Opskrift på sprøde Bali Bananpandekager

bananpandekager opskrift bali retreat kundalini yoga online gym Nickoline Camille

Sat Nam smukke sjæl 

Jeg har hørt en fugl synge om at det er liiiidt koldt og snefuldt hjemme i Danmark, derfor har jeg lyst til at krydre din dag med et par solskins Bali Bananpandekager. 

Vi nyder maden her på Bali Kundalini Retreatet men specielt en af opskifterne går lige i hjertet og ganen, hos alle deltagerne.

Det er Bananpandekagerne og ved du hvad, de er både sukkerfri, mælkefri og glutenfri. 

De er lækre, sprøde og naturligt søde fra bananerne og så tager de kun 10 min at lave og du skal kun bruge 5 ingredienser. Kan det blive bedre end det? 

INGREDIENSERNE

  • 2.5 dl rismel
  • 1/2 teske havsalt
  • 2.5 dl god kokosmælk. Du kan evt. bruge Super Brugsens økologiske med 70% kokos.
  • 1 æg
  • 1 dl vand
  • kokosolie til at stege i
  • 1 banan

SÅDAN GØR DU

  • Bland rismel og salt i en skål og mix.

  • I en anden skål pisker du kokosmælk og æg sammen.

  • Hæld kokosæggeblandingen i skålen med mel og salt mens du pisker det godt sammen.

  • Pisk vandet i dejen og bland til den er helt jævn.

  • Skær bananen i tykke skiver og rør i dejen.

  • Varm 1 spsk kokosolie i en lille pande og hæld nok dej på til du får en tykkere pandekage end normalt. Ca. en halv deciliter. Steg til den er gylden, vend og steg på den anden side. Det tager ca. 2 minutter på hver side.

  • Stabel pandekagerne på en tallerken som de bliver færdige. Dæk med en anden tallerken, så de holder sig varme indtil til alle er færdig.

  • Server med din favorit topping. Fx kokosmælk, kokosyoghurt, lidt honning, nødder, kokosmel, lime juice eller frugt.

NB de er ikke gode genopvarmet, så lav kun den mængde du kan spise, eller spis dem kolde senere på dagen.

Bon Appetit :)