3 DAGES URBAN KVINDE RETREAT

20-22 September

En weekend med Kundalini Yoga, Yonisauna, Yoniæg,

Mantra og Gong Rejser.  

IMG_5689 2.jpg

Brug en weekend på at åbne telefonlinjen til dit hjerte & din yoni så du kan genskab kontakten til dit feminine forførende selv.

Din kontakt til din feminine essens vil gradvist blive skarpere og skarpere, jo mere du begynder at lade hjertets visdom flyde. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, mere selvkærlighed, dybere mening, følge sommerfuglene i maven og have en dyb tryghed i den du er. Du vil stå stærkere i dig selv og dermed træffe de rette beslutninger.

Efter denne weekend vil du føle dig mere samlet, forbundet til din kvindelighed og med dine hormoner i fuldstændig balance.

Vi glæder os så meget til at tilbringe en hel weekend med dig i et helligt kvindeunivers. 


✩ R E T R A E T   P R O G R A M M E T  ✩ 

16997768_987923837975335_1890135247100633077_n.jpg

☆ DAG 1 Fredag :

Velkomst Ceremoni aften kl 18-20.30: 

♡ Stærke Intentioner for stærk manifestation
♡ Kundalini Yoga

♡Hjerte åbnende øvelser
♡ Mantra Meditation
♡ Gong Rejse

☆ DAG 2  Lørdag d.  

Denne dags program fra kl 5-15.30: 

♡ 5-7.30: Tidlig Morgen Sadhana i den gyldne kraftfulde morgenstund kaldet Amrit Vela (Frivillig)

♡ 7.30 - 9: Morgenmad på egen hånd (der er masser af muligheder i området, fx Hafnia, Palæo eller 42 raw lige rundt om hjørnet)
♡ 9- 10: Hjerte Yoni synergi
♡ 10-11: Kundalini Yoga og Mantra Meditation for hjerte healing
♡ 11 - 11.30: Gong rejse til healing af din sårede femininitet

♡ 11.30 - 12.30: Yoni Sauna med urter og krystaller

♡ 12-30 - 14: Frokost pause på egen hånd.

♡ 14 - 15.30: Refleksion, deling og afrunding

☆ DAG 3 Søndag d.

Denne dags program fra kl 5-15: 

♡ 5-7.30: Tidlig Morgen Sadhana i den gyldne kraftfulde morgenstund kaldet Amrit Vela (Frivillig)
♡ 7.30 - 9: Morgenmad på egen hånd
♡ 9- 10: Yoni Ægs Øvelser
♡ 10-11.30: Kundalini Yoga og Mantra Meditation for yoni & hjerte
♡ 11.30 - 12: Gong rejse til healing af det kvindelige hormonsystem

♡ 12 - 12.30: Reflektions øvelse

♡ 12-30 - 14: Frokost pause på egen hånd.

♡ 14 - 15: Refleksion, deling og afrunding
 

IMG_5686.jpg

Yoni Æg

IMG_0936.JPG

Hvad er en yoni? Yoni er et begreb der samlet betegner hele en kvindes underliv. Både de ydre og indre kønsorganer og bækken. Ordet kommer fra sanskrit nærmere betegnet devanagari som siges at være gudernes sprog. Yoni udtales yó-nee men skrives faktisk yoin. Hvert et bogstav indeholder en esoterisk, vibrationel betydning, symbolisme og filosofisk værdi. Y = hjertet, den sande essens, union O = bevarelse, klarhed I = kærlighed, lyst, passion, bevidsthed, gennemtrænge N = lotus, moderskab, menstruationscyklus, nøgenhed, tomhed, perle Overordnet set betyder yoni en portal til et helligt sted. Et sted hvor livet begynder og vokser, et sted hvor vi nærer og plejer vores værker indtil de er klar til at blive født. Yonien er vores forbindelse til det guddommelige, til vores power, til vores indre skaberkraft - og nydelsescenter. Det er et magisk og helligt område af vores kroppe

Yoniægget er et selvkærligt og nydelsesfuldt healingsværktøj. Det er et naturligt krystalæg som indsættes oppe i skeden hvor det virker somatisk, emotionelt og energetisk. Skeden huser bl.a. både meridianer og reflekspunkter som aktiveres og stimuleres så hele kroppen heles og næres indefra og op.


IMG_3949.JPG

Yoni Sauna

Yonisauna: Hvordan virker det egentligt? Når man sidder over den varme damp stiger de medicinske egenskaber fra drogerne op til det sensitive og fine væv i vulvaen og skeden som absorberer den krystal - og drogefusionerede damp igennem det man kalder transdermal terapi.
De medicinske egenskaber bliver absorberet direkte ind i blodbanen og udenom hele fordøjelseskanalen.

Hele dette nedre landskab slapper af og skeden åbner samt udfolder sig som en rosenknop så livmoderhalsen og livmoderen også kan modtage denne healing fra dampen, krystallerne og drogerne.


KUNDALINI YOGA - ESSENS ALIGNMENT OG SELVVÆRDS BOOSTER

IMG_9559.jpg

Kundalini yogaen vil være fundamentet for dette retreat fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtig for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, kundalini yogaen finder helt selv frem til, det der skal forløses og det der skal styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet og denne ældgamle teknologi.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, frier og mere magisk. Det ønsker jeg også for dig!  


Retreat Information

IMG_3468.JPG

Dato: 20-22 September

Tidspunkt: Fredag kl. 18-20.30 + Lørdag kl. 5-15.30 + Søndag kl. 5-15

Sted: Sværtegade 3, 2. sal, København K (Holistisk Hudterapeut Skolen)

Mad: Du sørger selv for maden, så du kan få det lige som du vil ha’ det.

PRISEN: normal pris 4000.00kr,

Det med småt: 

. De sidste 2 gange blev det Udsolgt!

Ved tilmelding: 

Du har også mulighed for at betale i 2 rater.

Afbudsbetingelser: 

Din tilmelding til retreatet er bindende. Og ved egen afmeldelse refunderes beløbet ikke. Din plads kan dog nemt afdrages til en anden du kender uden det koster ekstra. 

Overnatning:

Da dette er et urban retreat sørger du selv for overnatning. Her kan du tjekke airbnb.com eller hotels.com

OBS: Retreatet er UDSOLGT.


En lækker oase gemt midt i København

14991994_1369453986406816_6047112967738752121_n.jpg

Ligeså vigtigt som der er at det indre er i orden, er det også vigtigt med det ydre. Derfor har vi besluttet at afholde retreatet i de lækreste og mest nærende omgivelser.

Stedet for retreatet foregår på Holistisk Hudterapeut Skolen, der ligger midt i hjertet af København.

Her er der vaske ægte hygge mummitrold stemning. Med de fluffy pinke lammeskin, mønstrede bløde puder og lækre naturgummi yogamåtter.

Saltkrystals lys, bløde Karmameju tæpper og højt til loftet.

Dette er et sted hvor din sjæl virkelig har plads og rum til at folde sig ud til nye højder, samtidig med at du føler dyb tryghed indeni.


Nickoline Camille

urban retreat kundalini yoga mantra meditation københvan

Nickoline Camille er Kundalini-yoga- & Meditations-lærer på en mission for at inspirere kvinder og mænd til at leve et liv i dyb kontakt med hjertet. Igennem kundalini-yogaens transformerende pallette af teknikker vil du lettere kunne leve et liv, hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme - også selvom det kræver at stå udenfor flokken. Nickoline er oprindelig uddannet sygeplejerske, men for syv år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej som Kundalini-yoga lærer. 

Efter bruddet med det “normale” liv lever Nickoline nu af sin passion. Med en succesfuld online business og yoga retreats rundt omkring i verden. Hun er den yngste kundalini-lærer med mest erfaring inden for kundalini-yoga universet og bringer et nyt og frisk pust til den gamle teknologi. Et pust der gør det muligt at forene østens mystik med vestens jordnære videnskabelighed.

“Jeg ønsker virkelig for dig at mærke dybt i dit hjerte en følelse af forbundethed, og den forbundethed tror jeg på, starter i dig selv! Med din egen forbindelse til dig! Når først den er skabt vil du se hvordan verden vil spejle dette, ved blandt andet at sende dig relationer der føles livgivende, opløftende og kærlige. Den eneste vi i virkeligheden kan ændre for at ændre vores verden omkring os, er os selv!

Hvis du kan mærke dette rører på noget i dig kan du komme med på dette helt specille Urban retreat, hvor missionen er at arbejde intenst med din egen forbundethed, via forbindelse til din essens!”

“Nickoline er en fantastisk underviser i Danmark” Guru Jagat


Stephanie von d’Ahe Grau

IMG_6558.JPG

Mit navn er Stephanie von d’Ahé Grau. Udover at være kvinde, mor, kæreste og feminist ser jeg mig selv som en brobygger. En brobygger imellem det konventionelle etablerede sundhedsvæsen og den komplementære / alternative verden. Jeg er uddannet aut. sygeplejerske og kosmetolog samt naturopath i biologisk medicin in spe. Sidenløbende har jeg derudover taget en del forskellige supplerende kurser alt fra life coaching, tao tantra, øreakupunktur, Bachs Blomster terapi til reikihealing m.m. Mit hovedfokus er især rettet på brysterne og underlivet - det jeg kalder for de to hjerter. De områder af kvindekroppen som er yderst negligerede, forhadte, seksualiserede, udskammede og tabuiserede. - Ikke kun af samfundet men især af os selv som kvinder. Baggrunden for, at det især er disse to landskaber af kvindekroppen som har fået min opmærksomhed skyldes bl.a. min fortid med kræft tæt ind på livet i den forstand, at jeg voksede op med min enlige mor som i løbet af min tidlige barndom fik dobbeltsiddig brystkræft samt invaliderende senfølger og som døde for et par år siden af primær lungekræft. Af den grund fik jeg i starten af tyverne anbefalet, at få fjernet begge bryster samt underliv i forebyggende øjemed men takkede pænt nej tak, selvom jeg i nogle måneder levede i konstant frygt, indtil jeg en dag tog min skæbne i egne hænder og ved siden af sygeplejestudiet læste naturopati og desuden blev introduceret for epigenitikken, psyko-neuroimmunologien og nutrigenomics som ændrede mit syn på kroppen og dens evne til at selvhelbrede så længe den bliver forkælet og næret af en sund livstil med sunde vaner som bl.a indbefatter næringsrig kost, selvkærlige tanker, natur, omsorgfulde relationer, meningsfuldt arbejde og blid bevægelse m.m. Min passion omkring kvinders underliv, yoni, stammer først og fremmest fra min egen oplevelse med incest som bare ganske lille og senere voldtægt som 20-årig i Australien. Disse traumer blev i starten af tyverne i min optik ved med at manifestere sig somatisk i form af tilbagevendende svære celleforandringer indtil jeg besluttede mig for, at hele min fortid ved at dykke ned i den med alle de værktøjer jeg havde fået samlet mig i årenes løb igennem mine forskellige uddannelser og kurser. Til dagligt er jeg konstant opmærksom på at forebygge og sundhedsfremme både bryster og yoni. Jeg er dybt passioneret i, at hjælpe andre kvinder med at gøre det samme, så de kan leve et nydelsesfyldt liv. Et liv hvor de er opmærksomme på deres brysters og yoni’s signaler, hvor de ærer og lytter til deres visdom, hvor de opfylder deres egne behov og nærer sig selv på alle planer og gør det i selvkærlighed. Igennem min egen rejse og igennem klienter er jeg blevet opmærksom på i hvor stor en grad vi kvinder ofte kun relaterer til vores bryster og vores yoni i det øjeblik vi skal have sex, menstruation, amme, føde eller der opstår noget patologisk og smertefuldt. Mit ønske er at kvinder føler sig bestyrket og får øjnene op for hvordan de kan genskabe kontakten og relationen til brysterne og yonien på en nærende, plejende og kærlig måde igennem daglige selvkærlige ritualer og smukke nye vaner.


Det siger tidligere Deltager:

“Du er en kæmpe inspiration, tak for en fantastisk weekend. Jeg har det som om, jeg har holdt 14 dages ferie. 🙏❤️” Christina, Urban Retreat

“✨Wauw - jeg bukker mig ✨Sikke en rejse jeg har været ude på i denne weekend med Kundalini-yogaen. Jeg havde helt klart alle mulige forestillinger om hvad det var og at det HELT sikkert ikke var noget for mig.. Men jeg blev klogere🙏🏻 Det kan virkelig noget.. på trods af at uret ringede kl 4 både lørdag og søndag (og jeg ikke havde fået mine berømte 8 timers søvn) så er det virkelig længe siden at jeg har følt så meget ro, glæde og energi på samme tid. En klarhed i krop sind og sjæl som er helt fantastisk! Det kan virkelig noget på et helt andet og meget dybere plan ✨Så jeg kan kun sige Tak tak tak Nickoline Camille, for en skøn weekend - det bliver ikke sidste gang med Kundalini yoga. Den er kommet for at blive. Jeg er glad for at jeg rykkede ud af min comfort zone. Sat nam 💫 🙏🏻” Malene Sophira, Urban Retreat

“Jeg svæver mildt sagt på en lyserød sky af kærlighed, taknemlighed og overskud efter din helt fantastiske weekend. Retreatet man ikke vil hjem fra!! :) Jeg synes du er en dygtig underviser, og jeg følte mig meget tryg i dine hænder. Jeg har lavet daglig praksis både i går og i dag. Og mantraerne kører i hovedet døgnet rundt!:):) Man bliver klart lidt afhængig af Kundalini yoga.” Anna Melanie, Urban Retreat

“Hvis du har fået nok af gode råd i dit liv og nu er klar til selv at tage ansvar for din energi, din krop og sjæl. Den bedste og mest holdbare weekend-date du kan give dig selv☀️🧘‍♂️🙏🏼” Charlotte, Urban Retreat

“Af hjertet tak for det netop overståede Urban retreat💜🧡💚 Det var på alle måder opløftende, indsigtsfuldt og helt magisk💫” Ann-Sophie, Urban Retreat

"Jeg er lige kommet hjem fra Bali, hvor jeg deltog på Nickolines yoga retreat feb 2018. Jeg sidder med en følelse af at være mere hjemme i mig selv end jeg før har været. Mine omgivelser er de samme, men der er noget anderledes inde i mig. En blanding af det dejlige sted vi boede, Bali's varme sol, Kundalini yogaens magi og Nickolines milde væsen og dygtige guidning, har givet mig et kærligt skub tættere på mine drømme og den jeg gerne vil være. Det lyder måske som hårdt arbejde, og det var det også indimellem for de ømme arme, men ellers var det som om ændringen skete indefra- uden tvang og asen og masen. Det har været en oplevelse uden sammenligning og en gave jeg har givet mig selv, som jeg tror på, at jeg vil blive ved med at få glæde af. Jeg ved stadig ikke om der er en mening med alting, men jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min intuition og bookede en plads, for der var helt sikkert en mening med at jeg skulle med til Bali med Nickoline og en masse andre søde mennesker. Af hjertet tak for en vild oplevelse Nickoline" Rikke Kjær, Bali

"Jeg deltog i Bali Retreat februar 2018 og det var intet mindre end fantastisk! Nickoline havde fundet den skønneste oase med pragtfulde omgivelser til afholdelse af retreatet, og man følte ro indeni med det samme. Med kombination af morgenyoga, formiddagsklasse og aften-meditation skabte Nickoline den helt rigtige åbning til kroppen og sindet, så man fik fuldt udbytte af det hele. Nickoline er en fantastisk underviser med sin rolige og blide fremtoning og med god vejledning til de enkelte øvelser og mantraer mv. Jeg tog med for at få inspiration og ro til en ny begyndelse i mit liv, og jeg kom hjem med ikke blot det, men også med en ny selvindsigt og frem for alt selvkærlighed, som jeg aldrig tror jeg har følt før. Jeg mærkede indre og ydre styrke og blevet meget rørt flere gange under opholdet. Det var det hele værd- og mere til. Jeg kan kun ønske for alle, at de må få lejlighed til at deltage i fremtiden.” Pia Jensen, Bali

"Jeg er lige kommet hjem efter yogaretreat på Bali. Det har været helt fantastisk.
Det er en hel pakke du får her - Et dejligt hyggeligt hotel med fine værelser, hyggelig, duftende have,
fin pool og endnu en pool med saltvand. Lige ned til stranden, hvor der kan bades og snorkles ved koralrev, og hvor fiskerbådene ligger på stribe. Den dejligste sunde mad med friskpresset frugtjuice til alle måltid her. Alle de mennesker du møder er søde, venlige og hjælpsomme og balineserne oser af god tid. At lave yoga i disse omgivelser har været en stor oplevelse og en lise for krop og sjæl.
Bali er det perfekte sted til sådan en retreat, fordi du i tilgift møder mennesker som inspirerer til at tænke over vores måde at leve livet på her på vores breddegrader. Der har været en god afveksling af yoga/meditation/undervisning og fritid. Masser af input fra Nickoline, som bare har styr på sit stof, tid til deling af oplevelser i gruppen og fritid til sol, badning og ture ud af huset. Det har været superdejligt at lære nye mennesker at kende og som gruppe at dele alle disse oplevelser. Nickoline og retreatet får de bedste anbefalinger af mig. Den bedste gave, du kan give dig selv."
Marianne Bunch, Bali

"For mig har de 14 dage retreatet varede uden tvivl været en kæmpe dealbreaker for resten af mit liv. Jeg har i nogle år været temmelig bevidst om, at livet efterhånden oftest førte an og at det sjældent resulterede i mit ve og vel, men bevidstheden betød imidlertid ikke jeg besad redskaberne til at ændre denne tilstand for mig selv. I dag, kun ca. 2 uger efter retreatet sluttede, kan jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Mit selvværd har fået et ret så stort nyk opad og jeg er i stand til at mærke mig selv og mine egne behov i langt højere grad, end jeg nogensinde har været før. Jeg er klar over min personlige udvikling hverken stopper eller er fuldført med yoga retretets afslutning, men det har helt klart fået den bedst tænkelige start.  Heldigvis lyttede jeg ganske kort til mig selv, for lidt over et halvt år siden, da jeg meldte mig til dit retreat, og det kommer jeg aldrig nogensinde til at fortyde. Af hjertet tak!" Cecilie, Bali

"Jeg har deltaget på et af Nickolines yoga retreats på Bali i februar 2017. Jeg havde fået anbefalet turen af en veninde, og jeg var egentlig ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Indrømmer at det nok var varmen og Bali som trak mest i mig midt i en dansk vintertid, og så kunne jeg vel nok dyrke lidt yoga, når jeg havde lyst :-)
Jeg skal love for at jeg blev klogere. Allerede ved den første yogaklasse kunne jeg mærke at der skete noget med mig.  Jeg fik en kontakt til mit indre, som jeg vist ikke havde besøgt i meget lang tid. Det blev hurtigt klart for mig, hvor meget viden Nickoline har om krop og sjæl, og jeg følte mig helt tryg ved at følge hendes kyndige vejledning og formidling af kundaliniyogaens tusindårige visdom, og selv om nogle øvelser virkede mystiske, kunne jeg præcis mærke den effekt og formål som Nickoline så fint fortalte nøje til hver øvelse. Jeg har efterfølgende dyrket yoga hver eneste dag, og har stor glæde af Nickolines essensprogram. Jeg siger aldrig mere at jeg dyrker yoga, hvis jeg har lyst - nej jeg kan slet ikke lade være. Tak Nickoline, og de andre skønne mennesker som deltog. Det var en oplevelse for livet"
Heidi Troelsen; Bali

"Kære Nickoline
Jeg vil endnu en gang takke dig af hele mit hjerte for retreatet på Bali. Det er svært for mig at finde ord for, hvor helt fantastisk en oplevelse, det var. Magisk. Transformerende. Som at finde hjem. Noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Og mere til. 
Du og holdet, hotellet og de sødeste tjenere, maden, havet, duftene, lydene og ikke mindst yogaen - det hele blev til en helhed, som er blevet et pejlemærke for mig: så godt og sødt og rigtigt kan livet føles. 
Jeg holder stadig fast i de daglige meditationer og mærker med spændt forventning hvordan de er ved at forandre mit liv i positiv retning, indefra og helt blidt. Alle burde tage på den rejse ♥️🔆😍  Kh
Lene"; Bali

"Bali Retreatet er en af de bedste oplevelser jeg længe har givet mig selv. Det var et meget stor beslutning at tage afsted, men jeg er så taknemlig for, at jeg valgte turen. Kundalini yoga og meditation var helt nyt for mig, og allerede de første dage kunne jeg mærke der skete noget inde i mig. Vi boede i de skønneste omgivelser og fik virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og mærke ting i min krop, jeg i min hverdag ikke formår. At være en del af en gruppe med forskellig bagage gav en anden dimension til opholdet, og jeg blev virkelig udfordret både på det sociale plan men også det at være alene og mærke mig selv igen, det sætter jeg stor pris på. Jeg følte mig så tryg og rolig hele turen og efter jeg er kommet hjem, ville jeg ønske jeg havde mulighed for at tage afsted igen. Jeg har efterfølgende deltaget i Nickolines programmer og så meditere jeg hver morgen, da jeg virkelig føler, at det giver mig ro og et pusterum i min hverdag. Jeg er så glad for at jeg blev introduceret til Nickoline, og kan varmt anbefale hende og hendes arbejde. Hun er rolig, jordnær og så følte jeg, at hun gjorde sådan at ingenting var ubehageligt eller pinligt at dele eller gøre undervejs, hvilket jeg virkelig havde behov for. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage afsted! Tusind tak til dig Nickoline! <3 " Maria Kristensen, Bali

"Nickoline har en helt særlig evne og gave ift. at formidle og udøve Kundalini yoga. Jeg har deltaget i mange yogaklasser gennem tiden, men Nickoline slår alt !! 

  • Hendes behagelige stemmeføring

  • Rolige og gode energi

  • Hendes intro før hvert yogasæt var for mig særligt nyttigt og oplysende, og medførte en indre og ydre bevidsthed om nytten.

  • Hun var i stand til, afstemt efter os deltagere, at aflæse vores behov….Så fint !!

  • Nickoline! du ramte plet hver gang." - Jette, Italien Retreat

"Kundalini yogaen er på en og samme tid den blideste og mest effektive yogaform jeg har prøvet, uden nødvendigvis at være bevidst om det, går den dybt- både på det mentale og indre. Kendetegnet ved Nickoline er hendes unikke evne til at formidle det hun brænder for. hun mødte os i øjenhøjde, og med respekt for det sted vi befandt os. Hun er nærværende, autentisk og kompetent. Følte mig så inspireret og beriget." Sanne, Italien Retreat


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

urban retreat kundalini yoga i københavn meditation mantra uddannelse forløb kursus

Hvem Er Dette Retreat For?

Dette er et weekend retreat specielt designet til dig, der vil genskabe kontakten til dit hjerte og din yoni.

Retreatet vil støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din feminine kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale og træde ind i dit lys.

Hvordan Er Dette Retreat Anderledes Fra Andre? 

Dette Urban Kvinde Retreat er helt unikt og hjerteåbnende. Da det er et urban retreat sørger du selv for overnatning og mad i København. Det vil sige det er perfekt for den mere sensitive og introverte type da du kan trække dig helt når programmet slutter om aftenen/eftermiddagen. Det giver dig mulighed for selvrefleksion og opladning. Det er faktisk her hele magien finder sted når der bliver stille og skabt rum til at kunne integrere og restituere, det er midt i dette åndehul udvidelsen og væksten sker.

Hvad Nu Hvis Jeg Ikke Er I Stand Til At Være Med Til Hele Programmet? 

Hvis du nu risikerer at blive syg eller bare har hårdt brug for at hvile lidt ekstra er det helt ok. Jeg anbefaler dig selvfølgelig at være med til det hele for at få fuldt udbytte. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Hvad Inkluderer Retreatet Ikke? 

Retreatet inkluderer IKKE hotelophold og mad.

Skal jeg have mit eget Yoni æg med?

Du er velkommen til at medbringe dit eget yoni æg. Du har også mulighed for at købe et på selve retreatet.

Kan Jeg Være Med Selvom Jeg Aldrig Har Lavet Kundalini Yoga? 

Ja det kan du. Kundalini Yoga er for alle. Det eneste krav er at du skal kunne trække vejret, være nysgerrig og villig til at prøve noget HELT anderledes. Kan du det, kan du også lave yoga.   

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde os at høre fra dig.