MANTRA & MONEY WORKSHOP

MANTRA, Mirakler & MANIFEST

ØG DIT (CASH) FLOW MED KUNDALINI YOGA - LAD 2017 blive året for dig! 

Jeg kan på mange måder mærke at 2017 er meget lettere, mere opladende og med plads til at lade alle indsigter og erfaringer fra 2016, lande i ro og mag.

For jeg synes helt ærligt at 2016 har været det vildeste år nogensinde! (Det sagde jeg godt nok også sidste år, men det her år når ikke 2015 til sokkeholderne).

Hold nu fast hvor er der sket ting og sager. Men gode ting og spændende tider ligger og venter i horisonten. Jeg startede 2016 i stor forvirring og hardcore udrensning efter mit navneskifte. Jeg tog på i vægt, mistede min kat, mistede inspirationen og følte mig totalt håbløs og alene. Jeg gad ikke lave yoga eller meditere. Jeg havde ikke lyst til noget. Jeg ville bare væk fra det hele.

I foråret gravede jeg mig selv op ad det sorte hul og tågen lettede. Jeg gik ALL IN på Kundalini og meditation og jeg fik vendt mit liv fuldstændigt. Jeg tog til kundalini festivalen i Frankrig, underviste i yoga på SANA retreatet i sydItalien, afholdt udsolgt yoga retreat i Sverige, fik udsolgt mit Bali retreat (+ en ekstra deltager), mine workshop blev fuldt booket og online Essensprogrammet gik løs med knap 30 skønne deltagere! Mine yoga klasser i Århus spirede!! Og vores kat, Misser, fandt hjem. 

Jeg er dybt taknemmelig for alt hvad jeg har lært og oplevet i 2016, for selv nedturene har gjort mig til den jeg er i dag. Hvordan går dit 2017 indtil videre? har du allerede nu indfriet nogle af dine ønsker? 

Hvis du har brug for støtte til at komme tættere på dit drømmeliv så kom med til denne workshop hvis du virkelig vil slippe den der ondt i maven følelse over at der ikke er nok til at du kan forsørge dig selv! 

Skab et åndehul og forkæl dig selv, løft dig selv op, lær at beslutte hvad du vil have en større oplevelse af og hvordan du går efter det! 

Giv slip på ensomhed, knokleri, forkerthed og tunghed med en 3 timers transformerende kundalini workshop hjemme fra sofaen.

Hvordan du starter din dag er bestemt ikke ligegyldigt. Det er op til dig at sætte intentionen fordi energien følger intentionen. ALTID!

Det er op til dig at skabe KLARHED på hvad du vil, booste dit SELVÆRD så din usikkerhed ikke forgifter dine drømme og DAGLIGT lave din praksis i form at meditationer og yoga. 

Få den præcise opskrift på hvad jeg gjorde for at vende mit liv om til succes og fremgang på alle områder i livet. Du aner ikke hvor glad jeg er for ENDELIG at have knækket koden til overflod og lykke! 


VISIONEN MED WORKSHOPPEN

54ff9839a81fa-books-rowling-de.jpg

Jeg har en mission og det er at du for alt i verden bare skal være DIG. Og ikke blive til den du ser op til, for så lyver du for dig selv.

Jeg kalder dig tilbage til DIG! Det er tid til ikke længere at kigge på hvad alle andre gør og gøre det samme. 

Det er så VILDT hvordan du kan sammensmelte med alt der ikke er dig, i troen på at gøre det rigtige. For det virker jo for alle andre, hvorfor virker det så ikke for mig? Det ligner det rigtige, men resultaterne udebliver og noget indeni føles heller ikke heeeelt som det skal. 

Så derfor inviterer jeg DIG, hvis du har det på samme måde, med til min helt nye Mantra & Penge workshop. 

For her skal vi arbejde med vores eget værd igennem kundalini yogaen og meditationerne. 

Igennem disse overflods og rigdoms meditationer vil vi sætte den nødvendige healing i gang helt ned på celleplan, uden at vi behøver at vide hvad der skal til, det skal yogaen nok helt selv finde frem til. 

Temaet vil være mantra og rigdom og derfor vil du modtage healing omkring præcis dette emne, på en let, legende og nydelsesfuld måde. For jeg ved ikke med dig, men jeg er færdig med at kæmpe og med at være en anden end den jeg er. Og jeg vil vise dig, at når du tager ejerskab over din sande essens og den du er, kan du gøre drømme til virkelighed, det eneste det kræver er at du er DIG! 100%. 


"Your wealth will increase, your values will increase, your projection will increase, if you simply love to live, just love yourself and live yourself. See how many people come to you."

Yogi Bhajan


VEJEN TIL RIGDOM

Skærmbillede 2017-04-19 kl. 11.56.31.png

I løbet af det sidste års tid har jeg set mange af de forskellige lag der skal skrælles af før vi kan lukke ægte rigdom ind i livet. Vi kan gøre alle de rigtige ting for at manifestere hvad vi ønsker, men hvis vi ikke fjerner tvivlen og usikkerheden først, vil vi med garanti ramme den selvdestruktive knap. Derfor har jeg udviklet en rigdoms formular til at fjerne usikkerhed og tvivl samt give dig mulighed for at tiltrække større oplevelser af succes uden selv-sabotage som følgesvend.

Når vi slipper vores sabotage, der forhindrer os i at bevæge os fremad og skabe nye vaner der støtter os i at leve er rigere liv, vil hele verden åbne sig for os.

RIGDOMSFORMULAREN:

 #1 SELVVÆRD- Fjern den dybtsiddende usikkerhed, tvivl og det lave selvværd og løft dig selv fra hvor du er nu til hvor du ønsker at være.


#2 KLARHED - at have et krystalklart sind giver dig evnen til præcis at sætte en klar intention, og dermed designe en plan du kan sætte konkret handling bag. Nu har Universet også mulighed for at komme igennem til dig og give dig hvad du ønsker.

#3 RIGDOM - Når du har sluppet dine blokeringer, vil vi sætte ind med specifikke rigdoms meditationer/mantra + øvelser det vil give dig en rigere oplevelse af livet i enhver bogstavelig forstand.


"Mantras are not small things, mantras have power. They are the mind vibration in relationship to the Cosmos. The science of mantra is based on the knowledge that sound is a form of energy having structure, power, and a definite predictable effect on the chakras and the human psyche." ~ Yogi BHajan


DET PRAKTISKE

PRIS: Tilmelder du dig inden d. 1. Juni  koster workshop KUN 350 kr.

STED: Hjemme hos dig selv. 

Du modtager adgang til workshoppen så snart du har betalt. 

TID: Workshoppen foregir d. 1 maj og blev optaget. Du modtager derfor en optagelse af denne workshop på 3 timer.  
 


Jeg kender ALT til at knokle, slide og kæmpe sig til sine drømme, men sådan behøver det slet ikke at være! 

Jeg er helt forelsket i tanken om at du kan opfylde dine drømme ved at meditere, chante og dyrke yoga. Mantraerne er nemlig som små frø du planter i hele dit system mens yogaen er som den kærlige blomsterpige der passer og plejer frøet så det har de rette betingelser for at vokse sig stor og stærk. Kundalini yogaen kan forvandle dit liv, det er i hvert fald min erfaring. Da alt så mørkest ud i mit liv fandt jeg styrke og mod i yogaen. Uanset hvad der skete ville jeg altid have min yogamåtte at træde ind på. Som et trylleslag transformerede yogaen min sorg til glæde, min ensomhed til forbundenhed og mit hjerte blev rørt gang på gang af dens magi. Jeg vil på workshoppen lære dig at anvende yogaen som en fast det af dit liv så du kan høste dets magiske dråber hver evig eneste dag!

 

"Jeg har først i dag fået hørt og arbejdet med Money & mantra workshoppen. Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv igennem de seneste år på alle mulige måder, og jeg er nødt til at rose dig og sige Hold nu FEST hvor det rykker!!!! Du har bare den fineste måde at formidle din viden, på en virkelig kompetent og meget jordnær måde. Jeg har efterfølgende kunnet se det vildeste lys i mine øjne og jeg mærker bare kærligheden strømme for vildt igennem mig - Ja så meget at min kæreste kunne mærke det selvom vi ikke var i samme rum. Ja jeg synes endda jeg kan se det i mit ansigt, i huden osv. Hold op hvor er jeg GLAD for at jeg fulgte min intuition og tilmeldte mig. TAK Nickoline" Mette  

"Nickoline er et af de mest blide væsner jeg nogensinde har mødt og det gør hendes kundalini yoga klasser til ren nydelse. I 90 min er du langt væk fra din stressende hverdag og i stedet omringet af lys og kærlighed. Hele din krop vibrerer og du kan mærke hvordan hver en celle i kroppen bare smiler. Det lyder som en kliché men når du hiver 90 min ud af din travle kalender og bruger dem i selvskab med Nickoline og kundalini yoga, så er du i himlen. Hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv på alle niveauer – krop, sind og sjæl så er du nødt til at hoppe ind i det magiske kundalini yoga univers. Du vil genetablere kontakten til dit højere selv og vil blive fyldt med universel kærlighed. Det gode ved Nickoline som yoga instruktør er at hun har den blideste fine stemme der guider dig og fortæller dig skøn visdom omkring de individuelle mantras og kriyas samt deres effekt på kroppen og energisystemet ect. Jeg er hooked! Og tak for det, NickolineStephanie

"...Jeg har kunnet mærke fornyet energi, indre ro, flow og en fornemmelse af at verden bare kan komme an! Det er tydeligt at Nickoline går op i det med ild og sjæl og at det er der hendes store passion ligger. Hun er 110 % til stede i hendes arbejde, god til at lære fra sig og man er slet ikke i tvivl om at hun dagligt forkæler hendes egen krop og sind med denne fantastiske form for yoga!" - Annemarie

"Jeg bliver nødt til at sige kæmpe TAK for alt det du lærte os på din workshop! Jeg er SÅ glad for at være blevet introduceret for kundalini yoga. Grunden til jeg deltog fik jeg ikke sagt sådan heeeelt åbent og ærligt, men det er fordi jeg har opdaget at jeg har fået stress (altså som i mere end den måde man bruger ordet "stress" i flæng på) og har på samme tid meget lavt selvværd. MEN efter workshoppen i søndags har jeg allerede kunnet mærke stor forandring. Det er fedt at der er forskellige "konkrete" meditationer. Det er blevet meget lettere at meditere for mig nu. Jeg har lavet meditationer og yoga every damn day siden og jeg har det SÅ meget bedre end jeg havde det for en uge siden. Der er selvfølgelig lang vej endnu, men tak af hjertet for redskaberne! Tusind takJeg er meget glad og rørt. Sat nam" - Christina

"Kære Nickoline! Jeg vil gerne fortælle om, at jeg siden sidste søndag har følt mig lettere i kroppen, og mit tankemylder er væsentlig reduceret. Jeg har næsten lavet øvelser dagligt. Jeg har arbejdet meget med Sat Nam meditationen, healing af barndomstraumer og solar plexus øvelsen. Jeg har været meget styret af negative tanker, men føler det stille og roligt er ved at vende, så det er jeg rigtig glad for. Det bliver nemmere og nemmere at finde tiden til træningen, så det tager jeg som et tegn på, at det er fordi, det er det rigtige for mig" - Grethe 

"For nogle uger siden prøvede jeg yoga med Nickoline og er meget begejstret. Nickoline formår på sit yoga-hold at lave dybdegående styrketræning, der når muskler jeg ikke vidste jeg havde. Samtidig giver afspændings- og meditationsdelen samt respekten for hvad kroppen kan - det at man skal lytte til sin krop, en indre ro. Resultatet er at jeg efter en yogatime føler jeg har brugt kroppen gennem den dybegående træning og samtidig har en dejlig indre ro." ... Yoga hold deltager

"...Selve øvelserne og meditationerne styrker så meget min krop . Jeg mærker en forskel for hver dag. Jeg mærker min krop bliver stærkere og jeg mærker styrke i den jeg er. Det er fedt at få vejledning i at komme tættere på min essens. Jeg er mere bevidst. Det er alt sammen meget nyt for mig, da jeg altid har arbejdet for at glemme og gemme. ELSKER yogaen og meditationerne, selvom min mine arme, ben og ryg er som spagetti - men som sagt, jeg mærker mere og mere styrke for hver dag. Jubbbiii Det er også fedt at få fokus på hele mig" .. Essensprogram deltager

"Nickoline har en helt særlig evne og gave ift. at formidle og udøve Kundalini yoga. Jeg har deltaget i mange yogaklasser gennem tiden, men Nickoline slår alt !! 

  • Hendes behagelige stemmeføring
  • Rolige og gode energi
  • Hendes intro før hvert yogasæt var for mig særligt nyttigt og oplysende, og medførte en indre og ydre bevidsthed om nytten.
  • Hun var i stand til, afstemt efter os deltagere, at aflæse vores behov….Så fint !!
  • Nickoline! du ramte plet hver gang." - Jette, Sana Retreat deltager

"Kundalini yogaen er på en og samme tid den blideste og mest effektive yogaform jeg har prøvet, uden nødvendigvis at være bevidst om det, går den dybt- både på det mentale og indre. Kendetegnet ved Nickoline er hendes unikke evne til at formidle det hun brænder for. hun mødte os i øjenhøjde, og med respekt for det sted vi befandt os. Hun er nærværende, autentisk og kompetent. Følte mig så inspireret og beriget." Sanne, Sana Retreat deltager

" Jeg synes lige, jeg vil fortælle dig, at dine yoga sessioner rører mig dybt. Har aldrig rigtig forstået meningen med yoga, med din måde at dyrke yoga på er helt magisk for mig og giver mig en tro følelse af, at jeg bedre kan klara livets forhindringer" Yoga hold deltager

"Tusind tak for en "sommerfugle i maven" fremkaldende workshop i dag. Jeg fik bare SÅ meget ud af den eventyrlige måde du formidler på" Christina


NICKOLINE CAMILLE

11391141_10153288922666181_3757519913287572112_n.jpg

En kold frostklar morgen vågnede jeg op med hjertebanken. 

Min første tanke var: Hvordan skal jeg betale min husleje? og hvad med den der regning fra skat? Har jeg overhovedet penge til mad? 

Det var sidst på måneden og min pengepung var tom. Faktisk mere end tom. Den stod i minus. 

Dagen startede med en ordentlig portion ondt i maven, dårlig samvittighed og en uudholdelig følelse af håbløshed.

Kreativiteten må være taget sydpå ned til varmen. Nu må jeg hellere skrue op for knokleriet og kæmpe mig til flere penge på kontoen!

Sådan så mit liv ud de fleste dage, hvis jeg bare går et år tilbage.  

I løbet af de sidste par år har jeg været på den vildeste rejse hjem til mig selv, jeg måtte rejse ud i verden for at udvikle mig, forelske mig i mig selv, og booste min følelse af værd og selvtillid. 

Jeg besluttede at nu skulle det være nok! Jeg vil stå op for mig selv, hver morgen og trække min superkraft hjem! Kalde hjælp ind. Fylde mit sind med mantraer og dermed slette de begrænsede overbevisninger, som gang på gang helt udspekuleret fandt veje til at spænde ben for min succes.  

Jeg fandt ud af at når jeg gang på gang står op for mig selv, begynder jeg med sikkerhed at tro på at vi kan skabe vores helt egen virkelighed på alle fronter – Kærlighed, Bolig, Venskaber, Karriere, Sundhed, Spiritualitet. Ikke bare noget jeg har læst i diverse bøger. Jeg får rent faktisk en oplevelse af det! 

Jeg ønsker virkelig for dig at mærke dybt i dit hjerte hvor meget du er VÆRD og den følelse starter i DIG! Med en dyb forbindelse til dig selv! Den hurtigste måde at opbygge den på er gennem kundalini yoga! (tro mig jeg har prøvet alt muligt andet og for mig fungerede det bare ikke). Du finder løsningen på yogamåtten, tidlig morgen. Hver evig eneste dag! 

Når først du står op for dig selv vil du se hvordan verden vil stå op for dig! 

Den eneste vi i virkeligheden kan ændre for at ændre vores verden omkring os, er os selv!

Sat Nam

NickolineOfte stillede spørgsmål

Kan jeg være med selvom jeg ikke har prøvet kundalini yoga før og ikke er særlig smidig? 

- Ja det kan du tro! Dette er for alle, nybegyndere som øvede der er nysgerrige på den power kundalini yogaen har. Vi skal ikke lave komplicerede stillinger hvor vi skal stå på hovedet og have fødderne på nakken. Workshoppen består primært af mantra og meditationer. Kan du trække vejret kan du også lave yoga. 

Hvad sker der efter jeg har købt denne workshop?

- Efter din indbetaling modtager du en mail med det praktiske. Linket du skal bruge til at logge ind på workshoppen modtager du først på selve dagen og så ses vi på yogamåtten hjemme i din sofa d. 1 maj.