SAT NAM ACADEMY 

KUNDALINI YOGA klasser, MANTRA, MEDITATION & Lectures

Skærmbillede 2019-01-10 kl. 15.18.34.png

Ville du ELSKE at opleve INSPIRATION, FORDYBELSE og MAGI igennem KUNDALINI YOGA, måned efter måned?

Jeg har skabt en opløftende virtuelt rum hvor du kan studere teknologien kundalini yoga, så du på en nem, billig og blid måde kan få adgang til mine yoga sæt, meditationer, øvelser og lectures hjemme fra din egen sofa.

Måned efter måned vil jeg dele ud af min viden og den visdom, hentet fra Kundalini yogaens store vide verden.

Vi mødes også via LIVESTREAMS for at lave kundalini yoga og meditation sammen i fællesskab. Jeg hjælper dig med at holde motivationen i din yoga praksis. 


VISIONEN MED SAT NAM ACADEMY

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Jeg har en mission og det er at du for alt i verden bare skal føle at du vil enhver tid kan være DIG SELV. Og ikke blive som dem du ser op til, for så lyver du for dig selv.

Jeg kalder dig tilbage til DIG! Det er tid til ikke længere at kigge på hvad alle andre gør og gøre det samme. 

Det er så VILDT hvordan du kan sammensmelte med alt der ikke er dig, i troen på at gøre det rigtige. For det virker jo for alle andre, hvorfor virker det så ikke for mig? Det ligner det rigtige, men resultaterne udebliver og noget indeni føles heller ikke heeeelt som det skal. 

Så derfor inviterer jeg DIG, hvis du har det på samme måde, ind i kundalini yogaens verden i SAT NAM ACADEMY. 

For her kan vi arbejde med os selv, fordybe os hver for sig og efterfølgende "mødes" online og mærke fællesskabet i vores yoga praksis og lade healingen finde plads helt stille og roligt. Ingen behøver være bange og føle sig udstillet, stå på scenen eller udlevere sig selv og alle sine ulykkelige barndoms minder.

Igennem kundalini yogaen har jeg ændret mit liv. Kundalini yoga sætter den nødvendige healing i gang helt ned på celleplan, uden at vi behøver at vide hvad der skal til, det skal yogaen nok helt selv finde frem til. Og jeg vil dele ud af min store kundalini selvhealings værktøjskasse som vil guide dig sikkert tilbage til din indre kerne. 

Healing på en let, legende og nydelsesfuld måde. For jeg ved ikke med dig, men jeg er færdig med at kæmpe og med at være en anden end den jeg er. Og jeg vil vise dig, at når du tager ejerskab over din sande essens, kan du gøre drømme til virkelighed! Det eneste det kræver er at du er DIG! 100%. 


SAT NAM ACADEMY INDEHOLDER:

ET ARKIV fyldt med Kundalini yoga, Mantra, Online retreats, workshops & meditations videos som støtter dig i at holde fokus på dine drømme og for alvor bryde fri af begrænsninger, frygt og usikkerhed.

SUPPORT FACEBOOK GRUPPE med mulighed for at udveksle indsigter omkring din daglige praksis, og på den måde få healet dig selv, for når du sætter ord på hvad der sker i dig skaber du indsigter på et helt nyt plan. Her kan du dele dine erkendelser og aha-moments og på den måde løfte dig selv og andre. Adgang til et inspirerende netværk af ligesindede-sjæle ligesom dig. Jeg vil også være en del af forummet, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Du vil aldrig mere føle dig alene i din yoga praksis. 

LIVESTREAM Mulighed for at "mødes" til LIVE online yoga klasse.  Klassen bliver optaget og lagt ind i SAT NAM ACADEMY så du altid kan se eller gense den. 

Du kan deltage for kun 149 kroner pr. måned. Det er ca hvad én enkelt yogaklasse normalt koster. Dit betalingskort bliver trukket automatisk hver måned, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement, der er ingen binding! Du kan også opsige inden din prøveperiode opholder.

Melder du dig ind nu får du adgang til bl.a 2 essensworkshops + en række videos fra de to tidligere Bali Retreats - og snart optagelser fra 2019 Bali retreatet (Værdi for over 5000kr)


OPFYLD DINE DRØMME MED KUNDALINI YOGA

Jeg kender ALT til at knokle, slide og kæmpe sig til sine drømme, men sådan behøver det slet ikke at være! 

Jeg er helt forelsket i tanken om at du kan opfylde dine drømme ved at dyrke yoga. Du sætter intentionerne for din praksis hver morgen, som små frø du planter i hele dit system mens yogaen er som den kærlige blomsterpige der passer og plejer frøet så det har de rette betingelser for at vokse sig stor og stærk. Dine drømme er kun en daglig kundalini praksis væk. 


Det siger medlemmerne af SAT NAM ACADEMY

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat århus online

"Fuldstændig i top undervisning, utrolig sød og hjælpsom ved spørgsmål, kan så meget anbefales" Bettina Christensen

"Helt fantastisk undervisning hvor man grundigt bliver guidet gennem alle øvelserne 👌🏽 Nicoline er en virkelig dygtig underviser der formår at forklare formålet med hver enkel øvelse vi gennemgår. Skøn energi . Kan på det varmeste anbefales 🌟" Nuaja Fella

"Jeg blev i den grad inspireret af dit skønne væsen og den gode grundige undervisning - kundalini yoga mødte jeg for første gang formidlet fra dig og sikke et frø du plantede som bare har vokset sig til en stor glæde og styrke for mig. Kan kun anbefale andre at mærke efter om det har samme effekt for jer!" Karin Majland

“….Jeg er på 7. dagen for denne meditation, mærker en ændring på hvordan jeg reagerer nu her og i starten. Tak” 

“Tusinde tak for ultra fin kundalini yoga. 🙏🏻💚Så dejligt at du har lavet det on-line. 🙏🏻💜Elsker yoga, mantra og mudras og savnede en grundig guide og sammenhæng. Så fine forklaringer du giver. ☺️Det er også lidt nemmere, at gi slip og lave go lyd på, her alene i min stue ude landet, end at gå til en yoga klasse et sted, med mange mennesker.”

“Jeg syns bare det er helt vildt, hvad det her gør, på ALLE planer. Føler jeg står meget stærkere i mig og får også sagt fra (og til) osv. Tak for al din SØDME og SERIØSITET igennem dine videoer og posts. Jeg er SÅ taknemmelig, fordi du laver det her. 🙏🏻🍀☺️💗Du har fat i noget STORT, for både dig og os andre. Det er jeg sikker på!”

“…Jeg oplever en kraftig reduktion af hedeture efter at have lavet kundalini hver dag i 14 dage. “

“ Efter online måne kundalini i går, har jeg haft det så godt, alle mine smerter er forsvundet i kroppen og jeg har fået mere livsglæde, nu har jeg bare lyst til at lave det kundalini sæt hver dag”

“Tak fordi du har startet dette, sådan et har jeg længtes efter i flere år 🙂 Det var en fantastisk sesion i dag"

“Nickoline, det er jo et sandt overflødighedshorn, dit online gym. Mums. Tusinde tak.”

"Nickoline er et af de mest blide væsner jeg nogensinde har mødt og det gør hendes kundalini yoga klasser til ren nydelse. I 90 min er du langt væk fra din stressende hverdag og i stedet omringet af lys og kærlighed. Hele din krop vibrerer and du kan mærke hvordan hver en celle i kroppen bare smiler. Det lyder som en kliché men når du hiver 90 min ud af din travle kalender og bruger dem i selvskab med Nicoline og kundalini yoga, så er du i himlen. Hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv på alle niveauer – krop, sind og sjæl så er du nødt til at hoppe ind i det magiske kundalini yoga univers. Du vil genetablere kontakten til dit højere selv og vil blive fyldt med universel kærlighed. Det gode ting med Nicoline som en yoga instruktør er at hun har den blideste fine stemme der guider dig og fortæller dig skøn visdom omkring de individuelle mantras og kriyas samt deres effekt på kroppen og energisystemet ect. Jeg er hooked! Og tak for det, Nickoline” - Stephanie

"Jeg har i forbindelse med min uddannelse, Holistic Health & Beauty Practitioner, hos Nicoline stiftet bekendtskab med Kundalini yoga. Jeg har været til flere sessioner hos hende og vi har som regel taget udgangs punkt i de kundalini øvelser, som har kunnet hjælpe mig med de udfordringer jeg stod med på netop det tidspunkt. Og hold da op hvor er udbyttet stor! Jeg har kunnet mærke fornyet energi, indre ro, flow og en fornemmelse af at verden bare kan komme an! Det er tydeligt at Nicoline går op i det med ild og sjæl og at det er der hendes store passion ligger. Hun er 110 % til stede i hendes arbejde, god til at lære fra sig og man er slet ikke i tvivl om at hun dagligt forkæler hendes egen krop og sind med denne fantastiske form for yoga!" - Annemarie

"Kære Nicoline! Jeg vil gerne fortælle om, at jeg siden sidste søndag har følt mig lettere i kroppen, og mit tankemylder er væsentlig reduceret. Jeg har næsten lavet øvelser dagligt. Jeg har arbejdet meget med Sat Nam meditationen, healing af barndomstraumer og solar plexus øvelsen. Jeg har været meget styret af negative tanker, men føler det stille og roligt er ved at vende, så det er jeg rigtig glad for. Det bliver nemmere og nemmere at finde tiden til træningen, så det tager jeg som et tegn på, at det er fordi, det er det rigtige for mig"  - Grethe 


NICKOLINE CAMILLE 

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat århus online

Da jeg var 13 år prøvede jeg på at meditere. Hvad jeg troede var meditation var at sætte en no-stress cd på, sidde på en stor og blød pude i mørket med tændte stearinlys. Jeg anede ikke hvad det gik ud på, men jeg havde læst i et gossip blad at Jennifer Lopez mediterede og da jeg var kæmpe fan synes jeg da også at det skulle prøves. 

Det blev aldrig til mere end den ene gang i den omgang. Jeg begyndte først sådan for alvor at meditere regelmæssigt som 19-årig. 

Jeg lyttede til guidede meditationer og senere hen mediterede jeg på åndedrættet og hjertet. Jeg eksperimenterede lidt. Det var en helt ny verden for mig. Jeg er ikke vokset op med forældre der gik op i den slags. Vi har aldrig talt om spiritualitet eller følelser. 

Når jeg sad der med headset og meditative ord i ørene, i solpletten i vindueskarmen, følte jeg mig fredfyldt. Det jeg mærkede var ren magi. Jeg fik mere ro indeni og tankerne begyndte på uforklarlig vis, at blive mindre og mindre negative. 

Og selvom det selvfølgelig var stort for mig, var det som om der manglede noget.

Udover at meditere gjorde jeg mange andre gode ting for mig selv, holdte mig fra sukker, gluten og mælk. Passede min sengetid. Rørte min krop og lavede lidt Hatha eller Vinyasa yoga. Jeg havde det generelt godt men til trods for at jeg gjorde alle de rigtige ting, følte jeg mig stadigvæk ikke helt god nok. 

Jeg kunne ikke vedholde den dejlige sindstemning jeg oplevede under min spirituelle praksis. Når jeg steg af meditations puden eller yogamåtten gik der ikke længe før jeg faldt tilbage til de gamle selvdestruktive mønstre og tanker. 

At finde en meditations og yoga praksis som virkede for mig

Da jeg begyndte at praktisere Kundalini Yoga & Meditation i 2012, var det første gang jeg virkelig følte mig hjemme i mig selv præcis som den jeg er og det var en følelse jeg tog med mig ud i livet, udenfor yoga måtten. Tiden på måtten var en investering i et mere selvsikkert og eventyrligt liv. 

Jeg kunne mærke at jeg ikke bare skulle praktisere den her yogaform for mig selv, men hjælpe med at sprede den ud i verden.

I kundalini yoga lærer du ikke kun de fysiske yoga sæt og magiske meditationer, det er en holistisk livsstil. Du lærer hvordan kroppen virker men også hvordan vi skaber vores egen virkelighed, og hermed vigtigst af alt hvordan vores emotionelle tilstand er den afgørende faktor for vores fysiske velværes følelse. Der er masser af guld gemt i kundalini yoga teknologien og den guld vil jeg gerne give dig adgang til, nemt, billigt og trygt. 

Sat Nam

Nickoline


TA’ PÅ RUNDVISNING I SAT NAM ACADEMY


O F T E   S T I L L E D E   S P Ø R G S M Å L :

Hvor ofte skal jeg betale?

Kun én gang om måneden. Du kan selv melde dig ud lige når du vil. Du trykker blot cancel inde i Simplero. Der er ingen binding. 

Hvor lang tid har jeg adgang?

Du har materialet for evigt. Du skal blot huske at downloade materialet, hvis du vælger at melde dig ud. 

Hvis jeg har andre spørgsmål hvad gør jeg så?

Send mig en mail på contact@soul-fitness.dk 

Er du det mindste i tvivl om du nu er så langt i din yoga rejse som du burde være eller måske er usikker på hvilke skridt der er de næste for dig og hvornår du skal tage dem? Fortvivl ikke! Jeg er her for at fortælle dig at du er PRÆCIS hvor du skal være. Hvor end du er, er perfekt. Med SAT NAM ACADEMY vil du få den struktur og vejledning du ønsker så du ikke behøver bekymre dig om hvad dit næste skridt er eller hvordan du skal tilpasse en yoga klasse ind lige nu. Jeg vil være der for dig hver måned. Alt du behøver er at logge ind!


Eksempler på Klasser & Workshop i SAT NAM ACADEMY

Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Stofskifte Optimering I denne klasse vil vi arbejde med at optimere dit stofskifte, parastofskifte og thymus kirtel. Disse kirtler er genvejen til sund forbrænding. 

Hormonsystemet er meget subtilt. Selv det fineste justering i kirtlernes udskillelse har en ekstrem indvirkning på din sundhed, når skjoldbruskkirtlen og binyrerne er i balance. Hvis dine hormoner er i balance, er det næsten umuligt at være irriteret eller irriterende; Dine ord er mere medfølende, både for dig selv og for andre. Hormonel balance er forbundet med højere bevidsthed


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Fuldmåne og Lunar Eclipse 2 timers KUNDALINI YOGA & MEDITATIONS workshop

Det er sæson for formørkelse i august. Både sol og måne formørkelse (eclipse) på fuldmånen og nymånen. Disse energier er blevet linket til samme energi som vi oplevede i energi skiftet dec. 2012. Der er en intens energi til stedet når der er formørkelser. Vi kan opleve det vildeste følelses kaos. Det ene øjeblik højt og flyvende, det andet øjeblik trist og nede. Det skyldes at polariteterne for alvor aktiveres i det ydre såvel som i dit indre. Alt vil blive lyst op. Energien åbner op for underbevidstheden, fortiden, gamle traumer og karma. Brug energien til karmisk rensning, som ellers ofte kan være svært men som du lige nu kan sætte raketfart på og slippe en masse gammelt. Der er potentiale for dyb transformation her! Med denne workshop sætter vi fokus på prana, livskraft til dit system, styrkelse af nervesystem og rensning af energifeltet kaldet arcline (et felt som går fra øreflip til øreflip).  


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Sommer Milt Styrkelse

Temaet for denne klasse lyder måske lidt mystisk men vi skal fokusere på milten. Et organ som har STOR betydning for fordøjelse, lymfesystem og immunforsvar. Det vil give dig glæde, styrke og energi til at følge din dharma. 

Den sidste fase af sommeren er en tid hvor dine organer er meget aktive. Specielt din milt. Den er forbundet til den måde du fordøjer din mad, men også den måde du fordøjer hele dit liv på. Din fordøjelse generalt, emotionelt, fysisk og mentalt. Den er også forbundet til hvor meget væske du holder på i kropppen, og specielt hos kvinder i forskellige livscyklusser er vi meget mere sensitive ift det end mænd. 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Åben dit hjertecenter og lad kreativiteten og kærligheden flyde

Når vi lukker ned for hjertet mister vi øjeblikkeligt 33% af vores energi og intuitionen slukkes. Åben hjertet med dette sæt og mærk hvordan energien og kreativitet igen flyder i din krop og i dit liv.


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Skab dit eget selvkoncept, Styrke nervesystemet og Manifester dit drømmeliv 

"When you run after things, you will find some, but all, you cannot get. But if you sit, all will come to you. It is called the law of the magnetic field. But in order to be a powerful magnet, you have to have a powerful frequency. You have to have a powerful magnetic field. You have to create a frequency." - Yogi Bhajan

I den her klasse vil jeg hjælpe dig med at aktivere koden, der vil bringe det bedste frem i dig. Ved en balancering af nervesystemet er du i stand til at fastholde og udstråle din sande essens og selv bestemme, hvad det er, du vil have. Du skaber dit eget selvkoncept.


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Pre Solar Eclipse 2 timers KUNDALINI YOGA & MEDITATIONS workshop

Lær hvordan du bedst navigerer rundt i denne formørkelses portal fra 7/8 -21/8 ☀️

Solformørkelse er en tid for nye begyndelser. At det altid sker på nymåne som handler om præcis det samme, vi har altså dobbelt op på nye begyndelser, og god grobund for at plante nye frø som virkelig vil få næring til at vokse. Der er også virkelig mulighed for dyb indre udrensning. Du kan slippe gamle vaner, overbevisninger og karma som ellers bremser dig i at udleve dine drømme.

Vi skal lave Kundalini yoga og meditation sol støtter op om denne elektriske tid, så du får masser af energi og trækker din power hjem, i stedet for at blive drænet, føle dig og følelsesmæssig ude af balance.


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Solar Eclipse Portal 2 timers KUNDALINI YOGA & MEDITATIONS workshop

D. 21 august 2017 er der Solformørkelse (eclipse) + Nymåne

Igennem Kundalini Yoga vil vi sætte os i den helt rette position så vi kan flyde med strømmen af denne specielle energi portal som solformøkelsen netop åbner op for. Energier er blevet linket til samme energi som vi oplevede i energi skiftet 21. dec. 2012. Der er en intens energi til stedet når der er formørkelser. Vi kan opleve det vildeste følelses kaos. Det ene øjeblik højt og flyvende, det andet øjeblik trist og nede. Det skyldes at polariteterne for alvor aktiveres i det ydre såvel som i dit indre. Alt vil blive lyst op. Energien åbner op for underbevidstheden, fortiden, gamle traumer og karma. Brug energien til karmisk rensning, som ellers ofte kan være svært men som du lige nu kan sætte raketfart på og slippe en masse gammelt. Der er potentiale for dyb transformation her! Med det arbejde vi laver i denne klasse vil du komme på den anden side af den her formørkelses tid og føle dig meget lettere, frier og mere hel. Fordi du har samlet dig selv, fjernet hvad der ikke er dig og ejer de sider af dig selv du ikke har villet kigge på tidligere.


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus

Post Eclipse Metabolic Power

Vi skal i denne klasse fokusere på din forbrænding så den er i tip top efter den kraftfulde solformørkelse d. 21 august (solar eclipse). Det her er en tid med mulighed for store kvante spring. Det kræver din energi. Det kræver en stærk krop og et klart sind. 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne

11. måne dag

Temaet for denne klasse er den 11. måne dag. 

Der findes 4 vigtige dage i månecyklussen (11. dagen er én af dem) hvor du med fordel kan sætte ekstra tid af til at komme i kontakt med dit indre og aktivere den energi der er til stede - på denne klasse lærer jeg dig hvordan og hvad du med fordel kan gøre på disse dage. 

“Align with the rhythm of the solar and lunar cycles to drive out arrhythmia that separates you from your destiny, and create harmony instead. Have the strength of mind to bring out the elegance in any situation, and enough clarity to know what to do any given time. Be optimistic not by turning a blind eye, but by seeing something for what it is and working with it, utilizing it, maneuvering it. “We’re wired to be happy and we’re wired to be nice to each other. We’re wired not to be violent toward each other – we’re wired inherently to be kind to each other.” 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne

Post Fuldmåne Vibes i Fisken

Denne klasse er en meget dyb healende No-Stress Klasse og energi balancering + Mirakel Mantra Meditationen:: Guru Ram Das Chant

Guru Guru Wahe Guru Guru Ram Das Guru!

-Mirakler -Healing -Ydmyghed - Kærlighed -Lys -Vejledning - Beskyttelse

Min personlige oplevelse med dette mantra er at når jeg chanter det, bøjer jeg mig ned i ydmyghed for så at kunne skabe guddommelige mirakler af ren kærlighed.

Guru Ram Das er en vibration, der hæver din bevidsthed og åbner dit hjerte.

Det får dig til at se alle de gaver som allerede flyder i din retning, det sætter dig i floden af flow og rigdom.

Jeg ved, det virker, fordi jeg har selv brugt det i 3 år nu!
Det er også et stærk beskyttelses mantra, med uendelige helbredende kræfter, det skaber mirakler, aktiverer chakraerne og det er så rent og enkelt.

Kom med og lad miraklerne skylle ind over dig som et brusebad af lys.

 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne Selvsikker Fri

Rebirthing Klasse - Selvsikker & Fri

Prøv en kundalini yogaklasse hvor du mærker hvad det vil sige at føle dig som født på ny. Fri for begrænsninger, truamer og blokering som er blevet installeret helt tilbage da du lå i livmoderen. Gør dig klar til at leve et nyt liv med selvsikkerhed og frihed i hver en celle. 

"The idea of rebirthing is to release the subconscious, the storehouse of misery" - Yogi Bhajan


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne Selvsikker Fri

Skab nye muligheder klasse

Nye muligheder & Green Energy Sæt for loven om tiltrækning. 

Et energi givende og sjovt yogasæt. Jeg elsker dette sæt fordi det er alt hvad du behøver for at blive en badass yogi til at bruge loven om tiltrækning. 


Essensprogram intuition essens kundalini yoga program online nickoline camille meditation yoga selvværd selvtillid mantra hjem til dig selv din kerne yogi business manifestation penge parforhold soulmate eventyr magi bali yogaretreat online århus fuldmåde måne nymåne Selvsikker Fri

Fortryllende vintersolhvervs kundalini workshop. 

Kom og fejre vintersolhvervet på bedste yogi manér

Denne dag er som en kraftig portal hvor du virkelig kan gå dybt ind i dig selv og transformere.. 

Vær opmærksom på din energi de sidste 10 dage af 2017 (dagene efter vintersolhvervet). ��Denne workshop hjælper dig med at slippe det der ikke længere er dig, og sætte fokus på dine drømme og intentioner for 2018 💎

"..come home when you can because there are two things in life summer solstice and winter solstices when the divine cosmic energy can help you to elevate your consciousness and your health. These are very ancient laws which I cant change you cant change. But in somehow because of the circumstances or because of the certain duties you cant come please remember those ten days are precious wherever you are meditate chant and enhance your sadhana." Yogi BhajanJune 15 1978. Los Angles California


Nougat for nervesystemet & livskrafts meditation

23244453_1421708834609454_2096384991621872591_n.jpg

Julen er hjerternes fest! Og jeg kender ikke til andet så hjerte åbnende som Kundalini Yoga. 

men julen kan også være en stressende tid, så hvis du har brug for at slippe gaveræset, julemaden og stressen et øjeblik, har jeg skabt et perfekt åndehul for dig her.

Vi laver det populære kundalini yoga sæt der sætter en dæmper på stress, chanter, og mediterer.

Et super hyggeligt og næværende arrangemant for dig der gerne vil prøve kundalini yogaens magi, finde indre ro og åbne dit hjerte.


26220142_1478231048957232_5068365993869661365_n.jpg

Kundalini Yoga + meditations klasse 1 af 3 i Cleanse serien:: ANTI AGING & ANTI INFLAMMATION

Over de næste 3 onsdage kan du komme med til kundalini yoga for næring og udrensning i krop, organer og underbevidsthed samt forbindelse til den kosmiske puls som fx nymåne og 8. dag af månecyklussen. Efter hver time er der mulighed for at blive til en kop styrkende yogi te - som er kendt for at have sundhedsfremmende effekter på hele systemet. Te'en renser dine blodåre, styrke dit nervesystem, ændre din forbrænding, renser blodet, sænker kolesteroltallet, øger immunforsvaret. Når teen går sammen med yogaen, specielt sat sammen til at styrke os på denne tid, vil denne serie af 3 klasser være virkelig kraftfuld! Start 2018 på den bedste måde! 

Klasse no.1:: Tager udgangspunkt i yogic sceince omkring anti-inflammation og anti-aging. 

Klasse no. 2:: Hemmelig Nymåne Udskillelse & praksis for Binyrer og para-thyroidea

Klasse no. 3:: 8. dag af månecyklussen og dyb detox i underbevidstheden

Klasserne kører uafhængigt af hinanden så du kan være med som det nu passer ind på enkelte eller alle 3. 


26219934_1478232765623727_9094074618362641923_n.jpg

Kundalini Yoga + meditations klasse 2 af 3 i Cleanse serien:: Hemmelig nymåne udskillelse og binyrer

Over de næste 3 onsdage kan du komme med til kundalini yoga for næring og udrensning i krop, organer og underbevidsthed samt forbindelse til den kosmiske puls som fx nymåne og 8. dag af månecyklussen. 

Efter hver time er der mulighed for at blive til en kop styrkende yogi te - som er kendt for at have sundhedsfremmende effekter på hele systemet. 

Te'en renser dine blodåre, styrke dit nervesystem, ændre din forbrænding, renser blodet, sænker kolesteroltallet, øger immunforsvaret.

Når teen går sammen med yogaen, specielt sat sammen til at styrke os på denne tid, vil denne serie af 3 klasser være virkelig kraftfuld! Start 2018 på den bedste måde! 


26167236_1478234522290218_2330973212584788198_n.jpg

Kundalini Yoga + meditations klasse 3 af 3 i Cleanse serien:: 8. dag af månecyklussen og dyb detox

Over de næste 3 onsdage kan du komme med til kundalini yoga for næring og udrensning i krop, organer og underbevidsthed samt forbindelse til den kosmiske puls som fx nymåne og 8. dag af månecyklussen. 

Efter hver time er der mulighed for at blive til en kop styrkende yogi te - som er kendt for at have sundhedsfremmende effekter på hele systemet. 


028be4257f8e405b5763b6b4cd8bed2b.jpg

Kundalini yoga: Vær din egen healer og Chi aktivering

En healende session.

En basis sekvens af healende yoga stillinger for rygsøjlen. Rodchakra stabilisering, så du kan stå ved dig selv i julen. Og et øget flow af spinalvæsken for bedre hukommelse, mental klarhed og ren næring til hjernen. Kom og giv hele dit nervesystem et boost så du kan gå julen i møde med styrke og ro i sindet. 


Celebration Ceremoni: Få det bedste ud af dit 2018 (2 dele) 

25443074_1461791053934565_2538555380596979499_n.jpg

Grunden til at det er vigtigt for os at fejre er, at vi har brug for at stoppe med at føle skyld og dårlig samvittighed. Der er så meget vi kan gå og have det dårlig over at vi ikke får gjort. Vi kan let fokusere på det negative. Fordi det bliver vi programmeret til af medierne. Hvis vi begynder af fejre de små ting, alt hvad der overhovedet kan fejres, så begynder vi at holde et nyt mønster i vores sind. Vi begynder at omprogrammere os selv. Fra skyld og skam til glæde og inspiration. Og hvis vi kan holde det her fejrings mønster begynder vores kroppe at udskille andre former for signalstoffer og hormoner så den indre biokemi ændre. Biokemien løfter hele vores humør, tanker og krop i stedet for at svække immunforsvaret og rod i hormonerne. Hver eneste dag gør dig selv den tjeneste at skabe så mange øjeblikke som muligt hvor du kan have en fantastisk følelse omkring dig selv og den betydning du har her i verden.

CELEBRATION CEREMONI DEL 1: 
Lav dit eget alter, find en ting frem som kan symbolisere dit nye jeg, din drøm, din vision. Den skal tilføjes alteret når du har installeret dit ønske i den. Det er hvad første del handler om. At kalde din vision ind

CELEBRATION CEREMONI DEL 2: 
Vi skal huske at fejre selv de mindste sejre! Yogi Bhajan brugte ordet Victory! VICTORY er mantraet for denne tidsalder. Det er meget vigtigt at skabe et selvkoncept af victory. Uanset hvad der foregår i verden, kan du føle sejer, Victory, til enhver tid. Det er et kraftigt talent at være i stand til altid at flyde med den positive strøm uanset omstændigheder. 
Så uanset hvad der sker i dit liv, noget går måske ikke helt som planlagt eller noget går galt. Så siger du til dig selv: Hvor er det godt at der ikke er noget galt med MIG. 
Så du må fejre de små øjeblikke, uanset hvor små de er. Du må give VICTORY til dig selv så meget som muligt. Fordi der er så mange negative, nærmest hypnotiske pulser her på planeten, at det er så nemt at blive trukket ind i negativiteten. Både udefra kommende negativitet og selvkritik, altså den indre negativitet. Hvilket er derfor vi kan bruge VICTORY som et slags mantra til at installere hele systemet til en højere frekvens af ren positivitet. Det er også derfor jeg anbefaler at spille mantraerne hele dagen lang og om natten, hvor end du kan spille dem! Mantraerne kan drukne den negative puls i dig og lade det flyde over med positive vibrationer.


28378061_1531307693649567_774228417920810446_n.jpg

GLÆD DIG TIL EKA MAI WORKSHOP i det online kundalini gym
I denne specielle klasse skal vi chante det smukke feminine leader mantra. EKA MAI. Du kan selv øve dig forinden hvis du har lyst, ved at gå ind påWhitesun.com og gratis downloade mantraet (eller finde den på spotify). 
Eka Mai er Mantraet, som aktiverer din feminine power. Du går ind i din shakti power. Hvilket er den kraft der skaber denne verden.
Vi er gået fra en maskulin styret verden til en feminin styret også det vi kalder the Aquarian age. Det betyder ikke at verden er styret af en kvindelig person eller krop, men af måne-feminin polariteten, den feminine energi, yin, shakti. Man kan også sige at vi har bevæget os fra det 3. chakra til 4. chakra. Eller fra maskulin til feminin.
Den måde som Yogi Bhajan beskrev det 30. vers af japji altså Eka Mai, på er at der er et feminint væsen, og det feminine væsen fødte en 3 enighed af energi, og den her 3 enigheds energi er repræsenteret i alle ting, overalt, i alle systemer, al religion, spiritualitet og traditioner. Sådan som den specifikt beskrives i dette mantra er Brahma, Vishnu og Mahes. Du har også GOD energien som betyder = Genererende, Organiserende og Destruerende. Så det som mantraet rummer her er den feminine kraft som fødte den 3 enige kraft. SKABELSES KRAFTEN og DEN GUDDOMMELIGE MODER. Det giver dig power! Men kom og praktiser det og oplev hvad det gør for DIG. Når vores aura holder/rummer/har installeret de her mantraer, modtager dem som kommer i kontant med os også deres effekt. Vi skal chante dette mantra 40 gange. Til det kan du evt medbringe en Mala Kæde (bedekrans) hvis du har en og installerer mantraet i den. 

Workshoppen indeholder også en kort fortælling om mantraet, et yoga sæt og mantra meditationen.


***SAT NAM ACADEMY indeholder over 100 klasser og flere kommer til ugentligt. GÅ ikke glip af denne tids yoga som kan hjælpe dig hjem til din kerne og puste liv i dine drømme. 

DU KAN ALTID MELDE DIG UD EFTR DE 30 GRATIS PRØVEDAGE, DU TRYKKER BLOT CANCEL I DIN SIMPLERO PROFIL

Der er ingen binding. Der foretages automatisk fornyelse hver måned hvis du ikke selv melder dig ud.