Træd ud af selvsabotage og ind i din succes med: Jupiter Finger Chakra Meditation

Nickoline Camille, jupiter meditation chakra essens essensprogram online gym rigdom manifestation astrologi selvværd

Sat Nam Smukke *|TEXTYUI_3|* og glædelig 2018! 

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år. Det er et år med meget power! kan du mærke det?

Numerologisk er det en energi af uendelige muligheder og Astrologisk er det et år med virkelig mange, af det jeg vil kalde, powerspots datoer. 

Powerspotsdatoer er dage hvor der er en portal for transformation til stede. 

Dage som, nymåne, fuldmåne, eclipser (som der er mange af i år 4-5 stk), jævndøgn, solhverv, vinterhverv, lions gate osv.. 

Energien går helt dybt på at vi er klar til at vokse op og blive forældre for os selv, fra kærlighed ikke fra frygt som mange er styret af. At blive leder af vores liv på alle områder. Det er Saturns hjemvendelse til stenbukken der skaber denne meget ambitiøse, back to reality, lets makes this work - energi. 

Lad mig derfor præsentere 2018 meditationen for: Healing af fortiden og dine barndoms traumer ... Vi er klar til at slippe alt hvad der ligger af bagage fra barndommen og som den dag i dag er skyld i meget af vores selvsabotage. 

...for vidste du at det billede som du har af dig selv som barn er direkte og totalt forbundet til din succes og fejltagelser som voksen.

Træd ud af selvsabotage og ind i din succes med: 

11 minutters: Jupiter Finger Chakra Meditation

Tak fordi du er der, må du få det mest fortryllende 2018!

Sat Nam & Namasté
Nickoline Camille Johansson

Kundalini Adventskalender 4 af 4:: Julefred: kærlighed & accept i relationer

adventskalender kundalini yoga meditation mantra essens jul Nickoline Camille Århus

Vi afslutter vores juleeventyr med en meget hjertevarmende meditation, som hele din familie vil få glæde af (når blot du laver den). 

Denne meditation skaber fred i dit hjerte, så du kan se dine relationer i et kærligt lys. Igennem åndedrættet og dit fokus styrker du hjertet og øger lungekapaciteten. Du kan lave denne meditation hvis du oplever stress og turbulens i dine relationer her i juleferien, og du ikke føler dig forstået af din omverden. 

Må du få den smukkeste jul! 

Sat Nam
Nickoline

Ps. du kan desuden tjekke min Spotify playliste ud som hedder: Stærke Relationer. Den er fuld af mantra som på hver deres måde går ind og skaber harmoniske, nærværende og kærlige relationer. 

Find playlisten HER

Kundalini Adventskalender 3 af 4:: Derfor får hun denne pung, løft engang hvor den er tung!!

adventskalender yoga kundalini meditation rigdom jul nickoline camille essens århus

Hvis forbruget i december er ca lige så højt som juletræet på rådhuspladsen, er der ikke noget at sige til at det er lidt småt med guldmønterne til sidst. 

Derfor synes jeg at vi skal lave et lille eksperiment. En 3 min meditation for rigdom og overflod. 

Meditationen er nem! Du kan se hvordan i videoen. 

"This meditation can be done for up to 11 minutes. It is so powerful in bringing prosperity that more than 11 minutes would be greedy. This meditation stimulates the mind, the moon center, and Jupiter. When Jupiter and the moon come together, there is no way in the world you will not create wealth." -Yogi Bhajan

Jeg ønsker dig en fortryllende 3. søndag i advent

Sat Nam
Nickoline 

Kundalini Adventskalenderen 2 af 4:: Energigivende og opkvikkende espresso i kundalini form

advendtkalender yoga kundalini meditation sjæl essens århus Nickoline Camille essensprogram online gym mantra

Mens du forvirret løber rundt om dig selv for at finde den perfekte billederamme til moster Gerdas familiebillede og flæskestegen brænder på, føles December ikke altid helt som en fredfyldt hyggetid. Måske er det tid til at tage et øjeblik for dig selv og genfinde klarhed og overblikket. 

Her deler jeg en lækker opskrift på en energigivende og opkvikkende espresso i kundalini form. Vend tilbage til dig selv og din kerne i denne fortryllende juletid. 

Rigtig god fornøjelse

Jeg ønsker dig en fortryllende december.

Sat Nam
Nickoline

Kundalini Adventskalender 1 af 4:: 3 min meditation der er som nougat for nervesystemet

adventskalender kundalini yoga meditation jul fred ro pranayama

Velkommen til adventskalenderen fuld af kundalini julegodter med det formål at skabe en mere fredfyldt, nærværende og hjertevarmende jul for dig og dine nærmeste.

Når gave indpakningen, småkagebagningen og juledekorationer tager pladsen for din yoga praksis på jule to-do listen, skal du vide at der findes en mulighed for at forbinde dig med din kerne, din essens, på så lidt som 3 min. 

Sæt et par minutter af lige nu og prøv denne skønne kundalini pranayama, venstre næsebors åndedræt, som giver ro på nervesystemet og hjælper dig med at undgå at gå amok i børnenes julekonfekt i år. 

Specielt god i den søde juletid, men kan laves på hvilket som helst tidspunkt af året. 

Rigtig god fornøjelse! 

Sat Nam
Nickoline

Forløs karma fra tidligere generationer & healing af moderbåndet

healing kundalini yoga meditation familiebånd selvværd selvtillid essens essensprogrammet sjæl sind

Kun i min indre verden følte jeg mig tryg. Et paradoks. At føle sig så alene og en hungren for fællesskab og samhørighed. Men en frygt så stor, som ville den ingen ende tage, for at vise hvem jeg er, hvad jeg mener. Men når jeg bor inden i mig selv. Dagdrømmer, sidder og ser på skyerne der langsomt driver forbi mit vindue, så føler jeg mig tryg og sikker. Ren og blid. Den dybe stille pige i klassen der fordyber sig. Drømmeren der ikke kan få nok af magi og eventyr. 

Det får mig til at tænke på min mormor. For vi to er som nat og dag, og alligevel har jeg en del af hendes egenskaber pulserende i mit blod. 

Jeg husker en gang jeg var på besøg hos min mormor. Jeg elsker hendes selvskab. Min mormor er sådan en kvinde som ikke lader sig gå på af noget. Hun er som en ukuelig raket der bare bryder igennem med hendes godhed og charme. Altid klar til at hjælpe. Man ved altid når hun er til stedet for hun er sådan en man lægger mærke til. Hendes stemme, hendes grin, hendes hosten pga af for mange cigaratter, hendes evne til at snakke med enhver har altid været så beundrings værdigt for mig. Men ikke mindst hendes superkraft til at få mig til at føle mig helt tryg i ethvert selvskab. 

Hvad har det her så med noget at gøre tænker du måske? Jeg tror på at hvis vi kigger på de kvinder vi stammer fra så er der virkelig noget at hente i forståelsen af os selv, hvorfor vi er som vi er og hvordan vi kan hente de kræfter hjem til os selv, som vi så beundrings værdigt ser i vores afstamning.

Jeg kommer fra min mor, og min mor fra min mormor. Deres evner og kvaliteter løber i mine årer og jeg kan aktivere dem ved at se dem og anerkende dem. Jeg har tidligere haft tendens til at se alle de sider jeg ikke selv gider at eje fra mine forfædre, men hvad mon der sker hvis vi ser alt det vi beundre i dem. Jeg tror på at vi selv har det. Dybest set kan vi slet ikke se det med mindre vi selv har det. 

Stop op en gang og mærk lige ind i hvad det er du kunne tænke dig at have mere af som din mor og mormor, ja selvfølgelig også farmor ejer! 

Når jeg træder ind af den velkendte dør hos min mormor og morfar, ja først hoveddøren, så døren ind til gange og så tid sidst den irriterende skydedør som altid binder, for så at åbne i en fart så man står og er lidt vindblæst når man træder ind i køkken/stuen. “Heeeeej trunte” Råber min mormor med sin kærlige og lidt skinrende stemme. Umiddelbart ville jeg hade at blive kaldt det. Det er kun min mormor der formår at sige det på sådan en måde så man føler sig helt set og velkommen i hendes hjerte og hjem. Hun står altid i køkkenet klar til at lave lidt mundgodt. Fx de sprødeste øl pandekager (ja hun putter øl i som skulle vise sig at være den hemmelige ingrediens der virkelig giver sprødhed) du nogensinde har smagt! Eller en kop kaffe med fløde, hun ved jeg elsker fløde i kaffen så den er altid at finde i køleskabet,. Og så er der den berømte sodavand jeg altid bliver tilbudt men som jeg pænt altid takker nej til, det irriterer mig altid en lille smule men det er jo min mormor som mener det af et godt hjerte så irritationen er hurtigt væk igen som dug for solen. En dag vil det nok sive ind at jeg faktisk aldrig drikker den slags og ikke har rørt det i over 10 år nu.

Efter knus og velkomst er det tid til en sludder for en sladder. Det er noget min mormor kan! Det er altid hende der fører ordet, min morfar er en mere stille, og dog bestemt mand som altid følger med på min mormor præmisser, i hvert fald når andre ser.

Der er en bestemt ping pong mellem min mormor og morfar. Det er ret fascinerende, og til tider underholdende at være vidne til. Hver især kalder de hinanden for mor og far.. “kan du ikke lige hente nougatisen i fryseren, far” råber min mormor til min morfar som sidder i lænetolen og ser en eller anden fodboldkamp. “jo jo” mumler han mens han måske lettere anstrengt rejser sig fra stolen. For hvad mutter siger er altid det rigtige. Nu jeg tænker over det så kalder han hende faktisk nogengange for mutter. 

Jeg er sikker på at deres ping pong er en af de hemmelige ingredienser til deres lange ægteskab sammen. 

Hvis jeg skulle arve noget fra min mormor skulle det være hendes evne til selvskabelighed, til rummelighed, grin og mod. Jeg kender ikke nogen som hende. Hun har tit kørt mig og mine veninder rundt fra Aalborg, Århus til Billund fordi jeg skulle til koncert som teenager og alle mine veninder syntes jeg havde en noget så cool mormor. Min mormor kan man altid regne med. 

Kære mormor, jeg vil altid være dig taknemmelig for at vise mig den modigste og mest hjerteåbnende vej at gå her i livet, at have dine evner brusende i blodet er kun en gave jeg altid med glæde vil bære. 

Dette skriv omkring min mormor kom frem efter jeg i 40 dage har lavet denne meditation som renser din arcline (energifelt der bærer både din karma og din families karma), smelter gammel usikkerhed og healer familie båndet og dine relationer i dit liv.

Lav 11, 22 eller 31 min daglig i 40 dag og integrer dine styrker fra din familie afstamning.

Sat Nam

Nickoline

Klassisk Yogi Te Formular

Klassisk yogi te formular kundalini yoga meditation mantra nickoline camille uddannelse essens essensprogram selvværd

Åben op for dit intuitive indre healing kompas med den klassiske yogi te. 

Kroppen er ekspert i at heale sig selv, det er dens sande natur. Denne te støtter op omkring din indre balance ved at rense dine blodåre, styrke dit nervesystem, ændre din forbrænding, rense blodet, sænke kolesterol tallet, øge immunforsvaret

Den er virkelig kraftfuldt, smager fantastisk og er ikke bare en te men ren natur medicin for hele kroppen. 

Yogi Bhajan anbefalede at kun drikke yogi te, hvis du føler dig syg. Det vil helbrede dig. 

Du kan drikke det hele dagen igennem - og for ekstra leverflush, drik en kop kold yogi te som det første om morgenen!

Jeg kan varmt anbefale at lave en stor portion om morgenen og først tilføje mælk og honning pr kop efter ønske.