SKØNHEDSAKADEMIETS NYTÅRSKUR

PÅ MALLORCA

3-5 Januar 2020

3 dage med Kundalini Yoga, Gua Sha og Facebalm Workshop  

DSCF6176.jpg

Forkæl dig selv med 3 dage hvor du installere ritualer som vil fremhæve din unikke skønhed, booste din sundhed og få dit mest forførende selv frem i lyset.

Her gør vi op med det traditionelle syn på skønhed og almindelige skønhedsbehandlinger. På dette retreat fokuserer vi nemlig på nogle af de færdigheder du behøver for at kunne skabe resultater, der varer ved. I stedet for quickfixes og symptombehandling.

Vores mission er, at du efter dette retreat vil føle dig smuk indeni som udenpå, komme i kontakt med din essens og mærke fuldstændig ro i hver en celle. Du vil have styr på gua sha ansigtslift teknikker samt yoga og meditation som fremhæver kroppens skønhed på flere niveauer - det biokemiske, det vibrationelle, det følelsesmæssige og det spirituelle.

Vi glæder os så meget til at tilbringe 3 dage med dig i vores skønhedsunivers. 


✩ R E T R A E T   P R O G R A M M E T  ✩ 

27bcac1d2aca9ee7e6c9545128265d29.jpg

☆ DAG 1 Fredag :

Velkomst Ceremoni aften kl 16-20.30: 

♡ Stærke Intentioner for stærk manifestation
♡ Kundalini Yoga for Radiant body, Selvtillid og Power

♡ Aftensmad på egen hånd (der er masser af muligheder i området, fx Temple, Ziva, dukes eller Mama Carmen lige rundt om hjørnet)

♡ Gua Sha
♡ Mantra Meditation
♡ Gong Rejse inden din skønhedssøvn

☆ DAG 2  Lørdag

Denne dags program fra kl 5-15.30: 

♡ 5-7.30: Tidlig Morgen Sadhana i den gyldne kraftfulde morgenstund kaldet Amrit Vela (Frivillig)

♡ 7.30 - 9: Morgenmad på egen hånd
♡ 9- 10: Gua Sha Ansigtslift
♡ 10-11: Kundalini Yoga og Mantra fra usynlig til magnetisk
♡ 11 - 11.30: Gong rejse

♡ 11.30 - 12.30: Krops Gua Sha massage mod cellulite

♡ 12-30 - 14: Frokost pause på egen hånd.

♡ 14 - 16.30: Facebalm workshop

☆ DAG 3 Søndag

Denne dags program fra kl 5-15: 

♡ 5-7.30: Tidlig Morgen Sadhana i den gyldne kraftfulde morgenstund kaldet Amrit Vela (Frivillig)
♡ 7.30 - 9: Morgenmad på egen hånd
♡ 9- 10: Gua Sha Ansigtslift
♡ 10-11.30: Kundalini Yoga og Mantra for selvkærlighed & selvværd
♡ 11.30 - 12: Gong rejse til healing af nervesystem og dyb ro

♡ 12 - 12.30: Reflektions øvelse

♡ 12-30 - 14: Frokost pause på egen hånd.

♡ 14 - 15: Refleksion, deling, meditation og afrunding

*** Programmet kan ændre sig
 


Facebalm Workshop

60140588_393645897896677_751416391134871552_n.jpg

Hvad er en facebalm workshop?
Af alle workshops i holistisk hudpleje har Facebalm workshoppen været den suværene favorit.

Og vi kan godt forstå hvorfor! Der er bare noget ekstra lækkert over en fastcremet balmtekstur der smelter i kontakt med huden og frigiver sin aromaterapeutiske duft mens den masseres ind i huden. Balms har den fordel at de giver huden ekstra beskyttelse mod fugttab og udtøring og hjælper med at reparere hudbarrieren.

Hvad er en facebalm?
Facebalms er fastcremede ansigtsolier med ekstra beskyttelsesfaktor, som kommer fra de hudglade butters som sheasmør og vores favorit kokom.

Butters er faste fedtstoffer som beskytter huden mod fugttab og reparerer hudbarrieren. På workshoppen lærer du at blande dem med dine favoritolier til du har den perfekte balmtekstur, der er fast i krukken men smelter ind i huden ved første kontakt.

Da balmsene kun laves med olier og butters og ikke voks trænger de hurtigt ned i huden og tilstopper ikke porerne.

På workshoppen lærer du at blande den optimale kombination af æteriske olier til din hudtype og duftideal. Du bliver guidet til at vælge ingredienser lige efter din hudtype af de to dygtige Holistiske Hudterapeuter Sharon og Camilla.

På workshoppen lærer du desuden at tilføre din balm naturlig farve fra urteekstrakter, så du kan gå hjem med enten en blå, grøn, violet eller lyserød balm.

Det får du ud af workshoppen:
♥ På workshoppen lærer du at lave en nærende Facebalm perfekt til ansigtsmassage, som natcreme og ekstra beskyttende dagcreme mod vinterkunden.
♥ Du går hjem med en krukke af din egen hjemmelavet facebalm
♥ Du lærer hvordan du får naturlige farve i din facebalm.


Gua Sha

HVAD ER EN GUA SHA?

DSCF5934.JPG

Gua Sha [udtales ”gwa sja”] er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der er blevet brugt i flere tusinde år i Kina. Gua betyder ”at skrabe”, og Sha betyder ”røde pletter/rødmen”. Det betyder at man skraber på huden - med en sten - for at fjerne stagneret energi,  “affaldsstoffer”, ophobet lymfevæske, spændinger og smerter. Det er en effektiv behandling, som giver øjeblikkelig effekt. Til skrabningen bruges specielle Gua Sha Sten.Vores Gua Sha redskaber er udelukkende skabt af ægte krystaller. Disse smukke skabninger er ren naturalkymi, lavet i moder jords helt eget kemilaboratorium dybt inde i jorden. Hver enkelt type af vores krystaller frigiver energi, og har derfor i mange år været brugt til at lindre ubalancer i krop og sind. Alle vores krystaller er unikke, og derfor vil der være variationer i farve, form, struktur, overflade osv.

GUA SHA TIL ANSIGTET

Gua Sha er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er ved at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden.

FORDELE VED GUA SHA

 • Forbereder blodcirkulationen

 • Giver fornyet glød i huden

 • Reducerer rynker

 • Gør porerne mindre

 • Ansigtet genvinder elasticitet

 • Fremmer hudens smidighed

 • Fjerner/mindsker mørke rander og poser under øjnene

GUA SHA TIL KROPPEN

Princippet bag krops Gua Sha teknikken er, at du gentagne gange skraber på et oliesmurt område med en Gua Sha. Man skraber i bestemte retninger feks. ud fra akupunkturpunkter, medidianbaner og lymfebaner og påvirker på denne måde kroppens blodcirkulation, lymfesystem og immunforsvar

FORDELE VED GUA SHA

 • Forbereder blodcirkulationen

 • Reducerer cellulite

 • Giver fornyet glød i huden

 • Giver fastere hud over tid

 • Styrker kroppens flow Qi

 • Mindsker smerter, spændinger og ophobninger


KUNDALINI YOGA - Udstråling, Selvtillid og Power 

urban retreat kundalini yoga mantra meditation mallorca

Kundalini yogaen er en essentiel del af denne nytårskur fordi jeg oplever at Kundalini Yoga kan gøre en kæmpe forskel ift ungdommelighed, vitalitet, skønhed og udstråling. 

Jeg har personligt selv et had/kærligheds forhold til skønhedsindustrien og som du sikkert også ved var jeg af den grund tidligere medstifter af firmaet Skønhedsakademiet sammen med min Holistiske Hud Guru Tanja Eskildsen i håb om at ændre skønhedsbranchens syn på skønhed, fra selvhad til selvkærlighed. 

Det som er problemet med Skønhedsindustrien er at den er bygget på selvhad, kritik og en grundlæggende følelse af ikke at være god nok! Ganske enkelt fordi der er penge i det! Der er penge i at skabe en følelse i folk af at de liiiige skal have det her produkt så alt kan blive godt eller liiige tabe sig 5 kg så er du god nok eller liiiige skal have lidt botox så ser du smuk nok ud. 

Skønhedsindustrien skaber stress, afhængighed og lavt selvværd! Heraf mit had-forhold til det! 

Når det så er sagt ser jeg en stor og smuk bølge af skønhedspionærer som ønsker naturlig, holistisk og autentisk skønhed. For vores forskelligheder skal ses som skønhed og styrker frem for fejl der skal rettes. Skønhed skal udspringe af selvkærlighed og glæde. Hvor skønhedspleje ikke behøver at koste kassen og gøre skader på os men i stedet kan gøre os sunde og glade uden det gør ondt i pengepungen. 

Jeg ønsker selv at bidrage til skønhedsbrancen med Kundalini Yoga. Fordi det gør underværker for dit udseende og det er koster ikke noget at starte din morgen med yoga.

Det er ikke for sjov at jeg mener regelmæssig Kundalini Yoga kan ændre dit udseende. Det er et faktum. Jeg ser det på mig selv og på de mennesker som regelmæssigt laver mine programmer . Det skyldes blandt andet at hormonsystemet får et ordentlig boost, herunder pinealkirtlen. Det er pinealkirtlen som er forbundet til vores ungdommelighed og det er når udskillelsen fra denne kirtel er i top, at vores ansigt får den der naturlige smukke glød.


Retreat Information

urban retreat kundalini yoga mantra meditation mallorca

Dato: 3-5 Januar 2020

Tidspunkt: Fredag kl. 16-20.30 + Lørdag kl. 5-15.30 + Søndag kl. 5-15

Sted: Palma, Mallorca (adresse følger ved tilmelding)

Mad: Du sørger selv for maden, så du kan få det lige som du vil ha’ det.


Pladser: Der er KUN 8 pladser på dette retreat

PRISEN: normalpris 6000.00kr,

Intropris: ved tilmelding inden d. 15. nov er prisen 3999kr

Ved tilmelding: 

Du har også mulighed for at betale i 2 rater klik blot på knappen og vælg det du ønsker.

Afbudsbetingelser: 

Din tilmelding til retreatet er bindende. Og ved egen afmeldelse refunderes beløbet ikke. Din plads kan dog nemt afdrages til en anden du kender uden det koster ekstra. 

Overnatning:

Da dette er et urban retreat sørger du selv for overnatning, mad og flybillet. Her kan du tjekke airbnb.com eller hotels.com

OBS der er kun 8 pladser på dette retreat så sikre din plads i god tid hvis du vil med.


En lækker oase gemt midt i Palma Mallorca

skønhedsretreat yoga meditation mallorca

Ligeså vigtigt som der er at det indre er i orden, er det også vigtigt med det ydre. Derfor har vi besluttet at afholde retreatet i de lækreste og mest nærende omgivelser i vores residence i Palma Mallorca.

Stedet for retreatet foregår i den charmerende del af Palma kaldet Santa Catalina, der ligger midt i hjertet af Palma.

Her er der vaske ægte sydenlandsk stemning. Med de historiske bygninger, charmerende gader og lækre cafeer.

Mallorca-vejret i januar er som regel lunt og lækkert, og vil du slippe væk fra den danske kulde lidt, er det bestemt ikke noget dårligt bud at tage til den spanske ferieø.

Dette er et sted hvor din sjæl virkelig har plads og rum til at folde sig ud til nye højder, samtidig med at du føler dyb tryghed indeni, stedet hvor du virkelig kan fremelske den der dybe følelse af ro og tilfredshed.


Nickoline Camille

urban retreat kundalini yoga mantra meditation mallorca

Nickoline Camille er Kundalini-yoga- & Meditations-lærer på en mission for at inspirere kvinder og mænd til at leve et liv i dyb kontakt med hjertet. Igennem kundalini-yogaens transformerende pallette af teknikker vil du lettere kunne leve et liv, hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme - også selvom det kræver at stå udenfor flokken. Nickoline er oprindelig uddannet sygeplejerske, men for syv år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej som Kundalini-yoga lærer. 

Efter bruddet med det “normale” liv lever Nickoline nu af sin passion. Med en succesfuld online business og yoga retreats rundt omkring i verden. Hun er den yngste kundalini-lærer med mest erfaring inden for kundalini-yoga universet og bringer et nyt og frisk pust til den gamle teknologi. Et pust der gør det muligt at forene østens mystik med vestens jordnære videnskabelighed.

“Jeg ønsker virkelig for dig at mærke dybt i dit hjerte en følelse af forbundethed, og den forbundethed tror jeg på, starter i dig selv! Med din egen forbindelse til dig! Når først den er skabt vil du se hvordan verden vil spejle dette, ved blandt andet at sende dig relationer der føles livgivende, opløftende og kærlige. Den eneste vi i virkeligheden kan ændre for at ændre vores verden omkring os, er os selv!

Hvis du kan mærke dette rører på noget i dig kan du komme med på dette helt specille Urban retreat, hvor missionen er at arbejde intenst med din egen forbundethed, via forbindelse til din essens!”


Tanja Eskildsen

60993016_10162062756810314_3684059149341032448_n.jpg

CO-FOUNDER & CREATIVE DIRECTOR af Calmlish

Tanja er stifter af Holistisk Hudterapeut Uddannelsen og har et langt CV indenfor forskellige behandlingsformer af krop, sind og hud. Tanjas erfaring og evige nysgerrighed gør, at hun kigger på mennesket som helhed og har hjulpet flere hundrede klienter i sin praksis. 


Det siger tidligere Retreat Deltager:

“Du er en kæmpe inspiration, tak for en fantastisk weekend. Jeg har det som om, jeg har holdt 14 dages ferie. 🙏❤️” Christina, Urban Retreat

“✨Wauw - jeg bukker mig ✨Sikke en rejse jeg har været ude på i denne weekend med Kundalini-yogaen. Jeg havde helt klart alle mulige forestillinger om hvad det var og at det HELT sikkert ikke var noget for mig.. Men jeg blev klogere🙏🏻 Det kan virkelig noget.. på trods af at uret ringede kl 4 både lørdag og søndag (og jeg ikke havde fået mine berømte 8 timers søvn) så er det virkelig længe siden at jeg har følt så meget ro, glæde og energi på samme tid. En klarhed i krop sind og sjæl som er helt fantastisk! Det kan virkelig noget på et helt andet og meget dybere plan ✨Så jeg kan kun sige Tak tak tak Nickoline Camille, for en skøn weekend - det bliver ikke sidste gang med Kundalini yoga. Den er kommet for at blive. Jeg er glad for at jeg rykkede ud af min comfort zone. Sat nam 💫 🙏🏻” Malene Sophira, Urban Retreat

“Jeg svæver mildt sagt på en lyserød sky af kærlighed, taknemlighed og overskud efter din helt fantastiske weekend. Retreatet man ikke vil hjem fra!! :) Jeg synes du er en dygtig underviser, og jeg følte mig meget tryg i dine hænder. Jeg har lavet daglig praksis både i går og i dag. Og mantraerne kører i hovedet døgnet rundt!:):) Man bliver klart lidt afhængig af Kundalini yoga.” Anna Melanie, Urban Retreat

“Hvis du har fået nok af gode råd i dit liv og nu er klar til selv at tage ansvar for din energi, din krop og sjæl. Den bedste og mest holdbare weekend-date du kan give dig selv☀️🧘‍♂️🙏🏼” Charlotte, Urban Retreat

“Af hjertet tak for det netop overståede Urban retreat💜🧡💚 Det var på alle måder opløftende, indsigtsfuldt og helt magisk💫” Ann-Sophie, Urban Retreat

"Jeg er lige kommet hjem fra Bali, hvor jeg deltog på Nickolines yoga retreat feb 2018. Jeg sidder med en følelse af at være mere hjemme i mig selv end jeg før har været. Mine omgivelser er de samme, men der er noget anderledes inde i mig. En blanding af det dejlige sted vi boede, Bali's varme sol, Kundalini yogaens magi og Nickolines milde væsen og dygtige guidning, har givet mig et kærligt skub tættere på mine drømme og den jeg gerne vil være. Det lyder måske som hårdt arbejde, og det var det også indimellem for de ømme arme, men ellers var det som om ændringen skete indefra- uden tvang og asen og masen. Det har været en oplevelse uden sammenligning og en gave jeg har givet mig selv, som jeg tror på, at jeg vil blive ved med at få glæde af. Jeg ved stadig ikke om der er en mening med alting, men jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min intuition og bookede en plads, for der var helt sikkert en mening med at jeg skulle med til Bali med Nickoline og en masse andre søde mennesker. Af hjertet tak for en vild oplevelse Nickoline" Rikke Kjær, Bali

"Jeg deltog i Bali Retreat februar 2018 og det var intet mindre end fantastisk! Nickoline havde fundet den skønneste oase med pragtfulde omgivelser til afholdelse af retreatet, og man følte ro indeni med det samme. Med kombination af morgenyoga, formiddagsklasse og aften-meditation skabte Nickoline den helt rigtige åbning til kroppen og sindet, så man fik fuldt udbytte af det hele. Nickoline er en fantastisk underviser med sin rolige og blide fremtoning og med god vejledning til de enkelte øvelser og mantraer mv. Jeg tog med for at få inspiration og ro til en ny begyndelse i mit liv, og jeg kom hjem med ikke blot det, men også med en ny selvindsigt og frem for alt selvkærlighed, som jeg aldrig tror jeg har følt før. Jeg mærkede indre og ydre styrke og blevet meget rørt flere gange under opholdet. Det var det hele værd- og mere til. Jeg kan kun ønske for alle, at de må få lejlighed til at deltage i fremtiden.” Pia Jensen, Bali

"Jeg er lige kommet hjem efter yogaretreat på Bali. Det har været helt fantastisk.
Det er en hel pakke du får her - Et dejligt hyggeligt hotel med fine værelser, hyggelig, duftende have,
fin pool og endnu en pool med saltvand. Lige ned til stranden, hvor der kan bades og snorkles ved koralrev, og hvor fiskerbådene ligger på stribe. Den dejligste sunde mad med friskpresset frugtjuice til alle måltid her. Alle de mennesker du møder er søde, venlige og hjælpsomme og balineserne oser af god tid. At lave yoga i disse omgivelser har været en stor oplevelse og en lise for krop og sjæl.
Bali er det perfekte sted til sådan en retreat, fordi du i tilgift møder mennesker som inspirerer til at tænke over vores måde at leve livet på her på vores breddegrader. Der har været en god afveksling af yoga/meditation/undervisning og fritid. Masser af input fra Nickoline, som bare har styr på sit stof, tid til deling af oplevelser i gruppen og fritid til sol, badning og ture ud af huset. Det har været superdejligt at lære nye mennesker at kende og som gruppe at dele alle disse oplevelser. Nickoline og retreatet får de bedste anbefalinger af mig. Den bedste gave, du kan give dig selv."
Marianne Bunch, Bali

"For mig har de 14 dage retreatet varede uden tvivl været en kæmpe dealbreaker for resten af mit liv. Jeg har i nogle år været temmelig bevidst om, at livet efterhånden oftest førte an og at det sjældent resulterede i mit ve og vel, men bevidstheden betød imidlertid ikke jeg besad redskaberne til at ændre denne tilstand for mig selv. I dag, kun ca. 2 uger efter retreatet sluttede, kan jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Mit selvværd har fået et ret så stort nyk opad og jeg er i stand til at mærke mig selv og mine egne behov i langt højere grad, end jeg nogensinde har været før. Jeg er klar over min personlige udvikling hverken stopper eller er fuldført med yoga retretets afslutning, men det har helt klart fået den bedst tænkelige start.  Heldigvis lyttede jeg ganske kort til mig selv, for lidt over et halvt år siden, da jeg meldte mig til dit retreat, og det kommer jeg aldrig nogensinde til at fortyde. Af hjertet tak!" Cecilie, Bali

"Jeg har deltaget på et af Nickolines yoga retreats på Bali i februar 2017. Jeg havde fået anbefalet turen af en veninde, og jeg var egentlig ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Indrømmer at det nok var varmen og Bali som trak mest i mig midt i en dansk vintertid, og så kunne jeg vel nok dyrke lidt yoga, når jeg havde lyst :-)
Jeg skal love for at jeg blev klogere. Allerede ved den første yogaklasse kunne jeg mærke at der skete noget med mig.  Jeg fik en kontakt til mit indre, som jeg vist ikke havde besøgt i meget lang tid. Det blev hurtigt klart for mig, hvor meget viden Nickoline har om krop og sjæl, og jeg følte mig helt tryg ved at følge hendes kyndige vejledning og formidling af kundaliniyogaens tusindårige visdom, og selv om nogle øvelser virkede mystiske, kunne jeg præcis mærke den effekt og formål som Nickoline så fint fortalte nøje til hver øvelse. Jeg har efterfølgende dyrket yoga hver eneste dag, og har stor glæde af Nickolines essensprogram. Jeg siger aldrig mere at jeg dyrker yoga, hvis jeg har lyst - nej jeg kan slet ikke lade være. Tak Nickoline, og de andre skønne mennesker som deltog. Det var en oplevelse for livet"
Heidi Troelsen; Bali

"Kære Nickoline
Jeg vil endnu en gang takke dig af hele mit hjerte for retreatet på Bali. Det er svært for mig at finde ord for, hvor helt fantastisk en oplevelse, det var. Magisk. Transformerende. Som at finde hjem. Noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Og mere til. 
Du og holdet, hotellet og de sødeste tjenere, maden, havet, duftene, lydene og ikke mindst yogaen - det hele blev til en helhed, som er blevet et pejlemærke for mig: så godt og sødt og rigtigt kan livet føles. 
Jeg holder stadig fast i de daglige meditationer og mærker med spændt forventning hvordan de er ved at forandre mit liv i positiv retning, indefra og helt blidt. Alle burde tage på den rejse ♥️🔆😍  Kh
Lene"; Bali

"Bali Retreatet er en af de bedste oplevelser jeg længe har givet mig selv. Det var et meget stor beslutning at tage afsted, men jeg er så taknemlig for, at jeg valgte turen. Kundalini yoga og meditation var helt nyt for mig, og allerede de første dage kunne jeg mærke der skete noget inde i mig. Vi boede i de skønneste omgivelser og fik virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og mærke ting i min krop, jeg i min hverdag ikke formår. At være en del af en gruppe med forskellig bagage gav en anden dimension til opholdet, og jeg blev virkelig udfordret både på det sociale plan men også det at være alene og mærke mig selv igen, det sætter jeg stor pris på. Jeg følte mig så tryg og rolig hele turen og efter jeg er kommet hjem, ville jeg ønske jeg havde mulighed for at tage afsted igen. Jeg har efterfølgende deltaget i Nickolines programmer og så meditere jeg hver morgen, da jeg virkelig føler, at det giver mig ro og et pusterum i min hverdag. Jeg er så glad for at jeg blev introduceret til Nickoline, og kan varmt anbefale hende og hendes arbejde. Hun er rolig, jordnær og så følte jeg, at hun gjorde sådan at ingenting var ubehageligt eller pinligt at dele eller gøre undervejs, hvilket jeg virkelig havde behov for. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage afsted! Tusind tak til dig Nickoline! <3 " Maria Kristensen, Bali

"Nickoline har en helt særlig evne og gave ift. at formidle og udøve Kundalini yoga. Jeg har deltaget i mange yogaklasser gennem tiden, men Nickoline slår alt !! 

 • Hendes behagelige stemmeføring

 • Rolige og gode energi

 • Hendes intro før hvert yogasæt var for mig særligt nyttigt og oplysende, og medførte en indre og ydre bevidsthed om nytten.

 • Hun var i stand til, afstemt efter os deltagere, at aflæse vores behov….Så fint !!

 • Nickoline! du ramte plet hver gang." - Jette, Italien Retreat

"Kundalini yogaen er på en og samme tid den blideste og mest effektive yogaform jeg har prøvet, uden nødvendigvis at være bevidst om det, går den dybt- både på det mentale og indre. Kendetegnet ved Nickoline er hendes unikke evne til at formidle det hun brænder for. hun mødte os i øjenhøjde, og med respekt for det sted vi befandt os. Hun er nærværende, autentisk og kompetent. Følte mig så inspireret og beriget." Sanne, Italien Retreat


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem Er Dette Retreat For?

Dette er et weekend urban retreat specielt designet til dig, der vil starte året på den skønneste måde.

Retreatet vil støtte dig i at installere nye skønne vaner som vil booste din sundhed og skønhed.

Hvordan Er Dette Retreat Anderledes Fra Andre? 

Dette Skønhedsretreat er helt unikt og hjerteåbnende. Da det er et urban retreat sørger du selv for overnatning, flybillet og mad i Palma. Det vil sige det er perfekt for den mere sensitive og introverte type da du kan trække dig helt når programmet slutter om aftenen/eftermiddagen. Det giver dig mulighed for selvrefleksion og opladning. Det er faktisk her hele magien finder sted når der bliver stille og skabt rum til at kunne integrere og restituere, det er midt i dette åndehul udvidelsen og væksten sker.

Hvad Nu Hvis Jeg Ikke Er I Stand Til At Være Med Til Hele Programmet? 

Hvis du nu risikerer at blive syg eller bare har hårdt brug for at hvile lidt ekstra er det helt ok. Vi anbefaler dig selvfølgelig at være med til det hele for at få fuldt udbytte. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Hvad Inkluderer Retreatet Ikke? 

Retreatet inkluderer IKKE hotelophold, mad og flybillet - Vi flyver næsten altid med Norwegian og de har billige billetter i januar.

Skal jeg have min egen Gua Sha med?

Du er velkommen til at medbringe din egen Gua Sha. Du har også mulighed for at købe et på selve retreatet.

Kan Jeg Være Med Selvom Jeg Aldrig Har Lavet Kundalini Yoga? 

Ja det kan du. Kundalini Yoga er for alle. Det eneste krav er at du skal kunne trække vejret, være nysgerrig og villig til at prøve noget HELT anderledes. Kan du det, kan du også lave yoga.   

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde os at høre fra dig.

Der er kun 8 pladser på dette retreat, derfor bliver det udsolgt hurtigt. Snup din plads nu hvis du gerne vil med.