ONLINE KUNDALINI GYM 

KUNDALINI YOGA klasser, MANTRA, MEDITATION & Lectures

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Ville du ELSKE at opleve INSPIRATION, FORDYBELSE og MAGI igennem KUNDALINI YOGA, måned efter måned?

Jeg har skabt en opløftende online Kundalini klub, så du på en nem, billig og blid måde kan få adgang til mine yoga sæt, meditationer, øvelser og lectures hjemme fra din egen sofa.

Måned efter måned vil jeg dele ud af min viden og den visdom, jeg har hentet fra Kundalini yogaens verden.

Vi mødes 1 x om ugen LIVE online for at lave kundalini yoga og meditation sammen i fællesskab. Jeg hjælper dig med at holde motivationen i din yoga praksis. 


VISIONEN MED DET ONLINE KUNDALINI GYM

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Jeg har en mission og det er at du for alt i verden bare skal være DIG. Og ikke blive til den du ser op til, for så lyver du for dig selv.

Jeg kalder dig tilbage til DIG! Det er tid til ikke længere at kigge på hvad alle andre gør og gøre det samme. 

Det er så VILDT hvordan du kan sammensmelte med alt der ikke er dig, i troen på at gøre det rigtige. For det virker jo for alle andre, hvorfor virker det så ikke for mig? Det ligner det rigtige, men resultaterne udebliver og noget indeni føles heller ikke heeeelt som det skal. 

Så derfor inviterer jeg DIG, hvis du har det på samme måde, ind i mit online yoga gym. 

For her kan vi arbejde med os selv, fordybe os hver for sig og efterfølgende "mødes" online og mærke fællesskabet i vores yoga praksis og lade healingen finde plads helt stille og roligt. Ingen behøver være bange og føle sig udstillet, stå på scenen eller udlevere sig selv og alle sine ulykkelige barndoms minder.

Igennem kundalini yogaen har jeg ændret mit liv. Kundalini yoga sætter den nødvendige healing i gang helt ned på celleplan, uden at vi behøver at vide hvad der skal til, det skal yogaen nok helt selv finde frem til. Og jeg vil dele ud af min store kundalini selvhealings værktøjskasse som vil guide dig sikkert tilbage til din indre kerne. 

Healing på en let, legende og nydelsesfuld måde. For jeg ved ikke med dig, men jeg er færdig med at kæmpe og med at være en anden end den jeg er. Og jeg vil vise dig, at når du tager ejerskab over din sande essens og den du er, kan du gøre drømme til virkelighed, det eneste det kræver er at du er DIG! 100%. 


DET ONLINE KUNDALINI GYM INDEHOLDER

ET ARKIV fyldt med Kundalini yoga & meditations videos som støtter dig i at holde fokus på dine drømme og for alvor bryde fri af begrænsninger, frygt og usikkerhed.

SUPPORT FACEBOOK GRUPPE med mulighed for at udveksle indsigter omkring din daglige praksis, og på den måde få healet dig selv, for når du sætter ord på hvad der sker i dig skaber du indsigter på et helt nyt plan. Her kan du dele dine erkendelser og aha-moments og på den måde løfte dig selv og andre. Adgang til et inspirerende netværk af ligesindede-sjæle ligesom dig. Jeg vil også være en del af forummet, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Du vil aldrig mere føle dig alene i din yoga praksis. 

LIVE STREAM Mulighed for at "mødes" 2 gange om måneden på en LIVE online yoga klasse.  Klassen bliver optaget og lagt ind i dit online kundalini gym så du altid kan se eller gense den. 

Du kan deltage for kun 149 kroner pr. måned. Det er ca hvad én enkelt yogaklasse normalt koster. Dit betalingskort bliver trukket automatisk hver måned, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement, der er ingen binding!

Melder du dig ind nu får du adgang til 2 essensworkshops + en række videos fra Bali Retreatet (Værdi for over 5000kr)


OPFYLD DINE DRØMME MED KUNDALINI YOGA

Jeg kender ALT til at knokle, slide og kæmpe sig til sine drømme, men sådan behøver det slet ikke at være! 

Jeg er helt forelsket i tanken om at du kan opfylde dine drømme ved at dyrke yoga. Du sætter intentionerne for din praksis hver morgen, som små frø du planter i hele dit system mens yogaen er som den kærlige blomsterpige der passer og plejer frøet så det har de rette betingelser for at vokse sig stor og stærk. Dine drømme er kun en daglig kundalini praksis væk. 


Det siger medlemmerne af Kundalini Gym

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat århus online

"Fuldstændig i top undervisning, utrolig sød og hjælpsom ved spørgsmål, kan så meget anbefales" Bettina Christensen

"Helt fantastisk undervisning hvor man grundigt bliver guidet gennem alle øvelserne 👌🏽 Nicoline er en virkelig dygtig underviser der formår at forklare formålet med hver enkel øvelse vi gennemgår. Skøn energi . Kan på det varmeste anbefales 🌟" Nuaja Fella

"Jeg blev i den grad inspireret af dit skønne væsen og den gode grundige undervisning - kundalini yoga mødte jeg for første gang formidlet fra dig og sikke et frø du plantede som bare har vokset sig til en stor glæde og styrke for mig. Kan kun anbefale andre at mærke efter om det har samme effekt for jer!" Karin Majland

“….Jeg er på 7. dagen for denne meditation, mærker en ændring på hvordan jeg reagerer nu her og i starten. Tak” 

“Tusinde tak for ultra fin kundalini yoga. 🙏🏻💚Så dejligt at du har lavet det on-line. 🙏🏻💜Elsker yoga, mantra og mudras og savnede en grundig guide og sammenhæng. Så fine forklaringer du giver. ☺️Det er også lidt nemmere, at gi slip og lave go lyd på, her alene i min stue ude landet, end at gå til en yoga klasse et sted, med mange mennesker.”

“Jeg syns bare det er helt vildt, hvad det her gør, på ALLE planer. Føler jeg står meget stærkere i mig og får også sagt fra (og til) osv. 

Tak for al din SØDME og SERIØSITET igennem dine videoer og posts. Jeg er SÅ taknemmelig, fordi du laver det her. 🙏🏻🍀☺️💗Du har fat i noget STORT, for både dig og os andre. Det er jeg sikker på!”

“…Jeg oplever en kraftig reduktion af hedeture efter at have lavet kundalini hver dag i 14 dage. “

“ Efter online måne kundalini i går, har jeg haft det så godt, alle mine smerter er forsvundet i kroppen og jeg har fået mere livsglæde, nu har jeg bare lyst til at lave det kundalini sæt hver dag”

“Tak fordi du har startet dette online kundalini gym, sådan et har jeg længtes efter i flere år 🙂 Det var en fantastisk sesion i dag"

“Nickoline, det er jo et sandt overflødighedshorn, dit online gym. Mums. Tusinde tak.”

"Nickoline er et af de mest blide væsner jeg nogensinde har mødt og det gør hendes kundalini yoga klasser til ren nydelse. I 90 min er du langt væk fra din stressende hverdag og i stedet omringet af lys og kærlighed. Hele din krop vibrerer and du kan mærke hvordan hver en celle i kroppen bare smiler. Det lyder som en kliché men når du hiver 90 min ud af din travle kalender og bruger dem i selvskab med Nicoline og kundalini yoga, så er du i himlen. Hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv på alle niveauer – krop, sind og sjæl så er du nødt til at hoppe ind i det magiske kundalini yoga univers. Du vil genetablere kontakten til dit højere selv og vil blive fyldt med universel kærlighed. Det gode ting med Nicoline som en yoga instruktør er at hun har den blideste fine stemme der guider dig og fortæller dig skøn visdom omkring de individuelle mantras og kriyas samt deres effekt på kroppen og energisystemet ect. Jeg er hooked! Og tak for det, Nickoline” - Stephanie

"Jeg har i forbindelse med min uddannelse, Holistic Health & Beauty Practitioner, hos Nicoline stiftet bekendtskab med Kundalini yoga. Jeg har været til flere sessioner hos hende og vi har som regel taget udgangs punkt i de kundalini øvelser, som har kunnet hjælpe mig med de udfordringer jeg stod med på netop det tidspunkt. Og hold da op hvor er udbyttet stor! Jeg har kunnet mærke fornyet energi, indre ro, flow og en fornemmelse af at verden bare kan komme an! Det er tydeligt at Nicoline går op i det med ild og sjæl og at det er der hendes store passion ligger. Hun er 110 % til stede i hendes arbejde, god til at lære fra sig og man er slet ikke i tvivl om at hun dagligt forkæler hendes egen krop og sind med denne fantastiske form for yoga!" - Annemarie

"Kære Nicoline! Jeg vil gerne fortælle om, at jeg siden sidste søndag har følt mig lettere i kroppen, og mit tankemylder er væsentlig reduceret. Jeg har næsten lavet øvelser dagligt. Jeg har arbejdet meget med Sat Nam meditationen, healing af barndomstraumer og solar plexus øvelsen. Jeg har været meget styret af negative tanker, men føler det stille og roligt er ved at vende, så det er jeg rigtig glad for. Det bliver nemmere og nemmere at finde tiden til træningen, så det tager jeg som et tegn på, at det er fordi, det er det rigtige for mig"  - Grethe 


NICKOLINE CAMILLE 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat århus online

Da jeg var 13 år prøvede jeg på at meditere. Hvad jeg troede var meditation var at sætte en no-stress cd på, sidde på en stor og blød pude i mørket med tændte stearinlys. Jeg anede ikke hvad det gik ud på, men jeg havde læst i et gossip blad at Jennifer Lopez mediterede og da jeg var kæmpe fan synes jeg da også at det skulle prøves. 

Det blev aldrig til mere end den ene gang i den omgang. Jeg begyndte først sådan for alvor at meditere regelmæssigt som 19-årig. 

Jeg lyttede til guidede meditationer og senere hen mediterede jeg på åndedrættet og hjertet. Jeg eksperimenterede lidt. Det var en helt ny verden for mig. Jeg er ikke vokset op med forældre der gik op i den slags. Vi har aldrig talt om spiritualitet eller følelser. 

Når jeg sad der med headset og meditative ord i ørene, i solpletten i vindueskarmen, følte jeg mig fredfyldt. Det jeg mærkede var ren magi. Jeg fik mere ro indeni og tankerne begyndte på uforklarlig vis, at blive mindre og mindre negative. 

Og selvom det selvfølgelig var stort for mig, var det som om der manglede noget.

Udover at meditere gjorde jeg mange andre gode ting for mig selv, holdte mig fra sukker, gluten og mælk. Passede min sengetid. Rørte min krop og lavede lidt Hatha eller Vinyasa yoga. Jeg havde det generelt godt men til trods for at jeg gjorde alle de rigtige ting, følte jeg mig stadigvæk ikke helt god nok. 

Jeg kunne ikke vedholde den dejlige sindstemning jeg oplevede under min spirituelle praksis. Når jeg steg af meditations puden eller yogamåtten gik der ikke længe før jeg faldt tilbage til de gamle selvdestruktive mønstre og tanker. 

At finde en meditations og yoga praksis som virkede for mig

Da jeg begyndte at praktisere Kundalini Yoga & Meditation i 2012, var det første gang jeg virkelig følte mig hjemme i mig selv præcis som den jeg er og det var en følelse jeg tog med mig ud i livet, udenfor yoga måtten. Tiden på måtten var en investering i et mere selvsikkert og eventyrligt liv. 

Jeg kunne mærke at jeg ikke bare skulle praktisere den her yogaform for mig selv, men hjælpe med at sprede den ud i verden.

I kundalini yoga lærer du ikke kun de fysiske yoga sæt og magiske meditationer, det er en holistisk livsstil. Du lærer hvordan kroppen virker men også hvordan vi skaber vores egen virkelighed, og hermed vigtigst af alt hvordan vores emotionelle tilstand er den afgørende faktor for vores fysiske velværes følelse. Der er masser af guld gemt i kundalini yoga teknologien og den guld vil jeg gerne give dig adgang til, nemt, billigt og trygt. 

Sat Nam

Nickoline


O F T E   S T I L L E D E   S P Ø R G S M Å L :

Hvor ofte skal jeg betale?

Kun én gang om måneden. Du kan selv melde dig ud lige når du vil. Der er ingen binding. 

Hvor lang tid har jeg adgang?

Du har materialet for evigt. Du skal blot huske at downloade materialet, hvis du vælger at melde dig ud. 

Hvis jeg har andre spørgsmål hvad gør jeg så?

Send mig en mail på contact@soul-fitness.dk 

Er du det mindste i tvivl om du nu er så langt i din yoga rejse som du burde være eller måske er usikker på hvilke skridt der er de næste for dig og hvornår du skal tage dem? Fortvivl ikke! Jeg er her for at fortælle dig at du er PRÆCIS hvor du skal være. Hvor end du er, er perfekt. Med det Online Yoga Gym vil du få den struktur og vejledning du ønsker så du ikke behøver bekymre dig om hvad dit næste skridt er eller hvordan du skal tilpasse en yoga klasse ind lige nu. Jeg vil være der for dig hver måned. Alt du behøver er at logge ind!


Nye Kundalini Klasser & Workshop  i det Online Gym

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Stofskifte Optimering I denne klasse vil vi arbejde med at optimere dit stofskifte, parastofskifte og thymus kirtel. Disse kirtler er genvejen til sund forbrænding. 

Hormonsystemet er meget subtilt. Selv det fineste justering i kirtlernes udskillelse har en ekstrem indvirkning på din sundhed, når skjoldbruskkirtlen og binyrerne er i balance. Hvis dine hormoner er i balance, er det næsten umuligt at være irriteret eller irriterende; Dine ord er mere medfølende, både for dig selv og for andre. Hormonel balance er forbundet med højere bevidsthed


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Fuldmåne og Lunar Eclipse 2 timers KUNDALINI YOGA & MEDITATIONS workshop

Det er sæson for formørkelse i august. Både sol og måne formørkelse (eclipse) på fuldmånen og nymånen. Disse energier er blevet linket til samme energi som vi oplevede i energi skiftet dec. 2012. Der er en intens energi til stedet når der er formørkelser. Vi kan opleve det vildeste følelses kaos. Det ene øjeblik højt og flyvende, det andet øjeblik trist og nede. Det skyldes at polariteterne for alvor aktiveres i det ydre såvel som i dit indre. Alt vil blive lyst op. Energien åbner op for underbevidstheden, fortiden, gamle traumer og karma. Brug energien til karmisk rensning, som ellers ofte kan være svært men som du lige nu kan sætte raketfart på og slippe en masse gammelt. Der er potentiale for dyb transformation her! Med denne workshop sætter vi fokus på prana, livskraft til dit system, styrkelse af nervesystem og rensning af energifeltet kaldet arcline (et felt som går fra øreflip til øreflip).  


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Sommer Milt Styrkelse

Temaet for denne klasse lyder måske lidt mystisk men vi skal fokusere på milten. Et organ som har STOR betydning for fordøjelse, lymfesystem og immunforsvar. Det vil give dig glæde, styrke og energi til at følge din dharma. 

Den sidste fase af sommeren er en tid hvor dine organer er meget aktive. Specielt din milt. Den er forbundet til den måde du fordøjer din mad, men også den måde du fordøjer hele dit liv på. Din fordøjelse generalt, emotionelt, fysisk og mentalt. Den er også forbundet til hvor meget væske du holder på i kropppen, og specielt hos kvinder i forskellige livscyklusser er vi meget mere sensitive ift det end mænd. 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Åben dit hjertecenter og lad kreativiteten og kærligheden flyde

Når vi lukker ned for hjertet mister vi øjeblikkeligt 33% af vores energi og intuitionen slukkes. Åben hjertet med dette sæt og mærk hvordan energien og kreativitet igen flyder i din krop og i dit liv.


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Skab dit eget selvkoncept, Styrke nervesystemet og Manifester dit drømmeliv 

"When you run after things, you will find some, but all, you cannot get. But if you sit, all will come to you. It is called the law of the magnetic field. But in order to be a powerful magnet, you have to have a powerful frequency. You have to have a powerful magnetic field. You have to create a frequency." - Yogi Bhajan

I den her klasse vil jeg hjælpe dig med at aktivere koden, der vil bringe det bedste frem i dig. Ved en balancering af nervesystemet er du i stand til at fastholde og udstråle din sande essens og selv bestemme, hvad det er, du vil have. Du skaber dit eget selvkoncept.


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Pre Solar Eclipse 2 timers KUNDALINI YOGA & MEDITATIONS workshop

Lær hvordan du bedst navigerer rundt i denne formørkelses portal fra 7/8 -21/8 ☀️

Solformørkelse er en tid for nye begyndelser. At det altid sker på nymåne som handler om præcis det samme, vi har altså dobbelt op på nye begyndelser, og god grobund for at plante nye frø som virkelig vil få næring til at vokse. Der er også virkelig mulighed for dyb indre udrensning. Du kan slippe gamle vaner, overbevisninger og karma som ellers bremser dig i at udleve dine drømme.

Vi skal lave Kundalini yoga og meditation sol støtter op om denne elektriske tid, så du får masser af energi og trækker din power hjem, i stedet for at blive drænet, føle dig og følelsesmæssig ude af balance.


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Solar Eclipse Portal 2 timers KUNDALINI YOGA & MEDITATIONS workshop

D. 21 august 2017 er der Solformørkelse (eclipse) + Nymåne

Igennem Kundalini Yoga vil vi sætte os i den helt rette position så vi kan flyde med strømmen af denne specielle energi portal som solformøkelsen netop åbner op for. Energier er blevet linket til samme energi som vi oplevede i energi skiftet 21. dec. 2012. Der er en intens energi til stedet når der er formørkelser. Vi kan opleve det vildeste følelses kaos. Det ene øjeblik højt og flyvende, det andet øjeblik trist og nede. Det skyldes at polariteterne for alvor aktiveres i det ydre såvel som i dit indre. Alt vil blive lyst op. Energien åbner op for underbevidstheden, fortiden, gamle traumer og karma. Brug energien til karmisk rensning, som ellers ofte kan være svært men som du lige nu kan sætte raketfart på og slippe en masse gammelt. Der er potentiale for dyb transformation her! Med det arbejde vi laver i denne klasse vil du komme på den anden side af den her formørkelses tid og føle dig meget lettere, frier og mere hel. Fordi du har samlet dig selv, fjernet hvad der ikke er dig og ejer de sider af dig selv du ikke har villet kigge på tidligere.


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Post Eclipse Metabolic Power

Vi skal i denne klasse fokusere på din forbrænding så den er i tip top efter den kraftfulde solformørkelse d. 21 august (solar eclipse). Det her er en tid med mulighed for store kvante spring. Det kræver din energi. Det kræver en stærk krop og et klart sind. 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne

11. måne dag

Temaet for denne klasse er den 11. måne dag. 

Der findes 4 vigtige dage i månecyklussen (11. dagen er én af dem) hvor du med fordel kan sætte ekstra tid af til at komme i kontakt med dit indre og aktivere den energi der er til stede - på denne klasse lærer jeg dig hvordan og hvad du med fordel kan gøre på disse dage. 

“Align with the rhythm of the solar and lunar cycles to drive out arrhythmia that separates you from your destiny, and create harmony instead. Have the strength of mind to bring out the elegance in any situation, and enough clarity to know what to do any given time. Be optimistic not by turning a blind eye, but by seeing something for what it is and working with it, utilizing it, maneuvering it. “We’re wired to be happy and we’re wired to be nice to each other. We’re wired not to be violent toward each other – we’re wired inherently to be kind to each other.” 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne

Post Fuldmåne Vibes i Fisken

Denne klasse er en meget dyb healende No-Stress Klasse og energi balancering + Mirakel Mantra Meditationen:: Guru Ram Das Chant

Guru Guru Wahe Guru Guru Ram Das Guru!

-Mirakler -Healing -Ydmyghed - Kærlighed -Lys -Vejledning - Beskyttelse

Min personlige oplevelse med dette mantra er at når jeg chanter det, bøjer jeg mig ned i ydmyghed for så at kunne skabe guddommelige mirakler af ren kærlighed.

Guru Ram Das er en vibration, der hæver din bevidsthed og åbner dit hjerte.

Det får dig til at se alle de gaver som allerede flyder i din retning, det sætter dig i floden af flow og rigdom.

Jeg ved, det virker, fordi jeg har selv brugt det i 3 år nu!
Det er også et stærk beskyttelses mantra, med uendelige helbredende kræfter, det skaber mirakler, aktiverer chakraerne og det er så rent og enkelt.

Kom med og lad miraklerne skylle ind over dig som et brusebad af lys.

 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne Selvsikker Fri

Rebirthing Klasse - Selvsikker & Fri

Prøv en kundalini yogaklasse hvor du mærker hvad det vil sige at føle dig som født på ny. Fri for begrænsninger, truamer og blokering som er blevet installeret helt tilbage da du lå i livmoderen. Gør dig klar til at leve et nyt liv med selvsikkerhed og frihed i hver en celle. 

"The idea of rebirthing is to release the subconscious, the storehouse of misery" - Yogi Bhajan


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne Selvsikker Fri

Skab nye muligheder klasse

Nye muligheder & Green Energy Sæt for loven om tiltrækning. 

Et energi givende og sjovt yogasæt. Jeg elsker dette sæt fordi det er alt hvad du behøver for at blive en badass yogi til at bruge loven om tiltrækning. 


***Det online kundalini gym indeholder over 100 klasser og flere kommer til ugentligt


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne Selvsikker Fri

GLÆD DIG TIL DENNE WORKSHOP, kommer i kundalini gym den 21. December: Fortryllende vintersolhvervs kundalini workshop. 

Kom og fejre vintersolhvervet på bedste yogi manér

Denne dag er som en kraftig portal hvor du virkelig kan gå dybt ind i dig selv og transformere.. 

Vær opmærksom på din energi de sidste 10 dage af 2017 (dagene efter vintersolhvervet). ��Denne workshop hjælper dig med at slippe det der ikke længere er dig, og sætte fokus på dine drømme og intentioner for 2018 💎

"..come home when you can because there are two things in life summer solstice and winter solstices when the divine cosmic energy can help you to elevate your consciousness and your health. These are very ancient laws which I cant change you cant change. But in somehow because of the circumstances or because of the certain duties you cant come please remember those ten days are precious wherever you are meditate chant and enhance your sadhana." Yogi BhajanJune 15 1978. Los Angles California