Fra Usynlig til Magnetisk

I dit Parforhold, Din Karrierer og i dit liv 

IMG_9010 copy.jpg

Føler du dig usikker og alene med en følelse af at du aldrig bliver lagt mærke til og bare længdes efter nærvær, mening og anerkendelse! at blive set som den du virkelig er! 


“MIN KUNDALINI YOGA PRAKSIS GJORDE MERE FOR MIG END MIN 9 ÅRS INTENSIVE SELVUDVIKLINGSREJSE MED ADSKILLIGE KURSER, BEHANDLERE OG BØGER”      

     - Nickoline Camille


nickoline camille kundalini yoga meditation mantra selvværd ro angst selvtillid essens essensprogram gym

Hvad får du ud af workshoppen

 • Forestil dig at du indenfor kort tid kan stå stærkt i dig selv med en fuldstændig urokkelig tro på at uanset hvad der sker kan du klare hvad end der kommer til dig!  
 • Leder du efter den simpleste måde der med sikkerhed vil styrke dit selvværd og fjerne din usikkerhed, tvilv og angst? 
 • Kunne du tænke dig at finde modet frem og turde udtrykke dig og vise hvem du er uden at lave om på dig selv? 
 • Har du lyst til at skyde genvej igennem kroppen og med kundalini yoga og forløse din frygt og angst og stå tilbage med troen på dig selv.
 • Forestil dig at give slip på sammenligninger og behov for anerkendelse fra andre men være din egen evige kilde af kærlighed og omsorg!
 • Ønsker du at turde stole på din essens og dermed gå frihedens vej hvor dine drømme let udleves? Og hvor livet føles eventyrligt og magisk.

Når jeg kan, så kan du i hvert fald også! 

IMG_9033 kopi.JPG

Jeg har selv mærket den smerte der er ved ikke at turde være den jeg er, ikke turde handle på mine drømme og længsler, af frygt for hvad andre ville tænke om mig og om de nu ville kunne lide mig hvis jeg afslørede hvem jeg virkelig er. En følelse af at være palle alene i verden. Ikke at føle mig betydningsfuld og bare grundlæggende have en konstant følelse af at være forkert! 

Men nu ved jeg at jeg IKKE er alene om denne følelse. Jeg blev træt af at kæmpe og bruge massevis af energi på at gemme mig selv væk for at passe ind. Så jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at ændre det, med alverdens svære teknikker. Og endda ende med at være så langt væk fra min kerne at jeg ikke kunne mærke mig selv. Men hvorfor kæmpe når du kan skyde genvej? Jeg fandt en genvej jeg gerne vil vise dig på denne workshop nemlig KUNDALINI YOGA! 

Fordelen ved at bruge kundalini yoga som en form for personlig udvikling er at du kan skyde genvej igennem kroppen og slippe kamp, utålmodighed og frustration. Du behøver ikke hjælp fra andre til at finde din indre styrke frem, du bliver din helt egen guru og dermed selvkørende.


Workshoppen indeholder:

I workshoppens første del får du Kundalini meditationer og mantra designet til at hjælpe dig med at udslette begrænsede overbevisninger og permanent fjerne din usikkerhed på sig selv. 

Alle meditationerne hjælper dig med at skyde genvej til dine drømme. Jeg afslører blandt andet hvad der har givet mig den vildeste styrke og tro på mig selv.

Workshoppens anden del består af en kundalini yoga klasse som specifikt går ind og styrker dit nervesystem som er direkte forbundet til hvor meget nydelse og succes du kan rumme. Nervesystemet er din beholder. Du kan få lige hvad du ønsker dig, HVIS dit nervesystem kan håndtere det. Balance i nervesystemet smelter også tvivl og frygt væk. 


✓ Du lærer hvordan du kan bruge din yogamåtte til ren selvudvikling og manifestation af dine drømme

✓ Du lærer at skabe dit eget selv-koncept og blive din egen guru, shaman, healer igennem selv-terapi


PRIS

Din investering for at slippe din usikkerhed og tvivl og i stedet opnå skyhøj tiltrækningskraft er KUN 350 kr  + Du samtidig også får kundalini yogaklassen på video, fra selve workshops dagen, så du kan lave yogaen igen og igen.

 


Praktisk 

Online Workshop: du modtager optagelse af workshoppen med det samme efter du har tilmeldt dig. 

WHITE SUNDAY TILBUD PRIS d. 26 Nov KUN 199kr !!! 
GÆLDER KUN I DAG! 


 

Udtalelser om Nickolines Kundalini yoga:

 

"Jeg bliver nødt til at sige kæmpe TAK for alt det du lærte os på din workshop! Jeg er SÅ glad for at være blevet introduceret for kundalini yoga. Grunden til jeg deltog fik jeg ikke sagt sådan heeeelt åbent og ærligt, men det er fordi jeg har opdaget at jeg har fået stress (altså som i mere end den måde man bruger ordet "stress" i flæng på) og har på samme tid meget lavt selvværd. MEN efter workshoppen i søndags har jeg allerede kunnet mærke stor forandring. Det er fedt at der er forskellige "konkrete" meditationer. Det er blevet meget lettere at meditere for mig nu. Jeg har lavet meditationer og yoga every danm day  siden og jeg har det SÅ meget bedre end jeg havde det for en uge siden. Der er selvfølgelig lang vej endnu, men tak af hjertet for redskaberne! Tusind tak  Jeg er meget glad og rørt.
Sat nam"
Christina

"Kære Nicoline! Jeg vil gerne fortælle om, at jeg siden sidste søndag har følt mig lettere i kroppen,og mit tankemylder er væsentlig reduceret. Jeg har næsten lavet øvelser dagligt. Jeg har arbejdet meget med Sat Nam meditationen, healing af barndomstraumer og solar plexus øvelsen. Jeg har været meget styret af negative tanker, men føler det stille og roligt er ved at vende, så det er jeg rigtig glad for. Det bliver nemmere og nemmere at finde tiden til træningen, så det tager jeg som et tegn på, at det er fordi, det er det rigtige for mig" Grethe

"Nickoline har en helt særlig evne og gave ift. at formidle og udøve Kundalini yoga. Jeg har deltaget i mange yogaklasser gennem tiden, men Nickoline slår alt !! 

 • Hendes behagelige stemmeføring
 • Rolige og gode energi
 • Hendes intro før hvert yogasæt var for mig særligt nyttigt og oplysende, og medførte en indre og ydre bevidsthed om nytten.
 • Hun var i stand til, afstemt efter os deltagere, at aflæse vores behov….Så fint !!
 • Nickoline! du ramte plet hver gang."  Jette

"Kundalini yogaen er på en og samme tid den blideste og mest effektive yogaform jeg har prøvet, uden nødvendigvis at være bevidst om det, går den dybt- både på det mentale og indre. Kendetegnet ved Nickoline er hendes unikke evne til at formidle det hun brænder for. hun mødte os i øjenhøjde, og med respekt for det sted vi befandt os. Hun er nærværende, autentisk og kompetent. Følte mig så inspireret og beriget." Sanne

" Jeg synes lige, jeg vil fortælle dig, at dine yoga sessioner rører mig dybt. Har aldrig rigtig forstået meningen med yoga, med din måde at dyrke yoga på er helt magisk for mig og giver mig en tro følelse af, at jeg bedre kan klare livets forhindringer"

"Tusind tak for en "sommerfugle i maven" fremkaldende workshop i dag. Jeg fik bare SÅ meget ud af den eventyrlige måde du formidler på" 

 


Ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg være med selvom jeg ikke har prøvet kundalini yoga før og ikke er særlig smidig? 

- Ja det kan du tro! Dette er for alle, nybegyndere som øvede der er nysgerrige på den power kundalini yogaen har. Vi skal ikke lave komplicerede stillinger hvor vi skal stå på hovedet og have fødderne på nakken. Kan du trække vejret kan du også lave yoga. 

Hvad sker der efter jeg har købt denne workshop?

- Efter din indbetaling modtager du en mail fra mig med din online workshop.

 

kundalini yoga nickoline camille mantra meditation essens selvværd magnetisme drømme
" 91% kvinder i verden er ikke tilfredse med sig selv og deres krop - Min drøm er at lave om på det! Jeg drømmer om en verden hvor alle tør stråle og vise lige præcis hvem de er i deres inderste essens med alt hvad det indebærer" Nickoline Camille Johansson