WORKSHOP: The Radiant Woman

Træd ind i dit lys gennem RADIANT BODY TEKNOLOGIEN

Sådan stråler du i alle områder i livet; kroppen, karrieren, relationerne & økonomien.

radiant kundalini yoga meditation online kbh klasser undervisning uddannelse

Føler du dig usikker og alene med en følelse af at du aldrig bliver lagt mærke til og bare længdes efter at sætte dig selv ind i lyset og blive set som den du virkelig er! I DIN ESSENS. 


“Der er så mange kræfter der ønsker at du stepper up, og gør det arbejde du er skabt til for jorden for menneskeheden. Vi har så meget støtte når VI først begynder at gøre det VORES ESSENS KALDER OS TIL. AT TRÆDE IND I VORES LYS. Universet støtter dig og pludselig rejser du ud i verden, SKRIVE EN BOG, HOLDER WORKSHOP, står sammen dine rollemodeller, energien vil ALTID støtte dig når du træder ind i dit lys. Og sagen er den at det handler ikke om dig. Universet arbejder igennem dig på en meget specifik måde.  Energien vil gerne igennem dig. Vi bliver alle sammen brugt lige nu af en højere energi og endnu mere energi vil gerne igennem dig. Ellers ville du ikke læse dette her lige nu ”      

     - Nickoline Camille


nickoline camille kundalini yoga meditation mantra selvværd ro angst selvtillid essens essensprogram gym

Hvad får du ud af workshoppen

  • Forestil dig at du indenfor kort tid kan stå stærkt i dig selv med en fuldstændig urokkelig tro på at uanset hvad der sker kan du klare hvad end der kommer til dig!

  • Leder du efter den simpleste måde der med sikkerhed vil styrke dit selvværd og fjerne din usikkerhed, tvivl og angst?

  • Kunne du tænke dig at finde modet frem og turde udtrykke dig og vise hvem du er uden at lave om på dig selv?

  • Har du lyst til at skyde genvej igennem kroppen og med kundalini yoga og forløse din frygt og angst og stå tilbage med troen på dig selv.

  • Forestil dig at give slip på sammenligninger og behov for anerkendelse fra andre men være din egen evige kilde af kærlighed og omsorg!

  • Ønsker du at turde stole på din essens og dermed gå frihedens vej hvor dine drømme let udleves? Og hvor livet føles eventyrligt og magisk.


THE RADIANT WOMAN

49949410_10156805064611181_7288902291241828352_n.jpg

Du er skabt til at STRÅLE. Ja, faktisk har du en RADIANT BODY ifølge yogierne. Det er din udstråling, din magnetisme, din glød og dit lys. Det beskytter dig fra negativitet både fra dig selv og fra andre. Det er som et gyldent skjold hele vejen omkring dig.

Det som kundalini yoga kan og det som jeg specifikt har brugt den til er, at aktivere denne RADIANT BODY sammen med den indre visdom. Det er nemlig et globalt problem at vi ikke TØR stråle. I det kvindelige limbiske system ligger der et program i vores nervesystem som handler om, at vi skal passe på at være for strålende, og vise os frem. For hvis vi gjorde det tilbage i historien blev vi hængt, brændt på bålet eller halshugget. Derfor skrumper vi og lever ikke på den mest udfoldende måde. Så det kræver energi at handle på en anderledes måde som ikke naturligt er programmeret i os. Det er her Kundalini Yoga kommer til undsætning med helt konkrete teknikker.


Workshoppen indeholder:

I workshoppens første del får du Kundalini visdom fra Yogi Bhajans Lectures, designet til at hjælpe dig med at udslette begrænsede overbevisninger og permanent fjerne din usikkerhed, generthed, negativitet og destruktivitet så du en gang for alle kan træde ind i dit lys og stråle som DIG.

Kundalini yoga hjælper dig med at skyde genvej til dine drømme, fordi du ikke længere begrænses af dine overbevisninger fra barndommen eller tidligere liv (hvis du tror på det).

Workshoppens anden del består af en Kundalini Yoga klasse som specifikt går ind og styrker dit nervesystem og arbejder med det limbiske system i hjernen som er centret for dine frygtminder der bremser dig i at turde stråle. Nervesystemet er din beholder for hvor meget du kan modtage her i livet. Du kan få lige hvad du ønsker dig, HVIS dit nervesystem kan håndtere det og HVIS du tør stille dig ud i verden præcis du er, uden at lave om på dig selv. Balance i nervesystemet smelter også tvivl og frygt væk som en is på en varm sommerdag. 


✓ Du lærer hvordan du kan bruge din yogamåtte til ren selvudvikling og manifestation af dine drømme igennem en daglig praksis.

✓ Du lærer at skabe dit eget selv-koncept og blive din egen guru, shaman, healer igennem selv-terapi


PRIS

Din investering for at slippe din usikkerhed og tvivl og i stedet opbygge og rumme det at være kvinde i sin HELHED er KUN 350 kr  + Du samtidig også får workshoppen på video, så du kan lave yogaen igen og igen.

Workshop i ÅRHUS er 30. marts, Cafe Gaya, Vestergade 43, 8000 Århus

Workshoppen er fra kl. 9-12 

Workshoppen i Århus er udsolgt! Du kan stadig være med online.

Vælger du at være med online modtager du workshoppen som optagelse mandag d. 25. Marts.


 

Udtalelser omkring tidligere workshop:

“Tak for en fuldstændig fantastisk workshop. Jeg har aldrig før gået så dybt ind i mig sig og haft så få tanker, hele vejen igennem de tre timer 🙏❤️✨ “ Sonia

"Kæreste Nickoline. Jeg vil sige dig TAK for en effektiv, virkningsfuld og særlig workshop i dag. Wauw, jeg føler mig forandret.
Jeg har nydt de to workshops jeg har været til hos dig, og din måde at holde spacet på. Tak fordi du er dig og inspirerer andre, så endnu flere kvinder kan være sig selv. Knus og gode tanker Solliah”

“Kære Nickoline, tak for en helt fantastisk kundalini yoga workshop i dag Wow hvor blev jeg blæst bagover af energien, nærværet og intensiteten i rummet! Tak for at holde dette smukke space - det var magisk kram fra Christina”

44060333_1816775661769434_852733110574383104_n.jpg
43952706_1816775635102770_3233852203403837440_n.jpg

“… En fantastisk kundalini-workshop hos Nickoline. Tak for det smukke smukke rum du skabte og holdt for os alle i dag”

"Tusind tak for en "sommerfugle i maven" fremkaldende workshop i dag. Jeg fik bare SÅ meget ud af den eventyrlige måde du formidler på"  Christina


Ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg være med selvom jeg ikke har prøvet kundalini yoga før og ikke er særlig smidig? 

- Ja det kan du tro! Dette er for alle, nybegyndere som øvede der er nysgerrige på den power kundalini yogaen har. Vi skal ikke lave komplicerede stillinger hvor vi skal stå på hovedet og have fødderne på nakken. Kan du trække vejret kan du også lave kundalini yoga. 

Hvad sker der efter jeg har købt denne workshop?

- Efter din indbetaling modtager du en mail fra mig med det praktiske. og så møder du bare op på dagen for workshoppen eller ser den i online form hvis det er hvad du har valgt

Er dette en del af Essensprogrammet?
- Ja dette er afslutnings ceremonien for essensprogrammet, men den er åben for alle nysgerrige sjæle som har lyst til at snuse lidt til den teknologi der hjælper dig med at vende hjem til din essens. Hvis du er med derpå er denne automatisk inkluderet i din pakke.

 

kundalini yoga nickoline camille mantra meditation essens selvværd magnetisme drømme

Må denne workshop skabe klarhed, intuition og indre sikkerhed! Det er 3 store evner! De her 3 værdifulde evner, kan ikke blive taget væk fra dig. Når du begynder at kultivere disse værdier gennem din kundalini praksis, er det hvad der skaber en leder for denne tidsalder. Det er hvad der er brug for. SÅ det er hvad vi arbejder med på denne workshop!