WORKSHOP: Vibrer din essens og gør dig transparent overfor universet

(Nu inklusiv Magnetisme workshop ved køb på BLACK FRIDAY)

I parforholdet, karrieren, relationerne, økonomien og livet 

41412394_1776744655772535_4449010365405069312_n.jpg

Føler du dig usikker og alene med en følelse af at du aldrig bliver lagt mærke til og bare længdes efter nærvær, mening og anerkendelse! at blive set som den du virkelig er! I DIN ESSENS. 


“Der er så mange krafter der ønsker at du steppeR up, og gør det arbejde du er skabt til for jorden for menneskeheden. Vi har så meget støtte når VI først begynder at gøre det VORES ESSENS KALDER OS TIL. Alt energien dukker op for dig, og pludselig laver du fotoshoots,SKRIVE EN BOG, HOLDER WORKSHOP, står foran dine egne rollemodeller, energien vil støtte dig. Og sagen er den at det handler ikke om dig. Du bliver brugT på en meget specifik måde.  Energien vil gerne komme igennem dig. Og Vi bliver alle sammen brugt lige nu af en højere energi og endnu mere energi vil gerne igennem dig. Ellers ville du ikke være her. ”      

     - Nickoline Camille


nickoline camille kundalini yoga meditation mantra selvværd ro angst selvtillid essens essensprogram gym

Hvad får du ud af workshoppen

  • Forestil dig at du indenfor kort tid kan stå stærkt i dig selv med en fuldstændig urokkelig tro på at uanset hvad der sker kan du klare hvad end der kommer til dig!

  • Leder du efter den simpleste måde der med sikkerhed vil styrke dit selvværd og fjerne din usikkerhed, tvilv og angst?

  • Kunne du tænke dig at finde modet frem og turde udtrykke dig og vise hvem du er uden at lave om på dig selv?

  • Har du lyst til at skyde genvej igennem kroppen og med kundalini yoga og forløse din frygt og angst og stå tilbage med troen på dig selv.

  • Forestil dig at give slip på sammenligninger og behov for anerkendelse fra andre men være din egen evige kilde af kærlighed og omsorg!

  • Ønsker du at turde stole på din essens og dermed gå frihedens vej hvor dine drømme let udleves? Og hvor livet føles eventyrligt og magisk.


Den nye KVINDE arketype er WOMAN! 

38676418_424557601399337_4827374366884888576_n.jpg

Du er skabt som kvinde og du behøver ikke putte noget som helt ovenpå det. Du er ikke dit eller dat, en professionel, moder, hvad end af beskrivelser vi putter ovenpå kvinden du er,  du er en KVINDE! 

Og hvis du tager det og rent faktisk ER det i hele dit system, hvad det betyder at være kvinde, Dét er den arketype vi taler om.  Det behøver ikke engang at bliver særlig komplekst. Men afkodningen er en ordentlig proces, hvor vi bliver nødt til at trække alle de labels som vi har tilladt os selv at tage på. Når vi tillader dem på os bliver vi mere sårbare overfor udnyttelse. 

Alle de label, ethvert og mellem dem, giver dig en mulighed for at blive udnyttet. På en hvilken som helst måde. Selv udnyttet. Den måde det mest forgår på er at vi udnytter os selv. Jeg taler her om den vestlige kvinde. I andre kulturen kommer udnyttelsen mere fra kulturen. 

Men i vesten har de gjort et meget godt stykke arbejde i hvordan man rent faktisk disempower den mest kraftfulde del af befolkningen, som er kvinder. For som en vestlig kvinde har vi adgang til en masse som kvinder i andre steder i verden ikke har. Men vi er blevet meget gode til at udnytte os selv. Vi er eksperter. Så vi skal arbejde med at hive de label af os, og se hvordan det ville se ud uden dem. Og det tager noget tid. Det er så meget svære at aflære end at lære.


Workshoppen indeholder:

I workshoppens første del får du Kundalini visdom fra Yogi Bhajans Lectures, designet til at hjælpe dig med at udslette begrænsede overbevisninger og permanent fjerne din usikkerhed, generthed, negativitet og destruktivitet. 

Kundalini yoga hjælper dig med at skyde genvej til dine drømme.

Workshoppens anden del består af en kundalini yoga klasse som specifikt går ind og styrker dit nervesystem som er direkte forbundet til hvor meget nydelse og succes du kan rumme. Nervesystemet er din beholder. Du kan få lige hvad du ønsker dig, HVIS dit nervesystem kan håndtere det. Balance i nervesystemet smelter også tvivl og frygt væk. 


✓ Du lærer hvordan du kan bruge din yogamåtte til ren selvudvikling og manifestation af dine drømme igennem en daglig praksis.

✓ Du lærer at skabe dit eget selv-koncept og blive din egen guru, shaman, healer igennem selv-terapi


PRIS

Din investering for at slippe din usikkerhed og tvivl og i stedet opbygge og rumme det at være kvinde i sin HELHED er KUN 350 kr  + Du samtidig også får workshoppen på video, så du kan lave yogaen igen og igen.Praktisk 

Workshoppen foregår online. Du modtager en optagelse af begge de to workshops så snart du har foretaget dit køb.

BLACK FRIDAY PRIS FOR 2 WORKSHOPS 199kr


 

Udtalelser omkring denne Vibrer din essens workshop:

 "Kæreste Nickoline. Jeg vil sige dig TAK for en effektiv, virkningsfuld og særlig workshop i dag. Wauw, jeg føler mig forandret.
Jeg har nydt de to workshops jeg har været til hos dig, og din måde at holde spacet på. Tak fordi du er dig og inspirerer andre, så endnu flere kvinder kan være sig selv. Knus og gode tanker Solliah”

“Kære Nickoline, tak for en helt fantastisk kundalini yoga workshop i dag Wow hvor blev jeg blæst bagover af energien, nærværet og intensiteten i rummet! Tak for at holde dette smukke space - det var magisk kram fra Christina”

44060333_1816775661769434_852733110574383104_n.jpg
43952706_1816775635102770_3233852203403837440_n.jpg

“… En fantastisk kundalini-workshop hos Nickoline. Tak for det smukke smukke rum du skabte og holdt for os alle i dag”

"Tusind tak for en "sommerfugle i maven" fremkaldende workshop i dag. Jeg fik bare SÅ meget ud af den eventyrlige måde du formidler på" 


Ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg være med selvom jeg ikke har prøvet kundalini yoga før og ikke er særlig smidig? 

- Ja det kan du tro! Dette er for alle, nybegyndere som øvede der er nysgerrige på den power kundalini yogaen har. Vi skal ikke lave komplicerede stillinger hvor vi skal stå på hovedet og have fødderne på nakken. Kan du trække vejret kan du også lave yoga. 

Hvad sker der efter jeg har købt denne workshop?

- Efter din indbetaling modtager du en mail fra mig med det praktiske. og så møder du bare op på dagen for workshoppen eller ser den i online form hvis det er hvad du har valgt

Er dette en del af Essensprogrammet?
- Ja dette er åbnings ceremonien for essensprogrammet, men den er åben for alle nysgerrige sjæle som har lyst til at snuse lidt til den teknologi der hjælper dig med at vende hjem til din essens. Hvis du er med derpå er denne automatisk inkluderet i din pakke. Ønsker du at være med på Essensprogrammet efter workshoppen er der mulighed for dette. Kontakt mig på mail og vi finder ud af det.

 

kundalini yoga nickoline camille mantra meditation essens selvværd magnetisme drømme

Må denne workshop skabe klarhed, intuition og indre sikkerhed! Det er 3 store evner! De her 3 værdifulde evner, kan ikke blive taget væk fra dig. Når du begynder at kultivere disse værdier gennem din kundalini praksis, er det hvad der skaber en leder for denne tidsalder. Det er hvad der er brug for. SÅ det er hvad vi arbejder med på denne workshop!