3 DAGES KUNDALINI URBAN RETREAT

 15-17 Marts 2019

En Fredag - Søndag ind i Kundalini Yoga Universet, Mantra og Gong Rejser.  

erik-brolin-711851-unsplash.jpg

Brug en weekend på at åbne telefonlinje til din essens op igennem en grundig udforskning af kundalini yoga teknologien. Din kontakt til din essens vil gradvist blive skarpere og skarpere, jo mere du begynder at lytte til din indre stemme og fornemmelse i maven. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, dybere mening, følge sommerfuglene i maven og have en dyb tryghed i den du er. Du vil stå stærkere i dig selv og dermed træffe de rette beslutninger.

Dine redskaber på dette urban retreat bliver din krop, din stemme og dit dybsindige sind. Vi tager udgangspunkt i Yogi Bhajans Kvindevisdom for denne tidsalder.

Jeg vil undervise dig i selv-psykologi, selv-koncept, Sadhana strategier, mantralogi og manifestation igennem lyd.


✩ R E T R A E T   P R O G R A M M E T  ✩ 

16997768_987923837975335_1890135247100633077_n.jpg

☆ DAG 1 Fredag d. 15. Marts:

Velkomst Ceremoni aften kl 18-21: 

♡ Stærke Intentioner for stærk manifestation
♡ Kundalini Yoga
♡ Mantra Meditation
♡ Gong Rejse
♡ Din personlige Essens GPS

☆ DAG 2  Lørdag d. 16. Marts  

Denne dags program fra kl 5-15.30: 

♡ 5-7.30: Tidlig Morgen Sadhana i den gyldne kraftfulde morgenstund kaldet Amrit Vela

♡ 7.30 - 9: Morgenmad på egen hånd (der er masser af muligheder i området, fx palæo eller 42 raw lige rundt om hjørnet)


♡ 9- 10: Selv Psykologi + Selv koncept
♡ 10-11.30: Kundalini Yoga og Mantra Meditation for hjerte healing
♡ 11.30 - 12: Gong rejse til healing af traumer i barndommen

♡ 12 - 12.30: Reflektions øvelse

♡ 12-30 - 14: Frokost pause på egen hånd.

♡ 14 - 15.30: Mantralogi og Mantra meditation for healing af stemmen og halschakra.

☆ DAG 3 Søndag d. 17. Marts

Denne dags program fra kl 5-15.30: 

♡ 5-7.30: Tidlig Morgen Sadhana i den gyldne kraftfulde morgenstund kaldet Amrit Vela
♡ 7.30 - 9: Morgenmad på egen hånd
♡ 9- 10: Sadhana Strategier
♡ 10-11.30: Kundalini Yoga og Mantra Meditation for stærk intuition og dyb visdom
♡ 11.30 - 12: Gong rejse til healing af selv tvivl og usikkerhed
♡ 12 - 12.30: Reflektions øvelse

♡ 12-30 - 14: Frokost pause på egen hånd.

♡ 14 - 15.30: Mantralogi og Mantra meditation for manifestation af din sjæls længsel
 


KUNDALINI YOGA - ESSENS ALIGNMENT OG SELVVÆRDS BOOSTER

IMG_9559.jpg

Kundalini yogaen vil være fundamentet for dette retreat fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv.

Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtig for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, kundalini yogaen finder helt selv frem til, det der skal forløses og det der skal styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet og denne ældgamle teknologi.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, frier og mere magisk. Det ønsker jeg også for dig!  


"Når Alt Andet Fejler Lad Din Essens Være Din Guide" Nickoline Camille


Retreat Information

Dato: 15-17 Marts 2019

Tidspunkt: Fredag kl. 18-21 + Lørdag kl. 5-15.30 + Søndag kl. 5-15.30

Sted: Sværtegade 3, 2. sal, København K (Holistisk Hudterapeut Skolen)

Mad: Du søger selv for maden, så du kan få det lige som du vil ha’ det.

Pris: Normalpris 3.995 kr. inkl. moms, Earlybird pris 2999kr

Det med småt: 

Der er KUN 14 pladser så vent ikke for længe med at reservere din plads.

Ved tilmelding: 

Ved tilmelding i december har du mulighed for at betale i 4 x 750 kr.

Afbudsbetingelser: 

Din tilmelding til retreatet er bindende. Og ved egen afmeldelse refunderes beløbet ikke. Din plads kan dog nemt afdrages til en anden du kender uden det koster ekstra. 

Overnatning:

Da dette er et urban retreat sørger du selv for overnatning. Her kan du tjekke airbnb.com eller hotels.com


En lækker oase gemt midt i København

14991994_1369453986406816_6047112967738752121_n.jpg

Ligeså vigtigt som der er at det indre er i orden, er det også vigtigt med det ydre. Derfor har jeg besluttet at afholde retreatet i de lækreste og mest nærende omgivelser.

Stedet for retreatet foregår på Holistisk Hudterapeut Skolen, der ligger midt i hjertet af København.

Her er der vaske ægte hygge mummitrold stemning. Med de fluffy pink lammeskin, mønstrede bløde puder og lækre naturgummi yogamåtter.

Saltkrystals lys, bløde Karmameju tæpper og højt til loften.

Dette er et sted hvor din sjæl virkelig har plads og rum til at folde sig ud til nye højder, samtidig med at du føler dyb tryghed indeni.


Nickoline Camille

urban retreat kundalini yoga mantra meditation københvan

Nickoline Camille er Kundalini-yoga- & Meditations-lærer på en mission for at inspirere kvinder og mænd til at leve et liv i dyb kontakt med hjertet. Igennem kundalini-yogaens transformerende pallette af teknikker vil du lettere kunne leve et liv, hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme - også selvom det kræver at stå udenfor flokken. Nickoline er oprindelig uddannet sygeplejerske, men for syv år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej som Kundalini-yoga lærer. 

Efter bruddet med det “normale” liv lever Nickoline nu af sin passion. Med en succesfuld online business og yoga retreats rundt omkring i verden. Hun er den yngste kundalini-lærer med mest erfaring inden for kundalini-yoga universet og bringer et nyt og frisk pust til den gamle teknologi. Et pust der gør det muligt at forene østens mystik med vestens jordnære videnskabelighed.

“Jeg ønsker virkelig for dig at mærke dybt i dit hjerte en følelse af forbundethed, og den forbundethed tror jeg på, starter i dig selv! Med din egen forbindelse til dig! Når først den er skabt vil du se hvordan verden vil spejle dette, ved blandt andet at sende dig relationer der føles livgivende, opløftende og kærlige. Den eneste vi i virkeligheden kan ændre for at ændre vores verden omkring os, er os selv!

Hvis du kan mærke dette rører på noget i dig kan du komme med på dette helt specille Urban retreat, hvor missionen er at arbejde intenst med din egen forbundethed, via forbindelse til din essens!”


Det siger tidligere Deltager på mine Retreats:

"Jeg er lige kommet hjem fra Bali, hvor jeg deltog på Nickolines yoga retreat feb 2018. Jeg sidder med en følelse af at være mere hjemme i mig selv end jeg før har været. Mine omgivelser er de samme, men der er noget anderledes inde i mig. En blanding af det dejlige sted vi boede, Bali's varme sol, Kundalini yogaens magi og Nickolines milde væsen og dygtige guidning, har givet mig et kærligt skub tættere på mine drømme og den jeg gerne vil være. Det lyder måske som hårdt arbejde, og det var det også indimellem for de ømme arme, men ellers var det som om ændringen skete indefra- uden tvang og asen og masen. Det har været en oplevelse uden sammenligning og en gave jeg har givet mig selv, som jeg tror på, at jeg vil blive ved med at få glæde af. Jeg ved stadig ikke om der er en mening med alting, men jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min intuition og bookede en plads, for der var helt sikkert en mening med at jeg skulle med til Bali med Nickoline og en masse andre søde mennesker. Af hjertet tak for en vild oplevelse Nickoline" Rikke Kjær

"Jeg deltog i Bali Retreat februar 2018 og det var intet mindre end fantastisk! Nickoline havde fundet den skønneste oase med pragtfulde omgivelser til afholdelse af retreatet, og man følte ro indeni med det samme. Med kombination af morgenyoga, formiddagsklasse og aften-meditation skabte Nickoline den helt rigtige åbning til kroppen og sindet, så man fik fuldt udbytte af det hele. Nickoline er en fantastisk underviser med sin rolige og blide fremtoning og med god vejledning til de enkelte øvelser og mantraer mv. Jeg tog med for at få inspiration og ro til en ny begyndelse i mit liv, og jeg kom hjem med ikke blot det, men også med en ny selvindsigt og frem for alt selvkærlighed, som jeg aldrig tror jeg har følt før. Jeg mærkede indre og ydre styrke og blevet meget rørt flere gange under opholdet. Det var det hele værd- og mere til. Jeg kan kun ønske for alle, at de må få lejlighed til at deltage i fremtiden.” Pia Jensen

"Jeg er lige kommet hjem efter yogaretreat på Bali. Det har været helt fantastisk.
Det er en hel pakke du får her - Et dejligt hyggeligt hotel med fine værelser, hyggelig, duftende have,
fin pool og endnu en pool med saltvand. Lige ned til stranden, hvor der kan bades og snorkles ved koralrev, og hvor fiskerbådene ligger på stribe. Den dejligste sunde mad med friskpresset frugtjuice til alle måltid her. Alle de mennesker du møder er søde, venlige og hjælpsomme og balineserne oser af god tid. At lave yoga i disse omgivelser har været en stor oplevelse og en lise for krop og sjæl.
Bali er det perfekte sted til sådan en retreat, fordi du i tilgift møder mennesker som inspirerer til at tænke over vores måde at leve livet på her på vores breddegrader. Der har været en god afveksling af yoga/meditation/undervisning og fritid. Masser af input fra Nickoline, som bare har styr på sit stof, tid til deling af oplevelser i gruppen og fritid til sol, badning og ture ud af huset. Det har været superdejligt at lære nye mennesker at kende og som gruppe at dele alle disse oplevelser. Nickoline og retreatet får de bedste anbefalinger af mig. Den bedste gave, du kan give dig selv."
Marianne Bunch 

"For mig har de 14 dage retreatet varede uden tvivl været en kæmpe dealbreaker for resten af mit liv. Jeg har i nogle år været temmelig bevidst om, at livet efterhånden oftest førte an og at det sjældent resulterede i mit ve og vel, men bevidstheden betød imidlertid ikke jeg besad redskaberne til at ændre denne tilstand for mig selv. I dag, kun ca. 2 uger efter retreatet sluttede, kan jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Mit selvværd har fået et ret så stort nyk opad og jeg er i stand til at mærke mig selv og mine egne behov i langt højere grad, end jeg nogensinde har været før. Jeg er klar over min personlige udvikling hverken stopper eller er fuldført med yoga retretets afslutning, men det har helt klart fået den bedst tænkelige start.  Heldigvis lyttede jeg ganske kort til mig selv, for lidt over et halvt år siden, da jeg meldte mig til dit retreat, og det kommer jeg aldrig nogensinde til at fortyde. Af hjertet tak!" Cecilie

"Jeg har deltaget på et af Nickolines yoga retreats på Bali i februar 2017. Jeg havde fået anbefalet turen af en veninde, og jeg var egentlig ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Indrømmer at det nok var varmen og Bali som trak mest i mig midt i en dansk vintertid, og så kunne jeg vel nok dyrke lidt yoga, når jeg havde lyst :-)
Jeg skal love for at jeg blev klogere. Allerede ved den første yogaklasse kunne jeg mærke at der skete noget med mig.  Jeg fik en kontakt til mit indre, som jeg vist ikke havde besøgt i meget lang tid. Det blev hurtigt klart for mig, hvor meget viden Nickoline har om krop og sjæl, og jeg følte mig helt tryg ved at følge hendes kyndige vejledning og formidling af kundaliniyogaens tusindårige visdom, og selv om nogle øvelser virkede mystiske, kunne jeg præcis mærke den effekt og formål som Nickoline så fint fortalte nøje til hver øvelse. Jeg har efterfølgende dyrket yoga hver eneste dag, og har stor glæde af Nickolines essensprogram. Jeg siger aldrig mere at jeg dyrker yoga, hvis jeg har lyst - nej jeg kan slet ikke lade være. Tak Nickoline, og de andre skønne mennesker som deltog. Det var en oplevelse for livet"
Heidi Troelsen

"Kære Nickoline
Jeg vil endnu en gang takke dig af hele mit hjerte for retreatet på Bali. Det er svært for mig at finde ord for, hvor helt fantastisk en oplevelse, det var. Magisk. Transformerende. Som at finde hjem. Noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Og mere til. 
Du og holdet, hotellet og de sødeste tjenere, maden, havet, duftene, lydene og ikke mindst yogaen - det hele blev til en helhed, som er blevet et pejlemærke for mig: så godt og sødt og rigtigt kan livet føles. 
Jeg holder stadig fast i de daglige meditationer og mærker med spændt forventning hvordan de er ved at forandre mit liv i positiv retning, indefra og helt blidt. Alle burde tage på den rejse ♥️🔆😍  Kh
Lene"

"Bali Retreatet er en af de bedste oplevelser jeg længe har givet mig selv. Det var et meget stor beslutning at tage afsted, men jeg er så taknemlig for, at jeg valgte turen. Kundalini yoga og meditation var helt nyt for mig, og allerede de første dage kunne jeg mærke der skete noget inde i mig. Vi boede i de skønneste omgivelser og fik virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og mærke ting i min krop, jeg i min hverdag ikke formår. At være en del af en gruppe med forskellig bagage gav en anden dimension til opholdet, og jeg blev virkelig udfordret både på det sociale plan men også det at være alene og mærke mig selv igen, det sætter jeg stor pris på. Jeg følte mig så tryg og rolig hele turen og efter jeg er kommet hjem, ville jeg ønske jeg havde mulighed for at tage afsted igen. Jeg har efterfølgende deltaget i Nickolines programmer og så meditere jeg hver morgen, da jeg virkelig føler, at det giver mig ro og et pusterum i min hverdag. Jeg er så glad for at jeg blev introduceret til Nickoline, og kan varmt anbefale hende og hendes arbejde. Hun er rolig, jordnær og så følte jeg, at hun gjorde sådan at ingenting var ubehageligt eller pinligt at dele eller gøre undervejs, hvilket jeg virkelig havde behov for. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage afsted! Tusind tak til dig Nickoline! <3 " Maria Kristensen


Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

urban retreat kundalini yoga i københavn meditation mantra uddannelse forløb kursus

Hvem Er Dette Retreat For?

Dette er et weekend retreat specielt designet til dig, der brænder for at forbedre din kommunikation fra din sande essens og samtidig opbygge modet og styrken til at handle på din sjæls længsler.

Retreatet vil støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale og træde ind i dit lys.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også hvis du ønsker dette). Ifølge yogi bhajan skal du ikke være en healer du skal være selve kuren! Be the cure not the healer. Den eneste måde vi kan hjælpe andre på at ved at inspirer og være tro mod os selv og vores egen kerne.

Hvordan Er Dette Retreat Anderledes Fra Andre? 

Dette Kundalini Urban Retreat er helt unikt og hjerteåbnende. Da det er et urban retreat sørger du selv for overnatning og mad i København. Det vil sige det er perfekt for den mere sensitive og introverte type da du kan trække dig helt når programmet slutter om aftenen/eftermiddagen. Det giver dig mulighed for selvrefleksion og opladning. Det er faktisk her hele magien finder sted når der bliver stille og skabt rum til at kunne integrere og restituere, det er midt i dette åndehul udvidelsen og væksten sker.

Hvad Nu Hvis Jeg Ikke Er I Stand Til At Være Med Til Hele Programmet? 

Hvis du nu risikerer at blive syg eller bare har hårdt brug for at hvile lidt ekstra er det helt ok. Jeg anbefaler dig selvfølgelig at være med til det hele for at få fuldt udbytte. Retreatet vil blive optaget så du kan se/gense det hele igen. På den måde kan du gå endnu dybere i din transformation og tage retreatet med dig hjem. Det bliver med andre ord en oplevelse du har med dig for livet.

Hvad Inkluderer Retreatet Ikke? 

Retreatet inkluderer IKKE hotelophold og mad.

Kan Jeg Være Med Selvom Jeg Aldrig Har Lavet Kundalini Yoga? 

Ja det kan du. Kundalini Yoga er for alle. Det eneste krav er at du skal kunne trække vejret, være nysgerrig og villig til at prøve noget HELT anderledes. Kan du det, kan du også lave yoga.   

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til contact@soul-fitness.dk med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.