SUNKISSED SOUL JOURNEY

40 Dages Online Kundalini Yoga program - Selvsikker, Feminin og Fri 

Er du klar til at have en hed sommerflirt med din sjæl?  og blive forelsket i din krop og dit spejlbillede? 

Sommeren er på vej og det skal ikke handle om kropsskam, regler og slankekure her. R.I.P gamle overbevisninger om at din krop og du ikke er god nok! 

Skru op for kærligheden til dig selv og din krop igennem kundalini yoga. 

Lær at aktivere din udstråling og magnetisme. 

Og bliv smask forelsket i den du er, præcis som du er. 

Kærlighed til dig selv er som magi for din krop, din sjæl og dine omgivelser.


Et 'Short & Sweet' forløb med din essens i centrum

Transformer den måde du ser dit liv på - og dig selv! På 40 dage. Fordi du fortjener at elske dit liv, smask-, knus-, fuldstændig dybt-elske det... Og jeg kan vise dig hvordan du gør. Det her handler ikke om at blive en helt igennem perfekt person med den perfekte krop, perfekte venner og det perfekte liv, som du måske dagligt skroller dig igennem på din instagram. Det handler ikke om at gå på slankekur og forvandle dig selv til den mest ulykkelige, gnistforladte sjæl. 

Det handler om at se dit mørke i øjnene og på grund af det føle dig hel, smuk og værdig. At lade din sjæl få plads handler om at se dig selv som du virkelig er - uden historier og illusioner - og vælge at tro på at du er ret fantastisk! Dine fejl og skævheder er hvad der gør dig smuk og original.

På Sunkissed Soul Journey, vil vi lave et flip i dine opfattelser af verden og dig selv. En af de største hemmeligheder til selvtillid og lykkebobler er at lære at se verden med nye friske øjne og det er så let som at ændre dine tanker, energi og biokemi. 

 


En rejse tilbage til den du er! 

IMG_3372.JPG

I 2011 kunne jeg ikke have været længere væk fra den jeg i virkeligheden er. Jeg hadede mit liv!.. og mig selv. Jeg gik ned med flaget pga af stress, angst og depression og endnu være var at jeg ødelagde min krop med usunde vaner og tanker. Jeg havde absolut ingen livsgnist. Jeg havde knap nok lyst til livet. Jeg ville bare sove dagen lang. 

Først da jeg valgte at foretage en virkelig stor forandring i mit liv - både hvordan jeg behandlede mig selv og den måde jeg satte alle andre op på en pedestal - begyndte tingene at ændre sig. Og det fedeste af det hele var at det gik lynhurtigt. Det føltes mest af alt som et vaske ægte mirakel, men når jeg ser tilbage på det i dag kan jeg se at det var så simpelt som at tage kontrol over mit liv med en daglig morgen praksis i form at - Kundalini Yoga & Meditation. En praksis der hjalp mig til at se min frygt i øjnene, genopbygge et kærligt selvbillede og styrke mit mod til at være MIG. 

Mange taler om selvkærlighed og selvværd, men der er få som har kravlet rundt i mudderpølen og set mørket i øjnene, følt smerten som skulle den aldrig holde op, som jeg har. Tro mig når jeg siger at jeg ved hvordan du kan forvandle dit liv. For mit liv kunne umuligt have set mere anderledes ud i dag end for 6 år siden.

Når jeg tænker tilbage på den pige jeg var - alene, trist, genert, bange og fastlåst i nordjylland - er det den vildeste transformation. Intet af det her ville være sket hvis jeg ikke havde besluttet mig for at lave nogle drastiske ændringer i 2011 og indgå en pagt med min yogamåtte. 

Du kan tage den samme beslutning. Du kan tage det valg at vende dit liv fuldstændigt. Du kan starte i dag. 

Spørgsmålet du i virkeligheden skal stille dig selv er, hvordan vil dit liv se ud næste år på denne tid? Er det et liv du ville elske at leve? 

 

40 DAGE: SELVTILLID, FRIHED & FEMININ  

10532929_10152519665296181_1420741598914750907_n.jpg

Det her er et 40 dages online kursus som forløber hen over sommeren. Med start på årets vildeste transformations dag, nemlig summer solstice (sommer solhverv). Hver uge går vi i dybden med et specifikt emne, der skridt for skrid skal gøre dig til den du virkelig er. Feminin, vild og fri. Hver uge får du adgang til en intro video, et kropsstyrkende kundalini yoga sæt og en undervisnings video. Vi skal dyrke den samme meditation 40 dage i træk for at ændre den grå masse i hjernen så du aktiverer din højere udviklede hjerne og aldrig vil tænke de samme tanker igen, aldrig handle på samme saboterende måde og aldrig mere spænde ben for dig sev i din succes i livet. 

Uge 1
SELVSIKKER & FRI: SÅDAN AKTIVERE DU DIN INDRE BADASS VILJESTYRKE OG GÅR EFTER ET LIV DU ELSKER

Et yogasæt for mavemuskler, viljestyrke, selvsikkerhed og tiltrækning

Denne uge handler om at komme tilbage til din kerne med ægte selvkærlighed. Uden noget form for flyvske teorier om hvad det er, men et helt praktisk og fysisk tilgang til hvordan du kan ændre din biokemi til at fastholde en kærlig relation til dig selv og dine medmennesker. At indse at intet er umuligt når først vi kan mærke vores egen kerne og har en dyb forståelse af den vi virkelig er. 

Uge 2
RADIANT BODY ACTIVATION: LAD DIN UDSTRÅLING VÆRE DIN MAKE UP

Et yogasæt for fortryllende skønhed og massiv magnetisme 

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan dit eget selvbillede har en effekt på dine omgivelser. Dine veninder, din kæreste, din datter. Hvis du ser dig selv som den skønhed du er, vil du ikke kun befri dig selv for kropsskam, selvhad og selvkritik. Du vil befri dem omkring dig. Du vil se dig selv som et kropsligt mirakel og slippe din krop fri. En fri sjæl giver plads til en fri krop. Din kærlighed til dig selv strækker sig ud over dit eget felt, det kan bogstaveligt talt ændre verden. 

Uge 3
FRA FRYGT TIL KÆRLIGHED: SÅDAN LØFTER DU DIG SELV UD AF FASTLÅSTHED

Et yogasæt for indre styrke, gåpåmod og succes

Vi tror at store, livsændrende drømme kun kan blive drømt af specielt udvalgte ekstraordinære mennesker. Det er en stort fed løgn. Verden er fuld af helt normale mennesker som gør fuldstændig fantastiske ting. Den eneste forskel mellem dem og dig er at de har taget springet. Nøglen til at få tingene til at ske er simpelthen ved at tage handling og jeg ved det lyder så simpelt at det næste virker som et trick. Men det er det ikke. Handling er nøglen til succes. Det er den eneste ting som skiller drømmerne fra dem der rent faktisk opnår drømmene. Du bliver nødt til at spørge dig selv om hvilken side du vil vælge. Frygt eller kærlighed? 

Uge 4
HAPPY HORMONES & HEALING: ÆNDRE DIN BIOKEMI OG ÆNDRE DIT LIV

Yogsæt for balance i hormonerne og lederskab over dit liv

Sandheden er at når din biokemi er het off, er det nærmest umuligt for dig at være glad og tro på dig selv. Det bliver en kamp at være selvkærlig fordi det ikke falder dig naturligt. og så er det at det komme til at blive den der new age påtvungne "jeg elsker mig selv og alt er godt" når alt indeni dig skriger - gu gør jeg ej !!!  Din biokemi siger nemlig noget andet. At der er fare på færre, at du må holde på alt, væske og fedt, for beskyttelse, gemme dig. Der findes en helt bestemt biokemi for lykke, og den kan vi selv aktivere, det kræver bare at vi ved hvordan, så det skal du lære i denne uge. 

 

Uge 5
LUNAR WOMAN: DEN FEMININE VILDE DEL AF DIG

Yogasæt for gudinde kraft og visdom

I flere 1000 år har mennesket kendt til månens påvirkning af Moder Jord - i havet
Tidevand, plante- og hårvækst, dyrerytmer og selv kvindes hormonelle cyklus. Måne
energien påvirker også vores følelsesmæssige tilstand gennem vores kirtler i hormonsystemet. Månens energi interagerer med Mikro- og makro-kosmos, vores kroppe og universet, med andre ord 'as above, so below'.

DE SIDSTE 5 DAGE
COSMIC SOUL: SKAB DIT DRØMMELIV

Yogasæt for muligheder og mirakler 

Dr Wayne Dyer sagde at ego'et ikk er andet end en ide vi har omkring hvem vi er. Han sagde også at hvis du tillader egoets illusion at blive din identitet, så forhindre det dig fra at vide hvem du virkelig er. Det giver god mening. Hvis dit liv bliver dikteret af din frygt, så vil du aldrig være i stand til at opleve din sande essens. Du vil være alt for bange til at tage handling, for bange for at fejle og for bange for at blive udstødt af flokken. Så kom hjem til dig selv! 


PRAKTISK

PRIS

Din investering for et online forløb med mig i 40 dage, er kr. 1499 inkl. moms  PLUS du får en lang række kundalini yoga videoer, meditationer, undervisningsvideos OG en online support facebook gruppe.

 

BLACK FRIDAY RABAT 23-24 NOV, KUN 399kr 

HUSK DETTE ER ET PROGRAM FRA SOMMEREN 2017 - DU FÅR ADGANG TIL ALT MATERIALE PÅ ÉN GANG

 


TAG PROGRAMMET PÅ EGEN HÅND PRÆCIS SOM DET PASSER DIG! 


IMG_3531.JPG

DET SIGER FOLK OM KUNDALINI YOGA MED NICKOLINE

“….Jeg er på 7. dagen for denne meditation, mærker en ændring på hvordan jeg reagerer nu her og i starten. Tak” 

“Tusinde tak for ultra fin kundalini yoga. 🙏🏻💚Så dejligt at du har lavet det on-line. 🙏🏻💜Elsker yoga, mantra og mudras og savnede en grundig guide og sammenhæng. Så fine forklaringer du giver. ☺️Det er også lidt nemmere, at gi slip og lave go lyd på, her alene i min stue ude landet, end at gå til en yoga klasse et sted, med mange mennesker.”

“Jeg syns bare det er helt vildt, hvad det her gør, på ALLE planer. Føler jeg står meget stærkere i mig og får også sagt fra (og til) osv. 

Tak for al din SØDME og SERIØSITET igennem dine videoer og posts. Jeg er SÅ taknemmelig, fordi du laver det her. 🙏🏻🍀☺️💗Du har fat i noget STORT, for både dig og os andre. Det er jeg sikker på!”

“…Jeg oplever en kraftig reduktion af hedeture efter at have lavet kundalini hver dag i 14 dage. “

“ Efter online måne kundalini i går, har jeg haft det så godt, alle mine smerter er forsvundet i kroppen og jeg har fået mere livsglæde, nu har jeg bare lyst til at lave det kundalini sæt hver dag”

“Tak fordi du har startet dette online kundalini gym, sådan et har jeg længtes efter i flere år 🙂 Det var en fantastisk sesion i dag"

“Nickoline, det er jo et sandt overflødighedshorn, dit online gym. Mums. Tusinde tak.” 


Q&A

Q. Hvordan kommer jeg i gang og hvad har jeg brug for?
Du vil få brug for en yogamåtte, en notes bog og et sted hvor du ikke bliver forstyrret. 

Q. Kan jeg få adgang til Sunkissed Soul Journey uden internet?
Når du melder dig til kommer du ind i et online undervisningsrum herfra kan du downloade alt materialet ned på din computer og tage det med dig hvorend du er. Det er nu dit for evigt.

Q. Hvordan kan jeg få mest ud af programemt?
Commit dig selv til at lave den daglige meditation gennem de 40 dage. Lyt ikke bare til undervisnings videoerne - lav yogaen og øvelserne. Du kan ikke tænke dig ud af din situation og tilbage til din sande essens — du er nødt til at tage skridtene hjem. 

Q. Jeg er så spændt! Men jeg har et meget travlt liv og min sommer er pakket. Hvad hvis jeg ikke kan være med de 40 dage?
Intet problem kære! Kurset er dit for evigt, hvis du vil kan du tage det i dit helt eget tempo. 

Q. Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.