SUNKISSED SOUL JOURNEY 2.0

sunkissed soul journey kundalini yoga rejsen hjem kerne visdom intuition spiritualitet lederskab uddanelse program online

40 Dages Online Kundalini Yoga Program BOOSTER DIN LYKKE, SELVVÆRD OG TILTRÆKNINGSEVNE

Det meste af vores liv kører ofte derudaf, af den sti som hedder middelmådighed, fanget i en daglig rutine af vores kilometer lange to-do liste. Vi sætter eventyr på pause, ignorerer vores intuition, lukker ned for vores kreativitet og tysser på vores hjerte. Livet er sat i ventepositition, mens vi løgnagtigt fortæller os selv, en skønne dag, så skal du bare se mig!

Jo mere vi er på de sociale medier og forbundet gennem skærmen jo mere glider vi langsom væk fra vores indre sande essens. Distraheret af vores kunne, skulle og burde, fuldt afhængig af teknologi og alligevel totalt afskåret fra vores dybeste længsler, drømme og livets magi, fortsætter vi ned ad samme hjerteskærende sti, forladt af gnist og passion.

Imens bliver vores forbundethed med naturen, vores autentiske forbindelse med andre og vores oplevelse af eventyr … mindre, sværere at bemærke og for lang tid imellem til at nyde livet ..

Formålet med dette korte og lækre online sommerprogram er, at hjælpe dig med at skabe øjeblikke hvor du kan hive stikket fra virkeligheden for en stund, så du kan genskabe den, ved at kigge helhjertet ind i din sandhed, og lade din essens give dig mod til at leve et liv der er mere DIG. Et liv med boblende lykke, frembrusende selvtillid og eventyrlysten.

SUNKISSED SOUL JOURNEY handler om at skrælle de overflødige lag af hvad end de består af usikkerhed og selvkritik eller ego blokeringer som frygt og angst og i stedet komme i kontakt med din indre kerne, din essens. Herfra kan du stå skarpt i dig og turde gå efter dine drømme uanset hvad andre tænker og mener. 

Hvis du vil lærer hvordan du lever ud fra din essens i din hverdag og gør det til en fast del af dine rutiner, så vil du opleve stor magi her.  Jeg giver dig et kundalini yoga- & meditationsprogram der får dig til at stråle som aldrig før, fra usynlig til magnetisk.


“MIN KUNDALINI YOGA PRAKSIS GJORDE MERE FOR MIG END MINE 9 ÅRS INTENSIVE SELVUDVIKLINGSREJSE MED ADSKILLIGE KURSER, BEHANDLERE OG BØGER” - Nickoline Camille


abbfda1894960ec1dd15e550cbd5dc15.jpg

Et Kort & Effektivt forløb med din essens i centrum

Transformer den måde du ser dit liv på - og dig selv! På 40 dage. Fordi du fortjener at elske dit liv, smask-, knus-, fuldstændig dybt-elske det... Og jeg kan vise dig hvordan du gør. Det her handler ikke om at blive en helt igennem perfekt person med den perfekte krop, perfekte venner og det perfekte liv, som du måske dagligt skroller dig igennem på din instagram. Det handler ikke om at gå på slankekur og forvandle dig selv til den mest ulykkelige, gnistforladte sjæl. 

Det handler om at se dit mørke i øjnene og på grund af det føle dig hel, smuk og værdig. At lade din sjæl få plads handler om at se dig selv som du virkelig er - uden historier og illusioner - og vælge at tro på at du er ret fantastisk! Dine fejl og skævheder er hvad der gør dig smuk og original.

På Sunkissed Soul Journey, vil vi lave et flip i dine opfattelser af verden og dig selv. En af de største hemmeligheder til selvtillid og lykkebobler er at lære at se verden med nye friske øjne og det er så let som at ændre dine tanker, energi og biokemi. 

 


Lad den selvhelbredende natur og den transformerende yoga tænde en gnist i dit liv

d0b67f465201467404a8e3888d989761.jpg

Er du klar til at leve et sundt, begejstrende og autentisk liv? Vil du lære at integrere yoga, natur og meditation i din hverdag? Klar til intensiv selvkærlighed hver evig eneste dag? Vil du gerne booste din selvtillid, have energi og overskud i din hverdag og samtidig se brand godt ud!! 
Kundalini Yoga er ren magi. Det er ikke bare yoga, det er redskaber til effektivt at forme dit liv som du ønsker! 

Forestil dig, at du sidder midt i skovens stille dybe ro. Græsset kærtegner og kilder lidt din fødder som du har plantet midt i skovbundes sprudlende anemone dække. Træernes lysegrønne blade nærmest glitrer i solen. Vinden, der blidt puster til din kind og masserer hvert et hårstrå, rytmisk og beroligende. På picnic tæppet du har brugt som yogamåtte står der en frisk hjemmebrygget kop YogiTea lige til at drikke og en kurv der er smæk fyldt med danske saftige jordbær.

Du fylder lungerne med den friske, rene luft og trækker vejret dybt og ubesværet. Måske går du en tur eller måske tager du dig en under trætoppene.

Mens du sidder her i skoven efter din daglige meditations og yoga praksis, er det som om alt kan lade sig gøre. Du har en fredfyldt følelse af tidsløshed og en stærk fornemmelse af muligheder. Du begynder at fantasere, drømme, nye visioner for fremtiden. Din hverdag med dens travle rutiner, stramme deadlines, drænende relationer og overfyldt kalender virker som noget der hører til i et helt andet liv. Ingen computer, ingen telefon, ingen krav intet stress. Den irriterende spænding i nakke og skuldre er forsvundet. Dit sind er mærkeligt stille og roligt. Du føler dig afslappet, centreret og fuld af selvtillid og inspiration.

Drømme og ønsker er steget op til overfladen som bobler i vandet. Du har nye planer og en fornemmelse af, hvad der er vigtigt. Du vil give dig mere tid til at slappe af. Du vil have det sjovere, tilbringe mere tid i naturen, føre dagbog, bruge mere tid på dine venner, læse flere bøger og tilbringe mindre tid foran fjernsynet, på internettet eller sammen med mennesker, som dræner dig.

Måske får du tanker om at skifte job eller flytte på landet.

Lad den selvhelbredende natur og den transformerende yoga tænde en gnist i dit liv og åbne dig op for om du lever det liv du nu engang ønsker.

Du skal ikke længere affinder dig med at give slip på dine drømme og leve med en anspændthed i maven. Og tænke ja så er der også kun 20 år til pensionen,…

Det, det kræves af dig er en handling mod dine drømme. En ændring du kan tage lige nu og her, hvis du vil tage dine drømme alvorligt ♡

Lad os skabe mere magi sammen denne sommer. 


40 DAGE: LYKKEBOOST, SKYHØJT SELVVÆRD OG MASSIV MAGNETISME 

0648ee376c081a5e24b8dfd434fcec62.jpg

Det her er et 40 dages online kursus som forløber hen over sommeren. Med start på årets vildeste transformationsdag, nemlig Summer Solstice (sommersolhverv). Hver uge går vi i dybden med et specifikt emne, der skridt for skridt skal gøre dig til den du virkelig er. Selvsikker, Magnetisk og Fri. Hver uge får du adgang til en undervisningsvideo og et kropsstyrkende kundalini yoga sæt. Vi skal dyrke den samme meditation 40 dage i træk for at ændre den grå masse i hjernen så du aktiverer din højere udviklede hjerne og aldrig vil tænke de samme tanker igen, aldrig handle på samme saboterende måde og aldrig mere spænde ben for dig selv i din succes i livet. Du vil bryde de gamle vaner og bygge nye konstruktive vaner op. 

Uge 1:: Fjern din usikkerhed og skab dit eget selvkoncept
Yoga for selvsikkerhed og krystalklarhed

Selvkærlighed er mere end Grøn juice, Affirmationer og Boble bade | Dit selvværd er en termostat som kontrollere din sundhed, skønhed, rigdom, relationer, ja - hele dit liv. Det er et faktum, at når dit selvværd stiger, ændre alt sig. Du kommer til at have det meget bedre med dig selv, du vil få dybere livgivende relationer og du vil stråle. En magnet for mere at være glad og lykkelig over i dit liv aktiveres. Selvkærlighed har stor betydning for den værdi du ligger i dig selv, og fordi alt hænger sammen, vil den værdi også afspejle sig i andre steder af dit liv. Lad os så en gang for alle slå fast, at du bliver ikke glad og lykkelig af at blive tyndere, slankere, smukkere. Vidste du at mindre end 4 % af alle kvinder ville svare ja til at de selv synes de er smukke? Det er jo helt skørt. Så det er et grundlæggene globalt problem. Jeg vil med det samme slå et slag for at det her ikke er endnu et af de der “fake din selvkærlighed” jeg kommer med her, som kun får dig til at kaste en lille smule op over den her new age agtige tilgang med Elsk dig selv og alt bliver godt, hvor du står tilbage med et ja tak! Det er meget fint men HVORDAN spørgsmålstegn i panden. 
Jeg vil gerne komme med en ny indgangsvinkel til hele selvkærlighedsballaden. For ja selvfølgelig er det vigtigt så her er en helt konkret strategi for dig, så det føles naturligt, uden at skulle stå foran spejlet og lave en Ole Henriksen, kører litervis af grønne juice ned og ligge i boble bad til du er helt opløst og rynket. Dit svar på et stærkere selvværd finder du i kundalini yoga universet. 
 

Uge 2:: ANATOMIEN BAG UDSTRÅLING & MAGNETISME
Yoga for glød til huden og super model glow ala Iman

Denne uge handler om udstråling, magnetisme, vores lys. Det som kundalini yoga kan og det som jeg specifikt har brugt den til er, at aktivere lyset indeni og visdom til at vide hvordan du skal bruge det. Det er nemlig et globalt problem at vi ikke TØR stråle. I det kvindelige limbiske system ligger der et program i vores nervesystem som handler om, at vi skal passe på at være for strålende, og vise os frem. Derfor skrumper vi og lever ikke på den udfoldende måde. Igennem historien blev straffet eller endda henrettet når vi gjorde det. Så det kræver energi at handle på en anderledes måde som ikke naturligt at programmeret i os. Det er her Kundalini Yoga kommer til undsætning. 

Uge 3:: PROSPERITY & denne tids lederskab
Yoga for øget (cash) flow & seriøs power

I løbet af det sidste års tid har jeg set mange af de forskellige lag der skal skrælles af, før vi kan lukke ægte rigdom ind i livet. Vi kan gøre alle de rigtige ting for at manifestere hvad vi ønsker, men hvis vi ikke fjerner tvivlen og usikkerheden først, vil vi med garanti ramme den selvdestruktive knap. Derfor har jeg udviklet en kundalini rigdomsformular til at fjerne usikkerhed og tvivl samt give dig mulighed for at tiltrække større oplevelser af succes uden selv-sabotage som følgesvend. Når vi slipper vores sabotage, der forhindrer os i at bevæge os fremad og skabe nye vaner der støtter os i at leve er rigere liv, vil hele verden åbne sig for os.

Uge 4:: ÆNDRE DIN BIOKEMI, ÆNDRE DIT LIV
Yoga for emotionel og hormonel balance og afgift af den globale hypnose omkring kvinde idealet

Sandheden er at når din biokemi er het off, er det nærmest umuligt for dig at være glad og tro på dig selv. Det bliver en kamp at være selvkærlig fordi det ikke falder dig naturligt. og så er det at det komme til at blive den der new age påtvungne "jeg elsker mig selv og alt er godt" når alt indeni dig skriger - gu gør jeg ej !!!  Din biokemi siger nemlig noget andet. At der er fare på færre, at du må holde på alt, væske og fedt, for beskyttelse, gemme dig. Der findes en helt bestemt biokemi for lykke, og den kan vi selv aktivere, det kræver bare at vi ved hvordan, så det skal du lære i denne uge. 

Uge 5:: WOMEN'S TEACHINGS: Yogic Visdom om kvindens organer
Yoga + Ovarie massage for saft & kraft

"Woman is a source of tremendous power. If she wants to, she can beam that power to anyone...it is true that woman knows no defeat. God made her that way, equipped her that way, provided that she knows that she is she." - Yogi Bhajan

DE SIDSTE 5 DAGE:: Hold Vibrationen høj gennem det boblende blod
Yoga for balance i biokemi, blod og vibration

Omkring sommersolhvervet sker der en fysisk ændre i vores blod. Når blodet er renset, rent og klart vil du have mere energi og når du formår at bringe det i en mere basisk tilstand vil du også opnå en stor mængde mental balance og klarhed. Alle disse effekter skal være til stedet for at du i lethed kan hold en høj vibration for dig selv, med lethed. ingen hokus pokus, blod et harmonisk blod. Hvis du kan trække vejret dybt og bevæge dig ud i bestemte stillinger i kroppen kan du give dig selv en blodtransfusion. Der er stor visdom gemt i blodet den skal vi udforske sammen her til sidst i programmet. 


PRAKTISK

f5cc695a1e751db78b1b8ca17e5d06a3.jpg

PRIS

Din investering for et online forløb med mig i 40 dage, er kr. 1999 inkl. moms  PLUS du får en lang række kundalini yoga videoer, meditationer, undervisningsvideos OG en online support facebook gruppe.

 

BLACK FRIDAY RABAT 23-24 NOV, KUN 399kr 

HUSK DETTE ER ET PROGRAM FRA SOMMEREN 2018 - DU FÅR ADGANG TIL ALT MATERIALE PÅ ÉN GANG VED TILMELDING.

Tilmelder du dig nu modtager du også mit 10 Dages Bali Essens Retreat + Mantra Money Workshoppen

 


Hvorfor skal du med på SUNKISSED SOUL JOURNEY?

1. Det er et globalt problem at kvinder føler sig usikre, utilfredse med kroppen, sexlivet og finanserne. Derfor bruger vi specifikke yogasæt til at fylde dig op indefra som en indre kærligheds kop. Så du altid selv har svarene og løsningerne i selv de mest udfordrende situationer. Du bliver din egen shaman, healer, terapeut. Og får installeret i hver en celle at du er GOD NOK. 

2. Drømmene er sat på pause til fordel for moderskabet og presset fra samfundet om ALT det kvinder skal leve op til... Og det gør ikke verden til at bedre sted at være, tværtimod. Du får bygget et stærkt fundament og en ubegrænset mængde energi, så uanset hvad, vil du føle dig stærk, stå op for dig selv, som om dine rødder er dybt forankret i jorden uden at glemme dig selv – selv i den vildeste sandstorm.

3. Vi lever i en tid hvor det ikke længere er nok at vide, læse og studere noget... Det handler om at OPLEVE det, LEVE det, MÆRKE det som en sandhed dybt i din kerne og i din krop. Med kundalini yoga bliver flyvske abstrakte esoteriske begreber som selvkærlighed, selvværd og sjælekontakt noget du ER og VED. Ikke bare noget du har læst i et magasin eller selvhjælpsbog. Vi gør det arbejde der skal til.
 

4. Der tages udgangspunkt i lige præcis det din krop har brug for lige nu og her fordi kundalini yoga er som en adaptogen urt og specielt sat kriya som vi skal lave dagligt justere på det DU har behov for. 

5. Vi har brug for hinanden for at vokse. Kvinder har brug for anerkendelse fra hinanden. Der findes nok sammenligning, præstation og facade derude. Det sidste vi har brug for er at bedømme hinanden. "Hvem bar' gallakjolen bedst Rihanna eller Beyoncé?" se hvordan mode industrien og medierne så "smart" holder os fast i bedømmelses og sammelignings mindsettet. I vores private facebook gruppe kan vi sammen føle at vi gør det her som en tribe! Vi er ikke alene og her er det kun tilladt at se hinanden fra det højeste sted, her er der ingen pegenfingre eller opdgragelse af hinanden. 


PROGRAMMET STARTER D. 21 JUNI PÅ SOMMERSOLHVERVET 


julia-caesar-24806-unsplash.jpg

Deltagere på dette Kundalini Programmer har forvandlet mange forskellige facetter af deres liv. Lige fra en krop fri af smerter og hormonforstyrrelser, relationer fuld af nærvær og dybde, et job med mere passion og flere penge på kontoen
 

43021504_491622144677733_8541089277562322944_n.jpg

IMG_2449.jpg

IMG_2566.jpg

IMG_2562.jpg

IMG_2563.jpg

IMG_2564.jpg

IMG_2565.jpg

IMG_2560.jpg
IMG_2559.jpg

IMG_2555.jpg

IMG_2556.jpg

IMG_2557.jpg

IMG_2553.jpg

Bonus #1: 10 Dages Bali Essens Retreat 2018 

Bali Retreat online essens sunkissed soul journey transformation

Som en gave for de hurtige der tilmelder sig modtager du mit Bali Retreat fra februar i år. Det meste blev filmet og der ligger virkelig guld gemt til stor transformation jo mere du bruger disse videos. 
 

10 Dages Essens Transformations Program med Balis Magiske Energi

Gå Dybt i Kundalini Yoga En 70,000 Års Gammel Yogic Science Teknologi

  • Dag 1 – Aktivering af selvværd & selvomsorg

  • Dag 2 – Pranic intelligens

  • Dag 3 – Kroppen er dit tempel

  • Dag 4 – Krystalklart sind

  • Dag 5 – Krystalklart sind Undervisning

  • Dag 6 – Mester dit liv

  • Dag 7 – Selv-Terapi, Nymåne og Ecslipse

  • Dag 8 – Selv-Terapi, Nymåne og Ecslipse Undervisning

  • Dag 9 – Mantra og rytmisk intelligens

  • Dag 10 – SADHANA - Din Daglige Praksis

Bonus kurset her er filmet på Bali. 

Jeg valgte at bo på Bali for snart 4 år siden nu og her blev min Kundalini Yoga praksis for alvor aktiveret, det tændte en gnist, en følelse af uovervindelighed, ustoppelighed, commitment til min essens. Bali er en helt speciel ø for healing, der er soul medicine at hente.  

De 10 dages essens retreat på Bali skaber kraftfuld transformation specielt når det er krydret med Balis hjerteåbende vibes. Du praktiserer yoga sættene og meditationerne i det fortryllende tempel med den smukke hav udsigt. Den stemning er hvad du kan aktivere indeni dig når du sidder derhjemme. Når du ikke kan komme til Bali må Bali komme til dig. og hvis din drøm er en dag at rejse til tropiske himmelstrøg så kan du med dette kursus allerede programmere i dig selv at du rent faktisk er der, og DET er hele hemmeligheden til at manifestere hvad du ønsker! 

Må dit hjerte slå i magisk rytme til Balis brusende hav. 


BONUS # 2: Mantra & Money Workshop. Lær hvordan du kan bruge kundalini yoga til at skrue op for din succes, øge dit cashflow og styrke din tiltrækningsevne. (værdi 800kr)

Essensprogram+intuition+essens+kundalini+yoga+program+online+nickoline+camille+meditation+yoga+selvværd+selvtillid+mantra+hjem+til+dig+selv+din+kerne+money+cashflow+succes.png

"Jeg har først i dag fået hørt og arbejdet med Money & mantra workshoppen. Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv igennem de seneste år på alle mulige måder, og jeg er nødt til at rose dig og sige Hold nu FEST hvor det rykker!!!! Du har bare den fineste måde at formidle din viden, på en virkelig kompetent og meget jordnær måde. Jeg har efterfølgende kunnet se det vildeste lys i mine øjne og jeg mærker bare kærligheden strømme for vildt igennem mig - Ja så meget at min kæreste kunne mærke det selvom vi ikke var i samme rum. Ja jeg synes endda jeg kan se det i mit ansigt, i huden osv. Hold op hvor er jeg GLAD for at jeg fulgte min intuition og tilmeldte mig. TAK Nickoline" Mette


Q&A

Q. Kan jeg være med selvom jeg ikke har prøvet kundalini yoga før og ikke er særlig smidig? 

A: Ja det kan du tro! Dette er for alle, nybegyndere som øvede der er nysgerrige på den power kundalini yogaen har. Vi skal ikke lave komplicerede stillinger hvor vi skal stå på hovedet og have fødderne på nakken. Kan du trække vejret kan du også lave yoga. 

Q. Hvordan kommer jeg i gang og hvad har jeg brug for?
A: Du vil få brug for en yogamåtte, en notes bog og lidt gulvplads et sted hvor du ikke bliver forstyrret. 

Q. Kan jeg få adgang til Sunkissed Soul Journey uden internet?
A: Når du melder dig til kommer du ind i et online undervisningsrum herfra kan du downloade alt materialet ned på din computer og tage det med dig hvorend du er. Det er nu dit for evigt.

Q. Hvordan kan jeg få mest ud af programemt?
A: Commit dig selv til at lave den daglige meditation gennem de 40 dage. Lyt ikke bare til undervisnings videoerne - lav yogaen og øvelserne. Du kan ikke tænke dig ud af din situation og tilbage til din sande essens — du er nødt til at tage skridtene hjem. 

Q. Jeg er så spændt! Men jeg har et meget travlt liv og min sommer er pakket. Hvad hvis jeg ikke kan være med de 40 dage?
A: Intet problem kære! Kurset er dit for evigt, hvis du vil kan du tage det i dit helt eget tempo. 

Q. Hvor Lang Tid Går Der Før Jeg Kan Mærke Resultater? 

A: Der er mange variabler, der har indflydelse på hastigheden af din succes med disse teknikker. Personlige forhold, tilstanden af din energi, og din frekvens i praksis er alle faktorer, der kan påvirke dette.

Nogle mennesker oplever resultater ved deres første øvelse og for andre, kan det tage et par forsøg. Hvis din energi er helt blokeret, er du endda nødt til at have gået igennem hele programmet, før du ser bemærkelsesværdige resultater.

Hvad jeg kan love, er, at så længe du forpligter dig til at arbejde med din energi i det mindste et par gange om ugen, vil du se forbedringer. Og ved slutningen af de 8 uger, vil du føle dig helt forvandlet og have en følelse af at være vendt hjem til DIG.

Q. har du ikke holdt et Sunkissed Soul Journey før? 

A: Jo. Sidste sommer. Det blev en stor succes med over 40 deltagere. Derfor gør vi det igen i år. Og det blev til hele 78 deltagere. Det er HELT nyt indhold. Nye video som optages eksotiske steder. Ny meditation. Et nyt og spændende eventyr. 

Q. Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

A: Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.

“The Power of Kundalini Yoga lies in the actual experience. It goes right into your heart and extends your consciousness so you may have a wider horizon of grace and of knowing the truth. Ultimately you come to understand your existence in relationship to the universe.” – Yogi Bhajan

Start din rejse tilbage til dit magiske liv hvor du lever som den du er!