Lydfil: LAD OS SKABE EN NY FEMININ ARKETYPE

unnamed (3).jpg

I dag er sidste dag du kommer til at høre fra mig omkring Essensprogrammet. Vi starter nemlig i dag og derfor er det sidste chance hvis du står og tripper for at komme med.

Vi starter først hold op igen om et år. Så det er land tid at vente på at komme hjem til din essens.

I anledningen af den første dag på Essensprogrammet i dag vil jeg gerne give dig vores første lydfil GRATIS på bloggen. 

Lydfilen hedder: LAD OS SKABE EN NY FEMININ ARKETYPE 

I lydfilen kan du lærer omkring: 

- Hvorfor det er vigtigt at en kvinde føler sig hel. Bare ved at være kvinde.
- Hvorfor vi starter i dag på nymånen
- Hvad vi kan lærer af Kali Gudinden om den destruktive kraft
- Hvad den bedste gave du kan give til specielt mænd i dit liv er
- Hvad kan gøre hvis du ønsker at se tingene forvandle sig her på planeten
- Hvorfor generthed er et overstået kapitel 
- Hvordan du træner dig i at forstå din intuitive psyke aka din essens.
 

Så tænd et lys eller tænd op i pejsen (evt. netflix pejsen ;)), sæt dig godt til rette i sofaen eller i din yngling stol, tænd noget røgelse eller aromaterapi og lav en kop lækker urtete!

Lyt med din essens til denne undervisnings lydfil og vær åben overfor at leve dit liv på en mere magisk og kærlig måde.

Denne Lydfil sætter frekvensen for hele arbejdet på modul 1 af essensprogrammet.

Du er en kvinde og der er ikke andet til det end det. Du er komplet i din kvindelighed.

“Acknowledge you are woman and don’t qualify it. ‘I am beautiful woman. I am ugly woman. I am wise woman. I am unwise woman,’ Do not put any adjective to it. Keep it pure…I am a woman. If you say anything other than that, you disqualify yourself.” – Yogi Bhajan
 

LAD OS SKABE EN NY FEMININ ARKETYPE!

"Det er så spændende og jeg er helt høj og motiveret" Andjela, Essenssøster på hold 8 

Hvis du også tænker ULALA JEG SKAL MED, så kan du komme det lige HER

Essensprogrammet modul 1: Selvværd & Ejerskab

essensprogrammet kundalini uddannelse akademi århus yoga meditation mantra

D. 9 oktober starter vi Essensprogrammet hold 8. En 6 måneders uddannelse indenfor Kundalini Yoga. Ikke bare de fysiske yoga stillinger men hele yoga filosofien bag denne østen mystik. Mantra, chakra, 10 kroppe, sindets 84 facetter, åndedrættet, astrologi og så meget mere. Kundalini Yoga er et holistisk system. Du kan finde ny visdom indenfor kundalini yoga hele dit liv igennem, det er derfor jeg afholder et program hvert år, og det er derfor at programmet aldrig er det samme. Vi går dybere for hvert år, fordi den transformation vi gennemgik sidste år er en transformation vi står på skuldrene af i år. Det der blev healet sidste år var ikke småting og det har åbnet et helt nyt rum for os i år for endnu dybere transformation.  Du kan stadigvæk nå at tilmelde dig HER og spare 1500kr inden 15. September. 

Er du dog stadig i tvivl og du skal med? Har du her første modul fra sidste år, så kan du prøve det af og mærke effekten på eget system og i eget hjerte. 

Åbnings Ceremoni: Kickstart din magiske 6 måneders rejse tilbage til DIG
 

Undervisnings Lydfil:: Selvværd og Ejerskab ved Healing af Moderbåndet

Kundalini Yoga:: Våg op og indtag dit nye drømme liv

Denne klasse er en kort morgen serie som yogi bhajan anbefalede at lave når du står op. Du kan endda lave den i sengen. Yogasættet er ren detox igennem åndedrættet og fornyelse af energi igennem livskraften Prana. 

Lav yogasættet 2-3 gange om ugen (eller hver dag) 

Fortsæt også med addiction meditation som du har lært i introkurset.

og tilføj Meditation som smelter din indre usikkerhed og renser ud i karma flere liv og generationer tilbage.  

Musik: Har Har Har Amritsar af Sat Kartar
Ardas af Singh Kaur 

Kundalini Meditation:: Rens din Arcline og smelt indre usikkerhed, slip fri fra karma

Denne meditation kan transformere enhver blokering i dit energisystem, din aura, din arcline.

For hver gang du laver den renser du dig selv dybt indefra. Så dybt at den går flere generationer tilbage. Du healer dine moder issues og det afspejler enhver relation i dit liv. Du vil opnå mere dybde og selvsikkerhed i dine relationer til penge, venner, veninder, kollegaer, kæreste, familie. 

Lav meditation i hver dag. 11 min 

Husk det er altid bedre blot at få 3 min ind i hverdagen end ingen. Så spring den ikke over. Den vil gøre store underværker på alle områder af dit liv. 

Dette program er til dig der længes efter noget mere! Længes efter eventyr men stadig ønsker trygge og bløde rammer. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. 

Min mission er at du vil stå tilbage med en følelse af at være kommet hjemme i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din kerne, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og selvværd.

Du bliver en høj-vibrerende sundhedsbombe

Du giver slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at bliver trådt på. 

Det er tid til at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme! Det er tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
 
Redskaberne i dette forløb har støttet mig i at jeg i dag kan leve af min passion, de har givet mig mod til at rejse ud i verden, tage hul på min forfatterdrøm, drømmeboligen tæt på vandet lige ved skoven, rejse til Bali hvert år og hjulpet mig med at finde min soul-mate!  Alt sammen fordi jeg nu lytter til min essens og lader den guide mig igennem livet. 

Kom med på et BRAG AF ET EVENTYR liger HER
 

ENERGIEN INVITERER DIG TIL AT ÅBNE DIT HJERTE OG STYRKE DIT NERVESYSTEM 

Tiden og energien bevæger sig anderledes nu. Vi står på den anden side af eclipse sæsonen, og det er som om der er sket en omstrukturering af tid og rum. Du kan mærke det ved at tiden flyver afsted og det kræver andre evner og resourcer af os nu. 

Den seneste Eclipse vi havde handelde om at aktivere hjerterummet, og det kræver en ny åbning af hjertet fra os, det er vigtigt for dem vi inspirerer, for verden, for dem du møder i dit liv. 

Derfor kan det være godt at tappe ind i vibrationen af kærlighed, fra et biofysisk, biokemisk sted. Fra en åbning af kroppen og en sammensmeltning af hjerne og hjerte. Sind og kærlighed. Et sted kun DU kan åbne i dig. 
Et sted som mange spirituelle traditioner kalder for krigerens åbne modige hjerte. 

Prøv disse 3 yoga stillinger og lad dem navigere, åbne, og aktivere din intelligensen, intelligensen fra hjertet. 

Det vil give dig så meget mere end at læse en bog og selvkærlighed. Det her vil aktivere dine indre signalstoffer som holder den fysiske tilstand af selvkærlighed. 
 

Sat Nam
Nickoline

Ps. Gå ikke glip af dette års Essensprogram Hold 8
 

Det kolde gys for detox, sundhed & skønhed 🐳🐬🌊

 Billede via  Pinterest

Billede via Pinterest

Er du klar til at hoppe under den kolde bruser for til gengæld at lade dine organer blive skyllet godt igennem, din hud stråle, dine hormoner blive balanceret og dit nervesystem styrket? 

Yogier har kendt til denne hemmelige sundhedsbooster igennem flere tusinde år. 

I østen kalder de det Ishnaan og i vesten kalder vi det hydroterapi. 

Det er så vildt at se hvordan den vestlige videnskab igennem forskning gang på gang bekræfter sundhedsfordele i det man har praktiseret i østen længe, for selvhelbredelse. 

Det er hvad jeg er mest optaget af i lige øjeblikket. Jeg er nemlig ved at sammenligne den østliges magi, aka kundalini yogaen med det vi først er ved at bekræfte i vesten nu. Det er hvad vi skal dykke mere ned i hver uge med yogi livsstils hacks på Sunkissed Soul Journey.

Naturens elementer, solen, månen, kosmos har alt sammen en virkning på din sundhed og det er når vi lever en morderne stressende og unaturlig livsstil det går galt og vi fjerner os fra vores indre visdoms kompas. Derfor er kodeordet ALTID, uden undtagelse: TILBAGE TIL NATUREN. og det smarte er at så kommer du også tilbage til dig selv. Du er et stykke af naturen. Så fin, intelligent og fuldstændig selvhelbredende. 

Derfor får du et Yogi Livsstils Hack fra mig i dag, fuldstændig gratis, ingen kosttilskud, urter, trænings gear eller noget du skal ud og investere i. Kun lidt mod til at springe ud i det. 

Ishnaan, Yogisk Koldt Bad

Yes, det lyder måske ikke som det mest indbydende MEN, det har SÅ meget at byde på for dine hormoner, nervesystem, organer, blodgennemstrømning, immunsystemet, lymfesystemet, appetit regulering, fedtforbrænding og endda forebyggelse af brystkræft. Og det er kun de fysiske effekter. Der er mere endnu at hente på den mentale front. 

Forestil dig at det kolde bad repræsenterer din styrke. Når du starter dagen på den her måde starter du med at overvinde forhindringer og blokeringer. Det er som om, at har du først klaret et iskoldt bad som det første når du står op, så kan du klare ALT den dag. Det giver dig VICTORY. Intet kan stoppe dig i din succes.

Du er frisk og klar til at meditere og samtidig har du lige boostet din energi. 

Hvis du kan forblive under bruseren i 3-5 min svarer det til 31 min yoga. Altså de sundhedsfremmende effekter du opnår herved. 

På den spirituelle front er det virkelig opløftende, det styrker din aura og udstråling og sænker tendens til depression og offerrolle. 

Behøver jeg sige mere? Er du klar til dit første kolde bad for totalt transformation af krop og sind? 

Sådan gør du: 

1. Tørbørst først din hud (frivilligt) 

2. Brug kokosolie, mandelolie eller anden vegetabilsk øko olie til massage over hele kroppen (Det er måske fristende at skippe det her men det hjælper altså mod den kolde vands følelse på kroppen! Så det ikke føles SÅ koldt)  

3. For kvinder er det bedst ikke at få direkte kold vand på forsiden af lårene og underlivet (det kan forstyrre magnesium/calcium balancen i kroppen som produceres her i knoglemarven - jeg bøjer mig bare forover så jeg ikke får brusestrålerne direkte på lårene). 

4. Så er det ind under bruseren. 

5. Gnub og massér kroppen mens vandet rammer huden. Sørg specielt for at massere bryster og armhulerne (for lymfesystemet). Jeg gør ikke håret vådt eller vasker håret her. Det gør jeg om aftenen i et varmt bad. 

6. Hvis du kan så bliv under vandet til du begynder at blive varm. Så stiger du ud og tørrer dig og som du ellers normalt ville gøre efter et bad. 

*Kvinder som har menstruation eller er gravide tager bad i lunket vand. Det samme gælder ved sygdomme hvor der er feber involveret eller hjertesygdomme. 

Du kan chante et mantra når du føler det bliver for koldt og har lyst til at gå ud. Eller råbe VICTORY eller Wahe Guru fx. 

Hvis du slet ikke kan se dig selv tage et koldt bad, så kan du evt sørger for at få koldt vand under fodsålerne, håndfladerne, under armene og i ansigtet, det er de vigtigste punkter. 


Lad os slutte af med et par ord fra kundalini mester Yogi Bhajan:
 

"We are not fools to tell you get up in the morning and have cold shower, all we want is the blood to circulate through capillaries and there is no way to open the capillaries when to take a cold shower, there is no other way. Absolutely it's called... in west it's called hydrotherapy, in east it's called Ishnaan. And it's the most beautiful thing. But it's very cold in the morning you know. Because when you take a cold shower the blood from inside hits outside to cover the attack. In that fast movement it ends up opening the capillaries. When capillaries are open they feed your glands, when a glandular system is well-fed it secretes, the chemistry of your blood becomes perfect. That gives you a capacity to act, think, know, and it gives you grit, stamina. What is so bad about it?" - Yogi Bahjan

Lær' flere yogi livsstils hacks som kan ændre din sundhed og aktivere din selvhelbredende krop, fra kundalini yogaens verden. 

MAJ RABAT: Tilmeld dig inden d. 1. Juni, for KUN 1499 kr. 

Eller 2 månedlige rater á kun 750 kr
Eller 3 månedlige rater á kun 500 kr

Eller 4 månedlige rater á kun 375 kr

Tilmelder du dig nu modtager du også mit 10 Dages Bali Essens Retreat + Mantra Money Workshoppen

Normalpris er 2000,00kr  

Se mere HER

20 Min Yoga For Sixpack, Viljestyrke & Selvsikkerhed

66b404ddfc4b28273ac435d8a06105da.jpg

I dag har jeg en helt ny yoga video til dig. 

20 MIN YOGA FOR SIXPACK, SELVSIKKERHED OG VILJESTYKE

I dette yogasæt er vi inde og arbejde med det 3. chakra også kaldet solar plexus området. 

Når vi styrker det 3. chakra kan vi ifølge yogierne opnå en genvej til balance i alle vores energicentre. Det man kalder for chakrasystemet. 

Når vi oplever balance i vores indre energi vil vi opnå en form for balance i vores ydre. Fordi det ydre altid spejler vores indre tilstand. 

Det 3. chakra giver os en aktivering af vores mod og viljestyrke. Det er et sæt som virkelig hjælper dig med at trække din power hjem, sådan så du har lettere ved at handle på de drømme og ønsker som kræver lidt mere mod at springe ud i.

Samtidig arbejder vi fysisk på mavemusklerne og fordøjelsen. 

Laver du dette sæt flere dage i træk vil du også kunne fornemme en stigning i din egen følelse af værdi og selvsikkerhed. Når vi skruer op for vores egen følelse af værdi, skruer universet dobbelt op for rigdom, succes og kærlighed vores vej fordi der nu er en åbenkanal, vi signalere " JEG ER KLAR, LAD DET KOMME" og så kan vi for alvor modtage.   

For det er sådan at der er MASSER af muligheder lige foran dig. Og aldrig har vi haft flere resourcer end nu. Hvorfor ikke blive bedre til at åbne op for det der allerede er tilgængeligt? i stedet for at stresse rundt og lede alle de forkerte steder. 

Det her er altså med andre ord et yogasæt der gør dig godt hele vejen rundt. Brug det specielt hvis du føler dig kørt lidt fast i samme rille eller har brug for at sprænge dit eget glasloft for hvad der er muligt i livet. Har du blindspots på hvordan du kunne vokse endnu mere? Så er dette dit svar for nu! 

Er du med på en 10 dages transformations rejse med dette yogasæt?

Tørstig på mere yoga der kan transformere dit liv? Kom med på en rejse tilbage til DIG lige HER: http://www.soul-fitness.dk/sunkissed

10 Dages Radiant Body Aktiverings Challenge

hannah-grace-385877-unsplash.jpg

Sat Nam Smukke Sjæl 

Jeg håber du fik skabt en fantastisk regulering af din forbrænding med vores forrige Forårsforbrændings challenge

Jeg er helt på toppen over hvor mange af jer som havde lyst til at være med! Derfor har jeg besluttet at fortsætte kundalini festen men en splinter ny 10 dages yoga challenge. 

10 DAGES RADIANT BODY AKTIVERINGS CHALLENGE

Vi taler enormt meget omkring THE 10 BODY SYSTEM i kundalini yoga og et af disse aspekter heri er THE RADIANT BODY. 

Jeg er ret fasineret over hvordan du via en stærk og aktiveret radiant body kan øge din evne til at tiltrække nye muligheder og relationer ind i dit liv.

Samtidig er den også genial til at beskytte dig fra alt form for negativitet fx i form af, negative mennesker, folk der hapser dine ideer, folk der trækker dig ud af din livsmission eller dem der bare skal brokke sig over alt hvad du gør. Det er ikke muligt at møde den type energi med en stærk RADIANT BODY. 

Det er også her der ligger enorm meget SKØNHED gemt. Den der indre skønhed som får hele dit væsen til at lyse op. Det er som kundalini yogaens svar på naturlig make up! Beauty Balm i kundalini form. 

Du kan i undervisningsvideoen høre mine erfaringer med lige præcis dette yogasæt og hvad du ellers kan gøre af lette gratis tips til en stærk udstråling og en magnetisk tilstedeværelse. 

Det var enormt healende for mig at lave dette yogasæt dagligt fordi det gav mig mulighed for at heale den skam jeg havde på aldrig rigtig at blive set, ignoreret og føle mig ubetydelig. Den tændte mit lys så jeg turde stråle som den jer er, uden at føle mig forkert. 


UNDERVISNINGS VIDEO: THE ART OF THE RADIANT BODY: 

10 DAGES YOGA FOR THE RADIANT BODY:  

Mantra jeg nævner i videoen er DETTE
Lyt til dette engelske mantra og chant gerne med. Sæt det på når du gør dig klar om morgenen, når du laver mad eller når som helst du har brug for at tænde for din indre magnetisme og selvkærlighed. 

Alt hvad vi kan give den næste generation er selvværd og kærlighed, men det kræver at vi starter hos os selv og har det godt med den vi er. Vi må vise vejen.

Og forløbet denne serie udspringer fra kan du se mere om HER 

Rigtig god fornøjelse og del endelig denne challenge og dine oplevelser med den <3

10 Dages Forårs Forbrændings Challenge

forårs forbrændings challenge kundalini yoga meditation skyhøj anti aging age confidence

I anledningen af Påsken har jeg to knas lækre og sprøde påskeæg til dig. Den første er vores 10 Dages Forårs Forbrændings Challenge og den anden er en hemmelig gave der gemmer sig bag mit interview i Jagten På Sundheden web summit (men jeg kan røbe at den har noget med 30 dages yoga at gøre - og så siger jeg heller ikke mere). 

10 DAGES FORÅRS FORBRÆDINGS CHALLENGE: 

Ifølge epigenetik ved vi at forskellige madvarer kan slukke og tænde for bestemte udtryk i vores gener. Vi kan også trykke på tænd ellers sluk knappen ved hjælp af vores tanker, bevægelser og adfærd.

Psykiater John Denninger fra Harvard Medical School, har lavet et meget interessant studie på kundalini yoga og dets effekt på kroppen.

I studiet fandt man ud af at kundalini yoga kan sænke den cellulære aldringsproces med 43%.

Kundalini yoga viser sig nemlig at have en effekt på aktiviteten af enzymet telomerase. Det vil sige at aktiviteten af enzymet telomerase øges, og det er vigtigt for at kunne lave telomere.

For enden af DNA tråden sidder disse her telomere. Det er den del der beskytter dit DNA, når DNA’et replikeres, på den måde undgår vi at vigtige geninformationer går tabt. Telomererne skal gerne være så aktive og lange som muligt.

Med alderen bliver de kortere og kortere. Det er altså en stor anti-aging effekt at opnå ved at dyrke kundalini yoga!

Derfor giver det god mening, altid at have kundalini yoga med i dit personlige anti-aging program hvis du gerne vil trække 10 år fra din biologiske alder (eller rettere sagt, hvis du gerne vil ældes med ynde et som vi kan kalde AGE CONFIDENCE).

Så det er ikke for sjov når jeg siger at Kundalini yoga kan ændre dit udseende og din biokemi 🦋 

De næste 10 dage skal vi sammen lave et yogasæt som giver dig skyhøj forbrænding og virkelig er dybt vitaliserende for dit DNA og dermed har en anti agings effekt. 

Yogi Bhajan sagde at Marts måned (foråret)  er den perfekte måned at arbejde i dybden med sin forbrænding på. Her kan du slippe en masse gamle mønstre og træde ind i nyt liv, som er hvad foråret handler om. Deraf det fine udtryk FORÅRSRENGØRING. 

Mange af os har ikke behandlet vores forbrænding særlig smart. Enten har vi spist for meget, for lidt eller forkert. Det her yogasæt vil heale den måde du har behandlet din krop på igennem mange år. 

Jeg er tyvstartet på denne challenge og har allerede 5 dage i kasse, og jeg kan allerede råbe at jeg føler mig lettere på så mange måder. Samtidig med at min appetit er blevet reguleret. JEG ER FAN! 

SÅDAN GØR DU: 
Sæt video'en på hver dag og bare følg med. 

Del på instagram at du er med via hashtagget #ForårsForbrændingsChallenge

Du skal spise en frugt i slutningen af yogasættet (det er den del af yogaen), frugten skal starte med P Fx pear, peach, plum, papaya, pineapple, pomegranate (det skal være på engelsk).

Vi laver den også til yogaklassen i morgen i Århus

Vi laver yogasættet via FB live på fredag kl 11.11.    

 "The months of February and March are the periods between the end of winter and the beginning of spring. During the time, eat lots of “p” fruits and avoid eating in the evening. Combining this way of eating with doing this set every day will give you a good summer and good health, despite your age, your deficiencies and all the sins you have committed in the past."

Jeg er blevet inspireret af min Lærer Guru Jaget til at køre denne Challenge på dansk. Hvis du ønsker den på engelsk og lærer mere omkring dette yogasæt, så kan du se yderligere HER

Sat Nam
Nickoline