SUNKISSED SOUL JOURNEY 3.0

Skærmbillede 2019-04-04 kl. 14.19.16.png

40 dages Online Yoga Program for din Radiant Body 

Lad din krop og sjæl stråle om kap med solen. 

Det meste af vores liv kører ofte derudaf, af den sti som hedder middelmådighed, fanget i en daglig rutine af vores kilometer lange to-do liste. Vi sætter eventyr på pause, ignorerer vores intuition, lukker ned for vores kreativitet og tysser på vores hjerte. Livet er sat i ventepositition, mens vi løgnagtigt fortæller os selv, en skønne dag, så skal du bare se mig!

Jo mere vi er på de sociale medier og forbundet gennem skærmen jo mere glider vi langsom væk fra vores indre sande essens. Distraheret af vores kunne, skulle og burde, fuldt afhængig af teknologi og alligevel totalt afskåret fra vores dybeste længsler, drømme og livets magi, fortsætter vi ned ad samme hjerteskærende sti, forladt af gnist og passion.

Imens bliver vores forbundethed med naturen, vores autentiske forbindelse med andre og vores oplevelse af eventyr … mindre, sværere at bemærke og for lang tid imellem til at nyde livet ..

Formålet med dette korte og lækre online sommerprogram er, at hjælpe dig med at skabe øjeblikke hvor du kan hive stikket fra virkeligheden for en stund, så du kan genskabe den, ved at kigge helhjertet ind i din sandhed, og lade din essens give dig mod til at leve et liv der er mere DIG. Et liv med boblende lykke, frembrusende selvtillid og eventyrlysten.

SUNKISSED SOUL JOURNEY handler om at skrælle de overflødige lag af hvad end de består af usikkerhed og selvkritik eller ego blokeringer som frygt og angst og i stedet komme i kontakt med din indre kerne, din essens. Herfra kan du stå skarpt i dig og turde gå efter dine drømme uanset hvad andre tænker og mener. 

Hvis du vil lærer hvordan du lever ud fra din essens i din hverdag og gør det til en fast del af dine rutiner, så vil du opleve stor magi her.  Jeg giver dig et kundalini yoga- & meditationsprogram der får dig til at stråle som aldrig før.


Er du klar til at have en hed sommerflirt med din sjæl? Og blive smask forelsket i din krop og dit spejlbillede? 


58fcac814b3170cab89ed1649cdacabd.jpg

Et Kort & Effektivt forløb med din essens i centrum

Transformer den måde du ser dit liv på - og dig selv! På 40 dage. Fordi du fortjener at elske dit liv, smask-, knus-, fuldstændig dybt-elske det... Og jeg kan vise dig hvordan du gør. Det her handler ikke om at blive en helt igennem perfekt person med den perfekte krop, perfekte venner og det perfekte liv, som du måske dagligt skroller dig igennem på din instagram. Det handler ikke om at gå på slankekur og forvandle dig selv til den mest ulykkelige, gnistforladte sjæl. 

Det handler om at se dit mørke i øjnene og på grund af det føle dig hel, smuk og værdig. At lade din sjæl få plads handler om at se dig selv som du virkelig er - uden historier og illusioner - og vælge at tro på at du er ret fantastisk! Dine fejl og skævheder er hvad der gør dig smuk og original.

På Sunkissed Soul Journey, vil vi lave et flip i dine opfattelser af verden og dig selv. En af de største hemmeligheder til selvtillid og lykkebobler er at lære at se verden med nye friske øjne og det er så let som at ændre dine tanker, energi og biokemi. 

 


Lad Magiske Mama Bali og den transformerende yoga tænde en gnist i dit liv

788d2f056b9096b1d8893dfb6e61574a.jpg

Er du klar til at leve et sundt, begejstrende og autentisk liv? Vil du lære at integrere yoga og meditation i din hverdag? Klar til intensiv selvkærlighed hver evig eneste dag i form at yogaen for øget bevidsthed? Vil du gerne booste din selvtillid, have energi og overskud i din hverdag og samtidig have en krop der stråler!! 
Kundalini Yoga er ren magi. Det er ikke bare yoga, det er redskaber til effektivt at forme dit liv som du ønsker! 

Forestil dig, at du sidder og vugger i takt med bølgerne i vandkanten. Sandet kilder lidt dine fødder som du har plantet lige foran det turkis blå klare hav. Træernes grønne palmeblade nærmest glitrer i solen. Vinden, der blidt puster til din kind og masserer hvert et hårstrå, rytmisk og beroligende. På picnic tæppet du har brugt som yogamåtte står der en frisk hjemmebrygget kop YogiTea lige til at drikke og en kurv der er smæk fyldt med saftige frugter, tænderne løber næsten i vand.

Du fylder lungerne med den friske, rene havluft og trækker vejret dybt og ubesværet. Måske går du en tur eller måske tager du dig en lur under palmebladende.

Mens du sidder her i på stranden efter din daglige meditations og yoga praksis, er det som om alt kan lade sig gøre. Du har en fredfyldt følelse af tidsløshed og en stærk fornemmelse af muligheder. Du begynder at fantasere, drømme, nye visioner for fremtiden. Din hverdag med dens travle rutiner, stramme deadlines, drænende relationer og overfyldt kalender virker som noget der hører til i et helt andet liv. Ingen computer, ingen telefon, ingen krav intet stress. Den irriterende spænding i nakke og skuldre er forsvundet. Dit sind er mærkeligt stille og roligt. Du føler dig afslappet, centreret og fuld af selvtillid og inspiration.

Drømme og ønsker er steget op til overfladen som bobler i vandet. Du har nye planer og en fornemmelse af, hvad der er vigtigt. Du vil give dig mere tid til at slappe af. Du vil have det sjovere, tilbringe mere tid i naturen, føre dagbog, bruge mere tid på dine venner, læse flere bøger og tilbringe mindre tid foran fjernsynet, på internettet eller sammen med mennesker, som dræner dig.

Måske får du tanker om at skifte job eller flytte på landet.

Lad de magiske Bali vibes du kan mærke gennem sunkissed yoga videorne (i år optaget på Bali) og den transformerende yoga tænde en gnist i dit liv og åbne dig op for om du lever det liv du nu engang ønsker.

Du skal ikke længere affinder dig med at give slip på dine drømme og leve med en anspændthed i maven. Og tænke ja så er der også kun 20 år til pensionen,…

Det, det kræves af dig er en handling mod dine drømme. En ændring du kan tage lige nu og her, hvis du vil tage dine drømme alvorligt ♡

Lad os skabe mere magi sammen denne sommer.  


40 DAGE: GLØDENDE KROP, SKYHØJT SELVVÆRD OG MASSIV MAGNETISME 

sunkissed soul journey kundalini yoga meditation nickoline camille fitness

Sunkissed er et 40 dages online kundalini yoga program som forløber hen over sommeren. Med start på det som yogierne anser for at være årets vildeste transformationsdag, Summer Solstice (sommersolhverv). Her åbner der sig nemlig en stor mulighed for virkelig at få bugt med din gamle mønstre og vaner. Derfor skal vi hver uge hen over sommeren gå i dybden med et specifikt emne, der skridt for skridt skal gøre dig til den du virkelig er og hjælpe dig med at aktivere din RADIANT BODY så du kan stråle i alle livets områder; Karrieren, Kroppen & Kærligheden. Hver uge får du adgang til en undervisningsvideo og et fysisk aktivt kropsstyrkende kundalini yoga sæt. Vi skal dyrke den samme 3 min meditation 40 dage i træk for at ændre den grå masse i hjernen så du aktiverer din højere udviklede hjerne og aldrig vil tænke de samme tanker igen, aldrig handle på samme saboterende måde og aldrig mere spænde ben for dig selv i din succes i livet. Du vil bryde de gamle vaner og bygge nye konstruktive vaner op. I år skruer vi virkelig op for brugen af kroppen for jeg vil vise dig at du kan komme i dit livs form med 30 min aktivt kundalini yoga hver dag i 40 dage! Vi stryger alle myterne om at kundalini yoga ikke er særlig aktivt! For det er kæmpe løgn! Jeg kender flere som har tabt sig eller ommøbleret kroppens fedt med kundalini yoga, inklussiv mig selv! og ikke nok med det du 100 x mere ud af dine meditationer når din krop kan holde den høje vibration.

Din investering hver dag er Max 33 min daglig praksis. Det er da til at overskue! Her er programmet vi sammen skal igennem:

Uge 1:: Radiant Body & Yogic Alkymi
Yoga for en sprudlende & magnetisk krop

Denne uge handler om udstråling, magnetisme, vores lys. Når du har en vis styrke i din Radiant Body er der INGEN som kan Fucke med dig 😝🙊 du er nemlig fuldstændig ligeglad med hvad andre siger, tænker, mener eller gør! Det preller af på dig. Og dét er en tilstand af selvkærlighed som er unik i den verden vi lever i. Det er tid til at stoppe med at tage ting helt ind i systemet. For det er derfor vi ikke træder ud af komfortzonen hvor drømmene bor, fordi vi er bange for at nogle vil gå os imod eller gøre os forkerte. Slut prut 👊🏼 Din succes i livet er baseret på din Radiant Body. Derfor handler denne uge om at styrke, bygge og aktivere den ✨✨✨✨ så du kan give dig hen i din feminine modtager energi og lade tingene komme til dig 🙌
 

Uge 2:: Body Cosmology
Yoga for healing af de steder du har lukket ned for.

Her skal der åbnes op for at den kreative puls, livspulsen kan bevæges sig igennem HELE dig. Kold depression og info-demens er virkelig en alvorlig ting i den tid vi lever i, og presset er så højt på vores psyke, så vi skal arbejde med det der lammer os. Du kan slå dig selv ud med mad, stimulanser, informations overload. Selvom du for det meste spiser sundt, kan du have andre selvsabotage mekanismer hvor du spiser for hurtigt, for meget, for lidt eller har andre stofskifteproblemer. Vi skal på jagt efter din energi, som er lettere at gøre fra et fysiskt stærkt og subtilt sted. Du kan sagtens sætte dig ned for at lave din meditationspraksis med en grundlæggende overbevisning om at du er forkert, og du skal fixes; det vil IKKE give dig (livs)energi. Med sådan en tilgang til meditation og yoga lukker du ned for dig selv med din meditationspraksis, du bevæger energien. Derfor er der mange som ikke opnår succes med deres spirituelle praksis. Det skal vi lave om på!!

Uge 3:: Fysisk Visdom
Yoga for detox af stresshormoner

Du kan ikke komme af med stress i systemet uden at putte en anden form for stress igennem systemet. Så du kan ikke bare ligge dig ned på stranden med en kokosnød i hånden og bølgeskvulp for ørene. 

Når du præsenterer en anden form for stress i systemet påvirker det hypothalamus - binyrer aksen og dermed renser ud i den dybe stress og det som kaldes kold depression (mere om det i denne uges materiale). Igennem kundalini yoga “stresser” du kroppen på en anden måde i form af nye bevægbaner, ny signalstof aktivering igennem mantra og pranayama samt stimulering af organerne. Således at du renser ud i din stress helt nede på et biokemisk plan. Og til sidst lader du helt op igennem en 11 min powernap, som er en komplet chi-cyklus for regenerering af det parasympatiske nervesystem. Derfor bruges kundalini yoga tit som en effektiv behandling af stress. 

Uge 4:: KOMPLET RESTORE - Søvn teknologi
Yoga for skønhedsøvn og ungdommelighed

Du behøver ikke sove 8-9 timer om natten. Hvis du mediterer regelmæssigt og specielt mellem kl 3-6 om morgenen så vil du selv skabe de samme medicinske hjernebølger som skabes under søvnen. Og hvis du så tilmed bryder cyklussen af det underbevidste sind ved at stå op mellem kl 3-6 undgår du at kroppen unødvendigt mister energi på at bearbejde disse underbevidste dump. Det handler om hvornår på døgnet du sover. Hvis du kan sove mellem 22-02 får du den mest dyrebare søvn fordi dette er chi cyklussen, det er organ reperation og pitta balancering. 

Uge 5:: Fremtidens Fitness er Soul Fitness
Yoga for HELE dig!

Sandheden er at når din biokemi er het off, er det nærmest umuligt for dig at være glad og tro på dig selv. Det bliver en kamp at være selvkærlig fordi det ikke falder dig naturligt. og så er det at det komme til at blive den der new age påtvungne "jeg elsker mig selv og alt er godt" når alt indeni dig skriger - gu gør jeg ej !!!  Din biokemi siger nemlig noget andet. At der er fare på færre, at du må holde på alt, væske og fedt, for beskyttelse, gemme dig. Der findes en helt bestemt biokemi for lykke, og den kan vi selv aktivere, det kræver bare at vi ved hvordan, så det skal du lære i denne uge. 

DE SIDSTE 5 DAGE:: Kundalini Cardio
Yoga for stamina til at holde den højeste frekvens

Omkring sommersolhvervet sker der en fysisk ændre i vores blod. Når blodet er renset, rent og klart vil du have mere energi og når du formår at bringe det i en mere basisk tilstand vil du også opnå en stor mængde mental balance og klarhed. Alle disse effekter skal være til stedet for at du i lethed kan hold en høj vibration for dig selv, med lethed. ingen hokus pokus, blod et harmonisk blod. Hvis du kan trække vejret dybt og bevæge dig ud i bestemte stillinger i kroppen kan du give dig selv en blodtransfusion. Der er stor visdom gemt i blodet den skal vi udforske sammen her til sidst i programmet. 


PRAKTISK

3802c3187bcf47543b0c109e77192a7e.jpg

PRIS

Din investering for et online forløb med mig i 40 dage, er kr. 2499 inkl. moms  PLUS du får en lang række kundalini yoga videoer, meditationer, undervisningsvideos OG en online support gruppe hvor du kan stille mig spørgsmål.

 

DU KAN OGSÅ BETALE I 2 ELLER 3 RATER

.

**Tilmelder du dig nu modtager du også mit 7 Dages EKSTOTISKE Bali Retreat fra 2019 + Mantra Money Workshoppen + Radiant Woman Workshop.

 

****OBS Programmet starter først fredag d. 21 Juni på Sommersolhvervet. men du får adgang til bonus materialet med det samme.

Dette er et HELT NYT PROGRAM - At det har samme navn som de to tidligere år er kun pga konceptet og strukturen af forløbet. Du får HELT nyt materiale optaget på BALI .


Hvorfor skal du med på SUNKISSED SOUL JOURNEY 3.0?

05f5f62785cb6076678611c0f7072090.jpg

1. Det er et globalt problem at kvinder føler sig usikre, utilfredse med kroppen, sexlivet og finanserne. Derfor bruger vi specifikke yogasæt til at fylde dig op indefra som en indre kærligheds kop. Så du altid selv har svarene og løsningerne i selv de mest udfordrende situationer. Du bliver din egen shaman, healer, terapeut. Og får installeret i hver en celle at du er GOD NOK. 

2. Drømmene er sat på pause til fordel for moderskabet og presset fra samfundet om ALT det kvinder skal leve op til... Og det gør ikke verden til at bedre sted at være, tværtimod. Du får bygget et stærkt fundament og en ubegrænset mængde energi, så uanset hvad, vil du føle dig stærk, stå op for dig selv, som om dine rødder er dybt forankret i jorden uden at glemme dig selv – selv i den vildeste sandstorm.

3. Vi lever i en tid hvor det ikke længere er nok at vide, læse og studere noget... Det handler om at OPLEVE det, LEVE det, MÆRKE det som en sandhed dybt i din kerne og i din krop. Med kundalini yoga bliver flyvske abstrakte esoteriske begreber som selvkærlighed, selvværd og sjælekontakt noget du ER og VED. Ikke bare noget du har læst i et magasin eller selvhjælpsbog. Vi gør det arbejde der skal til.
 

4. Der tages udgangspunkt i lige præcis det din krop har brug for lige nu og her fordi kundalini yoga er som en adaptogen urt og specielt sat kriya som vi skal lave dagligt justere på det DU har behov for. 

5. Vi har brug for hinanden for at vokse. Kvinder har brug for anerkendelse fra hinanden. Der findes nok sammenligning, præstation og facade derude. Det sidste vi har brug for er at bedømme hinanden. "Hvem bar' gallakjolen bedst Rihanna eller Beyoncé?" se hvordan mode industrien og medierne så "smart" holder os fast i bedømmelses og sammelignings mindsettet. I vores private facebook gruppe kan vi sammen føle at vi gør det her som en tribe! Vi er ikke alene og her er det kun tilladt at se hinanden fra det højeste sted, her er der ingen pegenfingre eller opdgragelse af hinanden. 


PROGRAMMET STARTER FREDAG D. 21 JUNI PÅ DEN MAGISKE YOGISKE PORTAL: SOMMERSOLHVERVET 


10329264_826223737450031_2275505985754528265_n.jpg

Deltagere på dette Kundalini Programmer har forvandlet mange forskellige facetter af deres liv. Lige fra en krop fri af smerter og hormonforstyrrelser, relationer fuld af nærvær og dybde, et job med mere passion og flere penge på kontoen
 

43021504_491622144677733_8541089277562322944_n.jpg

IMG_2449.jpg

IMG_2566.jpg

IMG_2562.jpg

IMG_2563.jpg

IMG_2564.jpg

IMG_2565.jpg

IMG_2560.jpg
IMG_2559.jpg

IMG_2555.jpg

IMG_2556.jpg

IMG_2557.jpg

IMG_2553.jpg

Bonus #1: 7 Dages Eksotisk Bali Program 2019 

Bali Retreat online essens sunkissed soul journey transformation

Som en gave for de hurtige der tilmelder sig modtager du mit Bali Retreat fra April i år.
 

7 Dages EKSOTISK Bali Retreat Program fra 2019

Gå Dybt i Kundalini Yoga En 70,000 Års Gammel Yogic Science Teknologi

  • Dag 1 – Ej den du er - Skab dit eget selvkoncept 

  • Dag 2 – Chi & Prana aktivering  

  • Dag 3 – Din Sprudlende krop

  • Dag 4 – Den nye tids medicin er kundalini yoga

  • Dag 5 – Rytmisk Intelligens 

  • Dag 6 – Væk din energi til liv  

  • Dag 7 – SADHANA - Din Daglige Praksis 

Bonus kurset her er filmet på Bali i år 2019 og dermed HELT NYT. 

Jeg valgte at bo på Bali for snart 5 år siden nu og her blev min Kundalini Yoga praksis for alvor aktiveret, det tændte en gnist, en følelse af uovervindelighed, ustoppelighed, commitment til min essens. Bali er en helt speciel ø for healing, der er soul medicine at hente.  

De 7 dages essens retreat på Bali skaber kraftfuld transformation specielt når det er krydret med Balis hjerteåbende vibes. Du praktiserer yoga sættene og meditationerne i det fortryllende tempel med den smukke hav udsigt. Den stemning er hvad du kan aktivere indeni dig når du sidder derhjemme. Når du ikke kan komme til Bali må Bali komme til dig. og hvis din drøm er en dag at rejse til tropiske himmelstrøg så kan du med dette kursus allerede programmere i dig selv at du rent faktisk er der, og DET er hele hemmeligheden til at manifestere hvad du ønsker! 

Må din sjæl starte en symfoni med Balis brusende hav og magi. 


BONUS # 2: Mantra & Money Workshop. Lær hvordan du kan bruge kundalini yoga til at skrue op for din succes, øge dit cashflow og styrke din tiltrækningsevne. (værdi 800kr)

Essensprogram+intuition+essens+kundalini+yoga+program+online+nickoline+camille+meditation+yoga+selvværd+selvtillid+mantra+hjem+til+dig+selv+din+kerne+money+cashflow+succes.png

En kold frostklar morgen vågnede jeg op med hjertebanken. Min første tanke var: Hvordan skal jeg betale min husleje? og hvad med den der regning fra skat? Har jeg overhovedet penge til mad? Det var sidst på måneden og min pengepung var tom. Faktisk mere end tom. Den stod i minus. Dagen startede med en ordentlig portion ondt i maven, dårlig samvittighed og en uudholdelig følelse af håbløshed. Kreativiteten må være taget sydpå ned til varmen. Nu må jeg hellere skrue op for knokleriet og kæmpe mig til flere penge på kontoen! Sådan så mit liv ud de fleste dage, hvis jeg bare går et år tilbage. I løbet af de sidste par år har jeg været på den vildeste rejse hjem til mig selv, jeg måtte rejse ud i verden for at udvikle mig, forelske mig i mig selv, og booste min følelse af værd og selvtillid. Jeg besluttede at nu skulle det være nok! Jeg vil stå op for mig selv, hver morgen og trække min superkraft hjem! Kalde hjælp ind. Fylde mit sind med mantraer og dermed slette de begrænsede overbevisninger, som gang på gang helt udspekuleret fandt veje til at spænde ben for min succes. Jeg fandt ud af at når jeg gang på gang står op for mig selv, begynder jeg med sikkerhed at tro på at vi kan skabe vores helt egen virkelighed på alle fronter – Kærlighed, Bolig, Venskaber, Karriere, Sundhed, Spiritualitet. Ikke bare noget jeg har læst i diverse bøger. Jeg får rent faktisk en oplevelse af det! Jeg ønsker virkelig for dig at mærke dybt i dit hjerte hvor meget du er VÆRD og den følelse starter i DIG! Med en dyb forbindelse til dig selv! Den hurtigste måde at opbygge den på er gennem kundalini yoga! (tro mig jeg har prøvet alt muligt andet og for mig fungerede det bare ikke). Du finder løsningen på yogamåtten, tidlig morgen. Hver evig eneste dag! Når først du står op for dig selv vil du se hvordan verden vil stå op for dig! Den eneste vi i virkeligheden kan ændre for at ændre vores verden omkring os, er os selv!

"Jeg har først i dag fået hørt og arbejdet med Money & mantra workshoppen. Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv igennem de seneste år på alle mulige måder, og jeg er nødt til at rose dig og sige Hold nu FEST hvor det rykker!!!! Du har bare den fineste måde at formidle din viden, på en virkelig kompetent og meget jordnær måde. Jeg har efterfølgende kunnet se det vildeste lys i mine øjne og jeg mærker bare kærligheden strømme for vildt igennem mig - Ja så meget at min kæreste kunne mærke det selvom vi ikke var i samme rum. Ja jeg synes endda jeg kan se det i mit ansigt, i huden osv. Hold op hvor er jeg GLAD for at jeg fulgte min intuition og tilmeldte mig. TAK Nickoline" Mette


BONUS # 3: Radiant Woman Workshop: Lær at stråle i alle områder af dit liv; Kroppen, Karrieren, Kærligheden (værdi 350 kr)

38676418_424557601399337_4827374366884888576_n.jpg

“Jeg vil gerne sige dig TAK for i går – det var meget powerfuldt, opløftende for min sjæl og har sagt ting igang i mig. Jeg har ikke lavet yoga i 2 år, så kan sagtens mærke effekten i dag  jeg mærker min krop  SÅ tydeligt (på en god måde når jeg vender mig indad), føler mig så elsket, min hjerne arbejder hurtigere end mit sind kan følge med og jeg er enorm tørstig. Er god til at  drikke vand men fik lige en liter ekstra i går og er stadig tørstig i dag. Føler jeg skal på daglig basis til at lave kundalini igen…. Det sparker røv. Tak for dig og det du gør.”


Nickoline Camille

IMG_9596.jpg

Nickoline Camille er Kundalini-yoga- & Meditations-lærer på en mission for at inspirere dig til at leve et liv i dyb kontakt med hjertet. Igennem kundalini-yogaens transformerende pallette af teknikker vil du lettere kunne leve et liv, hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme - også selvom det kræver at stå udenfor flokken. Nickoline er oprindelig uddannet sygeplejerske, men for syv år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej som Kundalini-yoga lærer. 

Efter bruddet med det “normale” liv lever Nickoline nu af sin passion. Med en succesfuld online business og yoga retreats rundt omkring i verden. Hun er den yngste kundalini-lærer med mest erfaring inden for kundalini-yoga universet og bringer et nyt og frisk pust til den gamle teknologi. Et pust der gør det muligt at forene østens mystik med vestens jordnære videnskabelighed.

“Jeg ønsker virkelig for dig at mærke dybt i dit hjerte en følelse af forbundethed, og den forbundethed tror jeg på, starter i dig selv! Med din egen forbindelse til dig! Når først den er skabt vil du se hvordan verden vil spejle dette, ved blandt andet at sende dig relationer der føles livgivende, opløftende og kærlige. Den eneste vi i virkeligheden kan ændre for at ændre vores verden omkring os, er os selv!

Hvis du kan mærke dette rører på noget i dig kan du komme med på dette helt specille Urban retreat, hvor missionen er at arbejde intenst med din egen forbundethed, via forbindelse til din essens!”

“Nickoline er en fantastisk underviser i Danmark” Guru Jagat


Q&A

Q. Kan jeg være med selvom jeg ikke har prøvet kundalini yoga før og ikke er særlig smidig? 

A: Ja det kan du tro! Dette er for alle, nybegyndere som øvede der er nysgerrige på den power kundalini yogaen har. Vi skal ikke lave komplicerede stillinger hvor vi skal stå på hovedet og have fødderne på nakken. Kan du trække vejret kan du også lave yoga. 

Q. Hvordan kommer jeg i gang og hvad har jeg brug for?
A: Du vil få brug for en yogamåtte, en notes bog og lidt gulvplads et sted hvor du ikke bliver forstyrret. 

Q. Kan jeg få adgang til Sunkissed Soul Journey uden internet?
A: Når du melder dig til kommer du ind i et online undervisningsrum herfra kan du downloade alt materialet ned på din computer og tage det med dig hvorend du er. Det er nu dit for evigt.

Q. Hvordan kan jeg få mest ud af programemt?
A: Commit dig selv til at lave den daglige meditation gennem de 40 dage. Lyt ikke bare til undervisnings videoerne - lav yogaen og øvelserne. Du kan ikke tænke dig ud af din situation og tilbage til din sande essens — du er nødt til at tage skridtene hjem. 

Q. Jeg er så spændt! Men jeg har et meget travlt liv og min sommer er pakket. Hvad hvis jeg ikke kan være med de 40 dage?
A: Intet problem kære! Kurset er dit for evigt, hvis du vil kan du tage det i dit helt eget tempo. 

Q. Hvor Lang Tid Går Der Før Jeg Kan Mærke Resultater? 

A: Der er mange variabler, der har indflydelse på hastigheden af din succes med disse teknikker. Personlige forhold, tilstanden af din energi, og din frekvens i praksis er alle faktorer, der kan påvirke dette.

Nogle mennesker oplever resultater ved deres første øvelse og for andre, kan det tage et par forsøg. Hvis din energi er helt blokeret, er du endda nødt til at have gået igennem hele programmet, før du ser bemærkelsesværdige resultater.

Hvad jeg kan love, er, at så længe du forpligter dig til at arbejde med din energi i det mindste et par gange om ugen, vil du se forbedringer. Og ved slutningen af de 8 uger, vil du føle dig helt forvandlet og have en følelse af at være vendt hjem til DIG.

Q. har du ikke holdt et Sunkissed Soul Journey før? 

A: Jo. De Sidste 2 sommer. Og hvert år har det været en stor succe! Nu med over 200 deltagere. Derfor gør vi det igen i år. Det er HELT nyt indhold. Nye videos som optages på eksotiske Bali. Ny 3 min meditation. Et nyt og spændende eventyr venter dig. 

Q. Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

A: Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.

“The Power of Kundalini Yoga lies in the actual experience. It goes right into your heart and extends your consciousness so you may have a wider horizon of grace and of knowing the truth. Ultimately you come to understand your existence in relationship to the universe.” – Yogi Bhajan

Start din rejse tilbage til dit magiske liv hvor du lever som den du er!