ESSENSPROGRAM HOLD 7

STYRK DIT SELVVÆRD & REJS UD I VERDEN

 

Kort Om Forløbet -   12 ugers eventyrsrejse tilbage til DIG! Som forvandler din sensitivitet til en intuitiv gave så du kan få opfyldt dine drømme.  

IMG_3513.JPG

På 12 uger guider jeg dig igennem et lækkert og nydelsesfuldt program med 12 faser, som vil kalde dig hjem til din sande essens. Du vil forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Du får større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet og lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten få plads. Samtidig kommer du til at give slip på frygt og følelsen af at blive trådt på og overset.

Med en stærk forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig. 

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytte til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har bukserne på ift dit eget liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind livet. 

Programmet er et praktisk kursus, med trin for trin vejledninger, som sørger for at det ikke blot er svævende woo woo teorier for dig, men en praktisk SÅDAN GØR DU formel. Du bliver til undervisningen, så ved slutningen af kurset er du rent faktisk blevet til den du ønsker at blive. Du er blevet en opgradering af dig selv. Du har ændret din energi og dermed dit liv.

Min opgave er ikke blot at levere alt materialet til dig og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin, men også at støtte dig energetisk igennem rejsen. Mit løfte er at hvis du siger ja til dette program, siger du også ja til at jeg er din guide. Det job tager jeg meget seriøst. På det her program er jeg ikke fokuseret på den mængde personer jeg får på kurset. Jeg er fokuseret på at tiltrække de rette personer, en person der virkelig ønsker en opgradering og forvandling. En person der virkelig leder efter svar, til at gøre det spirituelle mere praktisk og integrere det. En person som i sin dybeste essens ønsker forvandling, og ønsker forvandling NU. 

Hvis det er dig, der føler en intuitiv tiltrækning til dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, hele kurset igennem.  


Rejsen Tilbage Til Din Ægte Essens, Booster din Lykke, SELVVÆRD og tiltrækningsevne.

 

Dette program er til dig der længdes efter noget mere! Længes efter eventyr men stadig ønsker trygge og bløde rammer. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. Min mission er at du vil stå tilbage med en følelse af at være kommet hjemme i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din kerne, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og selvværd.

Du bliver en høj-vibrerende sundhedsbombe

Du giver slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at bliver trådt på. 

Det er tid til at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme! Det er tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
 
Redskaberne i dette forløb har støttet mig i at jeg kan leve af min passion, rejse jorden rundt alene, tage hul på min forfatterdrøm, bo i det vildeste hus i den Svenske eventyrlige skov med egen bade-sø og fundet min spirituelle partner! 

Jeg serverer det for dig i programmets 12 magiske moduler. 


✩ P R O G R A M M E T S  12  U G E R ✩ 

☆ UGE ①  Selv-kærlighed & Selvværd

Selvkærligheden har udklækket skallen omkring mig og kaldt mig tilbage til den jeg virkelig er. Den har opbygget mit selvværd så jeg for alvor tør være mig selv i min mildeste og blideste form. Med et styrket selvværd og en opfyldt selvkærligheds tank kan du udleve dine drømme som aldrig før. Derfor får du 4 selvkærlige ritualer som det første, så du kan udtrykke dig præcis som du er i dit fulde potentiale og opleve verden fra dette magiske og nydelses fulde sted.

Eftter dette modul har du lært: 

♡ Hvad det vigtigste jeg kan gøre er, hvis jeg KUN skal gøre én ting i selvkærligheden tegn
♡ En forståelse hvorfor selvkærlighed er SÅ vigtigt
♡ At kende til de 4 måder at blive forelsket i mig selv på
♡  At pleje mit indre barn
♡ At lave statustjek og tage billeder af mig selv
♡ At kende til taknemmelighedens magiske effekt
♡  At vide hvordan jeg giver mig selv en god skønhedssøvn
♡ At styrke mit fundament ved at praktisere livsstilritualerne

♡ Du ved hvornår du er væk fra dig selv og hvornår du er i din essens
♡ Du ved hvordan du fylder dig selv op indefra og ud
♡ Du ved hvordan din egen selvkærlige dag ser ud
♡ Du har prøvet at lave berøringsøvelsen

☆ UGE ②  ÅNDEdræt & Shamanisme

Få adgang til din indre visdom på den nemmeste måde nogensinde. Åndedrættet er mere end ilt til kroppens celler. Det rummer en langt større dybde end vi endnu evner at forstå. Det er som en dør ind til din ægte essens. Vi kan leve mange dage uden mad, vi kan leve få dage ude vand men vi kan kun leve i få minutter uden at trække vejret. Det er både med bevidsthed på at vi ikke vil få ilt nok til cellerne men også at det er i åndedrættet sjælen/ånden lever. Heraf ÅNDEdrættet. 

Efter dette modul har du lært:

♡ At åndedrættet betyder meget mere end blot ilt og næring for kroppen
♡ Hvorfor det er SÅ vigtigt at trække vejret korrekt
♡ Hvordan du trækker vejret korrekt
♡ 7 åndedræts teknikker der guider dig hjem

☆ UGE ③ Kropsterapi

Få forståelse for hvor vigtig din kontakt med kroppen er, hvordan kroppen kommunikerer med dig og hvad det betyder, hvordan du kan læse kroppen og på den måde foretage årsagsbehandling og healing af en enhver form for sygdom eller ubalance. Kroppen er sjælens talerør, så det er så vigtigt at lære at forstå hvad det er din krop siger til dig. Dette modul er en vigtig brik i rejsen tilbage til din essens. Min vision er at skabe en helt hær af ledere/pionere der tager kroppen alvorligt og forstår at symptomer opstår fordi kroppen har et budskab til dig, noget du skal være opmærksom på og tage ansvar for at ændre. Det hjælper ikke at ignorere det og slukke for symptomerne med medicin, mere arbejde, projekter, mad, sex, osv. Det vil blive ved med at komme igen indtil budskabet trænger igennem.

☆ UGE ④ Det selvkærlige Mindset

Mindsettet er en meget spændende størrelse. Det rummer nemlig din mulighed for selv at tage styringen over dit liv. Sindet som jo netop sidder i hjernen og er forbundet med nervesystemet. Det er således ikke kun nervesystemet der bestemmer over dig og din krop men du kan selv tage styringen ved bevidst at påvirke dit sind og skabe balance i dig. Sørge for at kemien spiller ved at sikre alle de essentielle næringsstoffer er til stede. Du skal vide at du kan kontrollere dit sind via det rette mindset, og dermed balancere din krop, fordi din krop spejler din bevidsthed.

☆ UGE ⑤  Hormoner & følelser

Du lærer din krops fundamentale struktur og dets primære funktioner og systemer. Selvom du måske blot ønsker at gå på opdagelse i den spirituelle verden, vil det have massive fordele for dig at du kender til kroppens opbygning. Kroppen er det “hus” sjælen bor i. Uden kroppen kan vi ikke udtrykke sjælen. Det hele hænger sammen. Kroppen skal ses med holistiske briller. 

☆ UGE ⑥ Emotionel Healing

Alle følelser har potentiale. Når du formår at rumme dem kan du let heale dig selv igennem accept og kærlighed. Vi skal befri dig fra selvsabotage så du kan lære hvordan du kan se bag om symptomet som selvsabotage nu engang er. Når der ikke er selvsabotage er der heller ikke blokeringer som gør at du oplever de samme tragedier gang på gang. Dermed er dine drømme nu klar til at blive indfriet. Du vil komme længere ind til essensen af den du i virkeligheden er. Du vil få adgang til din intuitive kraft.

☆ UGE ⑦ Pachamamma

Dette modul handler om moder natur. En ægte boho babe ved hvordan hun bruge kære pachamamma til ren healing og næring. Lær hvordan du lever en livsstil der gavner din krop og essens og samtidig passer på moder natur. Vi holder digital detox i denne uge så vi i stilheden kan mærke svarene og essensen. Du lærer at bruge naturens kraft til grounding og healing. 

☆ UGE ⑧ Mantra magi

Mantraerne har gjort et stort indtryk på mig. På kundalini uddannelsen havde vi et helt modul omkring mantra og lyd men allerede inden havde den smukke praksis slået sin vej lige direkte ind i hjertet på mig. Jeg kalder modulet her for mantra magi, fordi jeg synes virkelig at det er den mest magiske del af kundalini yogaen og samtidig den mest spændende del. Mens jeg sidder og skriver dette kan jeg mærke lykkeboblerne bruse frem i mig. Mantraer er som små magiske trylleord designet til at aktivere forskellige effekter i kroppen, sindet og sjælen. 

☆ UGE ⑨ Skyggearbejde 

Ej din skygge og slip dig selv fri. Hver gang du sidder fast i livet, er en af dine skygger på spil. Når du ikke gør det, som du inderst inde godt ved er det rigtige at gøre, står en skygge i vejen. Dine skygger er de egenskaber som du undgår at vise eller være. Dine skygger fastholder dig i gamle mønstre. Dine skygger afholder dig fra at leve det liv, som du inderst inde længes efter og fortjener! Transformer dit mørke til lys.

☆ UGE ⑩  Energi Anatomi

Ændre din energi ændre dit liv. Din energi skaber din virkelighed, eller for at være mere præcis, tilstanden af dit energifelt skaber din virkelighed. Lær at løse problemer hurtigt via energiarbejde. Din energi er det primære, og skaber dine livs omstændigheder. Dine livs omstændigheder er sekundære, og er skabt af tilstanden i dine chakras. Energi & flow arbejde er den hurtigste måde til totalt transformation.

☆ UGE ⑪ Essens & Intuition 

Lær at slippe masken og kom ind til din kerne, din essens. Lad din essens og intuition designe dit liv og du vil aktivere magien i livet. Når essensen og intuitionen er stærk og urokkelig vil du også kunne stå urokkeligt fast i DIG. Ingen vil slå dig ud af kurs og skulle det ske ved du præcis hvordan du hurtigt navigerer tilbage igen. Forvandel din sensitivitet til en intuitiv gave. 

☆ UGE ⑫ Soul Blueprint

Kraften og bevidstheden til at kunne skelne og vælge lige præcis de teknikker og redskaber som er de rette for dig. Lær hvordan du for alvor vælger det rigtige for dig når du lytter til dit indre. . Din ægte essens kan fortælle dig hvad du har brug for, og det gør dig i stand til at navigere i en ellers meget overvældende og overstimulerende tid. Nye ønsker og drømme skal plejes og det ved du helt selv hvordan du skaber dit stærke fundament med selvkærlige ritualer, hvordan du får adgang til hele dit potentiale ved at styrke dit nervesystem, hvordan kroppen, følelserne og energien til sammen udgør en større helhed. Nu behøver du ikke flere behandlere, guru’er, du er din egen spirituelle mentor! 

☆ BONUS: Styrk dit selvværd og rejs ud i verden ☆

Lær hvordan jeg har brug alle disse teknikker du lærer på forløbet, til at styrke mit selvværd og på den måde have mod og mulighed for at rejse rundt i verden. Jeg deler alt det praktisk omkring min Thailand-Bali-Australien Rejse. og du kan stille alle de spørgsmål du ønsker omkring det. 


Kundalini Yoga - ESSENS Alignment og Selvværds booster

Kundalini yoga er en vigtig brik i dette forløb fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Grunden til at du ikke kan forstå hvorfor dine drømme ikke går i opfyldelse. De ting der blokerer for dit selvværd så som frygt, tvivl, bekymringer, skal forløses og den nemmeste måde at gøre det på er ved at ryste det ud af kroppen, bevæge kroppen og mærke kroppen.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtig for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, det finder kundalini yogaen helt selv frem til, det der skal forløses, forløses og det der skal styrkes, styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, frier og mere nydelsesfuldt. Det ønsker jeg også for dig!  


Hvad Sker Der Når Du Lever Dit Liv Med Din Essens Som Guide? 

 

Når du lever i kontakt med din sande Essens, vil du nemt manifestere succes i alle områder af livet.

Det er fordi, når din energi er justeret og tilpasset, behøver du ikke opleve tvivl, angst, frustration eller selv-sabotage.

I stedet vil du nyde hvert minut af dit liv, og ofte finde dig selv opslugt i kærlighed og lykke.

Når du kigger på energien af succesfulde mennesker, har de alle det til fælles at de lever et liv der er tro mod deres ægte essens.

Uden undtagelser!

Deres energi flyder stærkt og er i harmoni med deres ægte essens. Som et meget naturligt resultat, bruger de deres naturlige gaver til bla at skabe ekstraordinære virksomheder, nye projekter og positive forandringer.

Andre mennesker ja endda samfundet ser op til dem. De lever med formål og mening, i kraftig alignment med deres essens ... og som et resultat, opnår de fantastiske ting (og penge strømmer til dem, rigeligt med penge).

Og det hele starter med at komme i alignment med din ægte essens.


Sådan Foregår Rejsen

Du får en undervisnings manual og video til hvert modul. Du kommer til at bruge manualen til selvrefleksion og personlig udvikling. Det er dit ultimative redskab til vækst så det batter og din mulighed for at sikre mental, emotionel og spirituel fremgang på hele rejsen.

Som noget nyt bliver manualen også tilgængelig som en lydfil så du fx kan tage undervisningen med ud på en gåtur. 

Du får online gruppe support hvor du kan stille mig spørgsmål 24/7 og online kundalini yoga undervisning af mig. 

Du får adgang til et VIP online undervisnings space hvor dine kundalini yoga videos, Healings lydfiler og undervisnings manualer og alt materialet vil ligge til download.

ALT foregår online. Det betyder at du sidder derhjemme i dine egne private omgivelser (måske på stranden, i hængekøjen eller på ferie). Du skal hverken spekulere på transport, parkeringspladser eller pæn påklædning. Undervisningen er perfekt tilrettelagt til den sensitive introverte sjæl. Det eneste, du skal, er at sætte dig godt til rette, læne dig tilbage og tage imod. Lade mig guide dig blidt igennem programmet.

I trygge omgivelser og sammen går vi gennem hele transformations processen. For det er i trygge rammer vi lærer og integrerer bedst!


Det her er din sommer! Det er nu du vil forbinde dig med din sande essens, din kerne, din sjæl, din intuition. det er nu!


5 Årsager Til At Du Får Succes Med Forløbet:

1. Du lærer at fylde dig selv op indre fra som en indre kærligheds kop, så du altid selv har svarene og løsningerne i selv de mest udfordrende situationer.

2. Du får bygget et stærkt fundament op, så uanset hvad, vil du føle dig stærk, stå op for dig selv, som om dine rødder er dybt forankret i jorden – selv i den vildeste snestorm.

3. Du bliver en inspiration for andre og undgår modstand i dine relationer, fordi du lærer at stå ved dig selv og sige fra på en autentisk og sårbar måde.

4. Der tages udgangspunkt i lige præcis det din krop har brug for lige nu og her.

5. Du får øvelser som installerer et nyt og selvkærligt mindset, så det ikke blot er noget du lærer men noget du forstår, noget der er dig – en del af den du er.  Du LEVER det. Du læner dig tilbage i tillid og lever et ubesværet liv.

 

"Når Alt Andet Fejler Lad Din Essens Være Din Guide" 


Kursus Information

Hvordan De Næste 12 Uger Vil Transformere Dig (Og De Mange Menneskers Liv Du Vil Møde På Din Vej) 

Her Er Præcis Hvad Du Vil Få Over De Næste 12 Uger:

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 13.29.11.png

 

✓ 1 Intentions Manual (Energien Følger Intentionen) 

✓ 12 Spirituelle Undervisnings Manualer 

✓ En Række Meditations Lydfiler der bringer dig tilbage til din inderste kerne

✓ 1 En Kost Guide: Sensitiv Venlig Kost Og Kosttilskud Som Gør Dig Stærk Og Glad

✓ 1 DNA Aktivering - Tillid Til Sjælens Hvisken

✓ En række Kundalini Yoga Videos - Slip energetiske blokeringer i kroppen let og tænd dit indre lys

✓ 3 Indre Rejser - Mød dit indre barn + Soul Linking med dine forældre (forløser krogene til fortiden som er roden til selvsabotage) 

✓ 1 Selvværd & Selvkærligheds Video - Heal the world by healing yourself

✓ Kraftfulde Selvhealings Opgaver

✓ Emotionel Healing Igennem Selvsabotage Undervisning Video

✓ Kundalini Yoga Værktøjskassen - Energetisk Healings Strategier

✓ Chakra Systemet Video

✓ Online Gruppe Coaching Via vores lukkede facebook gruppe 

✓ Selvkærlige Mad Opskrifter og mad inspiration

✓ Yang Styrke Trænings Program som øger din forbrænding

✓ 3 LIVE Call Med Mulighed For At Stille Spørgsmål

✓ Bonus materiale Boho Hår: holistisk hårpleje (opskrifter på shampoo, hårmask mm)

✓ Bonus materiale holistisk hudpleje (opskrifter på naturlige hudpleje produkter)


Pris

Din investering for et online forløb med mig over 3 måneder, er kr. 3995 inkl. moms  PLUS du får en lang række kundalini yoga videos, meditationer, undervisnings manualer og healings lydfiler du kan lave derhjemme.

Vent lidt.. der er mere - Essens programmet afholdes 3 gange årligt, og du får ved køb af programmet denne gang, lov til at deltage på de næste forløb til halv pris!  Programmet opdateres for hver gang med nye videos og guides mm.

 

Du får altså værdi for over 6000,00kr til KUN 3995kr!! 


Praktisk

Programmet er et gruppeforløb som foregår totalt online.

Vi "ses" online 3 gange via webinars. 

Der er begrænset antal pladser på dette forløb! 

Allerede når du tilmelder dig vil du få adgang til et Intro kursus med kundalini yoga og lidt lækre opskrifter. På denne medlemsside kommer der til at ligge lydfiler, videos og manualer til dig. 

Programmets online webinars optages og derfor kan du være med i forløbet selvom du måske ikke har mulighed for at deltage LIVE på alle calls. 

Næste Essens Program starter d. 6 Juni. 


Er du i tvivl om du er et match til dette program så er du velkommen til at sende dine spørgsmål til contact@soul-fitness.dk og så finder vi ud af det. 

Som regel er det sådan at hvis du kan mærke et kald, er der noget du skal! 

Vi starter 6. juni men du får adgang til intro kurset så snart du melder dig til! 


Hemmeligheden Bag Succes

Vidste du at al succes afhænger af hvor bevidst du i virkeligheden er?

Når du bliver mere bevidst, bliver du automatisk sundere fordi du helt af dig selv bevidst vælger alt det der er ultimativt det bedste for dig i enhver situation – og derfor kommer du til at arbejde med at udvide din bevidsthed gennem øvelser.

"ITS ALL AN INSIDE JOB"

At hæve din bevidsthed vil give dig succes på disse tre planer:

FYSISK - vil du få en strålende sund og rask krop fordi din krop spejler din bevidsthed. Få en sund fordøjelse, slippe fra cravings og dulmeadfærd og få en stærk og smidig krop.

MENTALT – vil du komme til at lære dig selv bedre at kende via udforskning af dine tanker og følelser, så du kan gå ud i verden og stå op for dig selv for den du er uanset hvad andre mener om dig. Du er ikke længere bange for hverken uenigheder eller autoriteter.

SPIRITUELT – vil du finde ind til hvem du virkelig er og hvad meningen med dit liv er. Du bliver intuitivt skarp og slipper derfor tvivl og usikkerhed.


Nickoline Camille Johansson

Jeg har altid været hende pigen som har det bedst med at sidde i hjørnet for sig selv med en god bog en kop dejlig varm te, en notes bog og bare fordybe mig. Jeg ELSKER det. Det vilde er bare at jeg troede det var forkert. For når jeg kigger mig omkring er der tendens til at hylde en helt anden slags Kvinde end det. Jeg troede jeg skulle være som alle de andre jeg ser op til som bare står deroppe på scenen foran mange mennesker og stråler og fylder. De får jo klapsalver, jubel og anerkendelse. 

Jeg troede jeg skulle være som hende der træder ind i et rum hvor alle bare lægger mærke til hende. Hende den populære og meget udadvendte stjerne. Jeg troede jeg skulle være ligesom Gabrielle Bernstein. Se hende lige, hun har success, kærlighed og rigdom. 

Jo mere jeg spejlede mig i hende jo mere længdes jeg efter at være en anden end den jeg i sandhed er. 

Jeg skulle da bare komme over min enspænder tendens og i stedet indtage spotlightet. 

Jeg har sågar fået stemme- og performance træning så jeg kunne lære det! Jeg stod deroppe på scenen og rystede af skræk og læste min berømte elevatortale op. Du ved den der hvor du beskriver dig selv og ALT det du kan bidrage med til verden, på mindre end 2 minutter.

Men hvad nu hvis det bare ikke er sådan jeg er skruet sammen, hvad nu hvis jeg er her for at lære hvordan det er at være sensitiv, intuitiv skarp og dyb i en ikke så introvert venlig verden. 

Hvad nu hvis jeg skal træde ned fra scenen og i stedet lade "publikummet" stråle. 

Hvad nu hvis det slet ikke handler om mig men om DIG! Og respekt for den vi er, hver især. 

Jeg ved, jeg ikke er den eneste i denne båd, det kan bare være svært at se os! Fordi vi ikke anerkendes i samme grad, fordi vi ikke lægges mærke til i samme grad. 

Jeg er taknemmlig for alt jeg har lært på min vej for uden det sad jeg ikke her med denne vilde erkendelse i mit hjerte. 

Jeg er nu trådt ind på min sande mission. 

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at kalde mig selv og dig HJEM og vise at det er lige så meningsfuld at være en fordybelses-bogorm frem for en strålende entertainer i spotlight. 

En lille sludder i en hyggelig lille gruppe omkring en bog der lyser ens verden op kan være lige så healende. En accept af den vi selv er, inspirerer andre til at være lige præcis som den de er. 

Så er du med mig? Vær stolt af den du er, for selv helt tilfældige mennesker du møder på din vej kan du gøre en forskel for, med dit dybe, milde og nærværende tilstedværelse.


Hvad Siger Andre Om Deres Møde Med Nickoline Johansson:

"Kære Nickoline. Tusind tak for min tid forleden! Jeg gennem flere år haft ondt i solar plexus, i perioder værre end andre. Har ikke rigtig vidst hvorfor. Jeg havde min tid hos dig og havde ikke regnet med at du på en halv time kunne fjerne den smerte. Det var en stor oplevelse, at opleve den måde du arbejder på. Du er så empatisk, så fintfølende og så god til at guide én til selv at være 100% med i hele processen. Jeg har aldrig vidst hvor jeg havde ondt der, men det ved jeg nu. Det var en brik der manglede, den fandt du og fik hjulpet mig til at lægge perfekt på plads. Jeg mig nu hel! Af hele mit hjerte tak fordi du har samlet mig. Jeg har lært en ny side af mig selv at kende og er meget mere MIG! Jeg kan og vil anbefale dig til andre og vender tilbage til dig for at lære endnu mere. TAK for det du gør og fordi du er dig!" Charlotte  

"Opdatering. Der er så meget magi i luften! Vi er kun på vej ind i mentor forløbet med bitte små skridt. Men allerede er de drømme jeg længe har båret rundt på og som jeg kun kun har haft på skrift i en lille bog begyndt at komme. Ja mine vildeste drømme sker lige nu i denne stund. Jeg er så taknemmelig og tænk at det nu sker efter at vi er begyndt mentor forløbet. Der er sket så meget i de ting jeg har bedt om på en uge... Jeg er sikker på at den dag vi havde sidst og alle de skønne øvelser og meditationer har hjulpet mig energimæssigt at skubbe energien i den rigtige retning. Waaaaa og vi er lige begyndt 🍄 Jeg er så taknemmelig. Tak 🔮" B

"Det har været så godt, jeg er dybt taknemmelig. Alt er ændret. Jeg har en følelse af fred indeni, forkerthedsfølelsen fylder slet ikke så meget mere og jeg kan finde ud af at sige nej. Nicoline, du er så sej. Jeg elsker din kærlige, rolige, autentiske, anerkendende og opløftende måde at dele din viden på. Du har gjort en kæmpe forskel i mit liv, jeg er dybt taknemmelig." Mynte

"Jeg har været mere end tilfreds hele vejen igennem. Du har været så blid og smuk og rummet os alle sammen på den mest kærlige måde. Du var helt nede på jorden og man kunne mærke at du bare var dig. Undervisningsmaterialet var idengrad relevant og godt skrevet. Jeg er imponeret over din måde at formulerer sig både mundtligt og skriftligt og du har stor viden og er meget dygtig inden for dit felt. Ikke mindst ser du smuk og sund og dejlig ud at det kun er en fornøjelse at kigge på dig, dine fotos og dine videoer når du underviser. God vind fremover. Du har mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til vi ses igen lige pludselig. Namesté" Line

"Jeg har i forbindelse med min uddannelse hos Nickoline stiftet bekendtskab med Kundalini yoga. Jeg har været til flere sessioner hos hende og vi har som regel taget udgangs punkt i de kundalini øvelser, som har kunnet hjælpe mig med de udfordringer jeg stod med på netop det tidspunkt. Og hold da op hvor er udbyttet stor! Jeg har kunnet mærke fornyet energi, indre ro, flow og en fornemmelse af at verden bare kan komme an! Det er tydeligt at Nicoline går op i det med ild og sjæl og at det er der hendes store passion ligger. Hun er 110 % til stede i hendes arbejde, god til at lære fra sig og man er slet ikke i tvivl om at hun dagligt forkæler hendes egen krop og sind med denne fantastiske form for yoga!" Annemarie Vos

"Tænk en hel dag uden kamp flugt fornemmelse. Det var som at bade i luksus idag af at være sammen med jer for mig. 
Jeg er så fyldt med energi at jeg var nød til at ta til en svævebane når jeg kom hjem for at flyve med mit indre barn" 
B

"Tak fordi I var med til at gøre rummet i dag så trygt at det var det mest naturlige at give los for tårer der pludselig ville ud. Det var ret vildt for mig at opleve - og blive grebet. Eller skabt plads til. Jeg mangler stadig lidt ord for det. Stort var det.
Hvis du også længdes efter at blive endnu mere dig end du nogensinde har følt det før har jeg en god nyhed." 
M

"....Så kom jeg i tanke om den kundalini yoga øvelse som vi havde lært med at trække vejret ind i gennem munden og ud igennem næsten og armene ud til siden og til sidst blev jeg helt rolig igen og vandt fatningen helt af mig selv og jeg havde tilmed stået op for mig selv og ikke faldet i nogen offerrolle " 
L


Q & A  - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvem Er Dette Program For?

Dette er et 12 ugers online kursus specielt designet til dig, der brænder for at forbedre alle områder af dit liv og derigennem inspirere andre blot ved din autentiske tilstedeværelse i din kerne.

Uanset om du er interesseret i at lære om energi, selvhealing, yoga, og essens eller endda inspirere andre, vil dette program støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også).

Hvordan Er Dette Program Anderledes Fra Andre? 

Essens Programmet er helt unikt, det er meget kraftfuldt, let at benytte, og et program du ikke finder andre steder.

Dette program er resultatet af over 8 års opdagelse, optimering og erfaring med bogstaveligt 100vis af kvinder. Det er interaktiv, begejstrende og livstransformerende.

Du vil nyde godt af en unik adgang til mine teknikker og kraftfulde selv-coaching opgaver. Du får fantastiske bonusser. Og du vil opdage, hvordan du kan hjælpe andre ved at helbrede dig selv først. Der er virkelig intet andet ligesom dette.

Virker Energetiske Teknikker Virkelig? Er Det Videnskabeligt Bevist? 

Energi healing kan være baseret på den ældgamle Vediske videnskab, men den moderne videnskabs beviser til at understøtte det er overvældende. En række store universiteter og professorer har forsket og verificeret både eksistensen af energicentre i vores kroppe, og vores evne til at påvirke dem. Nogle af disse forskere er Dr. Valerie Hunt fra University of California, og Dr. Hiroshi Motoyama, grundlæggeren af den internationale sammenslutning for Religion og parapsykologi.

Lige så vigtig som den videnskabelige dokumentation er den erfaringsmæssige beviser. Google det og du vil finde utallige mennesker, der sværger til effektiviteten af energi healing. 

Hvor Lang Tid Går Der Før Jeg Kan Mærke Resultater? 

Der er mange variabler, der har indflydelse på hastigheden af din succes med disse teknikker. Personlige forhold, tilstanden af din energi, og din frekvens i praksis er alle faktorer, der kan påvirke dette.

Nogle mennesker oplever resultater ved deres første øvelse og for andre, kan det tage et par forsøg. Hvis din energi er helt blokeret, er du endda nødt til at have gået igennem hele programmet, før du ser bemærkelsesværdige resultater.

Hvad jeg kan love, er, at så længe du forpligter dig til at arbejde med din energi i det mindste et par gange om ugen, vil du se forbedringer. Og ved slutningen af de 12 uger, vil du føle dig helt forvandlet og havde en følelse af at være vendt hjem til DIG.

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.