Du bruger tjeklisten til at sikre dig at du har fået alt indholdet fra modul 6 med. Du giver dig selv mulighed for bedre at lagre det i din hukommelse og i dine celler, så programmet ikke blot bliver en masse viden du læser, men en integreret del af dit DNA – Dit energetiske DNA. 

Ved at udfylde skemaet her nedenfor oplever du pludselig hvad du har lært og hvad du endnu mangler at kigge nærmere på. Det er ikke altid du selv lægger mærke til hvad der sætter sig, og hvad der suser forbi. Det vil du blive bevidst om nu. 

Det sætter en hel ny vinkel på at skrive ned, at være kreativ aktiverer en anden del af hjernen. På den måde arbejder du med materialet på en helt ny måde.

Sæt dig ned med en lækker kop urtete, tænd et lys og dediker lidt af din dyrebare tid på dig selv. Giv dig god tid til at udfylde skemaet. Du viser dig selv at du værdsætter denne proces ved at gøre det og nyde det. Du gør det for dig. 

Udfylder du skemaet for hver af de kommende moduler vil du modtage et diplom efter kursets slutning. 

 

Navn *
Navn
Modul 6 - Materialet
Tjeklisten
Hvor står du henne ift da du startede? Hvad har dette modul om sindet givet dig? Hvad har den gjort ved dit fokus, din klarhed og i dit liv?
Gør en forskel for andre og fortæl hvad Essensprogrammet har gjort for dig, måske kan det ændre en anden kvindes liv.