STARDUST

Kundalini Yoga & Astrologi Online Program

astrologi kundalini yoga yogi bhajan astrology kursus online meditation stardust retreat

ØG DIT FLOW MED KUNDALINI & ASTROLOGI: Lad universet arbejde for dig

En stor del af kundalini teknologien understreger vigtigheden af at synkronisere dit indre system med det kosmiske system og på den måde blive mere forbundet til flowet af tid og rum. Yogierne kalder det “time codes”. Når du forstår tid og rum, og er forbundet til kosmos vil mulighederne præsentere sig for dig en efter en, og du vil have den rette mængde energi til at gribe dem. Hele dette program handler om at optimere din forbindelse så du kan tiltrække de rette resourcer ind i dit liv, ved at være på rette sted, i rette tid. 


VISIONEN MED PROGRAMMET

IMG_4914.jpg

Jeg har en mission og det er at du for alt i verden blot skal være DIG. Og ikke leve ud fra begrænsninger, prøve at passe ind og give afkald på dine drømme fordi du ikke oplever støtte fra dine omgivelser eller universet.

Jeg kalder dig tilbage til DIG! Jeg kalder dig tilbage til dine rødder, det sted for længe siden hvor man lod sig lede af de kosmiske strømme. Dengang man ikke levede efter en menneskeskabt kalender, kun skabt til at gøre os syge og svage. Men til dengang man levede i det naturlige flow. Forbundet, til noget endnu større end os selv. Vores forfædre havde fat i noget!

Det er også derfor jeg tror at astrologien igen er ved at bryde frem. Ja faktisk er den blevet mainstream. Det er lige før der bliver rystet på hovedet af dig hvis du ikke kender dit månetegn og din ascendant (bare rolig det lærer du her). Alle snakker om det, men få ved sådan virkelig i dybden omkring det. Og kun et enkelt sted er jeg stødt på det som du bla skal lære her i programmet, nemlig Vastu som Tashi Power har lært videre til os i vesten.

Det er ret sjovt for astrologi er jo netop en af de ældste former for videnskab der findes, som nu har fundet sin vej frem igen. Vi lever i en tid hvor meget af det vi har vidst og brugt for flere 1000 år siden, nu igen vender tilbage til vores hjerte. Ligesom med kundalini yogaen. 


"VIBRATE THE COSMOS AND THE COSMOS SHALL CLEAR THE PATH."

Yogi Bhajan


PROGRAMMET INDEHOLDER

Skærmbillede 2019-02-28 kl. 16.01.52.png

Kort Kundalini Yoga Intro

Hændernes Kosmos: Hver finger står for noget forskelligt. Hver finger er forbundet til en eller flere planeter. Og hver finger er forbundet til en bestemt del af din hjerne. Fingeren er kosmiske antenner. Her i lydfilen fortæller jeg om RING-TEKNOLOGIEN.

TIDSALDERENS ASTROLOGI: AQUARIAN AGE

UGENS ASTROLOGI

SOLHVERV // SOLSTICE

RETROGRAD

MÅNEN / nymåne /fuldmåne/ MÅNETEKNOLOGIEN

 12 lydfiler om (værdi 2000kr): de 12 PLANETERNE, de 12 STJERNETEGN og de 12 HUSE

Vastu (værdi 500kr): Hvad er det tænker du måske? Vastu er astrologisk feng shui. Her lærer du hvorfor det ikke er ligemeget hvor du placerer dit alter derhjemme. Og hvor det personligt er stratetisk smart at placere rosakvart eller lyserøde blomster i dit hjem for at aktivere din Venus linje og dermed booste dit kærlighedliv. Du finder også ud af hvor din rigdoms linje løber ved at kende din personlige placering for planeten Jupiter. I Indien bruger man Vastu til at kurere deres arkitektur. I vesten kan vi bruge vores computer til at regne ud de præcise linje for hvor planeterne rammer i vores hjem. Planeterne på himmelen har en frekvens og en linje der rammer jorden, som din personlige linje kan blive synkroniseret med.

Virtuel Yogastudio (værdi 1000kr): Her vil du finde du forskellige Yoga & Astrologi klasser om alt lige fra succesfuld Merkur i retrograd, Lions Gate, Fuldmåne ceremoni, Nymåne yoga, forskellige kosmiske mantra mm.

Personlig Astrologi Session (værdi 1500kr)

AstroTravel Kursus (500kr): Det her er virkelig interessant! Her kan du finde ud af hvor i verden du kan forstærke forskellige effekter fra de forskellige planeter. Dermed kan du planlægge din rejse ud fra hvor i verden det er bedst at arbejde, skrive, slappe af, møde kærligheden eller tage på en spirituel rejse. Du kan også finde ud af hvad det betyder for dig at bo der hvor du bor, ved at se hvilke planeter du er under indflydelse af. Dette er individuelt for os allesammen, da det afhænger af vores fødsels-chart.

Skærmbillede 2019-02-28 kl. 17.35.28.png

"Mantras are not small things, mantras have power. They are the mind vibration in relationship to the Cosmos. The science of mantra is based on the knowledge that sound is a form of energy having structure, power, and a definite predictable effect on the chakras and the human psyche"

Yogi BHajan


DET PRAKTISKE

PRIS: Tilmelder du dig senest d. 1. Oktober koster kurset KUN 1999 kr. (normal pris 5000,00 kr)

Kan betales i 2 rater af 1000kr.

STED: Hjemme hos dig selv. Alt er 100% online og dit til evig eje.

Du modtager adgang til alt materialet så snart du har betalt.  

Personlig Astrologi Reading: Dette inkludere en personlig astrologi reading af din chart. (når du at betalt modtager du en mail med hvilket info du skal sende til mig) VÆRDI 1500kr inklusiv en personlig Vastu Kur for hvilke krystaller og mantra du skal bruge og hvor du skal sætte dem i dit hjem.

Pga den personlige session er der begrænset antal pladser!

Obs, dette er et selvstudie program dvs du kan studere det præcis som det passer dig og materialet er dit for evigt.


s-o-c-i-a-l-c-u-t-1078421-unsplash.jpg

Jeg kender ALT til at knokle, stresse og kæmpe sig til sine drømme, men sådan behøver det slet ikke at være! 

Jeg er helt forelsket i tanken om at du kan opfylde dine drømme ved at forbinde dig til kosmos og flyde med det naturlige flow. Når du blander Kundalini yogaen med astrologien som yogi bhajan ofte gjorde, kan det forvandle dit liv, det er i hvert fald min erfaring. Da alt så mørkest ud i mit liv fandt jeg styrke og mod igennem yogaen og helt konkret balancere jeg mit indre kosmos. Uanset hvad der skete ville jeg altid have min yogamåtte at træde ind på. Som et trylleslag transformerede yogaen min sorg til glæde, min ensomhed til forbundenhed, min fattigdom til rigdom og mit hjerte blev rørt gang på gang af dens magi. Jeg vil i programmet lære dig at anvende astrologien og yogaen som en del af dit liv og i dit hjem, så du kan høste magiens dråber hver evig eneste dag!


Udtalelse efter en Astrologisk Personlig Analyse af Nickoline

“Waw - Nickoline - du er for vild - du rammer bare spot on” R

“wauv wauv wauv... seriøst, jeg har aldrig fået så god en reading af mit horoskop! Du har jo så meget viden og jeg føler mig så set og bekræftet i alt det du siger. Det har taget mig lidt tid at få det lyttet, startet mange gang men nu fik jeg det hele med - er endelig alene her på Bali og tid til at dykke ned i " mig selv" er startet med daglig træning, løb, yoga og det gør mig så godt! altså foruden min daglige Sadhana som starter lidt i 6 til hanegal her på Bali jeg er så taknemmelig for din reading, jeg er præcis hvor jeg skal være og gør det jeg skal... wauv hvor jeg er imponeret” S

“Kære Nickoline. Et dybt og hjerteligt tak. ALT du fortæller er fuldstændig korrekt!” A

“Tusind tusind tak for astrologi sessionen, Nickoline. Ej hvor var det vildt spændende. Jeg kunne så meget relatere til det du sagde. Wauw “ A 


NICKOLINE CAMILLE

11391141_10153288922666181_3757519913287572112_n.jpg

Nickoline Camille er Kundalini-yoga- & Meditations-lærer på en mission for at inspirere kvinder og mænd til at leve et liv i dyb kontakt med hjertet. Igennem kundalini-yogaens transformerende pallette af teknikker vil du lettere kunne leve et liv, hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme - også selvom det kræver at stå udenfor flokken. Nickoline er oprindelig uddannet sygeplejerske, men for 7 år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej som Kundalini-yoga lærer. 

Efter bruddet med det “normale” liv lever Nickoline nu af sin passion. Med en succesfuld online business og yoga retreats rundt omkring i verden. Hun er den yngste kundalini-lærer med mest erfaring inden for kundalini-yoga universet og bringer et nyt og frisk pust til den gamle teknologi. Et pust der gør det muligt at forene østens mystik med vestens jordnære videnskabelighed.

Jeg ønsker virkelig for dig at mærke dybt i dit hjerte hvor meget du er VÆRD og den følelse starter i DIG! Med en dyb forbindelse til dig selv og til KOSMOS! Den hurtigste måde at opbygge relationen på er gennem kundalini yoga! (tro mig jeg har prøvet alt muligt andet og for mig fungerede det bare ikke). Du finder løsningen på yogamåtten, tidlig morgen. Hver evig eneste dag! 

Når først du står op for dig selv vil du se hvordan hele Universet står op for dig! 

Den eneste vi i virkeligheden kan ændre for, at forvandle verden omkring os, er os selv! Så kosmos påvirker ikke kun dig, du kan påvirke kosmos! Vi gør det på dette kursus med meditation, yoga, mantra, krystaller og meget mere.

Sat Nam

NickolineOfte stillede spørgsmål

Kan jeg være med selvom jeg ikke har prøvet kundalini yoga før og ikke er særlig smidig? 

- Ja det kan du tro! Dette er for alle, nybegyndere som øvede der er nysgerrige på den power kundalini yogaen har. Vi skal ikke lave komplicerede stillinger hvor vi skal stå på hovedet og have fødderne på nakken.

Kan jeg være med selvom jeg ikke aner noget om astrologi?  

- Ja, dette er basic så alle kan være med uanset om du er nybegynder eller godt inde i det astrologiske.

Hvad sker der efter jeg har købt dette kursus?

- Efter din indbetaling modtager du en mail med adgang til dit materiale.