Sundhed handler ikke om kalorier men om det rette mindset!

Hvis ikke mindsettet kommer i spil og du arbejder med dine følelser og tanker omkring dig selv så rykker det aldrig helt på sundhedskontoen!

"Denne workshop vil på en simpel og effektiv måde – lærer dig hvordan du kan bruge kundalini yogaen til at rense din underbevidsthed" 

Hvad får du ud af det: 

  • Forestil dig at du ved hvordan du kan skabe et selvkærligt mindset der støtter dig i at udleve dine drømme! 
  • Leder du efter en mere enkelt metode der med sikkerhed vil skabe sundhed indefra og ud? 
  • Kunne du tænke dig at finde modet frem og turde udtrykke dig og vise hvem du er, uanset hvad andre tænker? 
  • Har du lyst til at gøre dig selv fri fra din historie? Og forløse din frygt og angst og stå tilbage med en ren uspoleret krop?
  • Forestil dig at give slip på sammenligninger og behov for anerkendelse fra andre fordi dit mindset er så stærkt at du kan skabe det selv indefra og ud! 
  • Ønsker du at turde stole på din mavefornemmelse og gå lethedens vej hvor dine drømme opfyldes? 

Workshoppens Mission

Formålet med denne workshop er at give dig en forståelse for hvor vigtig en del af din sundhed mindsettet spiller. Dine tanker har en helt markant indvirkning på din skønhed og sundhed. Du skal derfor vælge dine tanker med omhu, hvis du ønsker skønhed, på alle planer. På denne workshop får du forståelse for hvordan du via dit mindset kan skabe den smukkeste udgave af dig selv, indvendigt og dermed også udvendigt.
Mindsettet er den del din transformation ofte overser, og jeg vil faktisk vove at påstå at det er den vigtigste brik i alle transformationer. I hvert fald når det gælder om vedvarende forandringer. En dyb længsel om at skabe noget helt nyt. For har du nogensinde prøvet det der med at ville ændre noget, og så tænker du ”nu skal det være!”, du er super motiveret, men så går der lige to dage eller mere, hvis du er rigtig dygtig, og så ryger du lige direkte tilbage til det som var før. Det er fordi du mangler det indre arbejde der ligger bag, ændringer. Så derfor skal du endelig ikke springe denne del over. Springer du denne del over risikerer du næsten med 100% sikkerhed, at du ikke kommer derhen hvor du ønsker at være. Som Einstein så smukt udtrykte det “No problem can be solved with the same consciousness that created it"


Workshoppen indeholder:

12301482_10153687188556181_6261346609108653558_n.jpg

✓ Workshoppen starter med en meditation og intention og herefter deler jeg et oplæg omkring mindsettet og hvordan du kan installere et mindset der støtter dig i at opfylde dine inderste drømme. Jeg giver dig genveje der har virket for mig.  

✓ Workshoppens næste trin består af Mindset øvelser der omprogrammerer din underbevidsthed og sletter begrænsede overbevisninger som er roden til selvsabotage

✓ Kundalini Yoga Klasse oplev en helt anden dybde end andre former for yoga. Du renser dine gamle negative mønstre ud og healer dine følelser i yogaen. Derfor bruger jeg yogaen på workshoppen som en slags personlig terapiform. Du vil opleve at når du træder ind på måtten sættes en proces i gang hvor kroppen løsner op, ikke kun fysisk men også følelsesmæssigt. Når du bevæger kroppen forløses stagneret emotionel energi. Stagneret energi som ellers kunne udvikle sig til sygdom, overvægt eller negative tanker, men som ikke når at bremse dig i at udleve dine drømme. 

✓ Du modtager din Mindset manual: din krop spejler dit sind (værdi 350kr) som vil kunne hjælpe dig med at guide dig tilbage til din essens og hjælper dig med at implementere det du lærer under workshoppen.

✓ Du får det hele på video så du kan se det IGEN OG IGEN

 

Pris

Din investering for at slippe dine kropslige blokeringer er KUN kr. 499 inkl. moms. PLUS du samtidig også får min mindsetmanual, intentions- guide, kundalini yoga klasse video, og meditation du kan lave igen og igen hjemme hos dig selv.


 

 

Praktisk 

Foregår Online

 

 

Udtalelser

“Sikke en inspirerende dag fyldt med nærvær, healing, masser af brugbar og spændende materiale, øvelser og ikke mindst dejlig kundaliniyoga. Nickoline formår med sit behagelige væsen straks at skabe en dejlig afslappet stemning, hvor det er rart bare at være den man nu engang er, hvilket giver plads til at udfolde sig og bare suge til sig af al hendes kærlige visdom. Jeg blev så inspireret til at komme i gang med at udøve den selvkærlighed på mange niveauer, som jeg så længe godt har vist var nødvendig for mig. Jeg fik en masse spændende øvelser og materiale, som er lige til at gå til – ja, efter denne dag er det ret svært at komme med flere dårlige undskyldninger for ikke at komme i gang. Efter workshoppen har jeg modtaget alle øvelserne på video, så jeg selv hjemme i ro mag kan komme godt i gang med øvelserne i mit eget tempo. Jeg vil i den grad anbefale denne workshop til alle dem, som har svært ved at komme i gang med at være selvkærlig (og hvem har ikke det?), men som bare lige mangler det sidste ”kærlige spark” – du vil ikke fortryde det. Tak for dig Nickoline <3 “ Anne

"Opdatering. Der er så meget magi i luften! Vi er kun på vej ind i mentor forløbet med bitte små skridt. Men allerede er de drømme jeg længe har båret rundt på og som jeg kun kun har haft på skrift i en lille bog begyndt at komme. Ja mine vildeste drømme sker lige nu i denne stund. Jeg er så taknemmelig og tænk at det nu sker efter at vi er begyndt mentor forløbet. Der er sket så meget i de ting jeg har bedt om på en uge...Jeg er sikker på at den dag vi havde sidst og alle de skønne øvelser og meditationer har hjulpet mig energimæssigt at skubbe energien i den rigtige retning. Waaaaa og vi er lige begyndt 🍄 Jeg er så taknemmelig. Tak 🔮" B.

"Jeg bliver nødt til at sige kæmpe TAK for alt det du lærte os på din workshop! Jeg er SÅ glad for at være blevet introduceret for kundalini yoga. Grunden til jeg deltog fik jeg ikke sagt sådan heeeelt åbent og ærligt, men det er fordi jeg har opdaget at jeg har fået stress (altså som i mere end den måde man bruger ordet "stress" i flæng på) og har på samme tid meget lavt selvværd. MEN efter workshoppen i søndags har jeg allerede kunnet mærke stor forandring. Det er fedt at der er forskellige "konkrete" meditationer. Det er blevet meget lettere at meditere for mig nu. Jeg har lavet meditationer og yoga every danm day  siden og jeg har det SÅ meget bedre end jeg havde det for en uge siden. Der er selvfølgelig lang vej endnu, men tak af hjertet for redskaberne! Tusind tak  Jeg er meget glad og rørt.
Sat nam"
Christina

"Kære Nickoline! Jeg vil gerne fortælle om, at jeg siden sidste søndag har følt mig lettere i kroppen,og mit tankemylder er væsentlig reduceret. Jeg har næsten lavet øvelser dagligt. Jeg har arbejdet meget med Sat Nam meditationen, healing af barndomstraumer og solar plexus øvelsen. Jeg har været meget styret af negative tanker, men føler det stille og roligt er ved at vende, så det er jeg rigtig glad for. Det bliver nemmere og nemmere at finde tiden til træningen, så det tager jeg som et tegn på, at det er fordi, det er det rigtige for mig" Grethe

"Tænk en hel dag uden kamp flugt fornemmelse. Det var som at bade i luksus i dag af at være sammen med jer for mig. 
Jeg er så fyldt med energi at jeg var nød til at ta til en svævebane når jeg kom hjem for at flyve med mit indre barn" B.


"Tak fordi I var med til at gøre rummet i dag så trygt at det var det mest naturlige at give los for tårer der pludselig ville ud. Det var ret vildt for mig at opleve - og blive grebet. Eller skabt plads til. Jeg mangler stadig lidt ord for det. Stort var det.
Hvis du også længdes efter at blive endnu mere dig end du nogensinde har følt det før har jeg en god nyhed." M.

"....Så kom jeg i tanke om den kundalini yoga øvelse som vi havde lært med at trække vejret ind i gennem munden og ud igennem næsten og armene ud til siden og til sidst blev jeg helt rolig igen og vandt fatningen helt af mig selv og jeg havde tilmed stået op for mig selv og ikke faldet i nogen offerrolle " Line

 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg være med selvom jeg ikke har prøvet yoga før og ikke er særlig smidig? 

- Ja det kan du tro! Dette er for alle, nybegyndere som øvede der er nysgerrige på den power kundalini yogaen har. Vi skal ikke lave komplicerede stillinger hvor vi skal stå på hovedet og have fødderne på nakken. Kan du trække vejret kan du også lave yoga. 

Hvad sker der efter jeg har købt denne workshop?

- Efter din indbetaling modtager du en mail fra mig med praktisk info. 

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

- For altid. Du kan downloade det digitale materiale så du kan bruge det igen og igen og igen. 

 

 

Stemningsbilleder fra workshoppen i KBH :