PROGRAMMET SOM KAN ÆNDRE DIT LIV, DIN KARRIERE, DIT KÆRLIGHEDSLIV & RELATIONEN TIL DIG SELV

Programmet der gør dig stærk, glad, lækker og lykkelig! 

♡  Forårs rengøring i dit indre! Vi renser ud og rydder op i minder, mønstre og vaner.

♡  Du lærer hvordan du ikke bliver påvirket af andres meninger og de ydre omstændigheder. 

♡  Du lærer at bruge dine følelser som vejviser frem for at blive væk i følelsernes vold. 

♡  Du får nedbrudt de mure du har bygget op omkring dit hjerte og i dit sind. 

♡  Du spørger dig selv til råds (ikke eksperter, mentorer, venner, familie), du er nemlig blevet din egen guru. 

TEST DIG SELV: Har du hørt dig selv sige dette mere end en gang? 

♡ Jeg føler jeg kan så meget mere end dette!

♡ Jeg er ked af mit arbejde

♡ Jeg tør ikke, hvad ville de andre ikke tænke? 

♡ Jeg venter til næste gang, næste måned, næste år (=det sker aldrig) 

♡ Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal med mit liv!

Kan du sige ja det disse udsagn er du et match til dette program! 

Det vil du høre dig selv sige efter programmet:

♡ Det er ok at være mig!

♡ Jeg glæder mig til at stå op om morgenen, hver dag! 

♡ Nu tør jeg være mig uanset hvad!

♡ Jeg elsker mig selv og mit liv! 

♡ Mit liv er fyldt med mening, begejstring og eventyr! 

♡ Nu er jeg endelig en del af et netværk som støtter mig i mine drømme og har samme syn på livet som jeg 

♡Jeg vidste så meget om spiritualitet men nu formår jeg virkelig at LEVE det. Det er blevet en integreret del af mit liv 

S O U L  F I T N E S S  P R O G R A M M E T (HOLD 1)

Modul 1 - 27. April 

Selv-kærlighed & Selvværd

Modul 2 - 25. Maj

Luk Prana Ind

Modul 3 - 22. Juni

Ayurveda & Yogi Livsstil

 

Modul 4 - 27. Juli

Emotionel Healing 

Modul 5 - 24. August

Meditation & Sindet

Modul 6 - 21. September

Mantra Magi

 

 

Modul 7 - 26. Oktober

Chakrasystemet 

Modul 8 - 16. November

Skyggearbejde

Modul 9 - 14 December

Spirituel makeover 

" 91% kvinder i verden er ikke tilfredse med sig selv og deres krop - Min drøm er at lave om på det! Jeg drømmer om en verden hvor alle tør stråle og vise lige præcis hvem de er med alt hvad det indebærer"

P R I S

Din investering for at sige farvel til smerte, frustration og meningsløshed og i stedet opnå højt selvværd, selvtillid, glæde i hverdagen og føle dig smuk indvendigt og uvendigt, er kr. 1000 inkl. moms (pr. måned i 9 måneder) PLUS du samtidig også får din egen personlige soul fitness manual, kundalini yogaklasser og meditationer du kan lave der hjemme.

HOLD 1 ER UDSOLGT - HOLD 2 KOMMER TIL OKTOBER! 

 

P R A K T I S K 

Programmet er et gruppeforløb som foregår i  det nye Kundalini Yoga Center på strøget i KBH.

Vi ses 9 gange. (Altid fra kl 10-17).

ALLE PLADSER ER SNUPPET. 

Efter din indbetaling vil du få adgang til en medlemside hvor der ligger lydfil, video og manual klar til dig. 

Programmets LIVE dag optages som video og lydfil hvilket giver dig mulighed for at være med i programmet selvom du måske ikke kan alle live datoerne. Så tager du det blot som selvstudie.  

SNUP DIN PLADS PÅ PROGRAMMET HER

Reserver din plads ved at sende en mail til contact@soul-fitness.dk 

Er du i tvivl om du er et match til dette program eller har brug for en snak før du træffer din beslutning, så er du velkommen til at booke mig til en 30 minutters afklarende samtale. Send mig blot en mail på contact@soul-fitness.dk og så finder vi ud af det. 

 

U D T A L E L S E R

"Opdatering. Der er så magi i luften! Vi er kun på vej ind i mentor forløbet med bitte små skridt. Men allerede er de drømme jeg længe har båret rundt på og som jeg kun kun har haft på skrift i en lille bog begyndt at komme. Ja mine vildeste drømme sker lige nu i denne stund. Jeg er så taknemmelig og tænk at det nu sker efter at vi er begyndt mentor forløbet.

Der er sket så meget i de ting jeg har bedt om på en uge,..

Jeg er sikker på at den dag vi havde sidst og alle de skønne øvelser og meditationer har hjulpet mig energimæssigt at skubbe energien i den rigtige retning. Waaaaa og vi er lige begyndt 🍄 Jeg er så taknemmelig. Tak 🔮"

 

Da jeg stødte på Nicolines opslag om denne uddannelse var jeg rimelig frustreret over min situation – Kroniske smerter i kroppen, et studie der kedede mig samt et hav af overspringshandlinger nærmest uanset hvad jeg skulle foretage mig. At få spist mad var en by i Rusland for mig. Alt i alt var jeg slet ikke der i mit liv hvor jeg ønskede. Jeg sukkede efter at være i gang med spændende videregående uddannelser, bo i udlandet og et hav af andre ting som jeg ikke husker i dag. Det var blot ting der udadtil skulle få mig til at fremstå som en spændende person!Min hensigt med at melde mig på uddannelsen var blot at få fikset mine kroniske smerter i kroppen. Ikke mere. Ikke mindre. Blot at fjerne smerterne.At jeg endte med at stå konfronteret med spørgsmål som ”hvem er jeg?” og ”hvad vil jeg med mit liv?” havde jeg aldrig forestillet mig. Ikke destro mindre kom jeg til det punkt. Hvilket var godt. Rigtig godt. Og udfordrende. Jeg oplevede min kæreste slå op, gode venner vælge mig fra og andre ubehageligheder midt under uddannelsen. Hvilket tidsmæssigt passede mig dårligt at det skulle ske der hvor det gjorde. Men det skete! Og hvad så nu? Jeg kunne vælge at kaste mig på sengen i fosterstilling.. Eller vælge at bruge nogle af de teknikker jeg havde lært på uddannelsen. Valget faldt på det sidste. Hvilket har givet helt fantastiske resultater. En måned efter at kæresten slog op (et brud jeg ingen anelse havde om ville ske) var jeg igen sprudlende, glad og ved godt humør. Jeg indså at intet er så skidt at det ikke er godt for noget. På mange måder har jeg det samme liv som før. Forstået på den måde at jeg laver de samme ting men min tilgang til det er blevet helt anderledes.  For mig var det en spontan beslutning at melde mig til. Det har vist sig at være en af de bedste! Jeg kan varmt anbefale uddannelsen. Det er lærerigt, udfordrende og ikke mindst sjovt  Mai Smidt, Holistic Health & Beauty Practitioner hold 1. 

 

“Q: Har teknikkerne som du bruger gjort en forskel? 

A: Ja helt sikkert. Jeg mærker en dejlig ro, velvære og balance i kroppen når jeg har dyrket kundaliniyoga og kosttilskudene støtter min krop i hverdagen. Ikke mindst plejen og omsorgen for mit eget lille indre barn har fået mig til at slippe stress og stå i mit lys igen. Jeg har lært at give mig selv afspænding og kan både guide mig selv og andre til at slappe af og finde ro via de teknikker som jeg har lært. 

Q: Føler du at du har fået hjælp? 

A: Et stort ja. Jeg har lært teknikker til at hjælpe mig selv til at tage mig kærligt af mit indre barn og selv give mig det som jeg følte jeg manglede. Jeg fik hjælp til at finde ind til kernen og give mit indre barn den kærlighed som det manglede. Det lærte jeg alt sammen på uddannelsen til holistic beauty practitioner.” Anne Line Bering, Holistic Health & Beauty Practitioner hold 1.

 

"Jeg har i forbindelse med min uddannelse Holistic Health & Beauty Practitioner hos Nicoline stiftet bekendtskab med Kundalini yoga. Jeg har været til flere sessioner hos hende og vi har som regel taget udgangs punkt i de kundalini øvelser, som har kunnet hjælpe mig med de udfordringer jeg stod med på netop det tidspunkt. Og hold da op hvor er udbyttet stor! Jeg har kunnet mærke fornyet energi, indre ro, flow og en fornemmelse af at verden bare kan komme an! Det er tydeligt at Nicoline går op i det med ild og sjæl og at det er der hendes store passion ligger. Hun er 110 % til stede i hendes arbejde, god til at lære fra sig og man er slet ikke i tvivl om at hun dagligt forkæler hendes egen krop og sind med denne fantastiske form for yoga!" Annemarie Vos, Holistic Health & Beauty Practitioner hold 2.

"Tænk en hel dag uden kamp flugt fornemmelse. Det var som at bade i luksus idag af at være sammen med jer for mig. 
Jeg er så fyldt med energi at jeg var nød til at ta til en svævebane når jeg kom hjem for at flyve med mit indre barn" B.


"Tak fordi I var med til at gøre rummet i dag så trygt at det var det mest naturlige at give los for tåre der pludselig ville ud. Det var ret vildt for mig at opleve - og blive grebet. Eller skabt plads til. Jeg mangler stadig lidt ord for det. Stort var det.
Hvis du også længdes efter at blive endnu mere dig end du nogensinde har følt det før har jeg en god nyhed." M.

"....Så kom jeg i tanke om den kundalini yoga øvelse som vi havde lært med at trække vejret ind i gennem munden og ud igennem næsten og armene ud til siden og til sidst blev jeg helt rolig igen og vandt fatningen helt af mig selv og jeg havde tilmed stået op for mig selv og ikke faldet i nogen offerrolle " L. 

 

NICOLINE TOPHOLT

Mit navn er Nicoline, Jeg har en drøm om at hjælpe dig til at være dig selv. Til at se hvor dejlig du er! Se hvor smuk du er og hvor skøn du er, når du er dig selv med alt hvad det indebærer. 

Jeg ved hvordan det er at gå rund og udgive sig selv for er være en som du i virkeligheden ikke er. Sige ja når du i virkeligheden mener nej. Være den som ingen rigtig husker, ingen rigtig kender, at blive glemt i mængden (blive valgt sidst til rundbolt og blive glemt at blive råbt op fra klasselisten). Den der går til fester for efter 10 minutter at gemme sig på badeværelset. Jeg ved hvordan det ikke at føle sig god nok. Gå helt i sort overfor fremmede mennesker og ikke vide hvad du skal sige fordi du er bange for at de ikke vil kunne li dig. 

Jeg danser når jeg er alene hjemme og jeg spiser  i sengen, jeg tisser for åben dør, jeg synger højt med på sange jeg er helt sikker på jeg kender (men som jeg knap nok kender omkvædet på), jeg taler med mig selv og de dyr jeg møder.  

Jep! Jeg ved hvordan det er at være ANDERLEDES. 

Jeg gætter på at du, ligesom mig, sidder med en følelse af at kunne så meget mere end du giver udtryk for, vise så meget mere af DIG og er klar til at gøre op med det . Klar til stor forvandling. Klar til at slippe maskeriet og bare for en gang skyld være DIG. Turde være fjollet, tosse rundt, sige din mening, sige fra, gøre det du føler dybt i hjertet vil gøre dit liv lykkeligt! 

For 4 år siden, startede jeg min indre rejse. Tilbage til mig selv. Jeg begyndte at gøre hvad der skulle til, gøre alt det der fik mig til at få det godt, samle mod, mod til at være den jeg i virkeligheden er. Jeg har fået nogle knops på vejen, for vejen har ikke altid været nem, jeg har skiftet nærmest hele min omgangskreds ud og jeg har indset at jeg altid vil være familiens sorte får. Hende som er anderledes og bare ikke passer ind i et 8-16 timers job, hende der ikke allerede har slået sig ned og fået børn. 

Jeg må indrømme at det ville sgu nogen gange være lidt nemmere. Og jeg har tit ønsket og bedt om hvorfor jeg dog ikke bare kunne være ligesom alle de andre. 

Men jeg vil ikke have det nemt! Jeg vil LEVE, med op- og nedture, jeg vil prøve alt det mit hjerte kalder på, jeg vil rejse, jeg vil leve i åbne kærlige frie forhold, jeg vil leve i en kuffert, jeg vil se det gode i alt, jeg vil leve af min passion. 

Jeg vil gøre det som føles magisk selvom andre siger det ikke kan lade sig gøre. Jeg vil være fuldstændig autentisk. 

Og jeg vil vise dig at du kan gøre præcis det samme! 

Så er du klar til dit helt eget personlige gennembrud? 

Pas på, du vil måske én gang for alle være i stand til at udleve dine drømme! 

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 

Hvor meget tid skal jeg regne med at bruge på forløbet?

- Du skal sætte en dag af hver måned hvor vi mødes og tiden mellem vores møde er op til dig, alt efter hvor stort et udbytte  du ønsker. 

Hvor meget skal jeg ændre i  min livsstil?

 - Det afhænger meget af dit udgangspunkt. Du kan forvente ændringer i kost, træning, daglig praksis & mindset.

Hvordan kvalificerer jeg mig til programmet?

- Du skal brænde for spiritualitet og være villig til at ændre dine vaner og have en positiv indstilling.

Kan jeg stadigvæk være med selvom programmet er startet? 

- Ja! da LIVE dagen optages og er tilgængelig online kan du stadigvæk nå at komme med på holdet. Sidste chance for tilmelding er den 10. maj

Hvad skal jeg gøre hvis jeg har flere spørgsmål?

- Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål.

 

Reserver din plads  ved at sende mail til contact@soul-fitness.dk 

HOLD 2 STARTER TIL OKTOBER 2015

Er du i tvivl om du er et match til dette program eller har brug for en snak før du træffer din beslutning, så er du velkommen til at booke mig til en 30 minutters afklarende samtale. Send mig blot en mail på contact@soul-fitness.dk


LETS DO THIS! INSPIRATIONS VIDEO