6 MÅNEDERS YOGA PROGRAM DER BRINGER DIG TÆTTERE PÅ DIN KERNE SÅ DU KAN FÅ OPFYLDT DINE DRØMME MED LETHED

På 6 måneder guider jeg dig igennem et lækkert og nydelsesfuldt program, som vil kalde dig hjem til din sande essens. Du vil forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Du får større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet, lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten få plads. Samtidig kommer du til at give slip på frygt og følelsen af at blive trådt på og overset.

Med en stærk forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig. 

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytter til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har bukserne på ift dit eget liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind livet. 

Programmet er et praktisk kursus, med trin for trin vejledninger, som sørger for at det ikke blot er svævende woo woo teorier for dig, men en praktisk SÅDAN GØR DU formel. Du bliver til undervisningen, så ved slutningen af kurset er du rent faktisk blevet til den du ønsker at blive. Du er blevet en opgradering af dig selv. Du har ændret din energi og dermed dit liv.

Min opgave er ikke blot at levere alt materialet til dig og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin, men også at støtte dig energetisk igennem rejsen. Mit løfte er at hvis du siger ja til dette program, siger du også ja til at jeg er din guide. Det job tager jeg meget seriøst. På det her program er jeg ikke fokuseret på den mængde personer jeg får på kurset. Jeg er fokuseret på at tiltrække de rette personer, en person der virkelig ønsker en opgradering og forvandling. En person der virkelig leder efter svar, til at gøre det spirituelle mere praktisk og integrere det. En person som i sin dybeste essens ønsker forvandling, og ønsker forvandling NU. 

Hvis det er dig, der føler en intuitiv tiltrækning til dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, hele kurset igennem.  


REJSEN TILBAGE TIL DIN ÆGTE ESSENS, BOOSTER DIN LYKKE, SELVVÆRD OG TILTRÆKNINGSEVNE.

 

Dette program er til dig der længes efter noget mere! Længes efter eventyr men stadig ønsker trygge og bløde rammer. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. 

Min mission er at du vil stå tilbage med en følelse af at være kommet hjemme i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din kerne, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og selvværd.

Du bliver en høj-vibrerende sundhedsbombe

Du giver slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at bliver trådt på. 

Det er tid til at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme! Det er tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
 
Redskaberne i dette forløb har støttet mig i at jeg i dag kan leve af min passion, de har givet mig mod til at rejse alene ud i verden, tage hul på min forfatterdrøm, prøve at bo i det vildeste hus i den Svenske eventyrlige skov, rejse til Bali hvert år og hjulpet mig med at finde min spirituelle partner! 


6 MÅNEDERS KUNDALINI YOGA EVENTYR

Mere info om modulerne på vej!!

BONUS: Mantra & Money Workshop. Lær hvordan du kan bruge kundalini yoga til at skrue op for din succes, øge dit cashflow og styrke din tiltrækningsevne. (værdi 800kr)


KUNDALINI YOGA - ESSENS ALIGNMENT OG SELVVÆRDS BOOSTER

Kundalini yoga er en vigtig brik i dette forløb fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Grunden til at du ikke kan forstå hvorfor dine drømme ikke går i opfyldelse. De ting der blokerer for dit selvværd så som frygt, tvivl, bekymringer, skal forløses og den nemmeste måde at gøre det på er ved at ryste det ud af kroppen, bevæge kroppen og mærke kroppen.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtige for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, det finder kundalini yogaen helt selv frem til. Det der skal forløses, forløses og det der skal styrkes, styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, friere og mere nydelsesfuldt. Det ønsker jeg også for dig!  


Hvad Sker Der Når Du Lever Dit Liv Med Din Essens Som Guide? 

 

Når du lever i kontakt med din sande Essens, vil du nemt manifestere succes i alle områder af livet.

Det er fordi, når din energi er justeret og tilpasset, behøver du ikke opleve tvivl, angst, frustration eller selv-sabotage.

I stedet vil du nyde hvert minut af dit liv, og ofte finde dig selv opslugt i kærlighed og lykke.

Når du kigger på energien af succesfulde mennesker, har de alle det til fælles at de lever et liv der er tro mod deres ægte essens.

Uden undtagelser!

Deres energi flyder stærkt og er i harmoni med deres ægte essens. Som et meget naturligt resultat, bruger de deres naturlige gaver til bl.a. at skabe ekstraordinære virksomheder, nye projekter og positive forandringer.

Andre mennesker ja endda samfundet ser op til dem. De lever med formål og mening, i kraftig alignment med deres essens ... og som et resultat, opnår de fantastiske ting (og penge strømmer til dem, rigeligt med penge).

Og det hele starter med at komme i alignment med din ægte essens.

 


SÅDAN FOREGÅR REJSEN

Du får en undervisningsmanual og videos til hvert modul. Du kommer til at bruge manualen til selvrefleksion og personlig udvikling. Det er dit ultimative redskab til vækst så det batter og din mulighed for at sikre mental, emotionel og spirituel fremgang på hele rejsen.

Materialet vil kan også hentes ned på din computer som lydfiler så du fx kan tage undervisningen med ud på en eventyrlig gåtur. 

Du får online gruppe support hvor du kan stille mig spørgsmål 24/7 og online kundalini yoga undervisning af mig. 

Du får adgang til et VIP online undervisnings space hvor dine kundalini yoga videos, Healings lydfiler og undervisnings manualer og alt materialet vil ligge til download.

ALT foregår online. Det betyder at du sidder derhjemme i dine egne private omgivelser (måske med tæppe stearinlys og en kop styrkende urtete). Undervisningen er perfekt tilrettelagt til den sensitive introverte sjæl. Det eneste, du skal, er at sætte dig godt til rette, læne dig tilbage og tage imod. Lade mig guide dig blidt igennem programmet.

Og vi kickstarter forløbet med Essensworkshoppen i  Århus og København. Du får GRATIS mulighed for at deltage på denne workshop når du køber dette online essensprogram. 

I trygge omgivelser går vi sammen gennem hele transformations processen. For det er i trygge rammer vi lærer og integrerer bedst!


DET HER ER dit liv! DET ER NU DU VIL FORBINDE DIG MED DIN SANDE ESSENS, DIN KERNE, DIN SJÆL, DIN INTUITION. DET ER NU!


5 Årsager Til At Du Får Succes Med Forløbet:

 

1. Du lærer at fylde dig selv op indefra som en indre kærligheds kop. Så du altid selv har svarene og løsningerne i selv de mest udfordrende situationer.

2. Du får bygget et stærkt fundament op, så uanset hvad, vil du føle dig stærk, stå op for dig selv, som om dine rødder er dybt forankret i jorden – selv i den vildeste snestorm.

3. Du bliver en inspiration for andre og undgår modstand i dine relationer, fordi du lærer at stå ved dig selv og sige fra på en autentisk og sårbar måde.
 

4. Der tages udgangspunkt i lige præcis det din krop har brug for lige nu og her.

5. Du får øvelser som installerer et nyt og selvkærligt mindset, så det ikke blot er noget du lærer men noget du forstår, noget der er dig – en del af den du er.  Du LEVER det. Du læner dig tilbage i tillid og lever et ubesværet liv.

 


"Når Alt Andet Fejler Lad Din Essens Være Din Guide" Nickoline Camille


Trænings Information

HVORDAN DE NÆSTE 6 måneder VIL TRANSFORMERE DIG (OG DE MANGE MENNESKERS LIV DU VIL MØDE PÅ DIN VEJ fordi din udstråling er krystalklar og DIN ENERGI ER opløftende) 

Her Er Præcis Hvad Du Vil Få Over De Næste 6 Måneder:

✓ Et Kundalini Yoga Intro Kursus (du får adgang til med det sammen ved tilmelding)

✓ HELT NYE Personlige Introduktions Videos til hvert modul 

✓ Yoga Undervisnings Manualer

✓ Undervisnings videoer med hver deres tema

Kundalini Meditations Videoer der bringer dig tilbage til din inderste kerne

✓Hele Bali Retreatet online - Slip let energetiske blokeringer i kroppen og tænd dit indre lys, aktiver din essens.

✓2 x Essens Trænings Weekends i KBH

✓ Kundalini Yoga Værktøjskassen - Energetiske Healings Strategier

✓ Online Gruppe Coaching/sparring Via vores lukkede Facebook gruppe 

Fysisk certificerings fest ved afslutning af træningen

✓ Online Livestreamings Klasser Med Kundalini Yoga og Meditation og Mulighed For At Stille Spørgsmål (hver onsdag aften hjemme i din stue). 

Mantra & Money online workshop. Lær hvordan du kan bruge kundalini yoga til at skrue op for din succes, øge dit cashflow og styrke din tiltrækningsevne. (værdi 800kr)

2 x personlige sessioner til værdi af 2000kr hvor vi finder mantra, yogasæt og meditationer der passer præcis til dig, dit liv og din essens. (Kun ved betaling af det fulde beløb)

Og meget meget mere....


BONUS Bali Vibes til dig:

Du modtager hele Kundalini Bali Retreatet i online form til dette Essensprogram. Det betyder flere timers Kundalini Yoga, Meditation og Lectures som kun deltagerne på retreatet ellers har haft adgang til. Indholdet er dybt transformerende og vil skabe forandringer for dig i dit liv. Du vil blive mere DIG. Hvis du er ærgerlig over at du ikke var med mig på Bali, er det her ren balsam for sjælen. Du modtager masser af varme Bali vibes hjem i din stue. (værdi 3000kr) 


PRIS

Din investering for et online forløb med mig over 12 uger, er kr. 4999 inkl. moms  PLUS du får en lang række kundalini yoga videoer, meditationer, undervisnings manualer OG en online Essensworkshop + online Bali retreat + 8 LIVE online yoga klasser.  

Du får værdi for over 7000,00kr

Pris ved tilmelding inden 1. juli 2500kr 

Pris inden 1. september 2999kr

Herefter er prisen 4999kr

HUSK du kan betale i rater. 

Skal du med på hold 7? Dette Efterårshold er nr. 7 Essensprogram. Programmet bliver hele tiden finpudset, nyt kommer til og redigeres og opdateres. Det er aldrig det samme! Jeg lægger hele min sjæl i det og dermed giver jeg dig det bedste program nogensinde. 


PRAKTISK

Programmet er et gruppeforløb som foregår 100% online.

Vi "ses" online 12 gange via webinars hvor vi laver kundalini meditation sammen og du kan stille mig spørgsmål. 

Der er begrænset antal pladser på dette forløb pga den fysiske workshop du kan læse mere om HER

Allerede når du tilmelder dig vil du få adgang til et Introkursus med kundalini yoga, min vej ind i yoga universet, meditationer og yogasæt mm. På medlemssiden kommer der til at ligge lydfiler, videoer og manualer til dig. 

Programmets online onsdags Livestream optages og derfor kan du være med i forløbet selvom du måske ikke har mulighed for at deltage LIVE på alle onsdagsklasserne. 


NÆSTE ESSENSPROGRAM STARTER D. 20. Sep 2017 På Nymånen 

KOM MED på rejsen I DAG og få det til kun 2999kr


Er du i tvivl om du er et match til dette program så er du velkommen til at sende dine spørgsmål til contact@soul-fitness.dk og så finder vi ud af det. 

Som regel er det sådan at hvis du kan mærke et kald, er der noget du skal! 

Vi starter 20. september men du får adgang til introkurset og kundalini yoga videoer så snart du melder dig til! 


Hemmeligheden bag success i livet

Vidste du at al succes afhænger af hvor bevidst du i virkeligheden er?

Når du bliver mere bevidst, bliver du automatisk sundere fordi du helt af dig selv bevidst vælger alt det der er ultimativt det bedste for dig i enhver situation – og derfor kommer du til at arbejde med at udvide din bevidsthed gennem øvelser.

"IT'S ALL AN INSIDE JOB"

At hæve din bevidsthed vil give dig succes på disse tre planer:

FYSISK - vil du få en strålende sund og rask krop fordi din krop spejler din bevidsthed. Få en sund fordøjelse, slip for cravings og dulmeadfærd og få en stærk og smidig krop.

MENTALT – vil du komme til at lære dig selv bedre at kende via udforskning af dine tanker og følelser, så du kan gå ud i verden og stå op for dig selv for den du er uanset hvad andre mener om dig. Du er ikke længere bange for hverken uenigheder eller autoriteter.

SPIRITUELT – vil du finde ind til hvem du virkelig er og hvad meningen med dit liv erDu bliver intuitivt skarp og slipper derfor tvivl og usikkerhed.


Nickoline Camille

Jeg har altid været hende som har det bedst med at sidde i hjørnet for sig selv med en god bog en kop dejlig varm te, en notes bog og bare fordybe mig. Jeg ELSKER det. Det vilde er bare at jeg troede det var forkert. For når jeg kigger mig omkring er der tendens til at hylde en helt anden slags Kvinde end det. Jeg troede jeg skulle være som alle de andre jeg ser op til som bare står deroppe på scenen foran mange mennesker og stråler og fylder. De får jo klapsalver, jubel og anerkendelse. 

Jeg troede jeg skulle være som hende der træder ind i et rum hvor alle bare lægger mærke til hende. Hende den populære og meget udadvendte stjerne. Jeg troede jeg skulle være ligesom Gabrielle Bernstein. Se hende lige, hun har success, kærlighed og rigdom. 

Jo mere jeg spejlede mig i hende jo mere længdes jeg efter at være en anden end den jeg i sandhed er. 

Jeg skulle da bare komme over min enspænder tendens og i stedet indtage spotlightet. 

Jeg har sågar fået stemme- og performance træning så jeg kunne lære det! Jeg stod deroppe på scenen og rystede af skræk og læste min berømte elevatortale op. Du ved den der hvor du beskriver dig selv og ALT det du kan bidrage med til verden, på mindre end 2 minutter.

Men hvad nu hvis det bare ikke er sådan jeg er skruet sammen, hvad nu hvis jeg er her for at lære hvordan det er at være sensitiv, intuitiv skarp og dyb i en ikke så introvert venlig verden. 

Hvad nu hvis jeg skal træde ned fra scenen og i stedet lade "publikummet" stråle. 

Hvad nu hvis det slet ikke handler om mig men om DIG! Og respekt for den vi er, hver især. 

Jeg ved, jeg ikke er den eneste i denne båd, det kan bare være svært at se os! Fordi vi ikke anerkendes i samme grad, fordi vi ikke lægges mærke til i samme grad. 

Jeg er taknemmelig for alt jeg har lært på min vej for uden det sad jeg ikke her med denne vilde erkendelse i mit hjerte. 

Jeg er nu trådt ind på min sande mission. 

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at kalde mig selv og dig HJEM og vise at det er lige så meningsfuld at være en fordybelses-bogorm frem for en strålende entertainer i spotlight. 

En lille sludder i en hyggelig lille gruppe omkring en bog der lyser ens verden op kan være lige så healende. En accept af den vi selv er, inspirere andre til at være lige præcis som den de er. 

Så er du med mig? Vær stolt af den du er, for selv helt tilfældige mennesker du møder på din vej kan du gøre en forskel for, med dit dybe, milde og nærværende tilstedeværelse.


HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGER PÅ ESSENSPROGRAMMET:

"Jeg har nydt Nickolines selskab ugentligt, hendes passion for. kundalini yogaen er smittende, derfor er det skønt, at jeg kan gå tilbage og se alle videoerne igen.
At følge 8 uger giver en daglig fokus på det der bringer en tættere på egen essens, for hver dag nærmer man sig stille og rolig, målet eller nærmere sagt de første mål, der kom nye mål bagefter, som der kan arbejdes på. Nyd rejsen. Tak og Sat nam"
Yvonne, Hold 6 deltager

"Dette program har tydeligt gjort mit forhold til mig selv. Min krop,min psyke,min indstilling og mine reflektioner.
Det handler i høj grad for mig om,at der bliver sat ind på alle fronter, på en gang. Mantraer, forbindelsen til det højeste i en selv, universet og kroppen, underbevidstheden. Yogaen og styrkelsen af hormoner og nervesystem. Det føles som en gennemgribende renovation og opgradering af hele mig og faktisk mere til<3"
Gitte, Hold 6 deltager

"Programmet har skabt ro i mit indre kaos. Det har stabiliseret mit sind. Jeg har stadig meget arbejde foran mig, men jeg er på vej og kundalini yogaen er god" Jeanette, Hold 6 deltager

"Kære Nickoline. Tusind tak for min tid forleden! Jeg gennem flere år haft ondt i solar plexus, i perioder værre end andre. Har ikke rigtig vidst hvorfor. Jeg havde min tid hos dig og havde ikke regnet med at du på en halv time kunne fjerne den smerte. Det var en stor oplevelse, at opleve den måde du arbejder på. Du er så empatisk, så fintfølende og så god til at guide én til selv at være 100% med i hele processen. Jeg har aldrig vidst hvor jeg havde ondt der, men det ved jeg nu. Det var en brik der manglede, den fandt du og fik hjulpet mig til at lægge perfekt på plads. Jeg mig nu hel! Af hele mit hjerte tak fordi du har samlet mig. Jeg har lært en ny side af mig selv at kende og er meget mere MIG! Jeg kan og vil anbefale dig til andre og vender tilbage til dig for at lære endnu mere. TAK for det du gør og fordi du er dig!" Hold 4 deltager Charlotte  

"...Selve øvelserne og meditationerne styrker så meget min krop . Jeg mærker en forskel for hver dag. Jeg mærker min krop bliver stærkere og jeg mærker styrke i den jeg er. Det er fedt at få vejledning i at komme tættere på min essens. Jeg er mere bevidst. Det er alt sammen meget nyt for mig, da jeg altid har arbejdet for at glemme og gemme. ELSKER yogaen og meditationerne, selvom min mine arme, ben og ryg er som spagetti - men som sagt, jeg mærker mere og mere styrke for hver dag. Jubbbiii Det er også fedt at få fokus på hele mig" Hold 5 deltager

"Tusinde tak for det flotte og velstrukturerede kursus. Du har en fantastisk måde, at få de svære ting, gjort let forståeligt på, og alle dine spændende videoer er jeg meget imponeret over. Jeg har fået meget ud af kurset, og hviler mere i mig selv, og en måske - lidt pudsig ting - så øver jeg mig stadig på at "trække vejret rigtigt". Så selv da jeg var syg, var det en af de øvelser jeg fik gjort." Irene, Hold 5 deltager  

"Kære Nickoline
Jeg har haft meget stor glæde af hele forløbet. Det har givet mig så meget på så mange planer. Jeg er helt bevidst om, at det her kun er starten, og det er da også derfor, at jeg tager en tur mere.
Du er en fantastisk person og formidler. Du formår at være nærværende, stærk og smuk. Ren i hjertet. Du rammer og løfter tilhøreren. Du behersker naad. Du besidder stor indsigt, og dit budskab går rent ind hos læseren/tilhøreren. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg har fundet dig og kundalini yogaen."
Hold 5 deltager

"Det har været lærerigt, spændende og inspirerende at følge Essensprogrammet. Med Essensprogrammet har jeg fået en viden og et fundament at opbygge min egen daglige kundalini yoga praksis op omkring. Og det er netop dette, som er en af de bedste ting jeg tager med mig – at jeg efter de 8 uger ikke blot behøver følge det program, som uge efter uge blev opbygget i Essensprogrammet, hvis jeg føler, der er en anden måde, der giver mere mening for mig. For mig har det været fantastisk at følge det fastlagte program, men i ligeså høj grad motiverende at opbygge den viden og opmærksomhed i mig selv, der har resulteret i, at jeg i dag kan mærke, hvad jeg har brug for af de forskellige øvelser, som jeg i Essensprogrammet er blevet undervist i. Det har været rigtigt godt med de oploadede videoer, som jeg stadig aktivt bruger, når jeg skal lave de forskellige yoga set. Nickoline er en inspirerende underviser, som tålmodigt svarer på alle spørgsmål og med hendes rolige og venlige stemme bliver det rum hun skaber meget behagelig at være i, selvom hendes guidning primært er online, hvilket ikke nødvendigvis gør det nemmere at nå ud, men Nickoline når ud til dig derhjemme, selvom hun ikke fysisk er til stede. Undervisningen er nem og lige til at gå til, yderst skrevet og fortalt i et sprog, der giver mening. Det hele er nede på jorden men med vidtrækkende gode konsekvenser. Og forandringen kommer. Det gjorde den hvert fald for mig. Og jeg er sikker på jeg har endnu mere i vente end det jeg allerede har erfaret. Helt konkret kunne jeg allerede i uge 2 mærke energien i mig rejse sig fysisk i form af noget jeg bedst kan beskrive som en rokken startende ved bunden af rygsøjlen. Det er en skøn fornemmelse. Jeg havde nok håbet at alle mine forandringer humørmæssigt ville stoppe. Det gjorde de ikke. Og vil aldrig gøre det. Til gengæld har jeg med meditationerne og yogaen fundet en måde at leve fredeligt med dem, anerkende dem og vide at de er en del af livet ligeså naturlig som det er at trække vejret. Motivationen har vekslet ugerne igennem og det har ikke hele tiden været let at holde ved. Heller ikke efter de 8 uger. At holde ved har dog givet mig så stor en tro på den ro og ballast som kundalini yogaen giver mig med på min vej, at jeg efter mindre motiverende perioder altid vender tilbage. For mig har jeg fundet ud af at nøglen til en mere konstant motivation er at afveksle min daglige yoga både i øvelser og tidsmæssigt. Jeg kan kun give Nickoline og Essensprogrammet de bedste anbefalinger med på vejen. Og har allerede anbefalet hende til en anden og kunne sagtens forestille mig at deltage i Essensprogrammet igen, da det hele tiden udvides og udvikles, eller på nogle af de andre aktiviteter hun udbyder." Jane, Hold 5 deltager


"Det er super fedt at have en praksis man udfører hver dag. Jeg ved, at jeg starter dagen med at gøre noget godt for mig selv og det giver mig stor tilfredstillelse. Jeg nyder hver aften at skrive taknemmelighedsdagbog. Jeg kan mærke effekten af meditationerne og yogaen, og det er motiverende." Hold 5 deltager

"Det har været så godt, jeg er dybt taknemmelig. Alt er ændret. Jeg har en følelse af fred indeni, forkerthedsfølelsen fylder slet ikke så meget mere og jeg kan finde ud af at sige nej. Nickoline, du er så sej. Jeg elsker din kærlige, rolige, autentiske, anerkendende og opløftende måde at dele din viden på. Du har gjort en kæmpe forskel i mit liv, jeg er dybt taknemmelig." Mynte, Hold 1 deltager

"Jeg har været mere end tilfreds hele vejen igennem. Du har været så blid og smuk og rummet os alle sammen på den mest kærlige måde. Du var helt nede på jorden og man kunne mærke at du bare var dig. Undervisningsmaterialet var idengrad relevant og godt skrevet. Jeg er imponeret over din måde at formulerer sig både mundtligt og skriftligt og du har stor viden og er meget dygtig inden for dit felt. Ikke mindst ser du smuk og sund og dejlig ud at det kun er en fornøjelse at kigge på dig, dine fotos og dine videoer når du underviser. God vind fremover. Du har mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til vi ses igen lige pludselig. Namesté"  Line, Hold 1 deltager

"De første dage med programmet var en udfordring, og jeg synes det var alt for langt og jeg kedede mig under meditation. I dag på en søndag glædede jeg mig til at komme op og lave det. Det føles rigtigt godt, uden jeg kan definere det, og jeg bliver meget tilfreds med mig selv." Hold 5 deltager

"Når nu jeg vågner kl. 5.13 på en søndag, og mantraerne med det samme kører i hovedet, mens kroppen vil på måtten, så er jeg vist ok i mål med at få skabt en daglig praksis, der virker ;) Gaaaab... Men jeg er (næsten) vågen nu " Hold 5 deltager

"Jeg elsker dit nye Essensprogram, Nickoline. Det er inspirerende, motiverende og overskueligt, og jeg har endelig fundet vejen til min daglige egenomsorgs-praksis, hvor jeg lader batterierne op og forbinder mig med min vision. Tak" Leanne, hold 5 deltager

"Det har været et grundigt og omfattende materiale på både skrift og i videoer - undervisning og meditationer / yogaøvelser. Der er materiale til at arbejde med i lang tid." Marianne, Hold 5 deltager

"Jeg har observeret, at jeg er blevet roligere. Ting, jeg tidligere ville være blevet vred og irriteret over rør mig ikke på samme måde. Jeg betragter mine tanker og konstaterer at jeg reagerer anderledes. Fryder mig over denne forandring. Jeg har lagt mærke til, at jeg trækker vejret færre gange. For sjov testede jeg, hvor længe jeg kunne holde vejret. Det blev til 2,5 min. Ikke vildt længe, men så alligevel. Tror det kan blive endnu længere hvis jeg tester det i forbindelse med meditationerne og yogaen. Kundalini yogaen har mange uforudsigelige effekter på kroppen :0) Tak for alt den viden, du har delt med os her på holdet. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fundet dig og kundalini yogaen. I vil fremover være en fast del af min dag :0)" Hold 5 deltager

"Et helt fantastisk forløb - jeg har lært så mange nye sider af mig selv at kende, - og ved nu at jeg vil vælte mig i nye og spændende oplevelser og de vil hjælpe mig videre på min rejse i livet. Nickoline har givet mig de vildeste redskaber - jeg er dybt taknemmelig. En rejse jeg vil anbefale alle! Af hjertet tak!" Hold 5 deltager

"Jeg er dybt taknemmelig for at have deltaget i Essens Programmet de sidste 8 uger. Det har været et helt unikt forløb, som jeg helt klart kan anbefale <3 Uge for uge har jeg oplevet, hvordan jeg er kommet tættere og tættere på, hvem jeg virkelig er. Masker er blevet smidt, gemt vrede-, offerroller- og afhængigheder er sluppet. Selvkærlige handlinger er blevet plejet og budt velkommen i mit liv. Forløbet har givet mig en værktøjskasse med smukke værktøjer, som jeg kan tage frem, når jeg er på vej væk fra mig selv. Jeg føler mig tryg og oplever en stor fred i sjælen. Jeg vil gerne sige et stort TAK til Nickoline, som med sit rolige væsen har formidlet et kompetent og gennemtænkt materiale på en kærlig, omsorgsfuld og autentisk måde <3 Sat Nam" Eva, Hold 5 deltager

 


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem Er Dette Program For?

Dette er et 12 ugers online kursus specielt designet til dig, der brænder for at forbedre alle områder af dit liv og derigennem inspirere andre blot ved din autentiske tilstedeværelse i din kerne.

Uanset om du er interesseret i at lære om energi, selvhealing, yoga, og essens eller endda inspirere andre, vil dette program støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også).

Hvordan Er Dette Program Anderledes Fra Andre? 

Essensprogrammet er helt unikt, det er meget kraftfuldt, let at benytte, og et yoga program du ikke finder andre steder.

Dette program er resultatet af over 9 års opdagelse, optimering og erfaring med bogstaveligt 100vis af kvinder. Det er interaktiv, begejstrende og livstransformerende.

Du vil nyde godt af en unik adgang til mine teknikker og kraftfulde selv-coaching opgaver. Du får fantastiske bonusser. Og du vil opdage, hvordan du kan hjælpe andre ved at helbrede dig selv først. Der er virkelig intet andet ligesom dette.

Virker Energetiske Teknikker Virkelig? Er Det Videnskabeligt Bevist? 

Energi healing kan være baseret på den ældgamle Vediske videnskab, men den moderne videnskabs beviser til at understøtte det er overvældende. En række store universiteter og professorer har forsket og verificeret både eksistensen af energicentre i vores kroppe, og vores evne til at påvirke dem. Nogle af disse forskere er Dr. Valerie Hunt fra University of California, og Dr. Hiroshi Motoyama, grundlæggeren af den internationale sammenslutning for Religion og parapsykologi.

Lige så vigtig som den videnskabelige dokumentation er den erfaringsmæssige beviser. Google det og du vil finde utallige mennesker, der sværger til effektiviteten af energi healing. 

Hvor Lang Tid Går Der Før Jeg Kan Mærke Resultater? 

Der er mange variabler, der har indflydelse på hastigheden af din succes med disse teknikker. Personlige forhold, tilstanden af din energi, og din frekvens i praksis er alle faktorer, der kan påvirke dette.

Nogle mennesker oplever resultater ved deres første øvelse og for andre, kan det tage et par forsøg. Hvis din energi er helt blokeret, er du endda nødt til at have gået igennem hele programmet, før du ser bemærkelsesværdige resultater.

Hvad jeg kan love, er, at så længe du forpligter dig til at arbejde med din energi i det mindste et par gange om ugen, vil du se forbedringer. Og ved slutningen af de 8 uger, vil du føle dig helt forvandlet og have en følelse af at være vendt hjem til DIG.

Hvad nu hvis tiden ikke passer ind i mit liv lige nu? 

Intet problem. Du har adgang til forløbet for evigt så du kan blot gennemgå programmet i dit helt eget tempo. Alt kan downloades så du kan endda tage det med på ferie ect. 

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.