10 Dages Radiant Body Aktiverings Challenge

hannah-grace-385877-unsplash.jpg

Sat Nam Smukke Sjæl 

Jeg håber du fik skabt en fantastisk regulering af din forbrænding med vores forrige Forårsforbrændings challenge

Jeg er helt på toppen over hvor mange af jer som havde lyst til at være med! Derfor har jeg besluttet at fortsætte kundalini festen men en splinter ny 10 dages yoga challenge. 

10 DAGES RADIANT BODY AKTIVERINGS CHALLENGE

Vi taler enormt meget omkring THE 10 BODY SYSTEM i kundalini yoga og et af disse aspekter heri er THE RADIANT BODY. 

Jeg er ret fasineret over hvordan du via en stærk og aktiveret radiant body kan øge din evne til at tiltrække nye muligheder og relationer ind i dit liv.

Samtidig er den også genial til at beskytte dig fra alt form for negativitet fx i form af, negative mennesker, folk der hapser dine ideer, folk der trækker dig ud af din livsmission eller dem der bare skal brokke sig over alt hvad du gør. Det er ikke muligt at møde den type energi med en stærk RADIANT BODY. 

Det er også her der ligger enorm meget SKØNHED gemt. Den der indre skønhed som får hele dit væsen til at lyse op. Det er som kundalini yogaens svar på naturlig make up! Beauty Balm i kundalini form. 

Du kan i undervisningsvideoen høre mine erfaringer med lige præcis dette yogasæt og hvad du ellers kan gøre af lette gratis tips til en stærk udstråling og en magnetisk tilstedeværelse. 

Det var enormt healende for mig at lave dette yogasæt dagligt fordi det gav mig mulighed for at heale den skam jeg havde på aldrig rigtig at blive set, ignoreret og føle mig ubetydelig. Den tændte mit lys så jeg turde stråle som den jer er, uden at føle mig forkert. 


UNDERVISNINGS VIDEO: THE ART OF THE RADIANT BODY: 

10 DAGES YOGA FOR THE RADIANT BODY:  

Mantra jeg nævner i videoen er DETTE
Lyt til dette engelske mantra og chant gerne med. Sæt det på når du gør dig klar om morgenen, når du laver mad eller når som helst du har brug for at tænde for din indre magnetisme og selvkærlighed. 

Alt hvad vi kan give den næste generation er selvværd og kærlighed, men det kræver at vi starter hos os selv og har det godt med den vi er. Vi må vise vejen.

Og forløbet denne serie udspringer fra kan du se mere om HER 

Rigtig god fornøjelse og del endelig denne challenge og dine oplevelser med den <3

10 Dages Forårs Forbrændings Challenge

forårs forbrændings challenge kundalini yoga meditation skyhøj anti aging age confidence

I anledningen af Påsken har jeg to knas lækre og sprøde påskeæg til dig. Den første er vores 10 Dages Forårs Forbrændings Challenge og den anden er en hemmelig gave der gemmer sig bag mit interview i Jagten På Sundheden web summit (men jeg kan røbe at den har noget med 30 dages yoga at gøre - og så siger jeg heller ikke mere). 

10 DAGES FORÅRS FORBRÆDINGS CHALLENGE: 

Ifølge epigenetik ved vi at forskellige madvarer kan slukke og tænde for bestemte udtryk i vores gener. Vi kan også trykke på tænd ellers sluk knappen ved hjælp af vores tanker, bevægelser og adfærd.

Psykiater John Denninger fra Harvard Medical School, har lavet et meget interessant studie på kundalini yoga og dets effekt på kroppen.

I studiet fandt man ud af at kundalini yoga kan sænke den cellulære aldringsproces med 43%.

Kundalini yoga viser sig nemlig at have en effekt på aktiviteten af enzymet telomerase. Det vil sige at aktiviteten af enzymet telomerase øges, og det er vigtigt for at kunne lave telomere.

For enden af DNA tråden sidder disse her telomere. Det er den del der beskytter dit DNA, når DNA’et replikeres, på den måde undgår vi at vigtige geninformationer går tabt. Telomererne skal gerne være så aktive og lange som muligt.

Med alderen bliver de kortere og kortere. Det er altså en stor anti-aging effekt at opnå ved at dyrke kundalini yoga!

Derfor giver det god mening, altid at have kundalini yoga med i dit personlige anti-aging program hvis du gerne vil trække 10 år fra din biologiske alder (eller rettere sagt, hvis du gerne vil ældes med ynde et som vi kan kalde AGE CONFIDENCE).

Så det er ikke for sjov når jeg siger at Kundalini yoga kan ændre dit udseende og din biokemi 🦋 

De næste 10 dage skal vi sammen lave et yogasæt som giver dig skyhøj forbrænding og virkelig er dybt vitaliserende for dit DNA og dermed har en anti agings effekt. 

Yogi Bhajan sagde at Marts måned (foråret)  er den perfekte måned at arbejde i dybden med sin forbrænding på. Her kan du slippe en masse gamle mønstre og træde ind i nyt liv, som er hvad foråret handler om. Deraf det fine udtryk FORÅRSRENGØRING. 

Mange af os har ikke behandlet vores forbrænding særlig smart. Enten har vi spist for meget, for lidt eller forkert. Det her yogasæt vil heale den måde du har behandlet din krop på igennem mange år. 

Jeg er tyvstartet på denne challenge og har allerede 5 dage i kasse, og jeg kan allerede råbe at jeg føler mig lettere på så mange måder. Samtidig med at min appetit er blevet reguleret. JEG ER FAN! 

SÅDAN GØR DU: 
Sæt video'en på hver dag og bare følg med. 

Del på instagram at du er med via hashtagget #ForårsForbrændingsChallenge

Du skal spise en frugt i slutningen af yogasættet (det er den del af yogaen), frugten skal starte med P Fx pear, peach, plum, papaya, pineapple, pomegranate (det skal være på engelsk).

Vi laver den også til yogaklassen i morgen i Århus

Vi laver yogasættet via FB live på fredag kl 11.11.    

 "The months of February and March are the periods between the end of winter and the beginning of spring. During the time, eat lots of “p” fruits and avoid eating in the evening. Combining this way of eating with doing this set every day will give you a good summer and good health, despite your age, your deficiencies and all the sins you have committed in the past."

Jeg er blevet inspireret af min Lærer Guru Jaget til at køre denne Challenge på dansk. Hvis du ønsker den på engelsk og lærer mere omkring dette yogasæt, så kan du se yderligere HER

Sat Nam
Nickoline

Opskrift på sprøde Bali Bananpandekager

bananpandekager opskrift bali retreat kundalini yoga online gym Nickoline Camille

Sat Nam smukke sjæl 

Jeg har hørt en fugl synge om at det er liiiidt koldt og snefuldt hjemme i Danmark, derfor har jeg lyst til at krydre din dag med et par solskins Bali Bananpandekager. 

Vi nyder maden her på Bali Kundalini Retreatet men specielt en af opskifterne går lige i hjertet og ganen, hos alle deltagerne.

Det er Bananpandekagerne og ved du hvad, de er både sukkerfri, mælkefri og glutenfri. 

De er lækre, sprøde og naturligt søde fra bananerne og så tager de kun 10 min at lave og du skal kun bruge 5 ingredienser. Kan det blive bedre end det? 

INGREDIENSERNE

 • 2.5 dl rismel
 • 1/2 teske havsalt
 • 2.5 dl god kokosmælk. Du kan evt. bruge Super Brugsens økologiske med 70% kokos.
 • 1 æg
 • 1 dl vand
 • kokosolie til at stege i
 • 1 banan

SÅDAN GØR DU

 • Bland rismel og salt i en skål og mix.

 • I en anden skål pisker du kokosmælk og æg sammen.

 • Hæld kokosæggeblandingen i skålen med mel og salt mens du pisker det godt sammen.

 • Pisk vandet i dejen og bland til den er helt jævn.

 • Skær bananen i tykke skiver og rør i dejen.

 • Varm 1 spsk kokosolie i en lille pande og hæld nok dej på til du får en tykkere pandekage end normalt. Ca. en halv deciliter. Steg til den er gylden, vend og steg på den anden side. Det tager ca. 2 minutter på hver side.

 • Stabel pandekagerne på en tallerken som de bliver færdige. Dæk med en anden tallerken, så de holder sig varme indtil til alle er færdig.

 • Server med din favorit topping. Fx kokosmælk, kokosyoghurt, lidt honning, nødder, kokosmel, lime juice eller frugt.

NB de er ikke gode genopvarmet, så lav kun den mængde du kan spise, eller spis dem kolde senere på dagen.

Bon Appetit :)

Adi Shakti Symbol:: Guru Yoga & Tratakum Teknologien

tratakum adi shakti kundalini yoga essensprogrammet online kundalini gym århus Nickoline Camille

Man skulle ikke tro at noget så simpelt som et symbol kan have en stor virkning på os, men dette symbol har rent faktisk mange gavnlige effekter installeret i sig

Det Beskytter dig mod onde kræfter og det beskytter dig mod at andre kan trænge igennem din psyke med negativitet. 

Yogi Bhajan fortalte engang om en person som ville prøve at ligge en forbandelse over en kvinde, på sådan en slags woodoo agtig måde, men det kunne ikke lade sig gøre fordi kvinden bar dette Adi Shakti symbol. Hun var beskyttet🙌

Det er et symbol på det uendelige. Det er forbundet til den primære kreative kræft i universet. Skaber Kraften. Det sender dit sind ind i en tilstand af større visdom og en følelse af ecstasy i hele kroppen✨

Teknologien bag meditation på et billede som dette, kaldes Tratakam, det skaber nye positive billeder af en højere vibration i dit sind. 
Tænk på alle de billeder vi bliver bombarderet med gennem medierne som helt sikkert er med til at programmere os til at føle os mindre værd så vi køber flere ting og til at sammenligne os med andre, konstant alt sammen for at give power til dem som kontrollerer befolkningen. 

Du installere altså ændre billeder med en bedre oplevelse for dig og din krop igennem en meditation på fx dette billede (der findes flere tratakam billeder end dette). 

Det organiserer din opfattelse af verden fra et bedre sted. Så du automatisk begynder at lede efter alt det som fungerer, alt det som virker for dig. Alle dine styrke og alle andres evner, gaver og resourcer. Uanset hvordan verden ser ud omkring dig kan du altid fremkalde den positive og taknemmelige synsvinkel. Automatisk bliver sindet kodet til at sige “Hvordan kan jeg organisere den mest oplysende og opløftende situation for mig selv og for dem jeg møder i dag”.

Du træner dit sind til at organisere dit liv, uanset hvordan det ser ud, til det bedst mulige magiske verden du overhovedet kan skabe

Du kan meditere på dette symbol ved at kigge på det mens du sidder i skrædderstilling og trækker vejret langsomt og dybt. Du balancerer dine kirtler igennem synsnerven, som er direkte forbundet til din hypofyse. Hypofysen styrer alle dine kirtler i kroppen og det giver en helt anden hormonelrespons. 

Yogi Bhajan Sagde dette om at meditere på symbolet “Meditation on the Adi Shakti releases you from limitations in the concept and experience of the self. It opens the higher chakras and it gives you equanimity and courage. Its healing and can cure many physical and mental difficulties. As you look at it you will often feel you project forward and upward as the dimensions of the picture impact your mind and open you to the qualities of the ether.” 

Hent manualen “guru yoga and the technology of tratakum” helt gratis HER, hvis du vil nørde mere ned i denne magiske teknologi fra kundalini yogaen. 

God fornøjelse med at skabe en verden af magi!

Træd ud af selvsabotage og ind i din succes med: Jupiter Finger Chakra Meditation

Nickoline Camille, jupiter meditation chakra essens essensprogram online gym rigdom manifestation astrologi selvværd

Sat Nam Smukke *|TEXTYUI_3|* og glædelig 2018! 

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år. Det er et år med meget power! kan du mærke det?

Numerologisk er det en energi af uendelige muligheder og Astrologisk er det et år med virkelig mange, af det jeg vil kalde, powerspots datoer. 

Powerspotsdatoer er dage hvor der er en portal for transformation til stede. 

Dage som, nymåne, fuldmåne, eclipser (som der er mange af i år 4-5 stk), jævndøgn, solhverv, vinterhverv, lions gate osv.. 

Energien går helt dybt på at vi er klar til at vokse op og blive forældre for os selv, fra kærlighed ikke fra frygt som mange er styret af. At blive leder af vores liv på alle områder. Det er Saturns hjemvendelse til stenbukken der skaber denne meget ambitiøse, back to reality, lets makes this work - energi. 

Lad mig derfor præsentere 2018 meditationen for: Healing af fortiden og dine barndoms traumer ... Vi er klar til at slippe alt hvad der ligger af bagage fra barndommen og som den dag i dag er skyld i meget af vores selvsabotage. 

...for vidste du at det billede som du har af dig selv som barn er direkte og totalt forbundet til din succes og fejltagelser som voksen.

Træd ud af selvsabotage og ind i din succes med: 

11 minutters: Jupiter Finger Chakra Meditation

Tak fordi du er der, må du få det mest fortryllende 2018!

Sat Nam & Namasté
Nickoline Camille Johansson

Kundalini Adventskalender 4 af 4:: Julefred: kærlighed & accept i relationer

adventskalender kundalini yoga meditation mantra essens jul Nickoline Camille Århus

Vi afslutter vores juleeventyr med en meget hjertevarmende meditation, som hele din familie vil få glæde af (når blot du laver den). 

Denne meditation skaber fred i dit hjerte, så du kan se dine relationer i et kærligt lys. Igennem åndedrættet og dit fokus styrker du hjertet og øger lungekapaciteten. Du kan lave denne meditation hvis du oplever stress og turbulens i dine relationer her i juleferien, og du ikke føler dig forstået af din omverden. 

Må du få den smukkeste jul! 

Sat Nam
Nickoline

Ps. du kan desuden tjekke min Spotify playliste ud som hedder: Stærke Relationer. Den er fuld af mantra som på hver deres måde går ind og skaber harmoniske, nærværende og kærlige relationer. 

Find playlisten HER

Kundalini Adventskalender 3 af 4:: Derfor får hun denne pung, løft engang hvor den er tung!!

adventskalender yoga kundalini meditation rigdom jul nickoline camille essens århus

Hvis forbruget i december er ca lige så højt som juletræet på rådhuspladsen, er der ikke noget at sige til at det er lidt småt med guldmønterne til sidst. 

Derfor synes jeg at vi skal lave et lille eksperiment. En 3 min meditation for rigdom og overflod. 

Meditationen er nem! Du kan se hvordan i videoen. 

"This meditation can be done for up to 11 minutes. It is so powerful in bringing prosperity that more than 11 minutes would be greedy. This meditation stimulates the mind, the moon center, and Jupiter. When Jupiter and the moon come together, there is no way in the world you will not create wealth." -Yogi Bhajan

Jeg ønsker dig en fortryllende 3. søndag i advent

Sat Nam
Nickoline