6 MÅNEDERS YOGADANNELSES REJSE SOM STYRKER DIN FORBINDELSE TIL DIN ESSENS SÅ DU MED LETHED KAN UDLEVE DINE DRØMME 

På 6 måneder guider jeg dig igennem et lækkert og nydelsesfuldt program, som vil kalde dig hjem til din sande essens. Du vil forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Du får større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet, lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten få plads. Samtidig kommer du til at give slip på frygt og følelsen af at blive trådt på og overset.

Med en stærk forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig. 

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytter til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har bukserne på ift dit eget liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind livet. 

Programmet er et praktisk kursus, med trin for trin vejledninger, som sørger for at det ikke blot er svævende woo woo teorier for dig, men en praktisk SÅDAN GØR DU formel. Du bliver til undervisningen, så ved slutningen af kurset er du rent faktisk blevet til den du ønsker at blive. Du er blevet en opgradering af dig selv. Du har ændret din energi og dermed dit liv.

Min opgave er ikke blot at levere alt materialet til dig og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin, men også at støtte dig energetisk igennem rejsen. Mit løfte er at hvis du siger ja til dette program, siger du også ja til at jeg er din guide. Det job tager jeg meget seriøst. På det her program er jeg ikke fokuseret på den mængde personer jeg får på kurset. Jeg er fokuseret på at tiltrække de rette personer, en person der virkelig ønsker en opgradering og forvandling. En person der virkelig leder efter svar, til at gøre det spirituelle mere praktisk og integrere det. En person som i sin dybeste essens ønsker forvandling, og ønsker forvandling NU. 

Hvis det er dig, der føler en intuitiv tiltrækning til dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, hele kurset igennem.  


Tør du være den smukkeste, stærkeste, mest strålende version af dig selv? OG Samtidig være en af dem, der tænder gnisten i andre?

Jeg spørger dig, fordi min oplevelse er, at når du tør det! Bliver ALT muligt! 

IMG_6156.JPG

Er du en af de ildsjæle, der enten vil skabe et meningsfuldt liv, og gøre en forskel i verden ved at finde ind til din ESSENS?

Eller "bare" vil blive så afsindigt stærk i din kerne, at intet kan ryste dig? 

Du får ALLE redskaberne og hemmelighederne fra KUNDALINI UNIVERSET som er afgørende for om du:

 • FALDER I OG MÅ TAGE DIG SAMMEN ELLER NYDER EN DAGLIG KUNDALINI PRAKSIS UDEN BESVÆR

 • GEMMER DIG ELLER TØR STRÅLE

 • ER MEGET FORVIRRET ELLER HOVEDSAGELIGT MÆRKER EN DYB TILFREDSHED

 • FØLER DIG OVERVÆLDET, STRESSET OG UTILFREDS ELLER OPLEVER LYKKE, OVERSKUD OG TILFREDSHED

 • HELE TIDEN BLIVER USIKKER, I TVIVL OG SØGER SVAR HOS ANDRE ELLER HVILER I DIG SELV

 • FORBLIVER PLEASEREN ELLER STÅR UROKKELIG MED BEGGE BEN PLANTET SOLIDT I JORDEN

 • HOLDER DIG SELV TILBAGE ELLER TRÆDER IND I EGEN STORHED

 • DRØMMER DU OM AT BLIVE DEN STÆRKESTE, SUNDESTE, KÆRLIGSTE, SMUKKESTE OG VILDESTE UDGAVE AF DIG SELV

 • DRØMMER DU OM AT VÆRE EN  STRÅLENDE, OMVANDRENDE INSPIRATIONSKILDE FOR ANDRE?

 • DRØMMER DU OM LETHED I LIVET I STEDET FOR KAMP, STRESS, KONFLIKTER OG DEN DER FØLELSE AF AT VÆRE OVERVÆLDET?

 • DRØMMER DU OM AT SKABE ET MENINGSFULD LIV PÅ BAGGRUND AF DIN UNIKKE DHARMA?


6 MÅNEDERS KUNDALINI YOGA DANNELSES REJSE

Modul 1: AKTIVER GAVERNE FRA DIN BLODLINJE

Healing af dine rødder. Dine gaver fra din formødre er lagret i dig. Det samme er deres smerter og sår. Mønstrene igennem flere generationer vil gå igen og igen indtil det ramme den modige kvinde, som er klar til at heale og bryde det. Den kvinde er DIG. Denen healing kan ændre ALT i dit liv.

Modul 2: SJÆLENS SANG: Mantralogi

Dyk ned i teachings som dækker over dit livs rytme og sang. “don’t get lost in the song of the pain you’ve left for incarnations”. Brug lyden, rytmen og medicinen mantraerne holder, til at cleare denne smerte som bremser dig i at folde dig ud og træde ind i dit lys. Du aner ikke hvor dybt disse lyde kan gå ind og aktivere dine kirtler i hjernen som herfra vil vende tilbage til sin mest balancerede tilstand. Lær hvordan det at elske lyden af din egen stemme kan ændre hele opfattelsen af din virkelighed.

Modul 3: Selvhealing, Selvhypnose & Selvterapi

En stor del af kundalini teknologien består af vigtigheden ved at være din egen healer og terapeut. At vide du har alt medicinen indeni dig selv. Du behøver ingen stoffer udefra, om det så er ayahuasca, psykedeliske svampe, canabis, you name it! Din Pinealkirtel kan selv! I Kundalini yoga afkalker vi og tænder for din pinealkirtel, så den naturligt begynder at udskille det såkalde “spiritmolekyle” DMT som mange forsøger at jagte i diverse stoffer. Din verden bliver magisk og du vil ikke ældes på samme måde med Kundalini yogaens effekt på din indre biokemi! 🧘🏼‍♀️Get High on your own supply 🙏 Det er derfor kundalini yoga kaldes for yogaen for bevidsthed.

Modul 4: GONG: facelift og barndoms healing med gong

En gong bruges ofte i kundalini yoga til afslapningen og den har en regenererende effekt på dit nervesystem og hormonsystem. Jeg har aldrig sovet bedre siden jeg begyndte på dette hack. Det er ikke ligegyldigt hvordan og hvem der spiller gong, da gongen forstærker spillerens energifelt og lyden smelter dermed sammen med den som spiller. Det er ikke som sådan et instrument men en forstærker. Derfor hører jeg kun den af Harijiwan fra White sun, fordi han er gong master og med en meget dyb 40 årig spirituel praksis i sit felt. At lytte til gong skaber en høj frekvens og afsked med gamle neurotiske plader der har spillet i din underbevidsthed alt for længe. Og ved du hvad? I dit ansigt sidder der gamle spændinger du har samlet på op igennem din barndom. Disse spændinger kan en gong gå ind og ændre på, det vil jeg fortælle dig hvordan, det handler nemlig om de mønstre du fastholder i din underbevidstheden. Derfor kan en gong også give et naturligt facelift.

Modul 5: THE FREQUNCY OF LOVE: Dit livs kærlighed

Dette modul handler både om hvordan du kan åbne dig op for ægte kærlighed, heale gammel hjertesorg, elske dig selv endnu dybere. Og ikke mindst tappe ind i det livet handler om, THE FREQUNCY OF LOVE. Hjertechakraet er det mest magnetiske, tiltrækkende og beskyttende du har. Når du formår at leve ud for det bliver din drømme lettere til en realitet. Du åbner op for mere kreativitet, dybere relationer og ægte kærlighed.

Modul 6: BUSINESS: Dharma, Rigdom & Victory

 Den største hemmelig bag succes i din business er at VÆRE DIG SELV. men det kan være lettere sagt end gjort, derfor har alt det vil har lavet indtil nu på essensprogrammet når du kommer til denne fase tydeliggjort overfor dig selv hvem du er og hvordan du træder endnu mere ind i dig selv. Nu skal vi arbejde med at bliver stærke nok til at være så lysende, succesfulde, smukke, unikke og intelligente som muligt. Vi er alle programmeret til at udstøde de folk som tør være sig selv så det kræver mod at komme over den dybe frygt.


BONUS: STARDUST: ASTROLOGI & KUNDALINI PROGRAM

astrologi+kundalini+yoga+yogi+bhajan+astrology+kursus+online+meditation+stardust+retreat.png

Værdi 2000kr (inkluderer ikke personlig session)

ØG DIT FLOW MED KUNDALINI & ASTROLOGI: Lad universet arbejde for dig

En stor del af kundalini teknologien understreger vigtigheden af at synkronisere dit indre system med det kosmiske system og på den måde blive mere forbundet til flowet af tid og rum. Yogierne kalder det “time codes”. Når du forstår tid og rum, og er forbundet til kosmos vil mulighederne præsentere sig for dig en efter en, og du vil have den rette mængde energi til at gribe dem. Hele dette program handler om at optimere din forbindelse så du kan tiltrække de rette resourcer ind i dit liv, ved at være på rette sted, i rette tid.


KUNDALINI YOGA - Tiltræning, Magnetisme og selvværd

IMG_6164.JPG

Kundalini yoga er en vigtig brik i dette forløb fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Grunden til at du ikke kan forstå hvorfor dine drømme ikke går i opfyldelse. De ting der blokerer for dit selvværd så som frygt, tvivl, bekymringer, skal forløses og den nemmeste måde at gøre det på er ved at ryste det ud af kroppen, bevæge kroppen og mærke kroppen.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtige for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, det finder kundalini yogaen helt selv frem til. Det der skal forløses, forløses og det der skal styrkes, styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, friere og mere nydelsesfuldt. Der hvor alle brikkerne falder på plads. Det ønsker jeg også for dig!  


Hvad Sker Der Når Du Lever Dit Liv Med Din Essens Som Guide? 

 

IMG_6189.JPG

Når du lever i kontakt med din sande Essens, vil du nemt manifestere succes i alle områder af livet.

Det er fordi, når din energi er justeret og tilpasset, behøver du ikke opleve tvivl, angst, frustration eller selv-sabotage.

I stedet vil du nyde hvert minut af dit liv, og ofte finde dig selv opslugt i kærlighed og lykke.

Når du kigger på energien af succesfulde mennesker, har de alle det til fælles at de lever et liv der er tro mod deres ægte essens.

Uden undtagelser!

Deres energi flyder stærkt og er i harmoni med deres ægte essens. Som et meget naturligt resultat, bruger de deres naturlige gaver til bl.a. at skabe ekstraordinære virksomheder, nye projekter og positive forandringer.

Andre mennesker ja endda samfundet ser op til dem. De lever med formål og mening, i kraftig alignment med deres essens ... og som et resultat, opnår de fantastiske ting (og penge strømmer til dem, rigeligt med penge).

Og det hele starter med at komme i alignment med din ægte essens.

 


SÅDAN FOREGÅR REJSEN

Du får en undervisningslydfiler og yoga videos til hvert modul.

Materialet vil kan også hentes ned på din computer som lydfiler så du fx kan tage undervisningen med ud på en eventyrlig gåtur. 

Du får online gruppe support hvor du kan stille mig spørgsmål 24/7 og Online Livstreamings kundalini yoga undervisning af mig. 

Du får adgang til et VIP online undervisnings space hvor dine kundalini yoga videos, Healings lydfiler og undervisnings manualer og alt materialet vil ligge til download. Du kan dermed tage forløbet i det helt eget tempo og yderligere studere det selv når forløber slutter. 

Det er som hovedregel et online forløb. Det betyder at du sidder derhjemme i dine egne private omgivelser (måske med tæppe stearinlys og en kop kvinde styrkende urtete). Undervisningen er perfekt tilrettelagt til den sensitive introverte sjæl. Det eneste, du skal, er at sætte dig godt til rette, læne dig tilbage og tage imod. Lade mig guide dig blidt igennem programmet.

Og vi kickstarter forløbet med en workshop i kbh eller via livestream. Du får GRATIS mulighed for at deltage på denne workshop når du køber dette online essensprogram. 

Vi afslutter forløbet med fejrings Ceremoni. Det er vigtigt at fejre enhver sejr så kroppen og hjernen virkelig forstår, hvor store fremskridt du har gjort og ikke bare siger, nå var det, det for så at fortsætte de gamle fastløste mønstre. 

I trygge omgivelser går vi sammen gennem hele transformations processen. For det er i trygge rammer vi lærer og integrerer bedst!


DET HER ER dit liv! DET ER NU DU VIL FORBINDE DIG MED DIN SANDE ESSENS, DIN KERNE, DIN SJÆL, DIN INTUITION. DET ER NU!

DSCF6044.JPG

Du er her for at bidrage med det du kan! Ellers vil du føle dig tom og utilfreds indeni. Og det er det vi ser ske på planeten lige nu. Der er mange mennesker som føler sig fortabt pga dette. Og der sker en forvirring ift hvorfor vi er her. Der er ingen kontakt til essensen indeni.

Derfor leder vi forgæves udenfor os selv og tror vi kan finde det i plantemedicin som fx ayahuasca, medicinsk cannabis eller psykedeliske svampe. Det er en eksternalisering fra universets krafter indeni dig selv, og fra din essens. Fordi vi i virkeligheden ikke har lyst til at det hårde spirituelle arbejde. Vi vil have quickfixes også indenfor spiritualiteten. For hvor mange har lige lyst til at sætte sig ned og se sig selv i øjnene? Uanset hvordan den her afskærelse fra din essens ser ud, hvis vi ikke føler vi bidrager med det vi kan, vil vi føle os utilfredse, ikke realiseret, ulykkelige uanset hvordan livet ser ud. Dvs du kan have det perfekte liv, med det perfekte hjem, perfekte kæreste, perfekte familie, perfekte karriere, masser af penge, og stadigvæk føle dig dybt ulykkelig indeni. Men hvis du ikke giver den ting du er inkarneret her for at give, vil du føle dig tom indeni. 

Og lige nu bevæger vi os mod et skelsættende år, 2020 hvor bevidstheden på planeten er ved at ændre sig. Det skaber et enormt pres på vores psyke. Og det pres tvinger os til at se indad og spørge os selv “har du tænkt dig at give dit bidrag?” Det er presset af evolutionen. Som bliver større og større. Nu mere end nogesinde før er der behov for at du vender hjem til din essens.

Bevæger vi os tilbage til mantra teknologien, fundamentet i kundalini yoga, kan vi se at vi bruger lyd for at åbne vores evne til at skabe forbindelse til vores indre visdom, essensen. Vi kan begynde at organisere de neurologiske sekvenser. Og der er en neurologisk sekvens til vores apati, neuroser, frygt, angst, depression, alenehed som vi kan ændre ved hjælp af mantra. Vi har også det som Yogi Bhajan kaldte for cold depression. Og grunden til at han kaldte det dette navn, er fordi det faktisk føles som kulde i kroppen. Og nogengange når du meditere kan du mærke en form for kulde som indtræder din krop og det er et tegn på at du er ved at løfte den kolde depression ud af kroppen. Det kan også opleves som koldsved eller kuldegysninger. Det er også den følelse af at kigge rundt og alt ser perfekte ud i sin fine perfekte skal, men følelsen indeni er fuldstændig tomhed og ensomhed, det er et tegn på en mangelfuld kontakt til din essens. Din livsgnist, din kontakt til livskraften, universet eller guddommeligheden eller hvad du vil kalde det. Den her power som skubber dig til at udvikle dig, så du kan give dit bidrag som du er kommet her for at udleve og aflevere. Lad din essens få plads.


Hvorfor skal du med på Essensprogrammet?

DSCF6470.JPG

 1. Det er et globalt problem at kvinder føler sig usikre, utilfredse med kroppen, sexlivet og finanserne. Derfor bruger vi specifikke yogasæt til at fylde dig op indefra som en indre kærligheds kop. Så du altid selv har svarene og løsningerne i selv de mest udfordrende situationer. Du bliver din egen shaman, healer, terapeut. Og får installeret i hver en celle at du er GOD NOK. 

2. Drømmene er sat på pause til fordel for moderskabet og presset fra samfundet om ALT det kvinder skal leve op til... Og det gør ikke verden til at bedre sted at være, tværtimod. Du får bygget et stærkt fundament og en ubegrænset mængde energi, så uanset hvad, vil du føle dig stærk, stå op for dig selv, som om dine rødder er dybt forankret i jorden uden at glemme dig selv – selv i den vildeste sandstorm.

3. Vi lever i en tid hvor det ikke længere er nok at vide, læse og studere noget... Det handler om at OPLEVE det, LEVE det, MÆRKE det som en sandhed dybt i din kerne og i din krop. Med kundalini yoga bliver flyvske abstrakte esoteriske begreber som selvkærlighed, selvværd og sjælekontakt noget du ER og VED. Ikke bare noget du har læst i et magasin eller selvhjælpsbog. Vi gør det arbejde der skal til.

4. Der tages udgangspunkt i lige præcis det din krop har brug for lige nu og her fordi kundalini yoga er som en adaptogen urt og specielt sat kriya som vi skal lave dagligt justere på det DU har behov for. 

5. Vi har brug for hinanden for at vokse. Kvinder har brug for anerkendelse fra hinanden. Der findes nok sammenligning, præstation og facade derude. Det sidste vi har brug for er at bedømme hinanden. "Hvem bar' gallakjolen bedst Rihanna eller Beyoncé?" se hvordan mode industrien og medierne så "smart" holder os fast i bedømmelses og sammelignings mindsettet. I vores private facebook gruppe kan vi sammen føle at vi gør det her som en tribe! Vi er ikke alene og her er det kun tilladt at se hinanden fra det højeste sted, her er der ingen pegenfingre eller opdragelse af hinanden.


"Når du er dig selv træder du for alvor ind i din magnetisme" Nickoline Camille


ESSENS Trænings Information

HVORDAN DE NÆSTE 6 måneder VIL TRANSFORMERE DIG (OG DE MANGE MENNESKERS LIV DU VIL MØDE PÅ DIN VEJ fordi din udstråling er krystalklar og DIN ENERGI ER opløftende) 

Her Er Præcis Hvad Du Vil Få Over De Næste 6 Måneder:

✓ Et Kundalini Yoga Intro Kursus 

✓ HELT NYE undervisnings lydfiler (som en slags sprød podcast du kan tage med dig ud på en gåtur)

✓ Yogi Hacks til hvert modul

✓ Yogasæt Videos

Kundalini Meditations Videoer der bringer dig tilbage til din inderste kerne

✓ 3 x Bali Retreat online - Slip let energetiske blokeringer i kroppen og tænd dit indre lys, aktiver din essens. (værdi 6000kr)

✓ 1 x Workshop i KBH eller Livestream (værdi 750kr)

✓ 1 x Fejrings Ceremoni i KBH eller Livestream (værdi 750 kr) 

✓ Online Gruppe Coaching/sparring Via vores lukkede Facebook supportgruppe - Dit nye SISTERHOOD

✓ 20 livestreams optagelser,  Klasser Med Kundalini Yoga og Meditation så du bevarer motivationen og connecter med mig

STARDUST: kundalini & astrologi program: ØG DIT FLOW MED KUNDALINI & ASTROLOGI: Lad universet arbejde for dig (værdi 2000kr)

Og meget meget mere....


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne

3 x BONUS Bali Vibes til dig:

Du modtager hele 3 x Kundalini Bali Retreatet (fra 2017 + 2018 + 2019) i online form til dette Essensprogram. Det betyder flere timers Kundalini Yoga, Meditation og Lectures som kun deltagerne på retreatet ellers har haft adgang til. Indholdet er dybt transformerende og vil skabe forandringer for dig i dit liv. Du vil blive mere DIG. Hvis du er ærgerlig over at du ikke var med mig på Bali, er det her ren balsam for sjælen. Du modtager masser af varme Bali vibes hjem i din stue. (værdi 8000kr) 


PRIS

Din investering for et online forløb med mig over 6 måneder, er kr. 5999 inkl. moms  PLUS du får en lang række kundalini yoga videoer, meditationer og undervisnings lydfiler. 

Pris ved tilmelding inden 1. oktober 4499kr

værdi for over 20.000,00 kr

DU KAN OGSÅ BETALE I 2,3,4 ELLER 5 RATER du klikker blot på knappen og vælger

Skal du med på hold 9? Dette Efterårshold er nr. 9 Essensprogram. Programmet justeres hele tiden, nyt kommer til og redigeres og opdateres. Det er aldrig det samme! nye videos, nye manualer og nyt visdom. Jeg lægger hele min sjæl i dette program og dermed giver jeg dig det bedste program nogensinde. Denne gang har du en månecyklus til at fordybe dig i hvert modul.  


"Når du er DIG handler du ikke længere ud fra frygt, tvivl eller forsøger at imponere nogen, du kan lade flowet åbne sig for dig - Vi kan bruge mantraet ONG NAMO GURU DEV NAMO " Nickoline Camille


PRAKTISK

32f3a69970d1bcfcdf51874315efec2f.jpg

Programmet foregår fra 28. okt - 23. April. Du får adgang til et modul hver nymåne. + en start workshop i kbh og afslutning i kbh. Materialet er dit for evigt, også efter forløbet slutter.


ESSENSPROGRAMMET #9 STARTER 28. OKTOBER

IMG_6057.JPG

Er du i tvivl om du er et match til dette program så er du velkommen til at sende dine spørgsmål til contact@soul-fitness.dk og så finder vi ud af det. 

Som regel er det sådan at hvis du kan mærke et kald, er det noget du skal! 

Vi starter 28. oktober og du får adgang til et intro-materialet så snart du tilmelder dig.


Hemmeligheden bag success i livet på alle områder

IMG_7128.jpg

Vidste du at al succes afhænger af hvor bevidst og selvsikker du er?

Når du bliver mere bevidst, bliver du automatisk sundere fordi du helt af dig selv bevidst vælger alt det der er ultimativt det bedste for dig i enhver situation – og derfor kommer du til at arbejde med at udvide din bevidsthed gennem YOGAEN FOR BEVIDSTHED = KUNDALINI YOGA.

"IT'S ALL AN INSIDE JOB"

At hæve din bevidsthed vil give dig succes på disse tre planer:

FYSISK - vil du få en strålende sund og rask krop fordi din krop spejler din bevidsthed. Få en sund fordøjelse, slip for cravings og dulmeadfærd og få en stærk og smidig krop.

MENTALT – vil du komme til at lære dig selv bedre at kende via udforskning af dine tanker og følelser, så du kan gå ud i verden og stå op for dig selv for den du er uanset hvad andre mener om dig. Du er ikke længere bange for hverken uenigheder eller autoriteter. Dermed vil du blive en magnet for de rette mennesker, relationer, partner.

SPIRITUELT – vil du finde ind til hvem du virkelig er og hvad meningen med dit liv erDu bliver intuitivt skarp og slipper derfor tvivl og usikkerhed.


Nickoline Camille

IMG_6908.JPG

Nickoline Camille er Kundalini-yoga- & Meditations-lærer på en mission for at inspirere dig til at leve et liv i dyb kontakt med hjertet. Igennem kundalini-yogaens transformerende pallette af teknikker vil du lettere kunne leve et liv, hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme - også selvom det kræver at stå udenfor flokken. Nickoline er oprindelig uddannet sygeplejerske, men for syv år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej som Kundalini-yoga lærer. 

Efter bruddet med det “normale” liv lever Nickoline nu af sin passion. Med en succesfuld online business og yoga retreats rundt omkring i verden. Hun er den eneste succesfulde fuldtids kundalini lærer i Dk og den yngste kundalini-lærer med mest erfaring inden for kundalini-yoga universet og bringer et nyt og frisk pust til den gamle teknologi. Et pust der gør det muligt at forene østens mystik med vestens jordnære videnskabelighed.

“Nickoline er en fantastisk underviser i Danmark” Guru Jagat


HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGER PÅ ESSENSPROGRAMMET:

Tidligere deltagere har komplet forvandlet mange forskellige facetter af deres liv med Essensprogrammet. Lige fra en krop fri fra smerter og hormonforstyrrelser, relationer fuld af nærvær og dybde, et job med mere passion og flere penge på kontoen. Tænk bare hvad 6 måneders intensiv praksis på daglig basis vil gøre for DIT liv!  

"Jeg har været på en 5 måneders fantastisk rejse med Nickoline som mentor og det er det bedste der er sket for mig. Jeg har funde hjem til mig selv og fundet t ud af hvad vej jeg skal i livet og at drømme som jeg hidtil kun har drømt om faktisk kan virkeliggøres. Nickoline er en fantastisk smuk sjæl som er med dig hele vejen og som guider dig. Jeg forsætter min rejse med Nickoline som læremester i hendes online kundalini gym. Tak af hjertet Nickoline <3<3<3. Sat Nam" Vibeke, hold 7 deltgaer 

"Jeg kan mærke mig selv mere end da jeg startede forløbet. Jeg er så glad for dette forløb - har kunne gennemføre på trods af 3 store rygoperationer, det er som om min krop har manglet lige præcis kundalini yoga" Christina, hold 7 deltager

"Essensprogrammet har været en smuk rejse tilbage til mig selv. Jeg er dybt taknemmelig! Ikke mindst for smukke Nickolines helt særlige energi & nærvær & viden, som hun på sin helt egen unikke måde deler. Nickoline har en særlig evne til formidle, og det er tydeligt at hun har hele sit hjerte med. Essensprogrammet & Nickoline åbnede nogle døre i mig, som længe havde været lukket. Og at bruge disse måneder på programmet samt de workshops undervejs, har været en ubeskrivelig støtte i min personlige udvikling, og i rejsen tilbage til min essens. Jeg giver med kærlighed & ære, min varmeste udtalelse til dette tranformerende Essensprogram & ikke mindst til smukkeste Nickoline. Af hjertet tak, Namaste, Sat Nam" Sharon Hold 7 deltager

"Jeg har nydt Nickolines selskab ugentligt, hendes passion for. kundalini yogaen er smittende, derfor er det skønt, at jeg kan gå tilbage og se alle videoerne igen.
At følge 8 uger giver en daglig fokus på det der bringer en tættere på egen essens, for hver dag nærmer man sig stille og rolig, målet eller nærmere sagt de første mål, der kom nye mål bagefter, som der kan arbejdes på. Nyd rejsen. Tak og Sat nam"
Yvonne, Hold 6 deltager

"Dette program har tydeligt gjort mit forhold til mig selv. Min krop,min psyke,min indstilling og mine reflektioner.
Det handler i høj grad for mig om,at der bliver sat ind på alle fronter, på en gang. Mantraer, forbindelsen til det højeste i en selv, universet og kroppen, underbevidstheden. Yogaen og styrkelsen af hormoner og nervesystem. Det føles som en gennemgribende renovation og opgradering af hele mig og faktisk mere til<3"
Gitte, Hold 6 deltager

"Programmet har skabt ro i mit indre kaos. Det har stabiliseret mit sind. Jeg har stadig meget arbejde foran mig, men jeg er på vej og kundalini yogaen er god" Jeanette, Hold 6 deltager

"Kære Nickoline. Tusind tak for min tid forleden! Jeg gennem flere år haft ondt i solar plexus, i perioder værre end andre. Har ikke rigtig vidst hvorfor. Jeg havde min tid hos dig og havde ikke regnet med at du på en halv time kunne fjerne den smerte. Det var en stor oplevelse, at opleve den måde du arbejder på. Du er så empatisk, så fintfølende og så god til at guide én til selv at være 100% med i hele processen. Jeg har aldrig vidst hvor jeg havde ondt der, men det ved jeg nu. Det var en brik der manglede, den fandt du og fik hjulpet mig til at lægge perfekt på plads. Jeg mig nu hel! Af hele mit hjerte tak fordi du har samlet mig. Jeg har lært en ny side af mig selv at kende og er meget mere MIG! Jeg kan og vil anbefale dig til andre og vender tilbage til dig for at lære endnu mere. TAK for det du gør og fordi du er dig!" Hold 4 deltager Charlotte  

"...Selve øvelserne og meditationerne styrker så meget min krop . Jeg mærker en forskel for hver dag. Jeg mærker min krop bliver stærkere og jeg mærker styrke i den jeg er. Det er fedt at få vejledning i at komme tættere på min essens. Jeg er mere bevidst. Det er alt sammen meget nyt for mig, da jeg altid har arbejdet for at glemme og gemme. ELSKER yogaen og meditationerne, selvom min mine arme, ben og ryg er som spagetti - men som sagt, jeg mærker mere og mere styrke for hver dag. Jubbbiii Det er også fedt at få fokus på hele mig" Hold 5 deltager

"Tusinde tak for det flotte og velstrukturerede kursus. Du har en fantastisk måde, at få de svære ting, gjort let forståeligt på, og alle dine spændende videoer er jeg meget imponeret over. Jeg har fået meget ud af kurset, og hviler mere i mig selv, og en måske - lidt pudsig ting - så øver jeg mig stadig på at "trække vejret rigtigt". Så selv da jeg var syg, var det en af de øvelser jeg fik gjort." Irene, Hold 5 deltager  

"Kære Nickoline
Jeg har haft meget stor glæde af hele forløbet. Det har givet mig så meget på så mange planer. Jeg er helt bevidst om, at det her kun er starten, og det er da også derfor, at jeg tager en tur mere.
Du er en fantastisk person og formidler. Du formår at være nærværende, stærk og smuk. Ren i hjertet. Du rammer og løfter tilhøreren. Du behersker naad. Du besidder stor indsigt, og dit budskab går rent ind hos læseren/tilhøreren. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg har fundet dig og kundalini yogaen."
Hold 5 deltager

"Det har været lærerigt, spændende og inspirerende at følge Essensprogrammet. Med Essensprogrammet har jeg fået en viden og et fundament at opbygge min egen daglige kundalini yoga praksis op omkring. Og det er netop dette, som er en af de bedste ting jeg tager med mig – at jeg efter de 8 uger ikke blot behøver følge det program, som uge efter uge blev opbygget i Essensprogrammet, hvis jeg føler, der er en anden måde, der giver mere mening for mig. For mig har det været fantastisk at følge det fastlagte program, men i ligeså høj grad motiverende at opbygge den viden og opmærksomhed i mig selv, der har resulteret i, at jeg i dag kan mærke, hvad jeg har brug for af de forskellige øvelser, som jeg i Essensprogrammet er blevet undervist i. Det har været rigtigt godt med de oploadede videoer, som jeg stadig aktivt bruger, når jeg skal lave de forskellige yoga set. Nickoline er en inspirerende underviser, som tålmodigt svarer på alle spørgsmål og med hendes rolige og venlige stemme bliver det rum hun skaber meget behagelig at være i, selvom hendes guidning primært er online, hvilket ikke nødvendigvis gør det nemmere at nå ud, men Nickoline når ud til dig derhjemme, selvom hun ikke fysisk er til stede. Undervisningen er nem og lige til at gå til, yderst skrevet og fortalt i et sprog, der giver mening. Det hele er nede på jorden men med vidtrækkende gode konsekvenser. Og forandringen kommer. Det gjorde den hvert fald for mig. Og jeg er sikker på jeg har endnu mere i vente end det jeg allerede har erfaret. Helt konkret kunne jeg allerede i uge 2 mærke energien i mig rejse sig fysisk i form af noget jeg bedst kan beskrive som en rokken startende ved bunden af rygsøjlen. Det er en skøn fornemmelse. Jeg havde nok håbet at alle mine forandringer humørmæssigt ville stoppe. Det gjorde de ikke. Og vil aldrig gøre det. Til gengæld har jeg med meditationerne og yogaen fundet en måde at leve fredeligt med dem, anerkende dem og vide at de er en del af livet ligeså naturlig som det er at trække vejret. Motivationen har vekslet ugerne igennem og det har ikke hele tiden været let at holde ved. Heller ikke efter de 8 uger. At holde ved har dog givet mig så stor en tro på den ro og ballast som kundalini yogaen giver mig med på min vej, at jeg efter mindre motiverende perioder altid vender tilbage. For mig har jeg fundet ud af at nøglen til en mere konstant motivation er at afveksle min daglige yoga både i øvelser og tidsmæssigt. Jeg kan kun give Nickoline og Essensprogrammet de bedste anbefalinger med på vejen. Og har allerede anbefalet hende til en anden og kunne sagtens forestille mig at deltage i Essensprogrammet igen, da det hele tiden udvides og udvikles, eller på nogle af de andre aktiviteter hun udbyder." Jane, Hold 5 deltager


"Det er super fedt at have en praksis man udfører hver dag. Jeg ved, at jeg starter dagen med at gøre noget godt for mig selv og det giver mig stor tilfredstillelse. Jeg nyder hver aften at skrive taknemmelighedsdagbog. Jeg kan mærke effekten af meditationerne og yogaen, og det er motiverende." Hold 5 deltager

"Det har været så godt, jeg er dybt taknemmelig. Alt er ændret. Jeg har en følelse af fred indeni, forkerthedsfølelsen fylder slet ikke så meget mere og jeg kan finde ud af at sige nej. Nickoline, du er så sej. Jeg elsker din kærlige, rolige, autentiske, anerkendende og opløftende måde at dele din viden på. Du har gjort en kæmpe forskel i mit liv, jeg er dybt taknemmelig." Mynte, Hold 1 deltager

"Jeg har været mere end tilfreds hele vejen igennem. Du har været så blid og smuk og rummet os alle sammen på den mest kærlige måde. Du var helt nede på jorden og man kunne mærke at du bare var dig. Undervisningsmaterialet var idengrad relevant og godt skrevet. Jeg er imponeret over din måde at formulerer sig både mundtligt og skriftligt og du har stor viden og er meget dygtig inden for dit felt. Ikke mindst ser du smuk og sund og dejlig ud at det kun er en fornøjelse at kigge på dig, dine fotos og dine videoer når du underviser. God vind fremover. Du har mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til vi ses igen lige pludselig. Namesté"  Line, Hold 1 deltager

"De første dage med programmet var en udfordring, og jeg synes det var alt for langt og jeg kedede mig under meditation. I dag på en søndag glædede jeg mig til at komme op og lave det. Det føles rigtigt godt, uden jeg kan definere det, og jeg bliver meget tilfreds med mig selv." Hold 5 deltager

"Når nu jeg vågner kl. 5.13 på en søndag, og mantraerne med det samme kører i hovedet, mens kroppen vil på måtten, så er jeg vist ok i mål med at få skabt en daglig praksis, der virker ;) Gaaaab... Men jeg er (næsten) vågen nu " Hold 5 deltager

"Jeg elsker dit nye Essensprogram, Nickoline. Det er inspirerende, motiverende og overskueligt, og jeg har endelig fundet vejen til min daglige egenomsorgs-praksis, hvor jeg lader batterierne op og forbinder mig med min vision. Tak" Leanne, hold 5 deltager

"Det har været et grundigt og omfattende materiale på både skrift og i videoer - undervisning og meditationer / yogaøvelser. Der er materiale til at arbejde med i lang tid." Marianne, Hold 5 deltager

"Jeg har observeret, at jeg er blevet roligere. Ting, jeg tidligere ville være blevet vred og irriteret over rør mig ikke på samme måde. Jeg betragter mine tanker og konstaterer at jeg reagerer anderledes. Fryder mig over denne forandring. Jeg har lagt mærke til, at jeg trækker vejret færre gange. For sjov testede jeg, hvor længe jeg kunne holde vejret. Det blev til 2,5 min. Ikke vildt længe, men så alligevel. Tror det kan blive endnu længere hvis jeg tester det i forbindelse med meditationerne og yogaen. Kundalini yogaen har mange uforudsigelige effekter på kroppen :0) Tak for alt den viden, du har delt med os her på holdet. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fundet dig og kundalini yogaen. I vil fremover være en fast del af min dag :0)" Hold 5 deltager

"Et helt fantastisk forløb - jeg har lært så mange nye sider af mig selv at kende, - og ved nu at jeg vil vælte mig i nye og spændende oplevelser og de vil hjælpe mig videre på min rejse i livet. Nickoline har givet mig de vildeste redskaber - jeg er dybt taknemmelig. En rejse jeg vil anbefale alle! Af hjertet tak!" Hold 5 deltager

"Jeg er dybt taknemmelig for at have deltaget i Essens Programmet de sidste 8 uger. Det har været et helt unikt forløb, som jeg helt klart kan anbefale <3 Uge for uge har jeg oplevet, hvordan jeg er kommet tættere og tættere på, hvem jeg virkelig er. Masker er blevet smidt, gemt vrede-, offerroller- og afhængigheder er sluppet. Selvkærlige handlinger er blevet plejet og budt velkommen i mit liv. Forløbet har givet mig en værktøjskasse med smukke værktøjer, som jeg kan tage frem, når jeg er på vej væk fra mig selv. Jeg føler mig tryg og oplever en stor fred i sjælen. Jeg vil gerne sige et stort TAK til Nickoline, som med sit rolige væsen har formidlet et kompetent og gennemtænkt materiale på en kærlig, omsorgsfuld og autentisk måde <3 Sat Nam" Eva, Hold 5 deltager

"Nickoline er en super dygtig og erfaren guide og underviser, som formidler de fysiske øvelser og meditationerne med stort nærvær og enkelhed. Hun er en lysende sjæl med en tydelig passion for at hjælpe os til at sprede lys, kærlighed og energimæssigt velvære i hverdagen" Joyann

"Jeg er helt vild med Nickolines undervisning :-) jeg lever mig her!t ind og glemmer tid og sted :-) hun er super dygtig til at undervise" Christina Larsen

"Fuldstændig i top undervisning, utrolig sød og hjælpsom ved spørgsmål, kan så meget anbefales" Battina Christensen

"Helt fantastisk undervisning hvor man grundigt bliver guidet gennem alle øvelserne 👌🏽 Nicoline er en virkelig dygtig underviser der formår at forklare formålet med hver enkel øvelse vi gennemgår. Skøn energi . Kan på det varmeste anbefales 🌟" Nauja Fellah

"Jeg blev i den grad inspireret af dit skønne væsen og den gode grundige undervisning - kundalini yoga mødte jeg for første gang formidlet fra dig og sikke et frø du plantede som bare har vokset sig til en stor glæde og styrke for mig. Kan kun anbefale andre at mærke efter om det har samme effekt for jer!" Karin Majlund

"


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem Er Dette Program For?

Dette er et 6 måneders online kursus specielt designet til dig, der brænder for at forbedre alle områder af dit liv og derigennem inspirere andre blot ved din autentiske tilstedeværelse i din kerne.

Uanset om du er interesseret i at lære om energi, selvhealing, yoga, og essens eller endda inspirere andre, vil dette program støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også).

Hvordan Er Dette Program Anderledes Fra Andre? 

Essensprogrammet er helt unikt, det er meget kraftfuldt, let at benytte, og et yoga program du ikke finder andre steder.

Dette program er resultatet af over 10 års opdagelse, optimering og erfaring med bogstaveligt 100vis af kvinder. Det er interaktiv, begejstrende og livstransformerende.

Du vil nyde godt af en unik adgang til mine teknikker og kraftfulde selv-coaching opgaver. Du får fantastiske bonusser. Og du vil opdage, hvordan du kan hjælpe andre ved at helbrede dig selv først. Der er virkelig intet andet ligesom dette.

Virker Energetiske Teknikker Virkelig? Er Det Videnskabeligt Bevist? 

Energi healing kan være baseret på den ældgamle Vediske videnskab, men den moderne videnskabs beviser til at understøtte det er overvældende. En række store universiteter og professorer har forsket og verificeret både eksistensen af energicentre i vores kroppe, og vores evne til at påvirke dem. Nogle af disse forskere er Dr. Valerie Hunt fra University of California, og Dr. Hiroshi Motoyama, grundlæggeren af den internationale sammenslutning for Religion og parapsykologi.

Lige så vigtig som den videnskabelige dokumentation er den erfaringsmæssige beviser. Google det og du vil finde utallige mennesker, der sværger til effektiviteten af energi healing. 

Hvor Lang Tid Går Der Før Jeg Kan Mærke Resultater? 

Der er mange variabler, der har indflydelse på hastigheden af din succes med disse teknikker. Personlige forhold, tilstanden af din energi, og din frekvens i praksis er alle faktorer, der kan påvirke dette.

Nogle mennesker oplever resultater ved deres første øvelse og for andre, kan det tage et par forsøg. Hvis din energi er helt blokeret, er du endda nødt til at have gået igennem hele programmet, før du ser bemærkelsesværdige resultater.

Hvad jeg kan love, er, at så længe du forpligter dig til at arbejde med din energi i det mindste et par gange om ugen, vil du se forbedringer. Og ved slutningen af de 6 måneder, vil du føle dig helt forvandlet og have en følelse af at være vendt hjem til DIG.

Hvad nu hvis tiden ikke passer ind i mit liv lige nu? 

Intet problem. Du har adgang til forløbet for evigt så du kan blot gennemgå programmet i dit helt eget tempo. Alt kan downloades så du kan endda tage det med på ferie ect. 

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.

“Creation is ready to serve you, if you just be you.” - Yogi Bhajan

“Creation is ready to serve you, if you just be you.” - Yogi Bhajan