Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate

6 MÅNEDERS YOGAPROGRAM SOM BRINGER DIG TÆTTERE PÅ DIN KERNE SÅ DU MED LETHED KAN OPFYLDE DINE INDERSTE DRØMME 

På 6 måneder guider jeg dig igennem et lækkert og nydelsesfuldt program, som vil kalde dig hjem til din sande essens. Du vil forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Du får større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet, lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten få plads. Samtidig kommer du til at give slip på frygt og følelsen af at blive trådt på og overset.

Med en stærk forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig. 

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytter til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har bukserne på ift dit eget liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind livet. 

Programmet er et praktisk kursus, med trin for trin vejledninger, som sørger for at det ikke blot er svævende woo woo teorier for dig, men en praktisk SÅDAN GØR DU formel. Du bliver til undervisningen, så ved slutningen af kurset er du rent faktisk blevet til den du ønsker at blive. Du er blevet en opgradering af dig selv. Du har ændret din energi og dermed dit liv.

Min opgave er ikke blot at levere alt materialet til dig og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin, men også at støtte dig energetisk igennem rejsen. Mit løfte er at hvis du siger ja til dette program, siger du også ja til at jeg er din guide. Det job tager jeg meget seriøst. På det her program er jeg ikke fokuseret på den mængde personer jeg får på kurset. Jeg er fokuseret på at tiltrække de rette personer, en person der virkelig ønsker en opgradering og forvandling. En person der virkelig leder efter svar, til at gøre det spirituelle mere praktisk og integrere det. En person som i sin dybeste essens ønsker forvandling, og ønsker forvandling NU. 

Hvis det er dig, der føler en intuitiv tiltrækning til dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, hele kurset igennem.  


REJSEN TILBAGE TIL DIN ÆGTE ESSENS, BOOSTER DIN LYKKE, SELVVÆRD OG TILTRÆKNINGSEVNE.

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate

Dette program er til dig der længes efter noget mere! Længes efter eventyr men stadig ønsker trygge og bløde rammer. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. 

Min mission er at du vil stå tilbage med en følelse af at være kommet hjemme i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din kerne, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og selvværd.

Du bliver en høj-vibrerende sundhedsbombe

Du giver slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at bliver trådt på. 

Det er tid til at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme! Det er tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
 
Redskaberne i dette forløb har støttet mig i at jeg i dag kan leve af min passion, de har givet mig mod til at rejse alene ud i verden, tage hul på min forfatterdrøm, prøve at bo i det vildeste hus i den Svenske eventyrlige skov, rejse til Bali hvert år og hjulpet mig med at finde min spirituelle partner! 


6 MÅNEDERS KUNDALINI YOGA EVENTYR

Sidste år arbejdede vi i dybden med vores moder issues, i år skal vi arbejde med fader issues, lærer at følge tidens flow gennem astrologi og styrke vores evner som kvinde til at skabe det liv vi ønsker, med masser af vitalitet, udstråling og energi i en hvilken som helst alder. 

 

Modul 1: AKTIVER DIN DYBDE: ALT dit guld ligger gemt i din dybde

Jeg kan kun sige at der sker noget meget magisk og dybt indeni dig når du praktisere kundalini yoga på en daglig basis. Det er HER transformationen sker. Det er det der vil give dit liv stabilitet og aktivering af din egen styrke og kontakt til din kerne. Din praksis er noget helt specielt du har med DIG. Det er her du møder dig selv, HELE DIG. Du bliver selv ekstraordinær, fordi du har den her dybde af praksis i dig! DYBDE er det vi LÆNGES efter her på jorden, der er nok overflade, glansbillede og small talk. Når du etablerer en regelmæssig praksis ændre hjernens grå masse sig permanent. Efter dette program vil du ikke tænke de samme destruktive tanker mere.

Modul 2: RYTSMISK LANDSKAB: Mantralogi

Mantra er en skabelon af et højt frekvens program som du installerer i dit sind. Dit Psyko-magnetiske felt. I din bevidsthed.  Du installerer et helt nyt program i dit sind som er et højere vibrationsprogram end det program du har kørende fra din barndom som indeholder traumer. Din selvsabotage. Dine begrænsninger. Mantraet installerer en vibration som er meget mere nydelsesfuld, kreativ, opløftende end de mønstrene i dit sind som selvdestruktivitet, selvhad, selvkritik og fortvivlelse. Med andre ord mantraerne ændre dig, helt ned på et molekylært plan, strukturerer dine tanker, dit energifelt, de strukturere dig på en nem og smuk måde. Her lærer du hvorfor dette redskab altid er det første vi arbejder med i kundalini yoga teknologien. 

Modul 3: KOSMOLOGI: Lad universet arbejde for dig

En stor del af kundalini teknologien består af vigtigheden ved at synkronisere dit indre system med det kosmiske system og på den måde bliver mere forbundet til flowet af tid og rum. Yogierne kalder det time codes. Når du forstår tid og rum, og er forbundet til kosmos vil mulighederne præsentere sig for dig en efter en, og du vil have den rette mængde energi til at gribe dem. Hele dette modul handler om at optimere din forbindelse så du kan tiltrække de rette resourcer ind i dit liv, ved at være på rette sted, i rette tid. 

Modul 4: KUNDALINI ANATOMI: Dig & Dine 10 kroppe

Dette modul handler om udstråling, magnetisme, vores lys. Det som kundalini yoga kan og det som jeg specifikt har brugt den til er, at aktivere dit lys og støtte dig i hvordan du skal bruge det. Det er nemlig et globalt problem at vi ikke TØR stråle. I det kvindelige limbiske system ligger det i vores nervesystem at vi skal passe på at være for strålende, og vise os for meget frem. Det er derfor vi skrumper og ikke lever på den mest udfoldende måde, fordi v igennem historien blev straffet eller endda henrettet når vi gjorde det. Så det kræver energi at handle på en anderledes måde som ikke naturligt at programmeret i os. Det er her Kundalini Yoga Anatomi kommer til undsætning.

Modul 5: KOMMUNIKATION & KÆRLIGHED: Ordets kraft

Mantras giver din ord kraft. Når dine ord har kraft, bliver din kommunikation gennemtrængene og dit budskab penetrerende. Det du siger bliver til virkelighed. Ordet er en del af din iboende skaberkraft. Derfor er det en gave i denne tid at være meget bevidst og kærlig i sin kommunikation. Samtidig kan du også være bevidst omkring hvad det er universet kommunikerer til dig. I ethvert øjeblik. 

Modul 6: YOGI BUSINESS: Dharma, Penge & Manifestation

Yogi Bhajan drog til vesten i slutningen af 60’erne, USA, uden så meget som et par skillinger på sig. Han endte til gengæld med at blive en meget rig mand. Rigdom som i masser af penge, men også som I at han kunne ansætte en masse folk og give dem betaling og resourcer. Fordi han selv havde masser af resourcer. Han stiftede forskellige firmaer indenfor Sundhedsfødevareproduktion (KIIT-Golden Temple Foods), Yogi Tea, computersystemer (Sun and Son) og sikkerhedstjenesten Akal Security. Han forstod nemlig at kanalisere universets resourcer, som en ægte yogi nu er i stand til. Han talte meget om rigdom og succes og gav dermed en masse redskaber til hvordan vi kan skabe økonomisk succes, overflod og velstand på alle planer i vores liv.

Jeg har taget enkelte af disse redskaber og dedikeret tid hver dag til dem, og jeg er stadig forbløffet over hvor vildt de virker. De rent faktisk VIRKER!! For jeg har prøvet alt muligt og jeg har været der hvor jeg har kæmpet og knoklet og aldrig haft nok, jeg har haft ondt i maven over at tjekke min netbank, jeg har ladet regningerne hobe sig op i stakke, jeg har haft svært ved overhovedet at betale min husleje, jeg har følt mig virkelig fattig og mest af alt har jeg følt den største smerte, at føle mig totalt og komplet værdiløs!

Det er heldigvis ikke sådan for mig mere. Jeg har formået at ændre det, og jeg har gjort det igennem kundalini yoga! Og derfor skal vi selvfølgelig have et helt modul på Essensprogrammet om præcis dette emne!

For vi kan ikke hører vores indre stemme når hele vores krop er fyldt op med frygt for i første omgang at overleve, og sindet kører i ring med bekymringer, usikkerhed og tvivl. Alt dette slukker for vores essens vejledning, for vores kreativitet, og så er det vi begynder en langsom smertefuld process hvor vi ikke mærker os selv og dermed mister energi, power og mening.

 


BONUS: Mantra & Money Workshop. Lær hvordan du kan bruge kundalini yoga til at skrue op for din succes, øge dit cashflow og styrke din tiltrækningsevne. (værdi 800kr)

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne money cashflow succes

"Jeg har først i dag fået hørt og arbejdet med Money & mantra workshoppen. Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv igennem de seneste år på alle mulige måder, og jeg er nødt til at rose dig og sige Hold nu FEST hvor det rykker!!!! Du har bare den fineste måde at formidle din viden, på en virkelig kompetent og meget jordnær måde. Jeg har efterfølgende kunnet se det vildeste lys i mine øjne og jeg mærker bare kærligheden strømme for vildt igennem mig - Ja så meget at min kæreste kunne mærke det selvom vi ikke var i samme rum. Ja jeg synes endda jeg kan se det i mit ansigt, i huden osv. Hold op hvor er jeg GLAD for at jeg fulgte min intuition og tilmeldte mig. TAK Nickoline" Mette  


KUNDALINI YOGA - Tiltræning, Magnetisme og selvværd

laura-olsen-414141-unsplash.jpgEssensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne

Kundalini yoga er en vigtig brik i dette forløb fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Grunden til at du ikke kan forstå hvorfor dine drømme ikke går i opfyldelse. De ting der blokerer for dit selvværd så som frygt, tvivl, bekymringer, skal forløses og den nemmeste måde at gøre det på er ved at ryste det ud af kroppen, bevæge kroppen og mærke kroppen.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtige for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, det finder kundalini yogaen helt selv frem til. Det der skal forløses, forløses og det der skal styrkes, styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, friere og mere nydelsesfuldt. Der hvor alle brikkerne falder på plads. Det ønsker jeg også for dig!  


Hvad Sker Der Når Du Lever Dit Liv Med Din Essens Som Guide? 

 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne spirituel veninder

Når du lever i kontakt med din sande Essens, vil du nemt manifestere succes i alle områder af livet.

Det er fordi, når din energi er justeret og tilpasset, behøver du ikke opleve tvivl, angst, frustration eller selv-sabotage.

I stedet vil du nyde hvert minut af dit liv, og ofte finde dig selv opslugt i kærlighed og lykke.

Når du kigger på energien af succesfulde mennesker, har de alle det til fælles at de lever et liv der er tro mod deres ægte essens.

Uden undtagelser!

Deres energi flyder stærkt og er i harmoni med deres ægte essens. Som et meget naturligt resultat, bruger de deres naturlige gaver til bl.a. at skabe ekstraordinære virksomheder, nye projekter og positive forandringer.

Andre mennesker ja endda samfundet ser op til dem. De lever med formål og mening, i kraftig alignment med deres essens ... og som et resultat, opnår de fantastiske ting (og penge strømmer til dem, rigeligt med penge).

Og det hele starter med at komme i alignment med din ægte essens.

 


SÅDAN FOREGÅR REJSEN

Du får en undervisningsmanual og videos til hvert modul. Du kommer til at bruge manualen til selvrefleksion og personlig udvikling. Det er dit ultimative redskab til vækst så det batter og din mulighed for at sikre mental, emotionel og spirituel fremgang på hele rejsen.

Materialet vil kan også hentes ned på din computer som lydfiler så du fx kan tage undervisningen med ud på en eventyrlig gåtur. 

Du får online gruppe support hvor du kan stille mig spørgsmål 24/7 og Online Livstreamings kundalini yoga undervisning af mig. 

Du får adgang til et VIP online undervisnings space hvor dine kundalini yoga videos, Healings lydfiler og undervisnings manualer og alt materialet vil ligge til download. Du kan dermed tage forløbet i det helt eget tempo og yderligere studere det selv når forløber slutter. 

Det er som hovedregel et online forløb. Det betyder at du sidder derhjemme i dine egne private omgivelser (måske med tæppe stearinlys og en kop kvinde styrkende urtete). Undervisningen er perfekt tilrettelagt til den sensitive introverte sjæl. Det eneste, du skal, er at sætte dig godt til rette, læne dig tilbage og tage imod. Lade mig guide dig blidt igennem programmet.

Og vi kickstarter forløbet med den online “Vibrer din essens workshop”. Du får GRATIS mulighed for at deltage på denne workshop når du køber dette online essensprogram. (programmet er allerede igang derfor modtager du denne workshop i online format).

Vi afslutter forløbet med den Online fejrings Ceremoni. Det er vigtigt at fejre enhver sejr så kroppen og hjernen virkelig forstår, hvor store fremskridt du har gjort og ikke bare siger, nå var det, det for så at fortsætte de gamle fastløste mønstre. 

I trygge omgivelser går vi sammen gennem hele transformations processen. For det er i trygge rammer vi lærer og integrerer bedst!


DET HER ER dit liv! DET ER NU DU VIL FORBINDE DIG MED DIN SANDE ESSENS, DIN KERNE, DIN SJÆL, DIN INTUITION. DET ER NU!

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne sensitiv introvert

Hvorfor skal du med på Essensprogrammet?

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne

 

1. Det er et globalt problem at kvinder føler sig usikre, utilfredse med kroppen, sexlivet og finanserne. Derfor lærer at fylde dig selv op indefra som en indre kærligheds kop. Så du altid selv har svarene og løsningerne i selv de mest udfordrende situationer. Du bliver din egen shaman, healer, terapeut. Og får installeret i hver en celle at du er GOD NOK. 

2. Drømmene er sat på pause til fordel for moderskabet og presset fra samfundet om ALT det kvinder skal leve op til... Og det gør ikke verden til at bedre sted at være, tværtimod. Du får bygget et stærkt fundament og en ubegrænset mængde energi, så uanset hvad, vil du føle dig stærk, stå op for dig selv, som om dine rødder er dybt forankret i jorden uden at glemme dig selv – selv i den vildeste sandstorm.

3. Vi lever i en tid hvor det ikke længere er nok at vide, læse og studere noget... Det handler om at OPLEVE det, LEVE det, MÆRKE det som en sandhed dybt i din kerne. Med kundalini yoga bliver flyvske abstrakte esoteriske begreber som selvkærlighed, selvværd og sjælekontakt noget du ER og VED. Ikke bare noget du har læst i et magasin eller selvhjælpsbog. Vi gør det arbejde der skal til.
 

4. Der tages udgangspunkt i lige præcis det din krop har brug for lige nu og her.

5. Vi har brug for hinanden for at vokse. Kvinder har brug for anerkendelse fra hinanden. Der findes nok sammenligning, præstation og facade derude. Det sidste vi har brug for er at bedømme hinanden. "Hvem bar' gallakjolen bedst Rihanna eller Beyoncé?" se hvordan mode industrien og medierne så "smart" holder os fast i bedømmelses og sammelignings mindsettet. 


"Når Alt Andet Fejler Lad Din Essens Være Din Guide" Nickoline Camille


ESSENS Trænings Information

HVORDAN DE NÆSTE 6 måneder VIL TRANSFORMERE DIG (OG DE MANGE MENNESKERS LIV DU VIL MØDE PÅ DIN VEJ fordi din udstråling er krystalklar og DIN ENERGI ER opløftende) 

Her Er Præcis Hvad Du Vil Få Over De Næste 6 Måneder:

✓ Et Kundalini Yoga Intro Kursus 

✓ HELT NYE Personlige Introduktions Videos til hvert modul 

✓ Yoga Undervisnings Manualer

✓ Undervisnings videoer med hver deres tema

Kundalini Meditations Videoer der bringer dig tilbage til din inderste kerne

✓2 x Bali Retreat online - Slip let energetiske blokeringer i kroppen og tænd dit indre lys, aktiver din essens. (værdi 6000kr)

✓1 x optagelse af Workshop (værdi 750kr)

✓1 x Optagelse af Fejrings Ceremoni (værdi 750 kr) 

✓ Kundalini Yoga Værktøjskassen - Energetiske Healings Strategier

✓ Online Gruppe Coaching/sparring Via vores lukkede Facebook supportgruppe

✓ 20 livestreams optagelser,  Klasser Med Kundalini Yoga og Meditation

Mantra & Money online workshop. Lær hvordan du kan bruge kundalini yoga til at skrue op for din succes, øge dit cashflow og styrke din tiltrækningsevne. (værdi 800kr)

Og meget meget mere....


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne

2 x BONUS Bali Vibes til dig:

Du modtager hele 2 x Kundalini Bali Retreatet (fra 2017 + 2018) i online form til dette Essensprogram. Det betyder flere timers Kundalini Yoga, Meditation og Lectures som kun deltagerne på retreatet ellers har haft adgang til. Indholdet er dybt transformerende og vil skabe forandringer for dig i dit liv. Du vil blive mere DIG. Hvis du er ærgerlig over at du ikke var med mig på Bali, er det her ren balsam for sjælen. Du modtager masser af varme Bali vibes hjem i din stue. (værdi 6000kr) 


PRIS

Din investering for et online forløb med mig over 6 måneder, er kr. 5999 inkl. moms  PLUS du får en lang række kundalini yoga videoer, meditationer og undervisnings manualer. 

Du får værdi for langt over 15.000,00 kr

SOMMER UDSOLG KUN d. 7 JULI SPAR OVER 60% (OBS dette er ESSENSPROGRAMMET FRA SIDSTE ÅR)

DU KAN OGSÅ BETALE MED MOBILEPAY overfør beløbet til 60126712 og skriv din email, så sender jeg adgang med det samme.

Skal du med på hold 8? Dette Efterårshold er nr. 8 Essensprogram. Programmet bliver hele tiden finpudset, nyt kommer til og redigeres og opdateres. Det er aldrig det samme! Jeg lægger hele min sjæl i det og dermed giver jeg dig det bedste program nogensinde. Denne gang har du en hel måne cyklus til at fordybe dig i materialet.  


"Se hvordan blokeringerne falder fra når du på daglig basis kontakter din essens" Nickoline Camille


PRAKTISK

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne

Programmet er et forløb som foregik sidste år derfor får du adgang til alt på en gang og kan tage det i dit helt eget tempo. Denne udgave er derfor 100% online og dit for evigt.


ESSENSPROGRAMMET #8 Adgang til ALT når du har meldt dig til.

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne spirituel veninder

KOM MED på rejsen I DAG og spar 60%

Ifølge Yogi Bhajan og mange andre spirituelle lærer, som fx Dalai Lama, må vi for at kunne ændre bevidstheden her på planeten, ændre bevidstheden hos kvinder.

..Fordi kvinder skaber den vibrationelle, fysiske og energetiske fremtid fra hendes krop, bevidsthed og bøn.

Kvinder er samtidig også 16 gange mere så kraftfulde i alle områder og specielt den vestlige kvinde.

Det betyder også at hun er 16 gange mere neurotiske, skør, usikker, destruktiv og kontrollerende. Det gælder nemlig begge polariteter. Både det negative og det positive.

Så hvis vi kan få den vestlige kvinde ind i en bestemt type bevidsthed, empowerment og værdighed så vil bevidsteheden på denne planet ændre sig.

Mænds opbygning er meget mere simpelt. Meget mere direkte. Det er bare sådan det er. Vi er forskellige.

Så hvis du har problemer med mændene i dit liv, er det lettere end hvis mænd har problemer med kvinderne i sit liv. Fordi vi er indviklede, komplekse væsner.

Vi er forskellige og vi skal være åbne for at være forskellige og fleksible. Endda være åbne for at være uenige også uanset køn.

En Yogi Community går nemlig også ud på at kunne have forskellige holdninger uden at ville være enige med hinanden (hvor kedeligt vil det ikke også lige være :P ).

Vi kan godt rumme det. Også selvom vi er spirituelle.

Vi kan godt rumme nyhederne.
Vi kan godt rumme at følge andre på instagram uden at måtte unfollow alle og enhver så det kun er os selv vi følger (som er tendensen lige nu).

Det er det komplet modsatte af hvad det var Yogi Bhajan trænede os til at være. Vi er stærke og vi engagerer os i livet, politik, økonomi, på en måde der har substans og som er konstruktiv og gør en højere forskel.

Vi laver ikke strudsen begraver ikke hovedet i sandet.

Det var derfor Yogi Bhajan hver sommer, i sine 40 års undervisning i vesten, underviste kvinderne i at blive stærke, selvkærlige, selvsikre kvinder.

Sidste år på Essensprogrammet kiggede vi på hele det her spektrum en kvinde rummer. Hvor langt de fleste kvinder kolapset under moder-rollen og glemmer at de er KVINDE - WOMAN.

Det skaber en del problemer. Specilet ægteskabsproblemer. Yogi Bhajan taler om at når barnet bliver omkring 2,5 år, hvis moderen ikke er begyndt at sende kærligheden tilbage til sig selv igen, så vil der opstå ægteskabs problemer. Han giver en specifik tidslinje for dette.

En kvinde skal huske at hun er KVINDE først og fremmest, og hvis hun så er mor, business kvinde eller alle de andre ting som vi er er de ting rent faktisk sekundære til hvad KVINDE er.

Så han kom her i 1969 og begyndte at dele den her kvindevisdom og han kigge rundt og sagde:

"Ok, alle i hippier, I tror I er frie, men kald ikke det at tage stoffer og tilbyde fri sex frihed. Det er ikke frihed"

Så han startede en modstandbevægelse på alt det her.

Han skabte en bevægelse som hed:

“The Grace og God women’s movement of America”

..og det de startede med at gøre i denne bevægelse var at gå op på Santa Monica boulevard om natten og de begyndte at tale til de prostituerede, og begynde at invitere dem med til yogaklasser.

Da han først begyndte på det her, kom modstanden for alvor. Fordi der er en kæmpe kollektiv hypnose omkring kvinder, som gerne vil holde os nede og som tjener penge på usikre og destruktive kvinder.

Det er derfor vi mediterer i Kundalini Yoga, vi skaber en slags selvhypnose. For hvis du ved hvordan du kan putte dig selv ind i en hypnose, og du beslutter dig for hvad du ønsker den selvhypnose skal gøre for dig, kan ingen anden hypnotisere dig!

Hvis du omfavner det at være kvinde, er det smarte at, fordi vi er 16 gange så kraftfulde, vil alle i din omgangskred forvandle sig. Blive opløftet. Når du står op og lave din praksis din sadhana har hele huset været oppe og lave praksis.

Ingen behøver at ændre sig, end dig selv!

Vi behøver ikke lokke vores kæreste med. Hvis du som en kvinde vil ændre noget, så må du ændre det i dig selv og ALT omkring dig vil ændre sig. Dine relationer, dit kærlighedsliv, dine finanser, din familie, dit hjem, din karriere.

Så er spørgmålet bare om du er klar til at, alt dit underbevidste skrammel vil komme op og alle de ting du nu skal dukke op til? Men det er det vi er her for. At ændre os selv og ændre verden.

Omstrukturere vores relation til os selv, til det modsatte køn, til økonomien, til kroppen. Alle områder at livet skal kigges på. Og på en måde som er frisk og ny og ikke den her gamle voldlige, vrede og frustreret som i den gamle tidsalder.

Det er så kraftfuld når kvinder mødes, alt kan ske. Det her er nu hold 8 af essensprogrammet og de mirakler der sker, er for vildt.

Og lad mig lige slutte af med at give dig en universel hemmelighed:

Når vi relatere til hinanden må vi gøre det til det som vi synes er fantastisk hos den anden. Forstørre deres styrker. Og stoppe med at relatere til det vi ikke kan li’ og de dele af den anden som stadigvæk er under udvikling.

Hvis vi begynder at gøre det for hinanden, i vores parforhold, med vores venner, veninder, kollegaer, børn, business, penge, sex, så vil du havde det forhold som alle snakker om.

Vi bringer det bedste frem i hinanden. I stedet for der værste. Så dine forhold ikke stopper efter den biokemiske forelskelse ikke bare til din kæreste men også din business og alle andre nye spændende relationer.

Så når vi samles på Essensprogrammet online og til vores to fysiske workshop så begynder vi at forstærke vores shakti power, og igennem mantras, bevægelse og åndedræt løfter vi os selv og dem omkring os ud offer, usikkerhed, destruktivitet. For er du en kvinder, er DU SKABERKRAFTEN.

Så vi skal tage dette alvorligt og tilbage til i vores hænder, tilbage til et liv som leves ud fra den kvindelige essens.


Er du i tvivl om du er et match til dette program så er du velkommen til at sende dine spørgsmål til contact@soul-fitness.dk og så finder vi ud af det. 

Som regel er det sådan at hvis du kan mærke et kald, er det noget du skal! 

Vi starter 9. oktober og du får adgang til et materialet så snart du tilmelder dig.


Hemmeligheden bag success i livet på alle områder

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne parforhold kærlighed soulmate

Vidste du at al succes afhænger af hvor bevidst og selvsikker du er?

Når du bliver mere bevidst, bliver du automatisk sundere fordi du helt af dig selv bevidst vælger alt det der er ultimativt det bedste for dig i enhver situation – og derfor kommer du til at arbejde med at udvide din bevidsthed gennem YOGAEN FOR BEVIDSTHED = KUNDALINI YOGA.

"IT'S ALL AN INSIDE JOB"

At hæve din bevidsthed vil give dig succes på disse tre planer:

FYSISK - vil du få en strålende sund og rask krop fordi din krop spejler din bevidsthed. Få en sund fordøjelse, slip for cravings og dulmeadfærd og få en stærk og smidig krop.

MENTALT – vil du komme til at lære dig selv bedre at kende via udforskning af dine tanker og følelser, så du kan gå ud i verden og stå op for dig selv for den du er uanset hvad andre mener om dig. Du er ikke længere bange for hverken uenigheder eller autoriteter. Dermed vil du blive en magnet for de rette mennesker, relationer, partner.

SPIRITUELT – vil du finde ind til hvem du virkelig er og hvad meningen med dit liv erDu bliver intuitivt skarp og slipper derfor tvivl og usikkerhed.


Nickoline Camille

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne

Nickoline Camille er Kundalini-yoga- & Meditations-lærer på en mission for at inspirere kvinder og mænd til at leve et liv i dyb kontakt med hjertet. Igennem kundalini-yogaens transformerende pallette af teknikker vil du lettere kunne leve et liv, hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme - også selvom det kræver at stå udenfor flokken. Nickoline er oprindelig uddannet sygeplejerske, men for syv år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej som Kundalini-yoga lærer. 

Efter bruddet med det “normale” liv lever Nickoline nu af sin passion. Med en succesfuld online business og yoga retreats rundt omkring i verden. Hun er den yngste kundalini-lærer med mest erfaring inden for kundalini-yoga universet og bringer et nyt og frisk pust til den gamle teknologi. Et pust der gør det muligt at forene østens mystik med vestens jordnære videnskabelighed.


HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGER PÅ ESSENSPROGRAMMET:

Tidligere deltagere har komplet forvandlet mange forskellige facetter af deres liv med Essensprogrammet. Lige fra en krop fri fra smerter og hormonforstyrrelser, relationer fuld af nærvær og dybde, et job med mere passion og flere penge på kontoen. Tænk bare hvad 6 måneders intensiv praksis på daglig basis vil gøre!  

"Jeg har været på en 5 måneders fantastisk rejse med Nickoline som mentor og det er det bedste der er sket for mig. Jeg har funde hjem til mig selv og fundet t ud af hvad vej jeg skal i livet og at drømme som jeg hidtil kun har drømt om faktisk kan virkeliggøres. Nickoline er en fantastisk smuk sjæl som er med dig hele vejen og som guider dig. Jeg forsætter min rejse med Nickoline som læremester i hendes online kundalini gym. Tak af hjertet Nickoline <3<3<3. Sat Nam" Vibeke, hold 7 deltgaer 

"Jeg kan mærke mig selv mere end da jeg startede forløbet. Jeg er så glad for dette forløb - har kunne gennemføre på trods af 3 store rygoperationer, det er som om min krop har manglet lige præcis kundalini yoga" Christina, hold 7 deltager

"Essensprogrammet har været en smuk rejse tilbage til mig selv. Jeg er dybt taknemmelig! Ikke mindst for smukke Nickolines helt særlige energi & nærvær & viden, som hun på sin helt egen unikke måde deler. Nickoline har en særlig evne til formidle, og det er tydeligt at hun har hele sit hjerte med. Essensprogrammet & Nickoline åbnede nogle døre i mig, som længe havde været lukket. Og at bruge disse måneder på programmet samt de workshops undervejs, har været en ubeskrivelig støtte i min personlige udvikling, og i rejsen tilbage til min essens. Jeg giver med kærlighed & ære, min varmeste udtalelse til dette tranformerende Essensprogram & ikke mindst til smukkeste Nickoline. Af hjertet tak, Namaste, Sat Nam, xXx-S" Hold 7 deltager

"Jeg har nydt Nickolines selskab ugentligt, hendes passion for. kundalini yogaen er smittende, derfor er det skønt, at jeg kan gå tilbage og se alle videoerne igen.
At følge 8 uger giver en daglig fokus på det der bringer en tættere på egen essens, for hver dag nærmer man sig stille og rolig, målet eller nærmere sagt de første mål, der kom nye mål bagefter, som der kan arbejdes på. Nyd rejsen. Tak og Sat nam"
Yvonne, Hold 6 deltager

"Dette program har tydeligt gjort mit forhold til mig selv. Min krop,min psyke,min indstilling og mine reflektioner.
Det handler i høj grad for mig om,at der bliver sat ind på alle fronter, på en gang. Mantraer, forbindelsen til det højeste i en selv, universet og kroppen, underbevidstheden. Yogaen og styrkelsen af hormoner og nervesystem. Det føles som en gennemgribende renovation og opgradering af hele mig og faktisk mere til<3"
Gitte, Hold 6 deltager

"Programmet har skabt ro i mit indre kaos. Det har stabiliseret mit sind. Jeg har stadig meget arbejde foran mig, men jeg er på vej og kundalini yogaen er god" Jeanette, Hold 6 deltager

"Kære Nickoline. Tusind tak for min tid forleden! Jeg gennem flere år haft ondt i solar plexus, i perioder værre end andre. Har ikke rigtig vidst hvorfor. Jeg havde min tid hos dig og havde ikke regnet med at du på en halv time kunne fjerne den smerte. Det var en stor oplevelse, at opleve den måde du arbejder på. Du er så empatisk, så fintfølende og så god til at guide én til selv at være 100% med i hele processen. Jeg har aldrig vidst hvor jeg havde ondt der, men det ved jeg nu. Det var en brik der manglede, den fandt du og fik hjulpet mig til at lægge perfekt på plads. Jeg mig nu hel! Af hele mit hjerte tak fordi du har samlet mig. Jeg har lært en ny side af mig selv at kende og er meget mere MIG! Jeg kan og vil anbefale dig til andre og vender tilbage til dig for at lære endnu mere. TAK for det du gør og fordi du er dig!" Hold 4 deltager Charlotte  

"...Selve øvelserne og meditationerne styrker så meget min krop . Jeg mærker en forskel for hver dag. Jeg mærker min krop bliver stærkere og jeg mærker styrke i den jeg er. Det er fedt at få vejledning i at komme tættere på min essens. Jeg er mere bevidst. Det er alt sammen meget nyt for mig, da jeg altid har arbejdet for at glemme og gemme. ELSKER yogaen og meditationerne, selvom min mine arme, ben og ryg er som spagetti - men som sagt, jeg mærker mere og mere styrke for hver dag. Jubbbiii Det er også fedt at få fokus på hele mig" Hold 5 deltager

"Tusinde tak for det flotte og velstrukturerede kursus. Du har en fantastisk måde, at få de svære ting, gjort let forståeligt på, og alle dine spændende videoer er jeg meget imponeret over. Jeg har fået meget ud af kurset, og hviler mere i mig selv, og en måske - lidt pudsig ting - så øver jeg mig stadig på at "trække vejret rigtigt". Så selv da jeg var syg, var det en af de øvelser jeg fik gjort." Irene, Hold 5 deltager  

"Kære Nickoline
Jeg har haft meget stor glæde af hele forløbet. Det har givet mig så meget på så mange planer. Jeg er helt bevidst om, at det her kun er starten, og det er da også derfor, at jeg tager en tur mere.
Du er en fantastisk person og formidler. Du formår at være nærværende, stærk og smuk. Ren i hjertet. Du rammer og løfter tilhøreren. Du behersker naad. Du besidder stor indsigt, og dit budskab går rent ind hos læseren/tilhøreren. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg har fundet dig og kundalini yogaen."
Hold 5 deltager

"Det har været lærerigt, spændende og inspirerende at følge Essensprogrammet. Med Essensprogrammet har jeg fået en viden og et fundament at opbygge min egen daglige kundalini yoga praksis op omkring. Og det er netop dette, som er en af de bedste ting jeg tager med mig – at jeg efter de 8 uger ikke blot behøver følge det program, som uge efter uge blev opbygget i Essensprogrammet, hvis jeg føler, der er en anden måde, der giver mere mening for mig. For mig har det været fantastisk at følge det fastlagte program, men i ligeså høj grad motiverende at opbygge den viden og opmærksomhed i mig selv, der har resulteret i, at jeg i dag kan mærke, hvad jeg har brug for af de forskellige øvelser, som jeg i Essensprogrammet er blevet undervist i. Det har været rigtigt godt med de oploadede videoer, som jeg stadig aktivt bruger, når jeg skal lave de forskellige yoga set. Nickoline er en inspirerende underviser, som tålmodigt svarer på alle spørgsmål og med hendes rolige og venlige stemme bliver det rum hun skaber meget behagelig at være i, selvom hendes guidning primært er online, hvilket ikke nødvendigvis gør det nemmere at nå ud, men Nickoline når ud til dig derhjemme, selvom hun ikke fysisk er til stede. Undervisningen er nem og lige til at gå til, yderst skrevet og fortalt i et sprog, der giver mening. Det hele er nede på jorden men med vidtrækkende gode konsekvenser. Og forandringen kommer. Det gjorde den hvert fald for mig. Og jeg er sikker på jeg har endnu mere i vente end det jeg allerede har erfaret. Helt konkret kunne jeg allerede i uge 2 mærke energien i mig rejse sig fysisk i form af noget jeg bedst kan beskrive som en rokken startende ved bunden af rygsøjlen. Det er en skøn fornemmelse. Jeg havde nok håbet at alle mine forandringer humørmæssigt ville stoppe. Det gjorde de ikke. Og vil aldrig gøre det. Til gengæld har jeg med meditationerne og yogaen fundet en måde at leve fredeligt med dem, anerkende dem og vide at de er en del af livet ligeså naturlig som det er at trække vejret. Motivationen har vekslet ugerne igennem og det har ikke hele tiden været let at holde ved. Heller ikke efter de 8 uger. At holde ved har dog givet mig så stor en tro på den ro og ballast som kundalini yogaen giver mig med på min vej, at jeg efter mindre motiverende perioder altid vender tilbage. For mig har jeg fundet ud af at nøglen til en mere konstant motivation er at afveksle min daglige yoga både i øvelser og tidsmæssigt. Jeg kan kun give Nickoline og Essensprogrammet de bedste anbefalinger med på vejen. Og har allerede anbefalet hende til en anden og kunne sagtens forestille mig at deltage i Essensprogrammet igen, da det hele tiden udvides og udvikles, eller på nogle af de andre aktiviteter hun udbyder." Jane, Hold 5 deltager


"Det er super fedt at have en praksis man udfører hver dag. Jeg ved, at jeg starter dagen med at gøre noget godt for mig selv og det giver mig stor tilfredstillelse. Jeg nyder hver aften at skrive taknemmelighedsdagbog. Jeg kan mærke effekten af meditationerne og yogaen, og det er motiverende." Hold 5 deltager

"Det har været så godt, jeg er dybt taknemmelig. Alt er ændret. Jeg har en følelse af fred indeni, forkerthedsfølelsen fylder slet ikke så meget mere og jeg kan finde ud af at sige nej. Nickoline, du er så sej. Jeg elsker din kærlige, rolige, autentiske, anerkendende og opløftende måde at dele din viden på. Du har gjort en kæmpe forskel i mit liv, jeg er dybt taknemmelig." Mynte, Hold 1 deltager

"Jeg har været mere end tilfreds hele vejen igennem. Du har været så blid og smuk og rummet os alle sammen på den mest kærlige måde. Du var helt nede på jorden og man kunne mærke at du bare var dig. Undervisningsmaterialet var idengrad relevant og godt skrevet. Jeg er imponeret over din måde at formulerer sig både mundtligt og skriftligt og du har stor viden og er meget dygtig inden for dit felt. Ikke mindst ser du smuk og sund og dejlig ud at det kun er en fornøjelse at kigge på dig, dine fotos og dine videoer når du underviser. God vind fremover. Du har mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til vi ses igen lige pludselig. Namesté"  Line, Hold 1 deltager

"De første dage med programmet var en udfordring, og jeg synes det var alt for langt og jeg kedede mig under meditation. I dag på en søndag glædede jeg mig til at komme op og lave det. Det føles rigtigt godt, uden jeg kan definere det, og jeg bliver meget tilfreds med mig selv." Hold 5 deltager

"Når nu jeg vågner kl. 5.13 på en søndag, og mantraerne med det samme kører i hovedet, mens kroppen vil på måtten, så er jeg vist ok i mål med at få skabt en daglig praksis, der virker ;) Gaaaab... Men jeg er (næsten) vågen nu " Hold 5 deltager

"Jeg elsker dit nye Essensprogram, Nickoline. Det er inspirerende, motiverende og overskueligt, og jeg har endelig fundet vejen til min daglige egenomsorgs-praksis, hvor jeg lader batterierne op og forbinder mig med min vision. Tak" Leanne, hold 5 deltager

"Det har været et grundigt og omfattende materiale på både skrift og i videoer - undervisning og meditationer / yogaøvelser. Der er materiale til at arbejde med i lang tid." Marianne, Hold 5 deltager

"Jeg har observeret, at jeg er blevet roligere. Ting, jeg tidligere ville være blevet vred og irriteret over rør mig ikke på samme måde. Jeg betragter mine tanker og konstaterer at jeg reagerer anderledes. Fryder mig over denne forandring. Jeg har lagt mærke til, at jeg trækker vejret færre gange. For sjov testede jeg, hvor længe jeg kunne holde vejret. Det blev til 2,5 min. Ikke vildt længe, men så alligevel. Tror det kan blive endnu længere hvis jeg tester det i forbindelse med meditationerne og yogaen. Kundalini yogaen har mange uforudsigelige effekter på kroppen :0) Tak for alt den viden, du har delt med os her på holdet. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fundet dig og kundalini yogaen. I vil fremover være en fast del af min dag :0)" Hold 5 deltager

"Et helt fantastisk forløb - jeg har lært så mange nye sider af mig selv at kende, - og ved nu at jeg vil vælte mig i nye og spændende oplevelser og de vil hjælpe mig videre på min rejse i livet. Nickoline har givet mig de vildeste redskaber - jeg er dybt taknemmelig. En rejse jeg vil anbefale alle! Af hjertet tak!" Hold 5 deltager

"Jeg er dybt taknemmelig for at have deltaget i Essens Programmet de sidste 8 uger. Det har været et helt unikt forløb, som jeg helt klart kan anbefale <3 Uge for uge har jeg oplevet, hvordan jeg er kommet tættere og tættere på, hvem jeg virkelig er. Masker er blevet smidt, gemt vrede-, offerroller- og afhængigheder er sluppet. Selvkærlige handlinger er blevet plejet og budt velkommen i mit liv. Forløbet har givet mig en værktøjskasse med smukke værktøjer, som jeg kan tage frem, når jeg er på vej væk fra mig selv. Jeg føler mig tryg og oplever en stor fred i sjælen. Jeg vil gerne sige et stort TAK til Nickoline, som med sit rolige væsen har formidlet et kompetent og gennemtænkt materiale på en kærlig, omsorgsfuld og autentisk måde <3 Sat Nam" Eva, Hold 5 deltager

"Nickoline er en super dygtig og erfaren guide og underviser, som formidler de fysiske øvelser og meditationerne med stort nærvær og enkelhed. Hun er en lysende sjæl med en tydelig passion for at hjælpe os til at sprede lys, kærlighed og energimæssigt velvære i hverdagen" Joyann

"Jeg er helt vild med Nickolines undervisning :-) jeg lever mig her!t ind og glemmer tid og sted :-) hun er super dygtig til at undervise" Christina Larsen

"Fuldstændig i top undervisning, utrolig sød og hjælpsom ved spørgsmål, kan så meget anbefales" Battina Christensen

"Helt fantastisk undervisning hvor man grundigt bliver guidet gennem alle øvelserne 👌🏽 Nicoline er en virkelig dygtig underviser der formår at forklare formålet med hver enkel øvelse vi gennemgår. Skøn energi . Kan på det varmeste anbefales 🌟" Nauja Fellah

"Jeg blev i den grad inspireret af dit skønne væsen og den gode grundige undervisning - kundalini yoga mødte jeg for første gang formidlet fra dig og sikke et frø du plantede som bare har vokset sig til en stor glæde og styrke for mig. Kan kun anbefale andre at mærke efter om det har samme effekt for jer!" Karin Majlund

Hvad foregik der allerede af transformation den første uge på hold 7? : 

Udover at deltagerne deler deres essens GPS, anerkende hinanden, selv vågner op uden problemer til tidlig morgen praksis, støtter og motiverer, sker der allerede ting og sager i deres liv: 

"Jeg meldte mig egentlig til dette forløb, da jeg ville sikre mig, at jeg kunne holde fast i Kundalini yogaen i min hverdag! Jeg ser nu, at min sjæl vidste endnu bedre <3 Jeg er nemlig i gang med at heale traumer fra barndommen, så da jeg læste det Nickoline skriver i intro til modul 1: "Et af de store temaer i dette års Essensprogram handler om at omprogrammere, de issues og destruktive mønstre vi har fået lagret igennem barndommen, fra vores moder relation", så vidste jeg, at jeg er det helt rette sted <3"

"Når kroppen vågner af sig selv kl. 4 og beder om at komme op og lave Kundalini yoga, så er der ikke andet at gøre end at sætte sig på måtten og følge flowet 🤸🏽‍♀️💕
Sat nam 🙏🏻"

"Jeg er lige kommet hjem fra en uges ferie i Sverige, hvor jeg har boet langt ude i en svensk skov, her kunne jeg fordybe mig i min Kundalini yoga og meditation...

Hvis ikke jeg havde meldt mig til Nickolines online kundalini gym i april i år, havde jeg aldrig været i stand til at tage afsted til Sverige, jeg lå mest i min seng med udmattelser, smerter, psykisk stress og hormonelle forstyrrelser 🙏"

"Har lige lavet yogasættet og 11 min. Meditation. Syntes det var et fint yogasæt som er overkommeligt og alligevel fik mig til at svede lidt. 😊meditationen gik hurtig, 11 min er jo ikke meget når man er i god selskab. 😊 "

"Tak Nickoline - fantastisk materiale og godt vi har 3 uger til at komme i dybden😊🍀

Cool at lægge ud med 11 min meditation, tænkte straks det klarer jeg ikke - DET gjorde jeg💪🏻💪🏻

Min krop er i ro og jeg er i tillid til dig og alle på holdet. Kærligheden summer i mit hjerteområde lige nu❤️❤️❤️"


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem Er Dette Program For?

Dette er et 6 måneders online kursus specielt designet til dig, der brænder for at forbedre alle områder af dit liv og derigennem inspirere andre blot ved din autentiske tilstedeværelse i din kerne.

Uanset om du er interesseret i at lære om energi, selvhealing, yoga, og essens eller endda inspirere andre, vil dette program støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også).

Hvordan Er Dette Program Anderledes Fra Andre? 

Essensprogrammet er helt unikt, det er meget kraftfuldt, let at benytte, og et yoga program du ikke finder andre steder.

Dette program er resultatet af over 10 års opdagelse, optimering og erfaring med bogstaveligt 100vis af kvinder. Det er interaktiv, begejstrende og livstransformerende.

Du vil nyde godt af en unik adgang til mine teknikker og kraftfulde selv-coaching opgaver. Du får fantastiske bonusser. Og du vil opdage, hvordan du kan hjælpe andre ved at helbrede dig selv først. Der er virkelig intet andet ligesom dette.

Virker Energetiske Teknikker Virkelig? Er Det Videnskabeligt Bevist? 

Energi healing kan være baseret på den ældgamle Vediske videnskab, men den moderne videnskabs beviser til at understøtte det er overvældende. En række store universiteter og professorer har forsket og verificeret både eksistensen af energicentre i vores kroppe, og vores evne til at påvirke dem. Nogle af disse forskere er Dr. Valerie Hunt fra University of California, og Dr. Hiroshi Motoyama, grundlæggeren af den internationale sammenslutning for Religion og parapsykologi.

Lige så vigtig som den videnskabelige dokumentation er den erfaringsmæssige beviser. Google det og du vil finde utallige mennesker, der sværger til effektiviteten af energi healing. 

Hvor Lang Tid Går Der Før Jeg Kan Mærke Resultater? 

Der er mange variabler, der har indflydelse på hastigheden af din succes med disse teknikker. Personlige forhold, tilstanden af din energi, og din frekvens i praksis er alle faktorer, der kan påvirke dette.

Nogle mennesker oplever resultater ved deres første øvelse og for andre, kan det tage et par forsøg. Hvis din energi er helt blokeret, er du endda nødt til at have gået igennem hele programmet, før du ser bemærkelsesværdige resultater.

Hvad jeg kan love, er, at så længe du forpligter dig til at arbejde med din energi i det mindste et par gange om ugen, vil du se forbedringer. Og ved slutningen af de 6 måneder, vil du føle dig helt forvandlet og have en følelse af at være vendt hjem til DIG.

Hvad nu hvis tiden ikke passer ind i mit liv lige nu? 

Intet problem. Du har adgang til forløbet for evigt så du kan blot gennemgå programmet i dit helt eget tempo. Alt kan downloades så du kan endda tage det med på ferie ect. 

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.

"You are the spirit, you are the soul, you are the self. You are the honor, you are the source of all sources. You are the redeemer of all redeemers. From you, this creation is born."  - Yogi Bhajan

"You are the spirit, you are the soul, you are the self. You are the honor, you are the source of all sources. You are the redeemer of all redeemers. From you, this creation is born." - Yogi Bhajan