kundalini yoga meditation ceremoni nickoline camille århus kbh workshop nytår

 

"Celebration Ceremoni"

NEW YEAR NEW YOU 

En ny begyndelse venter dig. Hvordan vil du få det bedste ud af dit 2018? 

 


kundalini yoga meditation ceremoni nickoline camille århus kbh workshop nytår

For mig startede mit nye liv med et angstanfald på personale toilettet på Neurorehabilitering afdeling...
 

Min historie starter som den generte, stille og pæne pige. Mit liv var styret af hvad andre tænkte, fordi jeg var så fokuseret på at alt jeg gjorde skulle falde i andres smag, og jeg var bange for at være anderledes og stå udenfor flokken.

På mit arbejde som sygeplejerske følte jeg mig bare helt forkert. Jeg turde ikke vise, hvem jeg inderst inde var. Jeg mærkede en længsel indeni til noget større, en trang til at der bare var noget mere i det her liv end overlevelse, knokleri og fornuft. Noget der gjorde mig glad og samtidig bidrog med noget som kunne gøre en forskel. Jeg havde ikke lyst til at gå på arbejde. Jeg var ulykkelig og bange for alt. Jeg følte, jeg skulle gå en anden vej, en vej som var mere skånsom for naturen, mere kærlig for menneskerne og mere opløftende for mig selv. 

Jeg stopper som sygeplejerske fordi jeg en dag finder mig ude på toilettet brudt sammen i angst, gråd og fortabthed. Jeg bryder sammen med stress og depression. 

Det her er mit point of no return. Jeg skal ud af det der ikke giver mening og ind og mærke hvem jeg er og hvad jeg skal her i verden. 

Jeg har selv stået og mærket smerten i ikke at turde gøre det jeg ønsker, af frygt for hvad andre ville tænke om mig og om de ville kunne lide mig hvis jeg afslørede mit sande jeg! Og jeg tror helt sikkert på at jeg ikke er alene om den tanke. Jeg blev træt af at kæmpe og tage alle mulige lange besværlige teknikker i brug. Og hvorfor kæmpe når du kan skyde genvej?

Jeg vil inspirere, jeg vil gøre en forskel med det DU kan. Det er alle menneskers ret til at leve et lykkeligt og magisk liv i harmoni og balance! 

 


HVORDAN FOREGÅR CEREMONIEN::

kundalini yoga meditation ceremoni nickoline camille århus kbh workshop nytår

Igennem Kundalini yoga, meditation, intention, dans og fælles alter vil vi kalde dit fulde potentiale ind i det nye år, så hvert et ønske vi har kan gå i opfyldelse. 

Kundalini yogaen er som integrerende healings arbejde så du får dine drømme plantet som små frø, helt ned på celleplan. Der efterfølgende kan få lov til at spirer når du vender hjem fra workshoppen og vokse igennem hele 2018. 

Du får en speciel meditation med dig hjem fra workshoppen, så vi sikrer at dit fulde potentiale fortsat udvikler sig efter workshoppen er endt. 

Workshoppen vil også blive optaget så du kan se den igen og igen. 

Du kan dermed også fortsat praktisere Kundalini yoga & meditation, og komme dybere og dybere ind til din kerne.   
 


HVAD VIL CEREMONIEN TÆNDE I DIG:: 

Alt efter hvad dine drømme er, vil du skabe dyb forandring i dig selv og din forskellige livsområder, du vil rykke dig på mange niveauer med det formål at du føler dig mere DIG. 

Du kan lettere udleve dine drømme og længsler, fordi du øger din indre styrke og bliver dermed mere modig, du tør gå efter det du ønsker, selvom det virker skræmmende og andre måske ikke støtter dig i din proces. 

Min vision er at du skal stå tilbage med en følelse af at du i 2018 vil være ustoppelig. Have en følelse af at du har fundet hjem. 

Hvis du føler du har et blindspot som holder dig tilbage, du bare ikke kan komme til bunds i, så gå ikke glip af chancen for at komme til at arbejde med kundalini yogaens magi med mig som rejseleder.

Du lærer at være tilstedeværende, ikke-dømmende, fredfyldt og inspirerende i dit liv, din familie og karriere. Du lærer at bevare dig selv og stå ved dig selv. Fordi du har fundet HJEM.

-Du får en mere enkelt metode der med sikkerhed vil styrke dit selvværd! 

-Du finder modet til at stå frem og turde udtrykke dig og vise hvem du er


KUNDALINI YOGA::

kundalini yoga meditation ceremoni nickoline camille århus kbh workshop nytår

Kundalini yoga er en vigtig brik på rejsen mod dit nye liv, fordi vi igennem denne teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af vores uvidende grunde til at vi saboterer os selv. Grunden til at vi ikke kan forstå hvorfor vores drømme ikke går i opfyldelse. 

Kundalini Yoga er en anderledes form for yoga end de ellers kendte former som Hatha, Astanga, Vinyasa og Bikram. I kundalini yoga bruger du, åndedrættet, kropslåse, meditation, mantra og forskellige kropsstillinger, sat sammen i bestemte yoga sæt (Kriyaer). Det er yogaen for bevidsthed (awareness) som har været holdt hemmeligt pga dets mange og hurtige effekter på krops, sind og sjæl. Fx vil det styrke nervesystemet, balancerer hormonerne og rydde ud i ubevidste negative tankemønstre - og dermed dine overbevisninger om at du ikke er god nok. 

Fordelen ved at bruge kundalini yoga som en form for personlig udvikling er at du kan skyde genvej igennem kroppen og slippe kamp, utålmodighed og frustration.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtige for dig, lige meget hvad andre må have af meninger.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, jeg fik for alvor kontakt til min power! Så jeg nu tør springe ud i det min sjæl længdes efter. Det ønsker jeg også for dig! 

Kundalini yoga kan på en simpel og effektiv måde – hjælpe dig med at komme din usikkerhed til livs permanent, sådan så du opnår højt selvværd så du for alvor kan brænde igennem som den du er! 


HVEM VIL ELSKE DENNE CEREMONI::

Pinterest Billede

Pinterest Billede

Ildsjæle, healere, kreative, sensitive med en dyb længsel om noget MERE, noget DYBERE i 2018!

Dig der ønsker den mest enkle, blide og lette måde til indre forvandling.

Dig der vil skyde genvej igennem kroppen og tage imod fremtidens terepi i form af kundalini yoga og meditation. 

Dig der har brug for at booste dig selv først, fordi du af et godt hjertet ellers altid vælger dig selv i sidste række.

Dig der ønsker at skyde genvej igennem kroppen og med energetiske teknikker og forløse din frygt og angst og stå tilbage med troen på dig selv. 

Dig der ønsker at give slip på sammenligninger og behov for anerkendelse fra andre.

Dig der ønsker at turde stole på din mavefornemmelse og gøre hvad der skal til for at opfylde dine drømme


 

PRAKTISK::

Ceremoni i ÅRHUS er 20. januar, Rosenvangs allé 251, 8270 Højbjerg

Ceremoni i KBH er 13. januar, Sværtegade 3, 2 sal (Holistisk Hudterapeut Skolen)

Begge Ceremonier er fra kl. 10-13 

Der er begrænset antal pladser og en del af dem er allerede hapset! 

 

PRISEN

Din investering for at opnå personlig, spirituel og kropslig transformation er 495kr inkl moms og samtidig rykker du på din passion og træder ind i dit lys

TILDMELD DIG INDEN 10. JANUAR OG KOM MED FOR 350kr

 

Føler du dig intuitivt guidet til denne Cermoni, men mangler svar på nogle af dine spørgsmål? 

Så send dine spørgsmål/tanker til:

contact@soul-fitness.dk

 


UDTALELSER::

 

"Opdatering. Der er så meget magi i luften! Vi er kun på vej ind i mentor forløbet med bitte små skridt. Men allerede er de drømme jeg længe har båret rundt på og som jeg kun kun har haft på skrift i en lille bog begyndt at komme. Ja mine vildeste drømme sker lige nu i denne stund. Jeg er så taknemmelig og tænk at det nu sker efter at vi er begyndt mentor forløbet.

Der er sket så meget i de ting jeg har bedt om på en uge...

Jeg er sikker på at den dag vi havde sidst og alle de skønne øvelser og meditationer har hjulpet mig energimæssigt at skubbe energien i den rigtige retning. Waaaaa og vi er lige begyndt 🍄 Jeg er så taknemmelig. Tak 🔮" B. 

Da jeg stødte på Nicolines opslag om denne uddannelse var jeg rimelig frustreret over min situation – Kroniske smerter i kroppen, et studie der kedede mig samt et hav af overspringshandlinger nærmest uanset hvad jeg skulle foretage mig. At få spist mad var en by i Rusland for mig. Alt i alt var jeg slet ikke der i mit liv hvor jeg ønskede. Jeg sukkede efter at være i gang med spændende videregående uddannelser, bo i udlandet og et hav af andre ting som jeg ikke husker i dag. Det var blot ting der udadtil skulle få mig til at fremstå som en spændende person! Min hensigt med at melde mig på uddannelsen var blot at få fikset mine kroniske smerter i kroppen. Ikke mere. Ikke mindre. Blot at fjerne smerterne. At jeg endte med at stå konfronteret med spørgsmål som ”hvem er jeg?” og ”hvad vil jeg med mit liv?” havde jeg aldrig forestillet mig. Ikke destro mindre kom jeg til det punkt. Hvilket var godt. Rigtig godt. Og udfordrende. Jeg oplevede min kæreste slå op, gode venner vælge mig fra og andre ubehageligheder midt under uddannelsen. Hvilket tidsmæssigt passede mig dårligt at det skulle ske der hvor det gjorde. Men det skete! Og hvad så nu? Jeg kunne vælge at kaste mig på sengen i fosterstilling.. Eller vælge at bruge nogle af de teknikker jeg havde lært på uddannelsen. Valget faldt på det sidste. Hvilket har givet helt fantastiske resultater. En måned efter at kæresten slog op (et brud jeg ingen anelse havde om ville ske) var jeg igen sprudlende, glad og ved godt humør. Jeg indså at intet er så skidt at det ikke er godt for noget. På mange måder har jeg det samme liv som før. Forstået på den måde at jeg laver de samme ting men min tilgang til det er blevet helt anderledes.  For mig var det en spontan beslutning at melde mig til. Det har vist sig at være en af de bedste! Jeg kan varmt anbefale uddannelsen. Det er lærerigt, udfordrende og ikke mindst sjovt  Mai Smidt,   

“Q: Har teknikkerne som du nu bruger fra uddannelsen gjort en forskel?  A: Ja helt sikkert. Jeg mærker en dejlig ro, velvære og balance i kroppen når jeg har dyrket kundalini yoga og kosttilskuddene støtter min krop i hverdagen. Ikke mindst plejen og omsorgen for mit eget lille indre barn har fået mig til at slippe stress og stå i mit lys igen. Jeg har lært at give mig selv afspænding og kan både guide mig selv og andre til at slappe af og finde ro via de teknikker som jeg har lært. 

Q: Føler du at du har fået hjælp af Nicoline? A: Et stort ja. Jeg har lært teknikker til at hjælpe mig selv til at tage mig kærligt af mit indre barn og selv give mig det som jeg følte jeg manglede. Jeg fik hjælp til at finde ind til kernen og give mit indre barn den kærlighed som det manglede. Det lærte jeg alt sammen på uddannelsen til Holistic Beauty Practitioner.” Anne Line Bering

"Jeg har i forbindelse med min uddannelse hos Nicoline stiftet bekendtskab med Kundalini yoga. Jeg har været til flere sessioner hos hende og vi har som regel taget udgangs punkt i de kundalini øvelser, som har kunnet hjælpe mig med de udfordringer jeg stod med på netop det tidspunkt. Og hold da op hvor er udbyttet stor! Jeg har kunnet mærke fornyet energi, indre ro, flow og en fornemmelse af at verden bare kan komme an! Det er tydeligt at Nicoline går op i det med ild og sjæl og at det er der hendes store passion ligger. Hun er 110 % til stede i hendes arbejde, god til at lære fra sig og man er slet ikke i tvivl om at hun dagligt forkæler hendes egen krop og sind med denne fantastiske form for yoga!" Annemarie Vos

"Tænk en hel dag uden kamp flugt fornemmelse. Det var som at bade i luksus i dag af at være sammen med jer for mig. 
Jeg er så fyldt med energi at jeg var nød til at ta til en svævebane når jeg kom hjem for at flyve med mit indre barn" B.


"Tak fordi I var med til at gøre rummet i dag så trygt at det var det mest naturlige at give los for tårer der pludselig ville ud. Det var ret vildt for mig at opleve - og blive grebet. Eller skabt plads til. Jeg mangler stadig lidt ord for det. Stort var det.
Hvis du også længdes efter at blive endnu mere dig end du nogensinde har følt det før har jeg en god nyhed." M.

"....Så kom jeg i tanke om den kundalini yoga øvelse som vi havde lært med at trække vejret ind i gennem munden og ud igennem næsten og armene ud til siden og til sidst blev jeg helt rolig igen og vandt fatningen helt af mig selv og jeg havde tilmed stået op for mig selv og ikke faldet i nogen offerrolle " L.

"Jeg bliver nødt til at sige kæmpe TAK for alt det du lærte os på din workshop! Jeg er SÅ glad for at være blevet introduceret for kundalini yoga. Grunden til jeg deltog fik jeg ikke sagt sådan heeeelt åbent og ærligt, men det er fordi jeg har opdaget at jeg har fået stress (altså som i mere end den måde man bruger ordet "stress" i flæng på) og har på samme tid meget lavt selvværd. MEN efter workshoppen i søndags har jeg allerede kunnet mærke stor forandring. Det er fedt at der er forskellige "konkrete" meditationer. Det er blevet meget lettere at meditere for mig nu. Jeg har lavet meditationer og yoga every danm day  siden og jeg har det SÅ meget bedre end jeg havde det for en uge siden. Der er selvfølgelig lang vej endnu, men tak af hjertet for redskaberne! Tusind tak  Jeg er meget glad og rørt. Sat nam" Christina, workshop deltager

"Kære Nicoline! Jeg vil gerne fortælle om, at jeg siden sidste søndag har følt mig lettere i kroppen,og mit tankemylder er væsentlig reduceret. Jeg har næsten lavet øvelser dagligt. Jeg har arbejdet meget med Sat Nam meditationen, healing af barndomstraumer og solar plexus øvelsen. Jeg har været meget styret af negative tanker, men føler det stille og roligt er ved at vende, så det er jeg rigtig glad for. Det bliver nemmere og nemmere at finde tiden til træningen, så det tager jeg som et tegn på, at det er fordi, det er det rigtige for mig" Grethe, workshop deltager

 


NICKOLINE CAMILLE:: 

kundalini yoga meditation ceremoni nickoline camille århus kbh workshop nytår

Mit navn er Nickoline, Jeg har en drøm om at hjælpe dig til at være dig selv. Til at se hvor dejlig du er! Se hvor smuk du er og hvor skøn du er, når du er dig selv med alt hvad det indebærer. 

Jeg ved hvordan det er at gå rund og udgive sig selv for er være en som du i virkeligheden ikke er. Sige ja når du i virkeligheden mener nej. Være den som ingen rigtig husker, ingen rigtig kender, at blive glemt i mængden (blive valgt sidst til rundbolt og blive glemt at blive råbt op fra klasselisten). Den der går til fester for efter 10 minutter at gemme sig på badeværelset. Jeg ved hvordan det ikke at føle sig god nok. Gå helt i sort overfor fremmede mennesker og ikke vide hvad du skal sige fordi du er bange for at de ikke vil kunne li dig. 

Jeg danser når jeg er alene hjemme og jeg spiser  i sengen, jeg tisser for åben dør, jeg synger højt med på sange jeg er helt sikker på jeg kender (men som jeg knap nok kender omkvædet på), jeg taler med mig selv og de dyr jeg møder.  

Jep! Jeg ved hvordan det er at være ANDERLEDES. 

Jeg gætter på at du, ligesom mig, sidder med en følelse af at kunne så meget mere end du giver udtryk for, vise så meget mere af DIG og er klar til at gøre op med det . Klar til stor forvandling. Klar til at slippe maskeriet og bare for en gang skyld være DIG. Turde være fjollet, tosse rundt, sige din mening, sige fra, gøre det du føler dybt i hjertet vil gøre dit liv lykkeligt! 

For 4 år siden, startede jeg min indre rejse. Tilbage til mig selv. Jeg begyndte at gøre hvad der skulle til, gøre alt det der fik mig til at få det godt, samle mod, mod til at være den jeg i virkeligheden er. Jeg har fået nogle knops på vejen, for vejen har ikke altid været nem, jeg har skiftet nærmest hele min omgangskreds ud og jeg har indset at jeg altid vil være familiens sorte får. Hende som er anderledes og bare ikke passer ind i et 8-16 timers job, hende der ikke allerede har slået sig ned og fået børn. 

Jeg må indrømme at det ville sgu nogen gange være lidt nemmere. Og jeg har tit ønsket og bedt om hvorfor jeg dog ikke bare kunne være ligesom alle de andre. 

Men jeg vil ikke have det nemt! Jeg vil LEVE, med op- og nedture, jeg vil prøve alt det mit hjerte kalder på, jeg vil rejse, jeg vil leve i åbne kærlige frie forhold, jeg vil leve i en kuffert, jeg vil se det gode i alt, jeg vil leve af min passion. 

Jeg vil gøre det som føles magisk selvom andre siger det ikke kan lade sig gøre. Jeg vil være fuldstændig autentisk. 

Og jeg vil vise dig at du kan gøre præcis det samme! 

Så er du klar til dit helt eget personlige gennembrud? 

Pas på, du vil måske én gang for alle være i stand til at udleve dine drømme!