SUNKISSED SOUL JOURNEY 2.0

sommer yoga program kundalini online jordomrejsen vægttab styrke selvtillid kreativitet udstråling

40 Dages Online Kundalini Yoga Program fra Usynlig Til Magnetisk

Det meste af vores liv kører ofte derudaf, af den sti som hedder middelmådighed, fanget i en daglig rutine af vores kilometer lange to-do liste. Vi sætter eventyr på pause, ignorerer vores intuition, lukker ned for vores kreativitet og tysser på vores hjerte. Livet er sat i ventepositition, mens vi løgnagtigt fortæller os selv, en skønne dag, så skal du bare se mig!

Jo mere vi er på de sociale medier og forbundet gennem skærmen jo mere glider vi langsom væk fra vores indre sande essens. Distraheret af vores kunne, skulle og burde, fuldt afhængig af teknologi og alligevel totalt afskåret fra vores dybeste længsler, drømme og livets magi, fortsætter vi ned ad samme hjerteskærende sti, forladt af gnist og passion.

Imens bliver vores forbundethed med naturen, vores autentiske forbindelse med andre og vores oplevelse af eventyr … mindre, sværere at bemærke og for lang tid imellem til at nyde livet ..

Formålet med dette korte og lækre online sommerprogram er, at hjælpe dig med at skabe øjeblikke hvor du kan hive stikket fra virkeligheden for en stund, så du kan genskabe den, ved at kigge helhjertet ind i din sandhed, og lade din essens give dig mod til at leve et liv der er mere DIG. Et liv med boblende lykke, frembrusende selvtillid og eventyrlysten.

SUNKISSED SOUL JOURNEY handler om at skrælle de overflødige lag af hvad end de består af usikkerhed og selvkritik eller ego blokeringer som frygt og angst og i stedet komme i kontakt med din indre kerne, din essens. Herfra kan du stå skarpt i dig og turde gå efter dine drømme uanset hvad andre tænker og mener. 

Hvis du vil lærer hvordan du lever ud fra din essens i din hverdag og gør det til en fast del af dine rutiner, så vil du opleve stor magi her.  Jeg giver dig et kundalini yoga- & meditationsprogram der får dig til at stråle som aldrig før, fra usynlig til magnetisk.

“MIN KUNDALINI YOGA PRAKSIS GJORDE MERE FOR MIG END MINE 9 ÅRS INTENSIVE SELVUDVIKLINGSREJSE MED ADSKILLIGE KURSER, BEHANDLERE OG BØGER” - Nickoline Camille


IMG_4421 copy.jpg

Et Kort & Effektivt forløb med din essens i centrum

Transformer den måde du ser dit liv på - og dig selv! På 40 dage. Fordi du fortjener at elske dit liv, smask-, knus-, fuldstændig dybt-elske det... Og jeg kan vise dig hvordan du gør. Det her handler ikke om at blive en helt igennem perfekt person med den perfekte krop, perfekte venner og det perfekte liv, som du måske dagligt skroller dig igennem på din instagram. Det handler ikke om at gå på slankekur og forvandle dig selv til den mest ulykkelige, gnistforladte sjæl. 

Det handler om at se dit mørke i øjnene og på grund af det føle dig hel, smuk og værdig. At lade din sjæl få plads handler om at se dig selv som du virkelig er - uden historier og illusioner - og vælge at tro på at du er ret fantastisk! Dine fejl og skævheder er hvad der gør dig smuk og original.

På Sunkissed Soul Journey, vil vi lave et flip i dine opfattelser af verden og dig selv. En af de største hemmeligheder til selvtillid og lykkebobler er at lære at se verden med nye friske øjne og det er så let som at ændre dine tanker, energi og biokemi. 

 


SUNKISSED SOUL JOURNEY: YOGA JORDOMREJSEN

Jord omrejsen yoga.jpg

Det var omkring September sidste år, ved Efterårsjævndøgnet jeg satte mig et nyt mål. Målet var at opgradere mit liv, til mere rejse og eventyr, fordi det er hvad min essens næres allermest af. Jeg skrev det ned i en af mine 1000 notes bøger🙈og i min kalender, hver nymåne fokuserede jeg på det ved at meditere og igen skrive ned hvad jeg kunne gøre for yderligere at tage skridt mod drømmen. Hver dag lavede jeg mine prosperity kundalini meditationer. I januar fandt min kæreste så ud af at hans arbejdsplads lukker i et par måneder, så en ny fremtid kaldte på ham. Jeg manglede ekstra hænder og derfor var det som en instruks fra universet, at han skulle være min partner in crime på det her yoga rejse eventyr. YOGA JORDOMREJSEN.


Det her var mere end jeg kunne have håbet på! At skulle dele eventyret med ham jeg elsker allermest! Vi har sagt vores lejlighed op og flybilletten er booket med afgang d. 25. Maj. Første stop Esoteriske Mallorca! Herefter må vi se hvilke eventyr der venter os, på vores yoga jordomrejse.

Det jeg ved med sikkerhed er at dette program har eksotisk magi i vente!

Kundalini Yoga er ren magi. Det er ikke bare yoga, det er redskaber til effektivt at forme dit liv som du ønsker! 

Lad os skabe mere magi sammen denne sommer. 

Jeg giver dig yoga videos og undervisning fra denne planets smukkeste og viseste steder. 


40 DAGE: FRA USYNLIG TIL MAGNETISK   

10632590_10152792648401181_5442022254278677309_n.jpg

Det her er et 40 dages online kursus som forløber hen over sommeren. Med start på årets vildeste transformations dag, nemlig summer solstice (sommer solhverv). Hver uge går vi i dybden med et specifikt emne, der skridt for skrid skal gøre dig til den du virkelig er. Feminin, vild og fri. Hver uge får du adgang til en intro video, et kropsstyrkende kundalini yoga sæt og en undervisnings video. Vi skal dyrke den samme meditation 40 dage i træk for at ændre den grå masse i hjernen så du aktiverer din højere udviklede hjerne og aldrig vil tænke de samme tanker igen, aldrig handle på samme saboterende måde og aldrig mere spænde ben for dig sev i din succes i livet. 

Uge 1:: SELFLOVE - Fjern din usikkerhed og skab dit eget selvkoncept
Et yogasæt for mavemuskler, viljestyrke, selvsikkerhed og tiltrækning

Selvkærlighed er mere end Grøn juice, Affirmationer og Boble bade | Dit selvværd er en termostat som kontrollere din sundhed, skønhed, rigdom, relationer, ja - hele dit liv. Det er et faktum, at når dit selvværd stiger, ændre alt sig. Du kommer til at have det meget bedre med dig selv, du vil få dybere livgivende relationer og du vil stråle. En magnet for mere at være glad og lykkelig over i dit liv aktiveres. Selvkærlighed har stor betydning for den værdi du ligger i dig selv, og fordi alt hænger sammen, vil den værdi også afspejle sig i andre steder af dit liv. Lad os så en gang for alle slå fast, at du bliver ikke glad og lykkelig af at blive tyndere, slankere, smukkere. Vidste du at mindre end 4 % af alle kvinder ville svare ja til at de selv synes de er smukke? Det er jo helt skørt. Så det er et grundlæggene globalt problem. Jeg vil med det samme slå et slag for at det her ikke er endnu et af de der “fake din selvkærlighed” jeg kommer med her, som kun får dig til at kaste en lille smule op over den her new age agtige tilgang med Elsk dig selv og alt bliver godt, hvor du står tilbage med et ja tak! Det er meget fint men HVORDAN spørgsmålstegn i panden. 
Jeg vil gerne komme med en ny indgangsvinkel til hele selvkærlighedsballaden. For ja selvfølgelig er det vigtigt så her er en helt konkret strategi for dig, så det føles naturligt, uden at skulle stå foran spejlet og lave en Ole Henriksen, kører litervis af grønne juice ned og ligge i boble bad til du er helt opløst og rynket. Dit svar på et stærkere selvværd finder du i kundalini yoga universet. 
 

Uge 2:: ANATOMIEN BAG UDSTRÅLING & MAGNETISME
Et yogasæt for glød til huden og 

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan dit eget selvbillede har en effekt på dine omgivelser. Dine veninder, din kæreste, din datter. Hvis du ser dig selv som den skønhed du er, vil du ikke kun befri dig selv for kropsskam, selvhad og selvkritik. Du vil befri dem omkring dig. Du vil se dig selv som et kropsligt mirakel og slippe din krop fri. En fri sjæl giver plads til en fri krop. Din kærlighed til dig selv strækker sig ud over dit eget felt, det kan bogstaveligt talt ændre verden. 

Uge 3:: PROSPERITY - Feminint Lederskab
Et yogasæt for indre styrke og succes 

Vi tror at store, livsændrende drømme kun kan blive drømt af specielt udvalgte ekstraordinære mennesker. Det er en stort fed løgn. Verden er fuld af helt normale mennesker som gør fuldstændig fantastiske ting. Den eneste forskel mellem dem og dig er at de har taget springet. Nøglen til at få tingene til at ske er simpelthen ved at tage handling og jeg ved det lyder så simpelt at det næste virker som et trick. Men det er det ikke. Handling er nøglen til succes. Det er den eneste ting som skiller drømmerne fra dem der rent faktisk opnår drømmene. Du bliver nødt til at spørge dig selv om hvilken side du vil vælge. Frygt eller kærlighed? 

Uge 4:: HAPPY HORMONES & HEALING: ÆNDRE DIN BIOKEMI OG ÆNDRE DIT LIV
Yogsæt for balance i hormonerne og lederskab over dit liv

Sandheden er at når din biokemi er het off, er det nærmest umuligt for dig at være glad og tro på dig selv. Det bliver en kamp at være selvkærlig fordi det ikke falder dig naturligt. og så er det at det komme til at blive den der new age påtvungne "jeg elsker mig selv og alt er godt" når alt indeni dig skriger - gu gør jeg ej !!!  Din biokemi siger nemlig noget andet. At der er fare på færre, at du må holde på alt, væske og fedt, for beskyttelse, gemme dig. Der findes en helt bestemt biokemi for lykke, og den kan vi selv aktivere, det kræver bare at vi ved hvordan, så det skal du lære i denne uge. 

Uge 5:: LUNAR WOMAN: DEN FEMININE VILDE DEL AF DIG
Yogasæt for gudinde kraft og visdom

I flere 1000 år har mennesket kendt til månens påvirkning af Moder Jord - i havet
Tidevand, plante- og hårvækst, dyrerytmer og selv kvindes hormonelle cyklus. Måne
energien påvirker også vores følelsesmæssige tilstand gennem vores kirtler i hormonsystemet. Månens energi interagerer med Mikro- og makro-kosmos, vores kroppe og universet, med andre ord 'as above, so below'.

DE SIDSTE 5 DAGE:: Hold Vibrationen høj gennem det boblende blod
Yogasæt for blodrensning og vibration

Dr Wayne Dyer sagde at ego'et ikk er andet end en ide vi har omkring hvem vi er. Han sagde også at hvis du tillader egoets illusion at blive din identitet, så forhindre det dig fra at vide hvem du virkelig er. Det giver god mening. Hvis dit liv bliver dikteret af din frygt, så vil du aldrig være i stand til at opleve din sande essens. Du vil være alt for bange til at tage handling, for bange for at fejle og for bange for at blive udstødt af flokken. Så kom hjem til dig selv! 


PRAKTISK

jared-rice-388260-unsplash.jpg

PRIS

Din investering for et online forløb med mig i 40 dage, er kr. 1499 inkl. moms  PLUS du får en lang række kundalini yoga videoer, meditationer, undervisningsvideos OG en online support facebook gruppe.

 

FORÅRS RABAT: Tilmeld dig inden d. 15 MAJ, for KUN 995 kr. 

 


PROGRAMMET STARTER D. 21 JUNI PÅ SOMMERSOLHVERVET 


064.jpg

DET SIGER FOLK OM KUNDALINI YOGA MED NICKOLINE

“….Jeg er på 7. dagen for denne meditation, mærker en ændring på hvordan jeg reagerer nu her og i starten. Tak” 

“Tusinde tak for ultra fin kundalini yoga. 🙏🏻💚Så dejligt at du har lavet det on-line. 🙏🏻💜Elsker yoga, mantra og mudras og savnede en grundig guide og sammenhæng. Så fine forklaringer du giver. ☺️Det er også lidt nemmere, at gi slip og lave go lyd på, her alene i min stue ude landet, end at gå til en yoga klasse et sted, med mange mennesker.”

“Jeg syns bare det er helt vildt, hvad det her gør, på ALLE planer. Føler jeg står meget stærkere i mig og får også sagt fra (og til) osv. 

Tak for al din SØDME og SERIØSITET igennem dine videoer og posts. Jeg er SÅ taknemmelig, fordi du laver det her. 🙏🏻🍀☺️💗Du har fat i noget STORT, for både dig og os andre. Det er jeg sikker på!”

“…Jeg oplever en kraftig reduktion af hedeture efter at have lavet kundalini hver dag i 14 dage. “

“ Efter online måne kundalini i går, har jeg haft det så godt, alle mine smerter er forsvundet i kroppen og jeg har fået mere livsglæde, nu har jeg bare lyst til at lave det kundalini sæt hver dag”

“Tak fordi du har startet dette online kundalini gym, sådan et har jeg længtes efter i flere år 🙂 Det var en fantastisk session i dag"

 


Q&A

Q. Hvordan kommer jeg i gang og hvad har jeg brug for?
Du vil få brug for en yogamåtte, en notes bog og et sted hvor du ikke bliver forstyrret. 

Q. Kan jeg få adgang til Sunkissed Soul Journey uden internet?
Når du melder dig til kommer du ind i et online undervisningsrum herfra kan du downloade alt materialet ned på din computer og tage det med dig hvorend du er. Det er nu dit for evigt.

Q. Hvordan kan jeg få mest ud af programemt?
Commit dig selv til at lave den daglige meditation gennem de 40 dage. Lyt ikke bare til undervisnings videoerne - lav yogaen og øvelserne. Du kan ikke tænke dig ud af din situation og tilbage til din sande essens — du er nødt til at tage skridtene hjem. 

Q. Jeg er så spændt! Men jeg har et meget travlt liv og min sommer er pakket. Hvad hvis jeg ikke kan være med de 40 dage?
Intet problem kære! Kurset er dit for evigt, hvis du vil kan du tage det i dit helt eget tempo. 

Q. Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.