KUNDALINI YOGA

Den magiske yoga teknologi som vasker alt væk som ikke er dig og lader dig stråle som den du virkelig er. 

kundalini yoga meditation essens essensprogram online selvværd intuition stråle magisk spiritualitet sjæl krop sind mantra Nickoline Camille

Kundalini yoga er en form for yoga som åbner op for din tilstedeværelse, så du får mere fokus og udvikling på det personlige plan.

Kundalini yoga er en gammel form for yoga den strækker tilbage til mere end 5000 år. Den har kun været praktiseret i Vesten i relativ kort tid. Yogaen er givet videre af en sej gut ved navn Yogi Bhajan. I 1969 grundlagde Yogi Bhajan 3HO (Healthy, Happy, Holy Organization) for at indføre denne yoga praksis til en bredere befolkning. Selvom Kundalini ikke tidligere var blevet undervist for offentligheden, den blev nemlig holdt hemmeligt pga dens kraftfulde effekt på bevidstheden, mente Yogi Bhajan, at alle burde have mulighed for at nyde dens store fordele. Yogi Bhajan viede hele sit liv til at give visdommen videre, 5000 års visdom skulle gives tilbage på 40 år, så Yogi Bhajan underviste hver evig eneste dag.

Kundalini er en af de mere spirituelle typer yoga. Det har, ud over de fysisk krævende stillinger, sin vægt på vejrtrækning, meditation, mantras, kropslåse, mudras (håndpositioner) og bevægelser. Det betyder ikke at kundalini yoga ikke er fysisk krævende det kan nemlig være meget fysisk intenst og udholdende.

Jeg elsker denne type yoga fordi den appellerer til både psykiske og fysiske udfordringer. Mantraerne kan smelte dit hjerte og der er ikke ualmindeligt at fælle en tåre eller to under en time fordi det føles som om du kommer hjem til din kerne. 

Din yogamåtte kan altså blive dit sikre sted, stoppe tiden, trække dig tilbage og genetablere kontakten til din indre visdom som ligger gemt indeni i dig.


“Just as all rivers end up in the ocean, all yoga ends up raising the kundalini.” 

  – Yogi Bhajan


Kundalini yoga er en vigtig brik i mit liv og på mine kurser, fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Grunden til at du ikke kan forstå hvorfor dine drømme ikke går i opfyldelse. De ting der blokerer for dit selvværd så som frygt, tvivl, bekymringer, skal forløses og den nemmeste måde at gøre det på er ved at ryste det ud af kroppen, bevæge kroppen, trække vejret i det og mærke kroppen.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø. Så næste gang du står over for en udfordring i dit liv, har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den. Med regelmæssig praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet i bilen.

Samtidig kan du bruge Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtige for dig og du undgår at blive overvældet, fortvivlet og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på med kraftfuld effekt på ikke bare kroppen men hele dit liv.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, det finder kundalini yogaen helt selv frem til. Det der skal forløses, forløses og det der skal styrkes, styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, friere, nydelsesfuldt og meget mere eventyrligt. Det ønsker jeg også for dig!  


KUNDALINI YOGA KLASSER I KØBENHAVN

16997768_987923837975335_1890135247100633077_n.jpg

Drop in klasser og Livestreams hver torsdag - Alle kan være med men du skal tilmelde dig.

Næste dag med klasser er FØRST Torsdag d. 5. September, der vil være aften klasse / Mantra Cirkel 18.30-20.30

2 timers Mantra Cirkel + Gong er 222 kr

Mine klasser finder sted i Sværtegade 3, 2 sal. (Holistisk Hudterapuet Skolen) Du skal ind forbi ravn butikken og op ad trappen.

Ps. Se min FB side for at finde ud af klassernes temaer


KUNDALINI YOGA KLASSER ONLINE

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate online gym århus

Uanset hvor du bor kan du deltage på mine klasser hjemme hos dig selv og studere kundalini yoga via SAT NAM ACADEMY.

Her kan du på en nem, billig og blid måde få adgang til mine yoga sæt, meditationer, mantra, øvelser og lectures, hjemme fra din egen stue.

Måned efter måned vil jeg dele ud af mine perler af visdom, jeg har hentet fra Kundalini yogaens verden.

Vi mødes også via LIVESTREAMS hver nymåne for at lave kundalini yoga og meditation sammen i fællesskab. Jeg hjælper dig med at holde motivationen i din yoga praksis.

Snart udkommer der forkskellige kurser indenfor: Graviditet, Sundhed & Skønhed, Vægttab, Penge, Astrologi, Chakra, 10 kroppe og Kærlighed.  


NICKOLINE CAMILLE

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate online gym århus

Jeg blev bidt af yoga for nogle år siden. Jeg har altid være bidt af træning, med en opvækst i fitness branchen, hvor begge forældre var med til at starte det lokale fitness center op, kan man næsten ikke andet. Træning er derfor en vigtig del af mit liv. I takt med at jeg udviklede mig personligt, søgte jeg også helt naturligt en udvikling i min træning. Jeg ville mere i dybden! 

Kundalini yogaen giver mig en ekstra dimension jeg ikke har oplevet andre steder. Tiden på måtten tillader mig at tune ind og genetablere mig med min guddommelig gnist, centreret i kærligheden der findes i os alle, altid. 

Efter mange års kritisk tænkning omkring mig selv, gemte jeg mig nærmest helt væk fra alt og alle. I yogaen finder jeg ind til min sande essens, den rene og autentiske udgave af mig selv. 

Yoga gør dig ikke til en anden person, den gør dig til mere DIG. 


HVAD SIGER ANDRE OM KUNDALINI YOGA MED NICKOLINE Camille:

 "Jeg bliver nødt til at sige kæmpe TAK for alt det du lærte os på din workshop! Jeg er SÅ glad for at være blevet introduceret for kundalini yoga. Grunden til jeg deltog fik jeg ikke sagt sådan heeeelt åbent og ærligt, men det er fordi jeg har opdaget at jeg har fået stress (altså som i mere end den måde man bruger ordet "stress" i flæng på) og har på samme tid meget lavt selvværd. MEN efter workshoppen i søndags har jeg allerede kunnet mærke stor forandring. Det er fedt at der er forskellige "konkrete" meditationer. Det er blevet meget lettere at meditere for mig nu. Jeg har lavet meditationer og yoga every danm day  siden og jeg har det SÅ meget bedre end jeg havde det for en uge siden. Der er selvfølgelig lang vej endnu, men tak af hjertet for redskaberne! Tusind tak  Jeg er meget glad og rørt. Sat nam" Christina

"Det har været så godt, jeg er dybt taknemmelig. Alt er ændret. Jeg har en følelse af fred indeni, forkerthedsfølelsen fylder slet ikke så meget mere og jeg kan finde ud af at sige nej. Nickoline, du er så sej. Jeg elsker din kærlige, rolige, autentiske, anerkendende og opløftende måde at dele din viden på. Du har gjort en kæmpe forskel i mit liv, jeg er dybt taknemmelig." Myntte

"Jeg har i forbindelse med min uddannelse hos Nickoline stiftet bekendtskab med Kundalini yoga. Jeg har været til flere sessioner hos hende og vi har som regel taget udgangs punkt i de kundalini øvelser, som har kunnet hjælpe mig med de udfordringer jeg stod med på netop det tidspunkt. Og hold da op hvor er udbyttet stor! Jeg har kunnet mærke fornyet energi, indre ro, flow og en fornemmelse af at verden bare kan komme an! Det er tydeligt at Nicoline går op i det med ild og sjæl og at det er der hendes store passion ligger. Hun er 110 % til stede i hendes arbejde, god til at lære fra sig og man er slet ikke i tvivl om at hun dagligt forkæler hendes egen krop og sind med denne fantastiske form for yoga!" Annemarie Vos

"Tak fordi I var med til at gøre rummet i dag så trygt at det var det mest naturlige at give los for tårer der pludselig ville ud. Det var ret vildt for mig at opleve - og blive grebet. Eller skabt plads til. Jeg mangler stadig lidt ord for det. Stort var det.
Hvis du også længdes efter at blive endnu mere dig end du nogensinde har følt det før har jeg en god nyhed." 
M

"....Så kom jeg i tanke om den kundalini yoga øvelse som vi havde lært med at trække vejret ind i gennem munden og ud igennem næsen og armene ud til siden og til sidst blev jeg helt rolig igen og vandt fatningen helt af mig selv og jeg havde tilmed stået op for mig selv og ikke faldet i nogen offerrolle " 
L

" Hej skønne yogatøser. I gik glip af nogle fantastiske timer med dygtige Nickoline. Yoga i solen, ren balsam for sjælen. Tak. Sat Nam"

"Kære Nickoline, TAK for dig og din super Kundalini undervisning i eftermiddag. Dejligt at møde jer alle. Tak for jer. Hvor er I inspirerende at være sammen med "

" For nogle uger siden prøvede jeg yoga med Nickoline og er meget begejstret. Nickoline formår på sit yoga-hold at lave dybdegående styrketræning, der når muskler jeg ikke vidste jeg havde. Samtidig giver afspændings- og meditationsdelen samt respekten for hvad kroppen kan - det at man skal lytte til sin krop, en indre ro. Resultatet er at jeg efter en yogatime føler jeg har brugt kroppen gennem den dybdegående træning og samtidig har en dejlig indre ro"

"Jeg har to gange været til yoga med Nickoline, og er ovenud begejstret. Hendes væsen og dygtighed går lige ind i sjælen på den fede måde. Tak for to helt fantastiske timer"

"Fuldstændig i top undervisning, utrolig sød og hjælpsom ved spørgsmål, kan så meget anbefales" Bettina Christensen

"Helt fantastisk undervisning hvor man grundigt bliver guidet gennem alle øvelserne 👌🏽 Nicoline er en virkelig dygtig underviser der formår at forklare formålet med hver enkel øvelse vi gennemgår. Skøn energi . Kan på det varmeste anbefales 🌟" Nuaja Fella

"Jeg blev i den grad inspireret af dit skønne væsen og den gode grundige undervisning - kundalini yoga mødte jeg for første gang formidlet fra dig og sikke et frø du plantede som bare har vokset sig til en stor glæde og styrke for mig. Kan kun anbefale andre at mærke efter om det har samme effekt for jer!" Karin Majland


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er kundalini yoga? 

I Kundalini Yoga arbejder man med Asana (arbejdsstillinger), Mudra (håndstillinger), Pranayam (åndedrættet), og Mantra for at styrke nervesystemet, balancere kirtlerne, og stimulere de enorme energireservere som findes i det menneskelige system.

Hvad er kundalini energi?

Kundalini energien viser sig meget praktisk som en øgning af følelsesmæssig stabilitet, fysisk energi, mental skarphed og kreativitet. Det har naturligvis mange esoteriske effekter, men mest af alt øges bevidstheden og nydelsen i alle aspekter af dit daglige liv.

Hvad sker der når jeg forløser kundalini energi?

Når Kundalinienergien forløses, bevæger den sig op igennem rygsøjlen, aktiverer chakraerne, og slippes ud i toppen af hovedet, hvilket styrker auraen. Det kan heale dine sygdomme, cleare dine problemer, og øge din bevidsthed. Det kan gøre dig så strålende og magnetisk, at du virkelig lyser et hvert rum op blot med din tilstedeværelse. Du kan føle forskellige kropsfornemmelser, og det er okay. Vær opmærksom på din krop og vær bevidst om de ændringer, du går igennem. Det er ikke farligt at blive mere bevidst og strålende. 

Hvor kan jeg gå til kundalini yoga henne? 

Der er ved at poppe en del kundalini yoga klasser op efterhånden. Jeg tror at det er ved at blive det nye sort. Du kan gå til yoga hos mig i København i Sværtegade 3, 2. sal. Du kan også med fordel prøve mine kundalini yoga klasser online, via min youtube kanal eller igennem det online SAT NAM ACADEMY. Eller du kan tage med mig til Bali til April og lave kundalini yoga 7 dage i træk for dyb transformerende healing

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål. Det vil glæde mig at høre fra dig.