sidst den irriterende skydedør som altid binder, for så at åbne i en fart så man står og er lidt vindblæst når man træder ind i køkken/stuen. “Heeeeej trunte” Råber min mormor med sin kærlige og lidt skinrende stemme. Umiddelbart ville jeg hade at blive kaldt det. Det er kun min mormor der formår at sige det på sådan en måde så man føler sig helt set og velkommen i hendes hjerte og hjem. Hun står altid i køkkenet klar til at lave lidt mundgodt. Fx de sprødeste øl pandekager (ja hun putter øl i som skulle vise sig at være den hemmelige ingrediens der virkelig giver sprødhed) du nogensinde har smagt! Eller en kop kaffe med fløde, hun ved jeg elsker fløde i kaffen så den er altid at finde i køleskabet,. Og så er der den berømte sodavand jeg altid bliver tilbudt men som jeg pænt altid takker nej til, det irriterer mig altid en lille smule men det er jo min mormor som mener det af et godt hjerte så irritationen er hurtigt væk igen som dug for solen. En dag vil det nok sive ind at jeg faktisk aldrig drikker den slags og ikke har rørt det i over 10 år nu.

Efter knus og velkomst er det tid til en sludder for en sladder. Det er noget min mormor kan! Det er altid hende der fører ordet, min morfar er en mere stille, og dog bestemt mand som altid følger med på min mormor præmisser, i hvert fald når andre ser.

Der er en bestemt ping pong mellem min mormor og morfar. Det er ret fascinerende, og til tider underholdende at være vidne til. Hver især kalder de hinanden for mor og far.. “kan du ikke lige hente nougatisen i fryseren, far” råber min mormor til min morfar som sidder i lænetolen og ser en eller anden fodboldkamp. “jo jo” mumler han mens han måske lettere anstrengt rejser sig fra stolen. For hvad mutter siger er altid det rigtige. Nu jeg tænker over det så kalder han hende faktisk nogengange for mutter. 

Jeg er sikker på at deres ping pong er en af de hemmelige ingredienser til deres lange ægteskab sammen. 

Hvis jeg skulle arve noget fra min mormor skulle det være hendes evne til selvskabelighed, til rummelighed, grin og mod. Jeg kender ikke nogen som hende. Hun har tit kørt mig og mine veninder rundt fra Aalborg, Århus til Billund fordi jeg skulle til koncert som teenager og alle mine veninder syntes jeg havde en noget så cool mormor. Min mormor kan man altid regne med. 

Kære mormor, jeg vil altid være dig taknemmelig for at vise mig den modigste og mest hjerteåbnende vej at gå her i livet, at have dine evner brusende i blodet er kun en gave jeg altid med glæde vil bære. 

Dette skriv omkring min mormor kom frem efter jeg i 40 dage har lavet denne meditation som renser din arcline (energifelt der bærer både din karma og din families karma), smelter gammel usikkerhed og healer familie båndet og dine relationer i dit liv.

Lav 11, 22 eller 31 min daglig i 40 dag og integrer dine styrker fra din familie afstamning.

Sat Nam

Nickoline

Klassisk Yogi Te Formular

Klassisk yogi te formular kundalini yoga meditation mantra nickoline camille uddannelse essens essensprogram selvværd

Åben op for dit intuitive indre healing kompas med den klassiske yogi te. 

Kroppen er ekspert i at heale sig selv, det er dens sande natur. Denne te støtter op omkring din indre balance ved at rense dine blodåre, styrke dit nervesystem, ændre din forbrænding, rense blodet, sænke kolesterol tallet, øge immunforsvaret

Den er virkelig kraftfuldt, smager fantastisk og er ikke bare en te men ren natur medicin for hele kroppen. 

Yogi Bhajan anbefalede at kun drikke yogi te, hvis du føler dig syg. Det vil helbrede dig. 

Du kan drikke det hele dagen igennem - og for ekstra leverflush, drik en kop kold yogi te som det første om morgenen!

Jeg kan varmt anbefale at lave en stor portion om morgenen og først tilføje mælk og honning pr kop efter ønske. 

Podcast: Introduktion til Essensprogrammet - Vend hjem til dig selv med kundalini yoga

podcast essensprogrammet hold 7 kundalini yoga selvværd selvtillid lykke hjem til dig selv i din essens

Dybt i dit indre findes en signatur af energi, din essens, der kun tilhører dig - Denne del af dig venter kun på din opdagelse og aktivering.

Se det som din indre krystalkugle du altid kan søge svar hos, når end du er i tvivl.  

Din dybe og sande essens er den centrale motor, der giver dig mulighed for at vågne op til alt det magiske omkring dig.

Det er et brusebad af selvkærlighed, der vil regne gennem din krop, og forvandle de sår, livet har givet dig til visdom og dybde.

Tag det først skridt i dag, med din essens som kompas! 

Lyt til den helt nye essens-podcast på bloggen i dag. 

Du kan gå på opdagelse i det kommende essensprogrammet HER

Kan Kundalini Yoga Kurere Et Knust Hjerte?

meditation.jpg

Fra tosomhed til ensomhed. Er det bare let som en leg når man er god til, at se den større mening med alt? aaah ikke helt! 

Men der er en overraskende og magisk vej tilbage til sig selv efter et brud med x-kæresten. 

Lad mig dele min personlige oplevelse med kærestesorger og hvordan kundalini yoga blev min nye elsker. 

Lad os spole tiden tilbage..

i 2014 tog jeg en stor magisk beslutning. Jeg ville bo i Thailand et år sammen med min kæreste. Planen var tydelig og spændende, vi fik købt billetter og sendt ansøgning afsted om frivilligt arbejde på en farm på øen Koh Lanta. Jeg var begejstret og fuld af sommerfugle i maven. Det her bliver det vildeste jeg nogensinde har gjort, tænkte jeg, mange gange. Men universet havde andre planer. Sådan er det nogengange. Hvad du kun har fantasi til at forstille dig, kan universet altid lige overgå med sådan ca 100%. 

3 måneder senere sagde min kæreste de famøse ord du bare ikke har lyst til at høre. “Vi er nødt til at tale sammen” Mit hjerte slog et ekstra slag og klumpen i halsen voksede. Han vinkede mig over på sengekanten, hvor jeg kunne fornemme et meget alvorligt blik i hans brune øjne. Ganske rigtigt, han havde brug for ikke at være i et forhold. Mit hjerte var knust. Jeg følte helt bogstaveligt talt at jeg måtte samle alle stykkerne op fra gulvet, hulkeden og grædefærdig, tog jeg hjem til min mor i Nordjylland. 

Hvad skulle jeg gøre? og hvad med Thailand? 

Det var her min healing igennem kundalini yogaen begyndte

Heldigvis havde jeg min yogamåtte med mig til Nordjylland. Og som dengang ny udklækket kundalini yoga underviser havde jeg en helt skattekiste fuld af opskrifter tilat hjælpe mig igennem hvad som helst. Inklusiv kærestesorger. 

Jeg besluttede mig for at stå tidligt op hver morgen og rulle min yogamåtte ud. Ifølge kundalini teknologien vil du opnå 40 gange effekt af din daglige praksis hvis du mediterer og laver yoga i den kosmiske portal, kaldet amrit vela, fra kl. 3-6.    

Jeg fandt meditationen frem som så perfekt hed “Healing a broken heart" & “Healing The Wounds of The Heart Meditation” som er baseret på et smukt og rørende mantra. 

Du finder opskrifterne lige her: 

https://www.3ho.org/3ho-lifestyle/authentic-relationships/meditation-heal-broken-heart

http://www.spiritvoyage.com/meditation/Healing-the-Wounds-of-Love/MED-000004.aspx

Kundalini yoga er opskrift baseret. Leveret fra mester til mester gennem flere 1000 år. Yogi Bhajan viderebragte visdommen til vesten og hvor den blev skrevet ned til de opskrifter har adgang til i dag. Vi har nu flere 1000 yoga sæt og meditationer at vælge mellem. Du finder ud af, med dig selv, hvad du gerne vil arbejde med og derefter finder du din meditation i de mange magiske Kundalinimanualer.

Denne opgave jeg havde givet mig selv var lidt en rebelsk test fra min side, om det nu også virkede det her kundalini halløj jeg havde brugt et års selvstudie på og et års teacher training. og det blev også en af den største udfordringer, jeg nogensinde havde sat mig for. 

Jeg vidste, at universet på en eller anden måde tilbød mig den perfekte mulighed for at rydde op og forvandle mange af de usikkerheder, jeg gemte på dybt indeni mig og som forurenede mit forhold til især mænd, gennem ren alkymi i form af meditationerne.

Jeg have ikke mulighed for at dulme og gemme mine følelser væk, jeg var nødt til at stå tidligt op hver morgen. Jeg var tvunget til at mærke ind i min ensomhed, noget jeg havde brugt meget krudt på at løbe væk fra.

Min begejstring for livet vendte langsomt tilbage

I løbet af de 40 dage jeg havde besluttet mig for at meditere tidligt om morgenen, følte jeg mig mere forbundet til mig selv end nogensinde før og med større jordforbindelse, på trods af, jeg fik færre timers søvn hver nat.

Jeg indså, at jeg havde mistet så meget af mig selv, min selvtillid. Det var en øjenåbner. Mange af morgenerne græd jeg mig igennem mantraet men jeg kunne virkelig mærke at det var tåre af transformation. Jeg tror at vi i sådan et kærestebrud skal græde et vis antal tåre for at slippe det. og vi bestemmer selv om vi giver den fuld skrue og hulker os igennem den første måned eller om vi vil trække det ud i flere år men en tåre hist og pist. Ligesom min far valgte at gøre da min mor forlod ham. 

At skulle stå op for mig selv hver morgen gav mig den tryghed, jeg havde brug for, noget at se frem til på et tidspunkt, hvor jeg følte mig så forvirret og ensom, som gjorde mig klar over den dybe betydning af at have en regelmæssig praksis. Et helligt sted du kan søge trøst ved, som ALTID vil være der. Min Yogamåtte forlader mig aldrig! 

Når spirituel praksis ikke sætter dig fri eller gør dig glad

Det er meget nemt at bruge vores spirituelle praksis som en måde at snige os uden om vores problemer, undertrykke vores følelser, behov og ønsker. Vi kan fylde vores liv med meditation, yoga, grøn juice, detox, positive bekræftelser og selvhjælpsbøger. 

I løbet af de 40 dage, indså jeg, at hele målet med alle de her ting er at tillade os at føle os mere som os selv, ikke at ændre os til en uopnåelig version af lykke. 

Jeg følte mig ikke som den lykkeligste version af mig selv da min praksis på 40 dage var slut. Jeg følte heller ikke at mit kære hjerte var helt sig selv endnu.

Hvad jeg følte var en større sikkerhed i hvem jeg egentlig er når jeg bare er mig. Hvad JEG ønsker at gøre med mit liv, hvordan JEG ønsker at bidrage til verden, hvilken slags kvinde jeg er. 

Ved at lære mig selv at kende og udvikle et bedre forhold til mig selv, kunne jeg meget lettere navigere de udfordrende øjeblikke i mit liv, med mere tillid til at alt sker af en grund og er kun med til at støtte min udvikling som menneske.

Jeg kan roligt sige, at den sommer i 2014 er en sommer jeg aldrig glemmer.  Jeg gik igennem ikke bare ét, brud: et med min kæreste og et med mig selv, og jeg er endelig landet et sted, hvor jeg føler mig mere MIG.

Slip din frygt & angst med dette mantra ♡

Kender du det, når du har fået en sang på hjernen og tager dig selv i konstant at synge den, igen og igen. 

Det kan være lidt irriterende. Men ved du hvad, det er faktisk en god ting hvis du kan få en mantra sang på hjernen. 

Det er nemlig sådan at hvis du får et mantra på hjernen så arbejder mantraets effekter på dig, helt uden at du skal gøre noget. Det er nede og gøre rent i din underbevisthed. 

Som en støvsuger, suger det negative tanker, uhensigtsmæssige vaner, dårlige mønstre og begrænsede overbevisninger til sig. 

Det er sådan alle mantraer fra kundalini yogaen virker.

Derudover har hvert mantra også en helt speciel effekt på dig. 

Mantraet Rakhay Rakhanhaar fjerner fx alt din frygt og angst! Det beskytter dig. Det giver dig fornyet vitaliserende energi hvis du føler dig fysisk svag og syg. Det hjælper dig med at fjerne det på din vej der forhindre dig i at gå den vej din essens kalder dig til. 

Det er et af mine ynglings mantra. Fordi jeg virkelig har mærket hvordan det har gjort mig mere modig og frygtløs. Jeg bliver faktisk helt rørt når jeg chanter det. Specielt min ynglings version som du kan se nedenunder.  

Yogi Bhajan afspillede ofte dette mantra til afspændingen i sine yoga klasser og lod afspændingen vare helt op til en time som en slags lur. Du kan derfor lytte til det hvis du kan li' at tage middagslure engang imellem.

Du kan også gøre lytte til det inden du skal sove og falde i søvn til det. På den måde arbejder mantraet videre dybt nede i din underbevistheden, som er fuldt aktiv når du sover, der hvor du gemmer alle de uhensigtsmæssige vaner, mønstre og selvsabotagen.

HER finder du den klassiske version som Yogi Bhajan elskede.  

og HER er en af mine ynglings versioner. 

Det fulde mantra er: 
 

Rakhay Rakhanhaar aap ubaariun

Gur kee pairee paee-eh kaaj savaariun

Hoaa aap dayaal manho na visaariun

Saadh janaa kai sung bhavjal taariun

Saakat nindak dusht khin maa-eh bidaariun

Tis sahib kee taayk naanak mania maa-eh

Jis simrat such ho-eh saglay dookh jaa-eh


Jeg ved godt det er et af de svære mantraer at lære. Det tog mig også lidt tid (læs laaang tid ;)). Men du kan også sagtens blot lytte til det og opnå effekt. 

Den største effekt får du dog når du synger med og bevæger tungen og læberne. Det er nemlig sådan at du med tungen stimulere de 84 meridian punkter i ganen. Punkterne giver en bestemt effekt i kroppen. Bla udskiller du forskellige hjernesignal stoffer og balancerer hjerne kemien. 

Mantra kan ændre dig helt ned på et molekylært plan. Er det ikke bare magisk? 

Vigtigst af alt, er dog din egen oplevelse. Derfor prøv det! Chant med. Bare bevæg munden og så skidt med at du ikke lige får det perfekt den første gang. Leg med det og mærk hvad det gør ved dig. 

Lad mig endelig høre din oplevelse med mantraet.

Alicia Keys' Skønhedshemmelighed er KUNDALINI YOGA!

8132295002_6f27c77406_b.jpg

Den er god nok! Den berømte og smukke sangerinde Alicia Keys ELSKER Kundalini Yoga og bruger det som en form for skønhedspleje.

Og hun er ikke den eneste Hollywood stjerne som er hoppet med på Kundalini Yoga bølgen. Kate Hudson, Goldie Hawn, Russel Brand, Reese Witherspoon, Gwenyth Paltrow, Camaron Diaz, Orlando Bloom og super modellen Mirinda Kerr er alle fan af Kundalini Yoga. 

Som du sikkert godt kan gætte blev jeg ellevild over at høre dette fordi det bekræfter mit eget syn på skønhed og hvad jeg netop oplever at Kundalini Yoga kan gøre ift ungdommelighed, vitalitet, skønhed og udstråling. 

Jeg har personligt selv et had/kærligheds forhold til skønhedsindustrien og som du sikkert også ved var jeg af den grund tidligere medstifter af firmaet Skønhedsakademiet, sammen med min Holistiske Hud Guru Tanja Eskildsen, i håb om at ændre skønhedsbranchens syn på skønhed, fra selvhad til selvkærlighed. 

Det som er problemet med Skønhedsindustrien er at den er bygget på selvhad, kritik og en grundlæggende følelse af ikke at være god nok! Ganske enkelt fordi der er penge i det! Der er penge i at skabe en følelse i folk af at de liiiige skal have det her produkt så bliver det godt eller liiige skal tabe sig 5 kg så er du god nok eller liiiige skal have lidt botox så ser du smuk nok ud. 

Skønhedsindustrien skaber stress, afhængighed og lavt selvværd! Heraf mit had-forhold til det! 

Når det så er sagt ser jeg en stor og smuk bølge af skønhedspionærer som ønsker naturlig, holistisk og autentisk skønhed. For vores forskelligheder skal ses som skønhed og styrker frem for fejl der skal rettes. Skønhed skal udspringe af selvkærlighed og glæde. Hvor skønhedspleje ikke behøver at koste kassen og gøre skader på os, men i stedet kan gøre os sunde og glade uden det gør ondt i pengepungen. 

Jeg ønsker selv at bidrage til skønhedsbrancen med Kundalini Yoga. Fordi det gør underværker for dit udseende og det er koster ikke noget at starte din morgen med yoga hjemme på stuegulvet. 

Min nuværende Kundalini Yoga Lærermester Guru Jagat siger dette om Kundalini Yoga: 

"There's so many breaths and postures to keep the skin glowing and keep the body in a vital place, and also the mind. The pituitary gland, the pineal gland, the hypothalamus, these kind of glandular centers in the brain, those are solely responsible for the way you age. Every time you do a Kundalini Yoga Kriya, meditation, it stimulates those parts of the brain centers."

Det er ikke for sjov at jeg mener at regelmæssig Kundalini Yoga kan ændre dit udseende. Det er et faktum. Jeg ser det på mig selv og på de mennesker som kommer regelmæssigt til mine timer. Det skyldes bl.a. at hormonsystemet får et ordentlig boost, herunder pinial kirtlen. Det er pinial kirtlen som er forbundet til vores ungdommelighed og det er når udskillelsen fra denne kirtel er i top, at vores ansigt får en naturlig smuk glød.

Vi fokuserer også meget på rygsøjlen i kundalini yoga. Jeg har altid 3 min kat/ko med i mine klasser og min egn morgenpraksis fordi denne øvelse, hvor du står på alle 4 og skifter mellem at skyde ryg og krumme ryg, sætter gang i spinalvæske. En væske i rygsøjlen som kun sættes i gang når vi bevæger rygsøjlen (hvilket mange af os ikke gør pga stillesiddende arbejde). Denne væske kaldes også for ungdommens elixir og den giver næring til hjernen, de vitale kirtler i hjerne og vores nervesystem. Derudover booster øvelsen kollagen produktionen i huden. Dermed en vaske ægte skønheds og anti agings yogastilling.   

Her er mine 3 naturlige skønhedstips der ikke koster noget! 

1. Koldt bad hver morgen + koldt vand i ansigtet (sætter gang i blodcirkulationen, øger forbrændingen, giver energi og styrker immunforsvaret). 

2. Daglig Kundalini Yoga. Prøv fx min online yoga klasse gudesmuk på 20 min. 

3. God skønhedssøvn hvor du sover til afspilningen af en gong. Vi ved alle at søvn er en vigtig faktor for kroppens genopbygning og dermed er direkte forbundet til din skønhed. Hvis du vil øge effekten og kvaliteten af din søvn endnu mere kan du sætte en afspilning af en Gong til at spille hele natten på lav lydstyrke. En gong bruges ofte i kundalini yoga til afslapningen og den har en regenererende effekt på dit nervesystem og hormonsystem. På blot 2 timer kan du med en gong føle dig dybt udhvilet og genopbygget. Jeg har aldrig sovet bedre siden jeg begyndte på dette. Jeg bruger selv albummet Gong meditation for relaxation & healing af Yogi Brent på Spotify. 

Se den nye video omkring Alicia Keys Skønhedsrutine aka kundalini yoga: 

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye Skønhedsrutine :) 

Sat Nam
Nickoline
 

Hvad Tony Robbins ved om mantra magi du bare må vide!

Sat Nam Kære

I dag vil jeg gerne vise et videoklip for dig fra Essensprogrammet. 

I dette klip deler jeg hvad det er Tony Robbins virkelig har mestret ift at trænge igennem i sin kommunikation. 

Han er nemlig stor mester af videskaben Naad. Naad er et yogisk begreb som betyder essensen af al lyd. 

Hvis du har set "Im not your guru" dokumentaren med Tony Robbins på Netflix så ved du også at den mand har den vildeste penetrerende energi ever! 

Han kan med få præcise ord kommunikere skarpt ind til benet af hvad det hele drejer sig om. 

Det er nok også derfor at flere millioner mennesker har tranformeret deres liv i selvskab med denne power bombe af en mand.

Han bruger i virkeligheden Naad! 

Du kan se det her lille klip fra Essensprogrammet omkring brug af mantra og hvordan det kan løfte din kommunikation så dine buskaber for alvor trænger igennem og du endelig kan føle dig set og hørt præcis som Tony Robbins gør!  

Kan du mærke et kald indeni dig til at kunne turde at udtrykke dig selv mere klart og tydeligt og endelig føle dig forstået af omverdenen, så kan det være at mit Essensporgram er noget for dig! 

På essenprogrammet går vi i dybden med Mantra Videnskaben og Mantra Psykologien så din stemme får saft og kraft. 

Se mere om det populære Essensprogram lige HER

Der er også stadig få pladser tilbage på Mantra, Magi og Manifest workshoppen i KBH og Aalborg (Aarhus er udsolgt!)

Se mere om Workshoppen lige HER

Jeg håber vi ses på yogamåtten! 

Må du have en magisk og eventyrlig uge. 

Sat Nam
Nickoline

Ps. Kom med på min helt nye Mantra, Magi & Manifest Nytårs Workshop lær at manifestere med Mantra! Meditationerne som gav mig økonomisk medvind i 2016! 

“These sound codes put you inside the rhythm of that expansion so you can catch the wave; an effiicient way to vibrate you in a way that sets you up for success.” – Guru Jagat


Der er kun 3 pladser i KBH, UDSOLGT i Aarhus og 8 pladser i Aalborg.